سلام بچههای گلم.
خیلی خیلی خوشحالم که دیروز آمدم و در جمع شما بودم، حقیقتاً خیلی خوش گذشت. خیلی خیلی از کسانی که زحمت کشیده بودند برای این دیدار ممنونم. هر چند من خیلیهاتون را نمیشناختم ولی دیدن این جمعیت برایم قوت قلب بود.
ممنون هستم از محدثه، رنگینکمان، زنیث، نفس و و و و خیلیهای دیگر و خصوصاً دکتر محسن عزیز که سورپرایزم کردند
ممنونم از فربد که مثل همیشه خوشگل و خوشتیپ و باوقار و مهربان بودی ببخش که بابت دوستم انداختمت توی زحمت
ممنونم از پذیرایی گرم و صمیمی و اعصاب خورد کنِ هریرضای گل. هنوز دارم روی کاریکاتورت کار میکنم
ممنونم از تک تک شماها. هم به خاطر خودم و هم به خاطر اینکه جوری بودید که به دوست کرمانی من خوش گذشت. از طرف خودم و نسیم از شما بسیار بسیار ممنونم
همیشه موفق و مؤید باشید.
به امید سلامتی روزافزون
حالا تشکر که جای خود دارد این همه شیرینی خصوصا پای سیب که گفتی کجا بود؟ کی خورد؟ پس چرا همهاش کیک یزدی به من تعارف کردی؟ نامرد هان؟
خیلی خیلی خوشحالم که دیروز آمدم و در جمع شما بودم، حقیقتاً خیلی خوش گذشت. خیلی خیلی از کسانی که زحمت کشیده بودند برای این دیدار ممنونم. هر چند من خیلیهاتون را نمیشناختم ولی دیدن این جمعیت برایم قوت قلب بود.
ممنون هستم از محدثه، رنگینکمان، زنیث، نفس و و و و خیلیهای دیگر و خصوصاً دکتر محسن عزیز که سورپرایزم کردند
ممنونم از فربد که مثل همیشه خوشگل و خوشتیپ و باوقار و مهربان بودی ببخش که بابت دوستم انداختمت توی زحمت
ممنونم از پذیرایی گرم و صمیمی و اعصاب خورد کنِ هریرضای گل. هنوز دارم روی کاریکاتورت کار میکنم
ممنونم از تک تک شماها. هم به خاطر خودم و هم به خاطر اینکه جوری بودید که به دوست کرمانی من خوش گذشت. از طرف خودم و نسیم از شما بسیار بسیار ممنونم
همیشه موفق و مؤید باشید.
به امید سلامتی روزافزون
(2012/03/03, 11:15 AM)Prime نوشته است: سلام
من تشکر اولم
از همه ی دوستانه که از دور و نزدیک اومدن خیلی برای من با ارزشه این جمع
و همون طور که انتظار داشتم همه خیلی خونگرم و صمیمی بودن انگار سالهاست همو میشناسیم.
خصوصا اون دوستایی که از مشهد کرمان کرج تبریز و شمال اومدن شما فوق العاده اید.
تشکر مخصوص میکنم از اون دسته از بچه هایی که شرمنده کردن برای پذیرایی آب جوش؛ آش؛ شیرینی تر؛
پای سیب؛ شیرینی صدفی با خامه؛ کیک یزدی؛ شکلات باراکا؛ شکلات نانی؛ شیرینی (ازینایی
که روش خاک قند میریزن) شیرینی کرمانی (کلمپه)؛ شیرین عسل ؛ شیرینی خرمایی و...
که باهاش میشد یه شوی غذا برگزار کرد. دست همه درد نکنه! (شیما خانم نسیم خانم داش سید رضا
شهرزاد خانم؛ محدثه خانم؛ سارا خانم؛ ساینا خانم و خلاصه همه دوستان که زحمت کشیدن)
تشکر ویژه ای دارم از فربود و سینا و بهار که در امر تدارکات بودن و ویژه تر از ساناز و مهسا و نفس خانم
مهدی مرجانی عزیز؛ شیما خانم ماسک دار(ساحل) شیما و خانواده و خلاصه همه ی کسایی که در پذیرایی از
خرید؛ تعارف، استقبال؛ آبجوش آوردن؛ شلوغ بازی و مهم تر از همه خوردن اون همه خوراکی؛ تدارکات سهم داشتن
تشکر ویژه ای میکنیم.
و نهایتا از همه ی دوستان که برای من بهترین خواهر ها و بهترین برادر های دنیا هستن! تشکر میکنم!
واقعا دوستون دارم.
حالا تشکر که جای خود دارد این همه شیرینی خصوصا پای سیب که گفتی کجا بود؟ کی خورد؟ پس چرا همهاش کیک یزدی به من تعارف کردی؟ نامرد هان؟
مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.