موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
من حس میکنم جدا ی حس بدی نسبت به داروهای ایرانی وجود داره ولی انصافا داروهای ایرانی هم بد نیستن فقط همونطور که میهن جون گفت ممکنه به ی نفر نسازه من خودم نمونه کسی هستم که در طول درمانم هم داروی خارجی داشتم هم ایرانی هرکدومشون هم خوبی داشتن هم بدی
من یکی از دوستانم هست که قبلا دیفوزل و الان سینوتک استفاده میکنه بخاطر قیمتش چند شب پیش داشت میگفت از این هم راضیم و نمونه ایرانیش هم اثر داشته برام
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :11 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 2011
دكتر معالج : jakson
داروي مورد استفاده : دیفوزل
(2016/12/10, 08:24 AM)glassheart نوشته است: من حس میکنم جدا ی حس بدی نسبت به داروهای ایرانی وجود داره ولی انصافا داروهای ایرانی هم بد نیستن فقط همونطور که میهن جون گفت ممکنه به ی نفر نسازه من خودم نمونه کسی هستم که در طول درمانم هم داروی خارجی داشتم هم ایرانی هرکدومشون هم خوبی داشتن هم بدی
من یکی از دوستانم هست که قبلا دیفوزل و الان سینوتک استفاده میکنه بخاطر قیمتش چند شب پیش داشت میگفت از این هم راضیم و نمونه ایرانیش هم اثر داشته برام
ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺑﻢ اﻳﺮاﻥ ﻫﻢ اﺯ ﻧﻆﺮ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺧﻮﺏ اﺳﺖ و ﻫﻢ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺩاﺭﻭﻫﺎ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ و ﺑﺮاﻱ ﺑﻴﻤﺎﺭﻳﻬﺎﻱ ﺧﺎﺹ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺩاﺭﻭﻫﺎ ﺭا ﻭاﺭﺩ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ پ اﻳﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻌﺠﺐ ﺧﻴﻠﻲ اﺯ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎ و ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻫﺎﻱ ﺩاﺭﻭ ﺷﺪﻩ اﻧﺪ
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 183
تشکر های دریافت شده :191 بار در 87 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دکنر باغبانیان
(2016/12/09, 02:15 PM)Aydanima نوشته است: دوستان کدومش بهتره سینوتک یا دیفوزل اخه دیفوزل ازنظر قیمت خیلی گرونه وبودجه مون نمیرسه
سلام من که یک سال سینووکس میزدم و بعدش نتیجه بدی گرفتم واسه همین دیگه ریسک نمیکنم که بخام ایرانی مصرف کنم ولی خیلی ها هم دارن مصرف میکنن و راضین بستگی به بدنت داره که بهش بسازه یا نه.
تشکر های اهدا شده: 70
تشکر های دریافت شده :87 بار در 40 پست
سال تشخيص بيماري : 1395
دكتر معالج : دکتر مهدی مقدسی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
دوستان این دارو دیفوزل رو تا چند وقت باید مصرف کنیم کسی میدونه تا اخر عمر یا یه دوره هست بعدش امکان کم کردم دوزش هست یا باید تااخر روزی تابخوریم
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :105 بار در 39 پست
سال تشخيص بيماري : 95
دكتر معالج : دكتر كوروش قره گزلى
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/12/18, 10:52 AM، توسط شيما٩٢.)
سلام
فكر نميكنم تا آخر عمر چقدر نا اميد صحبت ميكنيد مطمئن باش درمانش تا ٢سال ديگه اومده
من دكترم دوزشو كم كرد واسم بعد دوباره ٢٤٠كرد ميشه دوزش و كم كرد اونم با نظر پزشك ولي دكتر من جزو تيم كانادااست
گفت اينجوري كه دارن پيش ميرن تا ٢سال ديگه ما بايد جمع كنيم مطبا رو درمانش مياد گفت به يه چيزايي رسيدن نا اميد نباشيد
سلاااام من ازمایش ماه ۹ روهم دادم همه چی خوبه
فک میکردم بعد ۳ ماه دیگه خیلی گلبول سفیدم بیاد پایین ولی اصلا اینجوری نیست تو یه حد پایین میمونه و دیگه هرسری پایین تر نمیاد خداروشکر فعلا همه چی خوب پیش میره توان بدنیمم زیادتر شده فقط تعادلم هنوز داغونه
امیدوارم اینیکیم بهتربشه
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 1856
تشکر های دریافت شده :1889 بار در 400 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر محمود عابدینی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
بهارپشت دراست
به گوش پنجره ها ارام
نسیم گفت وگذشت...
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :11 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 2011
دكتر معالج : jakson
اﻳﻦ ﺩاﺭﻭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﻋﻮاﺭﺽ ﻧﺪاﺭﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺑﻢ ﮔﺮ ﮔﺮﻓﺘﮕﻲ ﺁﻥ ﻛﻤﻲ اﺫﻳﺖ ﻛﻨﻨﺪﻩ اﺳﺖ اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﺩﺭ اﻳﺮاﻥ ﻧﻴﺴﺘﻢ و ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ اﻳﻦ ﻫﻤﺎﻥ ﻛﻴﻔﻴﺘﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻡ ﻳﺎ ﻧﻪ اﮔﺮ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻲ ﺳﺎﺧﺖ و ﺟﻠﻮﮔﻴﺮﻱ ﻛﺮﺩﻩ اﺳﺖ ﭼﺮا ﻋﻮﺽ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﺟﺪﻳﺪ اﺯ ﺩاﺭﻭﻱ ﺳﺮﻃﺎﻧﻲ ﺑﺮاﻱ ﺟﻠﻮﮔﻴﺮﻱ اﻡ اﺱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ ﻣﻬﺎﺗﺎﺑﺎ. ﻛﻪ ﺗﺰﺭﻳﻘﻲ اﺳﺖ
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 163
تشکر های دریافت شده :196 بار در 59 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : -
سلام
من الان 10 ماه هست كه از اين دارو دارم استفاده ميكنم تنها مشكلش يكم گر گرفتن هست كه بهترين راه هم براش خوردن بين غذاس كه ديگه خيلي كم احساس ميشه.خود من يه دونه 240 با نهار ميخورم و يه دونه 240 هم ساعت 12شب قبل از خواب و اصلا هم مشكلي برام پيش نيومده و همه مشكلات قبلي مثل عدم تعادلم ازبين رفته حتي نميتونستم سريع راه برم يا بدوام كه اونم حل شد.خوبي اخر شب خوردن اينه كه ديگه گرگرفتنو نميفهمي.تنها بديش قيمت گرونشه كه اونم خود شركت دارويي 30تا ميخري 30تاشو رايگان بهت ميده تقريبا ميشه ماهي 450هزار تومان هزينه.اميدوارم مفيد باشه براتون.
2017/01/14, 01:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/01/14, 01:06 PM، توسط maryk909.)