موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 421
تشکر های دریافت شده :86 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : دی 1389
دكتر معالج : hame atrafiam
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
(2012/03/01, 12:04 PM)sami نوشته است: سلام به همگي
من يك سال قبل كه حمله داشتم يه حالت مور مور و گزگز تو پاهام بود ولي هيچ وفت كاملا خوب نشد! با كورتون بهتر شد ولي كاملا خوب نشد گاهي هم خيلي خيلي زياد ميشه!هميشه هم حسش ميكنم. علتش چيه؟
خوب بعضی از علائم مثل همینا که فرمودین ممکنه 100% خوب نشه !
من دو بار حمله به چشم ( حالت تاری دید ) که داشتم دفعه اول 100% بهبود داشت ولی دفعه دوم 3 یا 4 درصد حالت تاری دیدم برطرف نشده.
یعنی الآن اگر چشم راستم رو بگیرم و فقط با چشم چپ نیگاه کنم دنیا رو یک طور خاصی می بینم انگار گوشه طرف چپ چشم یک چیزی جلوشه !!!
ولی با دو تا چشمام نیگاه می کنم مشکلی نداره.
پزشک ها معمولا وقتی تا 60% علائم رفع میشه می گن بیمار خوب شده. احتمالا پزشک شما هم چون اون 60% بهبودی رو دیده به شما گفته خوب شدید.
به هر جهت زیاد بهش فکر نکنید بهتره تا اینکه بخواهید دنبال علتش و اصلش برید خودتون اذیت میشید
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 639
تشکر های دریافت شده :1129 بار در 292 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : -----
داروي مورد استفاده :
بچه ها یه سوال داشتم .آیا به گز گز کردن دست و پا حمله ms میگن؟
هیچوقت به کسى که بهت اعتماد داره، دروغ نگو
هیچوقت به کسى که بهت دروغ میگه، اعتماد نکن . . .
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17704 بار در 3980 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2012/06/03, 12:07 PM)nazanin200312 نوشته است: بچه ها یه سوال داشتم .آیا به گز گز کردن دست و پا حمله ms میگن؟
http://mscenter.ir/Thread-%D8%A8%D8%B1%D...9%84%D9%87
gone out
follow the white rabbit
[/b]
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3029
تشکر های دریافت شده :5682 بار در 1971 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر مسعود اعتمادی فر
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
منم جدیدا وقتی سرم رو پایین میارم پای چپم حالت برق گرفتگی داره ( فکر کنم منظوره ام اس اینه که باید دائم سربه هوا باشم

)
وقتی یه مدت چیزی نخورم برقِ پام بیشتر میشه مثل صبح ها که از خواب پا میشم ولی وقتی صبحانه میخورم خیلی کم میشه ، فکر کنم حالت برق گرفتگی پام با خستگی و گرسنگی رابطه مستقیم داره

( البته فقط در مورد خودم )
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/11/22, 10:35 PM، توسط sargol.)
منبع اصلی نورآدرنالین ,نورونهای موجوددرمنطقه مغزی "locus coeruleus"iهستندلذاآسیب احتمالی به این ناحیه سطح نورآدرنالین رادربیماران مبتلابه ام اس کاهش میدهدغلاف میلین تخریب میشودعصبهاپیام رادرست به اعضامنتقل نمیکندبنابراین برای یک لحظه اون عضوی که پیام به آن درست منتقل نشده است دچارحالت برق گرفتگی میشود
اگربدن خودمان رابه شهرتشبیه کنیم خوب یک شهرعلاوه برامکانات دیگربه سیم کشی برق هم نیازدارداگریک وقت این سیم کشی برق اتصالی شودوکسی نادانسته به آن دست بزندبرق آن شخص رامیگیردسیم کشی بدن ماهمان عصبهاهستندکه اگردچارمشکل شوندوپیام رادرست به عضونرساندآن عضوبرای یک لحظه دچارحالت برق گرفتگی میشوداین حالت ممکن است خنده دارباشد
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/21, 01:45 PM، توسط sargol.)
علامت لرمیت
علامت لرمیت ،لفظی است ، برای بیان یک احساس خاص که توسط برخی عزیزان مبتلا به MS تجربه میشود.
این احساس مانند یک شوک الکتریکی است که متعاقب خم کردن گردن به جلو ، در گردن ایجاد میشود و به سمت پشت و حتی پاها حرکت می کند . این احساس بدلیل تحت کشش قرار گرفتن اعصاب آسیب دیده ایجاد میشود.
هرچند این علامت می تواند در هر مرحله ای از بیماری MS روی دهد ، اما به هیچ وجه اختصاص به این بیماری ندارد و در سایر بیماریهای نخاع گردنی نیز می تواند روی دهد ( از جمله ضربه های وارد به نخاع گردنی )
انجمن ام اس ایران
تاريخ انتشار : آبان 1391
علامت لرمیت یانشانه لرمیت نوعی حس الکتریکی شوک مانندی است که پشت واندام ازتحتانی انتشارمی یابداین حالت ممکن است باخم کردن ودیگرحرکات گردن رخ دهداین علامت معمولاخودبخودبهبودمی یابداماممکن است سالهاادامه یابدعلامت لرمیت دربیماری ام اس اسپوندیلیت گردنی ,کمبودویتامین ب 12دیده میشود
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1466
تشکر های دریافت شده :1168 بار در 326 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر مهران شفیعی
داروي مورد استفاده : سینووکس
2012/12/21, 01:09 PM
چند روز پیش من برای اولین بار حالت برق گرفتگی رو سمت راست کمرم احساس می کردم به قدری این حس شدید بود که هی به بقیه می گفتم انگار برق داره از درونم رد میشه...
من اصلا نمی دونستم ممکنه این ربطی به ms داشته باشه!!!
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :119 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
من تویه نخام پلاک ندارم ولی این برق گرفتگی رو گاهی اوقات توی یکی 2تا از انگشتای دستم حس می کنم جوری که نمیتونم انگشتم و صاف کنم
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 363
تشکر های دریافت شده :1216 بار در 454 پست
سال تشخيص بيماري : مهر ماه 86
دكتر معالج : دکتر محمدیان نژاد
داروي مورد استفاده :
منم قبلا وقتی سرمو خم میکردم پام برق گرفتگی داشت جدیدا شده سمت چپ کمرم
وقتی احساس میکنی داری به بن بست میرسی و زندگی خیلی تخیلی شده به یاد بیار که قبلا هم اینطوری شده بود ولی گذشت. این لحظات فرصتهایی برای بزرگ شدن هستند.