موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 91/08/20
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
من ساناز هستم ؛ 17 سالمه - اهل اروميه هستم ؛
راهنمايي شما رو به دكترا ترجيح ميدم البته فعلا ...
يك ماه ميشه كه تشخيص مثبته البته نه تشخيص قطعي ؛ پرونده پزشكيمو فرستاديم خدمت دكتر صحرائيان جهت قطعيتش .
اول بينايي چشم چپم تار شد براي 3 روز و الانم روزي 3 الي 4 بار از ناحيه دست راست حمله بهم دست ميده و درد شديدي هم داره و جديدن پاي راستم گز گز ميشه تو اولين ام ار اي فقط يك پلاك تو مغزم وجود داره و تا ام ار اي بعدي 2 ماه فرصت دارم
سوالم اينه:
آيا با اين شرح حال اين تعداد حمله طبيعيه ؟ حاكي از عود سريع بيماريه يا به گفته دوستان از استرس و كورتون درماني ميتونه باشه ( 2 هفته هس كه كورتون مصرف ميكنم ) ؛
لطفا راهنمايي كنيد ؛ ممنونم.
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7936
تشکر های دریافت شده :9655 بار در 3933 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : torabi
داروي مورد استفاده :
سلام عزیزم .اولا نترس که بدترینش ترسه.بعدم با این علائم که میگی به نظر من همون ام اسه

امانترس.این حالت ها هم که میگی معمولا گذراست.به اصطلاح بهش میگن حمله............اما همیشگی نیست.البته باز من پزشک نیستم.اما تو تجربه 7 سال بیماریم میگم.اما دلت شور نزنه
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !
این تلقینه ام اس نیست

ام اس علائمی غیر این داره به خودت تلقین نکن که تو جمع ما بیای

همه بچه های ام اسی خندان و فعالن ......... همشون
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
لطفا به تاریخ ارسال دقت کنید .
این تاپیک برای بیش از یک سال پیش هست
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
2013/01/04, 12:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/04, 12:25 PM، توسط ابراهیم.)
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/22, 12:18 AM، توسط هانا.)
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید منو
من 7 ماه قبل بر اثر یه فشار عصبی شدید جفت دستام از آرنج تا انگشتا شروع به تیر کشیدن و مور مور خفیف کرد به نحوی که در حالت عادی و سکون مشکلی نداشت با شدت که حرکتش میدادم این حالتو حس میکردم
با حل شدن مشکل و آروم شدن اعصابم این حالت از بین رفت حدودا یه 24 ساعت
دوباره دو سه هفته بعدش همین حالت اومد سراغم اون هم به خاطر یه فشار عصبیه شدید (منظورم اینه که مثل استرس های روزانه نبود و خیلی شدید بود ) که اون رو هم سعی کردم آروم باشم ، و مشکلو حل کنم با آروم شدن اعصاب از بین رفت اون هم حدود یه روز اینجوری بود
من چند ماه قبلش عمل داشتم با بیهوشیه کامل که بعد اون بدنم تا حدی ضعیف شد !
از تیر به این ور دیگه این حالت رخ نداد
سرگیجه - هرگونه درد یا سوزش - گزگز-بیحسی - اختلال بینایی - بی اختیاری یا تکرر ادرار ندارم
چند روز قبل به خاطر خوندن مطالب سایت نگران شدم رفتم دکتر مغز و اعصاب (دکتر رامین خدا بنده لو )که بعد یه سری پرسش و دیدن توی چشمام و بهم گفت مشت کن یه تستی رو مچم انجام داد آرام بخش داد و گفت به هیچ وجه ام اس نیست ، عصبیه! برو هر وقت تاری و اختلال دید - بیحسی یا گزگز در حد دو سه هفته یا بیاختیاری ادرار داشتی بیا !
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم پیش یه دکتر دیگه ؟ اصن لازمه ام آر آی بدم؟ رامین خدابنده لو چقدر دکتر خوبیه به نظرتون ؟
ممنونم ازتون
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
دوست عزیز به نظر من که به پزشکت اعتماد کن . چون علائم عمومی ام اس مثه گزگز و سوزن شدن با بیماریهای ناشی از فشار عصبی یکیه . اما اگه همه اش بهش فکز می کنی حتما با یه پزشک دیگه هم مشورت کن تا خیالت راحت بشه . چون آرامش برا بهبود علائمت از هر چیز مهم تره . بعدم من می گم از همین الان که بدنت بهت یه هشدار عصبی داده به جای استرس ام اس ، تلاش کن که به هیچوجه عصبی نشی تا این علائم تکرار نشه . علائم جدی ام اس علاوه بر تاری دید و چیزای دیگه ای که تو سایت خوندی حتما یه گزگز و بی حسی دائمه و معمولا قطع و وصل نمیشه . همیشه آرووم و سالم باشی
Peace begins with a smile