موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1005
تشکر های دریافت شده :1016 بار در 193 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء-صحراییان
داروي مورد استفاده : ربیف
(2012/10/09, 04:36 PM)خانم گل نوشته است: سارا جان دچار کم خونی نیست . در هر حال قرص آهن و ویتامین های مختلف هم مصرف میکنه... روش درمانی دیگه یعنی چی مثلا؟؟ این دومین دکتر مغز و اعصاب بود. آخه پس دلیل اینا چیه مخصوصا تاری دید؟؟؟
ندا جان ام آر آی ها بیمارستانی که خود دکترا قبولش داشتن انجام شده. یعنی همه این نشونه های وحشتناک از افسردگیه فقط؟؟؟ آخه نمیتونه هیچکاری کنه وقتی میبینه همش سرگیجه-تاری دید-ضعف و سستی بدن- بی حالی - دست و پا خواب رفتن - زمین خوردن داره خب میره تو فکر افسرده تر هم میشه.....
من نمیدونم این رو باید پزشک تشخیص بدن!
ب نظرم بهتره با چند تا پزشک دیگه هم مشورت کنید و اگه نظر همشون روی افسردگی بود کمکشون کنید تا با روحیه قوی جلوی این علایم رو بگیرن
امیدوارم هرچه زودتر حالشون خوب شه
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
الان چند ساعته بند اول انگشت کوچک دست چپم حالت کرختی و یه بی حسی داره شما این علائمو داشتید؟میتونه ام اس باشه؟
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
پروانه جون خیلی میترسم البته استرس زیاد داشتم پشرم خیلی شیطونه و اذیتم میکنه ممکنه ازین باشه؟
درد دائم ستون فقرات هم دارم دکتر گفت بخاطر شل بودن عضلاتته که به ستون فشار میاد و درد میگیره اینم ممکنه از علائم باشه چون دیدم یکی از دوستان گفته بودن از علائمشون درد ستون فقرات بوده
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
وای چرا هیچ کس جواب منو نمیده...دوستان بند انگشت کوچیکم کرخته 3 روزه صورتم هم مور مور میکنه هراز گاهی
میتونه ام اس باشه؟
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
دوست عزیز علائمی که داری الزاما ام اس نیست . می تونه فقط عصبی باشه یا هزار و یک دلیل دیگه اما برای اینکه نتیجه درست بگیری و عوارضت هم از بین بره به یه متخصص خوب مغر و اعصاب رجوع کن .
Peace begins with a smile
تشکر های دریافت شده :6 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : ندارم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
با سلام.مدتی ترس از بیماری ام اس دارم 2 بار ام ار ای دادم با تزریق وبدون تزریق علامتهایی از این بیماری رو دارم.ام ار ایی که دادم برای بارسال بوده.میخواستم بدونم ایا ممکنه تو اون ام ار ای چیزی معلوم نباشه.واینکه مدت اعتبار ام ار ای برای کسایی که بیمار نیستن چقدره.تو این یکسال انقدر فکرم مشغول بوده که باور کنید بعضی از علامتها رو به خودم دارم تلقین میکنم.درضمن جدیدا بلک سمت چب چشمم دجار برش شده
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 13759
تشکر های دریافت شده :13030 بار در 3593 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
(2012/11/10, 02:16 PM)majidm نوشته است: با سلام.مدتی ترس از بیماری ام اس دارم 2 بار ام ار ای دادم با تزریق وبدون تزریق علامتهایی از این بیماری رو دارم.ام ار ایی که دادم برای بارسال بوده.میخواستم بدونم ایا ممکنه تو اون ام ار ای چیزی معلوم نباشه.واینکه مدت اعتبار ام ار ای برای کسایی که بیمار نیستن چقدره.تو این یکسال انقدر فکرم مشغول بوده که باور کنید بعضی از علامتها رو به خودم دارم تلقین میکنم.درضمن جدیدا بلک سمت چب چشمم دجار برش شده
سلام دوست عزیز
متاسفانه خیلی از افرادی که سالم هستن ترس از این بیماری دارن
چون بینششون نسبت به این بیماری اشتباهه
انقدر توی رسانه این بیماری رو بد نشون دادن که خیلی از افراد سالم از این بیماری میترسن
اما دوست عزیز
واقعیت ام اس اون چیزی نیست که شما وامثال شما فکر میکنید
ام اس نه ناتوانیه
نه فلج شدنه
نه ویلچر
ام اس برای همه ما ها تلنگره برای بهتر زندگی کردن
میدونید برای ماها ام اس مخفف چی معنی شده ؟؟؟؟؟؟
ام = مجبوری
اس= سالم باشی
دوست عزیز بجای اینکه توی بدنتون دنبال نشونه های ام اس بگردید از زندگیتون بهترین استفاده رو بکنید
ما با وجود ام اس داریم بهترین بهره هارو از با هم بودن و وقتمون میبریم و کنار هم شادیم اونوقت شما نگران دردی هستید که هنوز ندارید و زندگیتون رو با نگرانی اینکه نکنه این درد براتون بوجود بیاد میگذرونید ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
اگه میدونستید هرکدوم از ماها چطور داریم زندگی میکنیم و خیلی از ماها بخاطر اینکه ام اس داریم یاد گرفتیم چطور بهتر زندگی کنیم انقدر ازش نمیترسیدید.......
با و بی ام اس میشه زنده بود و زندگی کرد
بجای چیزی که بودنش هم نباید بهمتون بریزه چه برسه به نبودنش ، خوب زندگی کنید وشاد باشید واز لحظه هاتون لذت ببرید
موفق باشید

If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :11 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : ندارم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :