امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسب درمانی
#11
زمان رضا شاه که من شروع کردم به سواری یه دختری بود که باباش می اوردش سواری اون موقع من ام اس نداشتم. خیلی مونده بود ام اس بگیرم. می گفت که نرمی استخوان داره و برای همین میاد سواری. خلاصه هرچی از این ورزش بگم کم گفتم. به من چه خب از اسب چیزی نمی گفتید که حالا من خودم رو خفه کنم. هنر عکاسی رو ببینید با یه تیر دو نشون زدن به این میگن هم سواریم رو ببینید هم هنر عکاسی که حین سواری از سایه خودم اونم با گوشی نوکیا ان 70 گرفتم. نگاه:

[تصویر:  84rjhho400ov2yel82a.jpg]

البته این عکس مال همین پارسالاست.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : blue sky , naz.gigili , yummy , nazijan81 , rahaei , Ali 324
#12
واقعا بودن با اسب آرامبخش هس
خیلی ماهن
فقط خیلی گرونن
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .

باورکن تا ببینی
بهارagreement2
 تشکر شده توسط : earth , nazijan81
#13
به ویژه وقتی باهاش چهار نعل می ری. چقده کیف می ده. بدون ام اس بهتره. چون از وقتی که من ام اس گرفتم البته اون سالهای اول نه اما جلسات گذشته که اواخر سال گذشته بود بعد از اون مشکلی که برام پیش اومد چشمهام یاریم نمی ده. تار می شه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : nazijan81
#14
(2012/05/13, 07:23 PM)nazijan81 نوشته است: عزیزم رایگانه
هر جلسه هم حدود 20 دقیقه
3 ماه هفته ای 3 روز قراره برم
سلام نازی جان.ممنون از ایجاد این تاپیک.
میشه لطف کنین آدرسه این جا رو هم به ما بگین؟
شما نگفتین محل سکونتتون کدوم شهره؟
تهران هم این (اسب درمانی هست؟)آیا؟
و آیا شما در یک طرح تحقیقاتی شرکت کردین؟ که دارین این درمان رو انجام میدین؟

اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : nazijan81 , کارینا
#15
(2012/05/12, 08:47 PM)نازلی نوشته است: اسب درماني

اسب درماني مي‌تواند به آموختن مهارت هاي ارتباطي و نيز به افرادي با ناتواني‌هاي جسماني يا رواني كمك كند.اسب درماني براي مبارزه با اعتياد به مواد مخدر، اوتيسم ، اختلالات تغذيه‌اي و حتي كمك به بازپروري زندانيان نيز مورد استفاده قرار گرفته است.

شيوه درماني نوظهوري به نام اسب درماني مي‌گويد سوار شدن بر اسب نه تنها لذت بخش است بلكه مي‌تواند به آموختن مهارت هاي ارتباطي و نيز به افرادي با ناتواني‌هاي جسماني يا رواني كمك كند.

ليندا كوهانف ، پيشگام اين فكر می گويد : ” اسب‌ها احساساتي را كه انسانها مي‌خواهند پنهان كنند، بازتاب مي‌دهند. “

كوهانف كه مركز اپونا را در آريزوناي آمريكا اداره مي‌كند مي‌گويد اسب ها مهارتهاي مربوط به برقراري ارتباط را به انسانها مي‌آموزند.

سواري درماني دو شاخه اصلي دارد كه يكي كمك به روان درماني و ديگري كمك به توسعه مهارتهاي ارتباطي شخصي است.

اما بريژيت مارتين، نايب رييس فدراسيون سواري در خدمت درمان گفت كار درماني با استفاده از اسب‌ها لزوما به معناي سواركاري نيست بلكه اين تاثير درماني مي‌تواند از طريق تيمار اسب و يا راه بردن آن با استفاده از يك لگام بلند باشد.

مارتين با كودكان نابينا يا ناشنوا و يا دچار اختلال اوتيسم كار مي‌كند و تماس آنها با يك اسب كوچك يا پوني را فراهم و آسان مي‌سازد. به گفته او، احساس ناآرامي و آشفتگي اين كودكان كمتر مي‌شود و آنها حالت آرامتري پيدا مي‌كنند.

سواري درماني مي‌تواند حال و هوا و وضعيت بهتري براي انسانها به وجود آورد. ژوزه لورا دلاكو از انجمن ملي سواري درماني فرانسه مي‌گويد انسانها در ارتباط با اسب‌ها دريچه روحشان را باز مي‌كنند و بيشتر لبخند مي‌زنند او مي‌گويد اسب‌ها بسيار حساس هستند. حس انسان را درك مي‌كنند بي‌انكه او را مورد قضاوت قرار دهند و همين به انسانها اجازه مي‌دهد كه احساسات درونيشان را بيرون بريزند.

كلر مورين از انجمن فرانسوي ارتباط با اسب مي‌گويد سواركاري الزامي نيست اما مي‌تواند بسيار مهم باشد.

او مي‌گويد زندگي مردم مي‌تواند در تعامل با اسب دگرگون شود. آنها مي بينند كه چگونه مي‌توانند با ديگران ارتباط برقرار كنند و بايد در خود چه تغييراتي بدهند. آنها مي‌آموزند كه چگونه نه بگويند و چه محدوده‌هايي ترسيم كنند و اين كار را به شيوه‌اي طبيعي و به دور از مبارزه بر سر قدرت انجام مي‌دهند.

مورين معتقد است كه بين اسب‌ها و انسانها يك ارتباط ذاتي وجود دارد و مي گويد در اسب درماني ، اين اسب‌ها هستند كه نقش درمانگري را انجام مي دهند و نقش آن در اين ميان فقط آسان كردن برقراري ارتباط بين دو طرف است.

اسب، انسان را وارد دنياي واقعي و ملموس مي‌كند.

ايو ريوه بنيانگذار يك مدرسه سواركاري در شارنت-ماريتيم است كه در آن معلولان ذهني به عنوان كمك مربي كار مي‌كنند . او مي‌گويد اين ابتكار باعث شده است كه آنها نسبت به خود ديد ديگري پيدا كنند و كساني كه براي سواركاري به اين مكان مي‌آيند به آنها نه به عنوان معلول بلكه به عنوان يك كارگر ماهر در اصطبل نگاه كنند. به اين ترتيب ننگ عقب ماندگي از بين مي رود.

او مي‌گويد سواري درماني در دهه ‪ ۱۹۷۰در فرانسه آغاز شد و از دهه ‪۱۹۸۰ براي كمك به معلولان ذهني مورد استفاده قرار گرفت. او توضيح داد ابتدا فيزيوتراپيست‌ها اين شيوه را به كار بردند سپس از آن براي كمك به كودكاني كه مشكلات اجتماعي ، خانوادگي و يا رفتاري داشتند و حتي دچار اختلالات شخصيتي بودند استفاده شد.

اينها كودكاني بودند كه نمي‌خواستند قوانين جامعه را رعايت كنند. اما زماني كه كسي سوار بر اسب مي‌شود، الزاما بايد قوانين اين حيوان را رعايت كند و نقض آن مي‌تواند پيامدهاي بسيار ناخوشايندي داشته باشد.

ريوه مورد يك كودك دچار اوتيسم را به ياد مي‌آورد كه مادرش او را رها كرده بود.

اين كودك سرش را روي گردن اسب مي‌گذاشت و به يالهاي او مي‌چسبيد. يك روز اين پسر كوچك صورتش را در ميان يال هاي اسب فرو برد و در ميان سيل اشك ، مادرش را فرياد كرد. در عالم ناخودآگاه ، يال اسب او را به ياد موهاي بلند و سياه مادرش انداخته بود و از آن روز ، نشانه‌هاي اوتيسم در اين كودك از بين رفت.

ونسان فولاتر از انجمني به نام انجمن دوستي با اسب مجمع الجزاير مي‌گويد اسب نماد بسيار قدرتمندي است. آهنگ حركت اسب شبيه به حركت جنين در رحم و يا تكان‌هاي ملايم كودك در آغوش مادر است.

اسب درماني براي مبارزه با اعتياد به مواد مخدر و اختلالات تغذيه‌اي و حتي كمك به بازپروري زندانيان نيز مورد استفاده قرار گرفته است.

كوهانف گفت جاي تعجب نيست كه بسياري از رهبران بزرگ جهان، سواركاران ماهري بوده اند. اسب، به روح انسان شكوه مي‌بخشد و به او كمك مي‌كند كه زيبايي واقعي و قدرت زندگي را لمس كند.
راهنمائی خوبی بود حتما امتحانش می کنم


 تشکر شده توسط : نازلی , nazijan81
#16
فکر میکنم برای این دارو گرون میشه که انواع و اقسام درمان ها رو ما داریم یه جورایی تجربه میکنیم و تا حدی هم بعضیا جواب گرفتن شکی در این نیست agreement2
عزیزان دل هم با خودشون میگن بذار تجربه ی ملت بره بالا اینا که از هر ترفندی برای خوب شدن استفاده میکنن ما هم این وسط یه سودی ببریم
evilgrin0039.gif
 تشکر شده توسط : ارزو , نازلی , naz.gigili
#17
خیلی ممنون عزیزان که اطلاعات وتجربه هاتونرو در اختیارم گداشتین
باز هم اثراتشرو یه اطلاع شما میرسونم
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#18
با عرض سلام خدمت دوستان
دوره درمان من تموم شد
تستی که بعددرمان داشتم نشون میداد که خیلی بهترم
دکتر هم تایید کرد.اما من جیزی حس نمیکنم
اگه باز تغییری دیدم اطلاع میدمhappy0065.gif
یك: هرچه فكر كني اتفاق مي‌افتد
دو: با خودت صادق باش
سه: به خواسته قلبت گوش بده
چهار شكرگزار داشته هايت باشد
پنج: خواسته قلبي خودت رو تصوير سازي كن
شش: وقتي بهش رسيدي به ديگران هم ياد بده happy0065.gif
#19
اسب درمانی، درمان قرن21

.jpg   News_pic3345.jpg (اندازه: 18.47 KB / تعداد دفعات دریافت: 16)
نویسنده/نویسندگان: زهرا یاوری (ارسال کننده برای سایت: مرضیه احمدی)

اسب درمانی یکی از روشهای درمانی است که هم اکنون در تمام دنیا به وسیله پزشکان توصیه می شود. هدف اسب درمانی، آموزش سوارکاری یا طرز نشستن بیمار بر روی اسب نیست بلکه هدف اصلی اصلاح یا معالجه بیمار و رفع مشکلات بیمار است.

این روش درمانی از حوزه جسمانی فراتر رفته و به حوزه روانی نیز توسعه یافته است.

پیدایش اسب درمانی

اسبدرمانی از سال 1960 میلادی تاکنون مورد توجه است و در کشورهای سوئد و نروژ شروع و به سرعت در آلمان و فرانسه پیگیری شد. به طوری که اولین کنگره اسب درمانی در سال 1974 در پاریس برگزار شد و اولین انجمن اسب درمانی به وسیله سوارکاران و مربیان در سوئیس تأسیس شد.

چرا اسب درمانی ؟

انجام فعالیتهای ورزشی در بدن انسان باعث ترشح آدرنالین می شود که سبب ایجاد حس شادی و نشاط در انسان است. در ورزش سوارکاری میزان آدرنالین ترشح شده بیشتر است در نتیجه باعث تقویت بیشتر این حس در انسان می گردد.

.jpg   2(2).jpg (اندازه: 24.93 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
در مورد اسب می توان گفت اسب حیوانی اجتماعی است که به راحتی می تواند با انسان نیز رابطه عاطفی برقرار نموده، باعث ایجاد رابطه مناسب بین بیمار و درمانگر شود. اسب باعث ایجاد حس استقلال در بیمار می شود. در بیمارانی که دچار عدم استقلال شخصیتی هستند، در همان جلسات اول می توان در آنها تغییرات کوچکی را به صورت بارز مشاهده کرد، مانند تغییر در آرایش و اصلاح و تغییر در طرز لباس پوشیدن و ... . نکته مهم در ایجاد حس استقلال این است که ارتباط با اسب و سوارکاری در بیمار حس انتخاب را تحریک می کند (بخصوص در مورد افراد کم سن). این که ما از اسب بخواهیم برخلاف غریزه اش عملی را انجام دهد یا از لذت سواری کردن محروم بمانیم، عامل اصلی تقویت این حس است. مثلاً در کودکان هنگامی که نزدیک به مادر هستند، وقتی بچه گریه می کند، مادر مشکل او را برطرف می کند در نتیجه بین خواست کودک و اجابت آن فاصله ای نیست، پس حس انتخاب کودک تحریک نمی شود.

ارتباط جسمی اسب و سوارکار احساسات بیمار را برمی انگیزد و جنبش و حرکت به بیمار اجازه می دهد که از حالت کلی بدنش آگاه شود و با افزایش روحیه در بیمار (چون بیمار یک حس برتری در خود نسبت به افراد پیاده احساس می کند)، اسب در بیمار ایجاد حس اطمینان می نماید تا بیمار بتواند به غیر از خود به دیگری نیز فکر کند.

در رابطه بین سوارکار و اسب صداقتی وجود دارد که باعث ایجاد حس امنیت در بیمار می شود چون اسب نمی تواند احساسات مصنوعی از خود بروز دهد. مثلاً هنگامی که اسب را تنبیه می کنیم، او فوراً عکس العمل از خود نشان می دهد (پیروی از دستور سوار یا ایجاد حالت نارضایتی).

روند درمانی

با این که روشهای بکار برده شده در اسب درمانی متفاوتند همه آنها تقریباً یک سیر درمانی را طی می کنند. در ملاقاتهای اولیه، سواری به صورت آزاد در یک مانژ یا حتی در حد نوازش یا تیمار اسب در باکس است که باعث ایجاد ارتباط عاطفی بین بیمار و اسب می شود. در جلسات بعدی بیمار روی اسب می نشیند و شروع به سواری می کند و بعد از ایجاد حس اطمینان و آرامش در بیمار و اسب، می توان اسب و بیمار را از این هم به هم نزدیک تر کرد. با ایجاد یک حالت تمرکز و آرامش می توان از اثرات درمانی این روش درمانی بیشتر استفاده نمود.

در حرکاتی مانند بستن چشم بیمار (به وسیله چشم بند) و دراز کشیدن و خوابیدن روی اسب در حالتی که اسب ایستاده و بدون حرکت است یا زمانی كه اسب در حالت قدم و با یک ریتم یکنواخت در حرکت است، می توان تمرکز سوار را افزایش داد. بعد از مدتی این جلسات می تواند به صورت گروهی انجام شود.

.jpg   3(1).JPG (اندازه: 53.95 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
اثرات اسب درمانی

با اینکه نتایج مشاهده شده نشان می دهد که احتمال درمان بیمار بسیار بالا است، با این حال این نتایج به همکاری بیمار نیز وابسته است و حتی می تواند درمان را برای او بدون نتیجه کند.

اثرات اسب درمانی بر روی جسم انسان

افزایش نیرو در بدن و افزایش کارکرد 300 عضله بدن - افزایش همزمان سازی اعضاء بدن - تنظیم قوای بدن - همکاری بین اندامهای فوقانی و تحتانی بدن.

اثرات اسب درمانی بر درمان بیماریها

مشکلات روحی روانی شامل افسردگی و انزوای اجتماعی - بیماریهای ژنتیکی شامل تریزومی 21 و عقب افتادگی جسمی - بیماریهای عصبی شامل عصبانیت و حالات روانی و اوتیسم - نقص مرکز اطلاع رسانی شامل : معلولیتهای پی در پی در زخمهای عصبی، اختلالات در تغییر حالت، اختلالات رفتاری

نقصهای اساسی نورولوژیک و عضلانی شامل:

الف) تأثیر بر مغز
1-فلج نیمهی بدن، 2-معلولیتهای ماتریسی، 3-عوارض تراماتیسم ترس، 4-صرع، 5-فلج اندامها، 6-عوارض فلج اطفال

ب) تأثیر نورولوژیک دژنراتیو
1- گرفتگی فلجی ارثی، 2- بیماری شارکوت ماری، 3- تأثیر بر اعصاب جانبی

پ) تأثیر بر عضلات، مخصوصاً عضلات گرفتار در میاستنی

نقصهای فیزیکی شامل :

الف) صدمات سیستم استخوانی غضروفی
1- عضو غائب، 2- انحراف ستون مهره ها، 3- بدشکلی ساختار بدن

ب) صدمات سیستم عصبی یا عضلانی
1- فلج، 2- اختلالات حسی، 3- اختلالات در برقرار کردن تعادل، 4- اختلالات تونوس، 5- حرکات غیر ارادی مانند رعشه و اختلالاتی به صورت حرکات غیر ارادی ضربهای، 6- اختلالات روانی

منابع :
1- Société Francaise D’Equi Thérapie, HTM
2- Cheval PourTous
3- Psychothérapie à Cheval


استفاده از «اسب درمانی» در بيماران مبتلا به فلج مغزی و ضعف عضلانی!؟
دکتر علیرضا رحیمی بیدگلی، اسب درمانی (هیپوتراپی) را روشی مطلوب برای بازتوانی ذکر کرد و گفت:...


پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با محاسبه و مدل سازی یکی از عضلات اصلی لگن، روش «اسب درمانی» را به شکل ریاضی تحلیل و آزمایش کردند.

دکتر علیرضا رحیمی بیدگلی، اسب درمانی (هیپوتراپی) را روشی مطلوب برای بازتوانی ذکر کرد و گفت: در این شیوه شباهت بین حرکت راه رفتن اسب و راه رفتن انسان، ترتیب پذیری و هوش اسب در پذیرفتن و اجرای فرامین مربی و برقراری ارتباط روانی بیمار و اسب، اثر سودمندتری در مقایسه با ابزارهای عادی توانبخشی دارد.

وی افزود: این روش سال‌هاست در کشورهای صنعتی به کار گرفته شده است ولی محاسبات ریاضی و مدل‌سازی آن انجام نشده بود از این رو در چارچوب رساله دکتری مهندسی پزشکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان قصد ما این بود که علاوه بر معرفی این رشته درمانی، مبانی ریاضی آن را نیز به دست بیاوریم.

پژوهشگر طرح، اسب سواری با نظارت و هدایت گروه پزشکی را جایگزین راه رفتن عادی ذکر کرد و گفت: در این روش، سیستم عصبی و عضلانی بیماران دوباره فعال شده و عملکرد طبیعی خود را به دست می آورد. بخش‌هایی هم که فعالیت خود را از دست داده‌اند وظایف خود را به بخش‌های سالم واگذار می کنند.

وی افزود: با بررسی های انجام شده مشخص شد که در حدود 45 بیماران که درمان بیشتر آنها نیز دشوار است به اسب درمانی جواب می‌دهند.

جمشیدی تصریح كرد: بازتوانی بیماران از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می کند که ضعف حرکتی به تدریج به بیماری‌های دیگری نظیر تغییر شکل اندام‌ها، مشکلات گوارشی، عصبی و اعصاب و روان نیز منجر می‌شود.

بر اساس این گزارش، این روش پس از طی مراحل ریاضی و مدل سازی طی دو سال در یک بیمار آزمایش شده و محققان در صدد هستند تا با افزایش نمونه‌‌های مورد بررسی و جمع بندی نتایج، زمینه آموزش گروه درمانگر و تاسیس و راه اندازی این روش درمانی در کشور فراهم شود.
این پژوهش در رساله دکتری مهندسی پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با راهنمایی دکتر احمد رضا عرشی و دکتر مصطفی رستمی انجام شده است.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع: isna.ir

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : elham 66
#20
سلام کجا ميشه . اسب درمانی کجا میتونم برم . ميشه معرفی کننین ممنون
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیمی درمانی 1989مهدیه 9 11,227 2017/02/12, 09:18 AM
آخرین ارسال: سالومه
  لیزر درمانی و ام اس edarzi 15 15,447 2015/06/15, 11:12 AM
آخرین ارسال: .editormasoud



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
11 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست