2013/05/23, 12:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/23, 12:19 PM، توسط محمد رمضانی خوانساری.)
(2009/07/16, 01:53 PM)fariba نوشته است: سلام .منم معتقدم که باید قبل از ازدواج به طرف این مساله رو گفت.و این رو هم میدونم گفتنش به قیمت این تموم میشه که طرف بره و پشت سرشو هم نگاه نکنه.به نظر من تنها در صورتی طرف این مساله رو میپذیره که به خاطر رابطه دوستی قبلی با دختر خانمه و به خاطر شناختی که از اون پیدا کرده متوجه بشه که ام اس مشکل بزرگی نیست.در غیر اینصورت میره سراغ یه مورد ایده التر.
وخلاصه کلام اینکه من خودم رو مساله ازدواج خط کشیدم.
سلام
ولی به نظر من شما ها همتون در اشتباهید!

اولا که شما نباید جای طرفتون قضاوت کنید!شاید اگه بش بگید شیفته صداقتتون شه و بیشتر از قبل دوستون داشته باشه،پس باید واقعیت رو گفت اما نه روز اول و دوم،بگذارید چند هفته ای با شما آشنا شه تا متوجه بشه ام اس واقعا مشکل خاصی نیست و شما هم میتونید به راحتی و حتی راحتتر از بقیه به زندگی معمولیتون ادامه بدید، فقط حواستون باشه نگذارید قبل از گفتن این موضوع بهش عاشقتون بشه یل عاشقش بشید چونت دیگه ......................
سلام
ولی به نظر من شما ها همتون در اشتباهید!

اولا که شما نباید جای طرفتون قضاوت کنید!شاید اگه بش بگید شیفته صداقتتون شه و بیشتر از قبل دوستون داشته باشه،پس باید واقعیت رو گفت اما نه روز اول و دوم،بگذارید چند هفته ای با شما آشنا شه تا متوجه بشه ام اس واقعا مشکل خاصی نیست و شما هم میتونید به راحتی و حتی راحتتر از بقیه به زندگی معمولیتون ادامه بدید، فقط حواستون باشه نگذارید قبل از گفتن این موضوع بهش عاشقتون بشه یل عاشقش بشید چونت دیگه ......................
به "تدبیرش" اعتماد کن،به "حکمتش" دل بسپار،به او "توکل" کن و به سمت او "قدمی بردار"تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی.