2015/02/14, 03:47 PM
من از وقتی زیفرون استفاده میکنم پای سمت چپم مشکل پیدا کرده امکانش هست ک از دارو باشه؟؟؟؟؟
نظرسنجی: سخت نگرفتن داروی ام اس |
|||
سخت نگرفتن | 0 | 0% | |
چه دارویی | 3 | 100.00% | |
در کل | 3 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اثربخشی و عوارض زیفرون
|
|||
2015/02/14, 03:47 PM
من از وقتی زیفرون استفاده میکنم پای سمت چپم مشکل پیدا کرده امکانش هست ک از دارو باشه؟؟؟؟؟
2016/03/07, 02:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/07, 02:42 PM، توسط soheila.f.d.)
چرا اینجا اینقدر ساکته ؟
نکنه کوچ کردین رفتین جایی دیگه ، من بیخبرم ؟ هان؟ هان؟ هان؟ --------------------------------------- سومین ماهه زیفرون استفاده میکنم سه چهار ماه اول با بتافرون شروع کردم بعد از مدتی گرون شد و کمیاب (گاهی بود گاهی نبود) - اذیتم میکرد همش پادرد داشتم و سردرد - همش پاهام یخ بود، انگار پاهام و گذاشتند توی فریزر (اما جای تزریق درد و کبودی و برآمدگی نداشت) بعدش یه سال و نیم اکتوفرون تزریق کردم خیلی باهاش راحت بودم (اکتوفرون محبوب من) این اواخر هم قیمتش پایین اومده بود چهارماه پیش یهویی ناپدید شد و دکتر صحراییان برام زیفرون نوشتند به مدت دو ماه و آخر دو ماه آزمایش خون (آنزیم کبدی) که خداروشکر آزمایشام نرمال بود دوباره دکتر 6 ماه زیفرون نوشتند اما درد روز بعد از در محل تزریق و تورم و قرمزی اطراف تزریق و اکثرا خارش محل تزریق ، کماکان ادامه داره (اما مثل بتافرون، پادرد ندارم) بطوری که روی محل تزریق دست میزنم خیلی دردناکه (سه روز متوالی این علائم میمونه بعد کم کم ، کم میشه) یعنی همیشه دو قسمت از محل تزریق ها همزمان دردناکند. روی بازوم هم مدتهاست تزریق نمیکنم چون دستم و از کار مینداخت ولی رویهمرفته از زیفرون راضیم اصلا تزریقش و حس نمیکنم خیلی راحته و سوزنش هم خیلی ظریف و نازک فقط درد ناحیه تزریق و تورم و قرمزی سه روز ادامه داره که اونم درصورت نرمال بودن دارو، اصلا مهم نیست
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
اثربخشی وعوارض تزريق بتافرون | ostad2000 | 150 | 135,999 |
2019/11/28, 12:59 AM آخرین ارسال: سمیرا67 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |