موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
الان باید یه صلوات فرستاد و بحث رو تموم کرد
اللهم صل علی محمد و ال محمد
آخه سر چی دارید دعوا می کنید!؟
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 27
تشکر های دریافت شده :7 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : دکتر اردوان شهردار
داروي مورد استفاده :
2013/01/21, 11:07 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/21, 11:15 AM، توسط آلوورا.)
(2013/01/20, 05:45 PM)فرناز نوشته است: خب کجای صفحه؟من چیزی نفهمیدم!!!!!!!
صفحه نخست پایین سمت چپ یک کادر سبز رنگ هست که روش نوشته فرم مخصوص بیماران ms_nut
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2013/01/21, 11:07 AM)آلوورا نوشته است: صفحه نخست پایین سمت چپ یک کادر سبز رنگ هست که روش نوشته فرم مخصوص بیماران ms_nut
حالا اگه ما این فرم رو پر کنیم چی میشه!؟
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
آقا سروش نوشتی "حالا شماها بشینین آب تو هاون بکوبین." و من صفحه ی قبل نوشته بودم که میخوام اینو امتحان کنم.اگ میدونستم با همه این بجز من که هرگز جواب نمیدادم که خاطرت مکدر بشه
خب شما اعتقاد نداشته باش و عمل نکن.امثال من که اعتقاد داریم رعایت میکنیم.حداقل میدونم که اگ مثلا ماست نخورم و برای تامین کلسیم بدنم انجیر بخورم برام عوارضی نداره
من هم معتقدم که سیر بیماری بعضی ها خوش خیم یا بد خیمه و دارو و تغذیه بنظر من تا حدی روشون اثر داره.وگرنه وقتی بیماری شخص پیشرفت میکرد بهش که داروی قویتر نمیدادن اگ کلا بی تاثیر بود
بعضی هام وقتی رژیم رو رعایت میکنن و بعدش حالشون بهتر میشه و میتونن داروشونو قطع کنن میگن رژیم تاثیر داشته
مثلا بعضی ها میگن وقتی ماست میخورن گزگز دارن.خب اینو متوجه شدن که بعد از ماست دچار گزگز میشن.این یعنی تغذیه تاثیر داره.حالا شما بگو نداره
غرب داره خاموش میکنه اما بقول خودت اینقدر عوارض دارن که ممکنه خود بیمار هم خاموش بشه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
تشکر های اهدا شده: 27
تشکر های دریافت شده :7 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : دکتر اردوان شهردار
داروي مورد استفاده :
(2013/01/21, 11:37 AM)الی کوچولو نوشته است: حالا اگه ما این فرم رو پر کنیم چی میشه!؟
نمیدونم خودم هم منتظرم ببینم چی میشه
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
گاهی چه زود دیر میشود.
تشکر های اهدا شده: 252
تشکر های دریافت شده :76 بار در 21 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : سینووکس
بچه ها من تو این هفته اگر وقت کنم سعی میکنم حتما برم پیش این خانوم، اگر کسی سوالی داره تو پیغام خصوصی برام بنویسه
از چند تا از استادام که استاد دانشکده داروسازی تبریز هستن وقتی در مورد این دارو میپرسم،جز نمیدونم جوابی نشنیدم ولی چیزی که تا الان فکرمو مشغول کرده اینه که تا الان همش به ما گفتن برای تولید یک دارو حداقل 15 سال زمان لازم هست فازهای مختلف باید طی بشه و کلی آزمایشات و تحقیقات دیگه...
خلاصه مکمل هم نوعی دارو هست.چطور بعد از 2-3سال می خوان بهشون مجوز تولید بدن؟و کلی سوالای دیگه که تو ذهنمه و دوست دارم این خانومو ببینم و ازشون بپرسم.
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 684
تشکر های دریافت شده :768 بار در 298 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : who cares?
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/21, 12:12 PM، توسط OMG!.)
من فقط از تاثیر یه چیزی مطمئنم و اون شرایط روحی هستش! استرس و ناراحتی و فکر و خیال برای من یکی که سمه دعوا کردنم واسه شرایط روحیم خوب نیست. خیلی سخت بشه نظر یه نفر رو در این مورد تغییر داد پس به کم مهربون تر باهم بحث کنید
(2013/01/21, 12:07 PM)niusha نوشته است: بچه ها من تو این هفته اگر وقت کنم سعی میکنم حتما برم پیش این خانوم، اگر کسی سوالی داره تو پیغام خصوصی برام بنویسه
از چند تا از استادام که استاد دانشکده داروسازی تبریز هستن وقتی در مورد این دارو میپرسم،جز نمیدونم جوابی نشنیدم ولی چیزی که تا الان فکرمو مشغول کرده اینه که تا الان همش به ما گفتن برای تولید یک دارو حداقل 15 سال زمان لازم هست فازهای مختلف باید طی بشه و کلی آزمایشات و تحقیقات دیگه...
خلاصه مکمل هم نوعی دارو هست.چطور بعد از 2-3سال می خوان بهشون مجوز تولید بدن؟و کلی سوالای دیگه که تو ذهنمه و دوست دارم این خانومو ببینم و ازشون بپرسم.
میدونی رشته اش چیه؟ از کجا به این دارو رسیده؟آیا در فکر گرفتن مجوز و تاییدیه از نهادهای بین المللی معتبر هم هست؟
پیشاپیش ممنون
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7936
تشکر های دریافت شده :9655 بار در 3933 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : torabi
داروي مورد استفاده :
2013/01/21, 01:53 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/21, 02:09 PM، توسط فرناز.)
من میگم هر کس هر نظری داره برای من قابل احترامه وخورد کردن نظرات هم کاملا اشتباهه!!!!!!ماها نه دکتریم نه پرفسور که نظراتمون کاملا درست باشه.اما نظرهر کس فقط برای خودش با ارزشه .هر کس خواست میتونه قبول کنه همین.خداروشکر ماهممون در 1سطح اطلاعات وعلم درمان ام اس داریم
من خودم نظرم اینه که اگر بیاد این دارو ودکترم بگه منفی نیست اما نمیدونم اثر داره یانه.من همون فرداش میخرم.به خاطر اینکه دست آویز هر راهی میشم.اما اول نظر دکترم.
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
تشکر های اهدا شده: 54
تشکر های دریافت شده :870 بار در 246 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : ایزدی
داروي مورد استفاده :
يه تجربه خودمو براتون بگم نميخام امتحان كنيدمن چندين ساله كه ام اس دارم هميشه سير ميخورم حتي يك بار حمله به صورتم شده بود يك طرف صورتم تا سه ماه بيحس شده بود بهضي مواقع با سير خام انرا مالش ميدادم خلاصه سريش بر طرف شداز قديم ها يك سري چيزها گفته اندكه باري از تجربه ها پشت ان نهفته است مثل بدبو وپر خاصيت در باره سير
من به شخصه به طب گياهي معتقدم واقعا بعضي از انها اگر درمانكننده واقعي نباشند التيام بخش اعصاب هستند
من هميشه از سير روغن زيتون وماهي استفاده ميكنم
همه موفق وخوشحال باشيد
بدانيد استرس براي ما سم است