(2013/06/04, 06:50 PM)majidm نوشته است: ه سوال داشتم درباره حالت لرمیت.من بعضی مواقع که استرسم که زیاد میشه تو انگشتای دستم حالت برق گرفتگی دارم وقتی از پله ها بالا پایین میرم به راحتی میتونم احساسش کنم و به این صورته که از ارنج به نوک انگشتام میزنه..میخواست ببینم ایا ممکنه علایم ام اس باشه؟واینکه حالت لرمیت فقط تو کمر ایجاد میشه.
ه سوال داشتم درباره حالت لرمیت.من بعضی مواقع که استرسم که زیاد میشه تو انگشتای دستم حالت برق گرفتگی دارم وقتی از پله ها بالا پایین میرم به راحتی میتونم احساسش کنم و به این صورته که از ارنج به نوک انگشتام میزنه..میخواست ببینم ایا ممکنه علایم ام اس باشه؟واینکه حالت لرمیت فقط تو کمر ایجاد میشه.
سلام دوست خوب. لرمیت به خاطر پلاک گردنی و یه سری مشکلات دیگه تو گردن میتونه ایجاد بیشه. اینطوریه که هربار شخص گردنشو خم میکنه یهو یه احساس برق گرفتگی پیدا میکنه توی نوک انگشتای دست یا پا یا در طول اندام و یا در امتداد ستون فقرات (یا برخی یا همه موارد!) که چند ثانیه (2-3 ثانیه) طول میکشه و بعد تموم میشه تا خم کردن بعدی گردن.
من واقعا نمیدونم مردم چرا گیر دادن به ام اس و اینقدر ازش میترسن. یه عالمه مریضیه وحشتناک تر از ام اس هست. خب برید از اونا بترسید. چرا کسی از اونا نمیترسه؟! از روماتیسم مفصلی لوپوس اسکلرودرمی؟ چرا؟ من وقتی یه چیزیم شد دکتر یه عالمه آزمایش داد که ببینه از این مرضا نداشته باشم. انقدر دعا کردم که ام اس باشه اما ازین چیزا نباشه.
ستاد انحراف افکار عمومی از ام اس و مبارزه با فوبیای ام اس
.gif)
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."