موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17698 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2012/03/03, 02:46 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/03, 12:31 PM، توسط fireboud.)
سلام خدمت دوستان عزیز تر از جان
امروز روز فوقالعاده ای بود هم برای من و مطمئنا برای خیلی از شما دوستان
اینکه تعداد زیادی از دوستان دور هم جمع بشن و موجب خوشحالی و نشاط بشن جز بهترین رویداد های زندگیم هست
از دوستانی که از راه های دور و نزدیک تشریف آوردن تشکر میکنم از نسیم خانم(وبلاگ نویس با تجربه ام اس) که از کرمان تشریف آوردن از بهار خانم(bluesky) و ندا خانم(naed) و الهام خانم (ehlam) که از مشهد تشریف آوردن از هستی خانم(hasty) و صدف خانم (صدف) که از شمال تشریف آوردن ، از سیدرضا (seyedreza) که از تبریز اومده بودند و از دوستان که از کرج اومدن و تعدادشون هم کم نبود کمال تشکر رو دارم و تمامی دوستانی که از تهران اومدن ممنونم وجود تک تک شما دوستان هست که باعث هر چه بهتر شدن دیدار ها میشه (اگر دوستان دیگه از شهرهای دیگه اومده بودن و من فراموش کردم عذرخواهی میکنم)
از خانم رحمانی (مادر شیما) که همیشه در امر تدارکات یار همیشگی هستند بسیار سپاسگذارم از محدثه خانم(مولتی ام اس) و مادر عزیزشون که زحمت آش بسیار خوشمزه رو کشیدن واقعا ممنونم خیلی عالی بود از سارا(shokolat) ممنونم که در تدارکات سهم بزرگی داشت هر چند خودش موفق نشد بیاد و جاش خالی بود اما همیشه در تدارکات دیدار محبت داشته از ساینا تشکر میکنم که همیشه جز گروه پشتیبانی بوده و زحمت بسیار کشیده
از تمام دوستانی که شیرینی و شکلات و .... و آب جوش ! رو زحمت کشیدن آوردن تشکر میکنم
در نهایت از هیئت مدیره و علیرضای عزیز ممنونم
فراموش نکنید این تک تک شما هستید که این جمع رو می سازید
شاد و پرتوان باشید
gone out
follow the white rabbit
[/b]
تشکر شده توسط : | neda.n , warrior , shahrzad , ثریا , zenith , mirzaee , بنده خدا , ehsan 10054 , Narges , hamid t , shokolat , seyyed reza , Majid , O#!!! , Prime , naz.gigili , شهرزاد , سـاناز , havaars , Hasty , leili , hamid , فرناز , مولتی ام اس , ارزو , N00shin , nafass , ساحل , رنگین کمان , aalieh , بهــار , SSA , sadaf , شفا یافته , parastoo joon , nead , Saina , blue sky |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 13759
تشکر های دریافت شده :13030 بار در 3593 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
تشکر شده توسط : | بنده خدا , ehsan 10054 , Narges , hamid t , شهرزاد , ثریا , shokolat , seyyed reza , Majid , Prime , fireboud , naz.gigili , neda.n , maede , سـاناز , havaars , Hasty , leili , hamid , فرناز , N00shin , ساحل , sadaf , parastoo joon , nead , Saina , blue sky |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :1209 بار در 341 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : پرفسور زارعي
داروي مورد استفاده :
سلام به همه ی دوستان بزرگوار که دیروز برای اولین بار روی ماهشون رو دیدم.
واقعا روز بیادماندنی بود برای من.
امیدوارم در دیدارهای بعدی هم خدمت دوستان برسم.ممنونم از زحمات تمامی دوستانی که زحمت تدارکات و پذیرایی و برنامه ریزی این دیدار و کشیده بودند.
تشکر از دوستانی که از شهرهای دیگه تشریف آورده بودند وامیدوارم شرایطی بوجود بیاد که همه ی دوستان از سراسر کشور بتونن در اینگونه ملاقاتهای جمعی تشریف بیارن.
به امید بهبودی روز افزون همه ی مبتلایان.
تشکر شده توسط : | Narges , hamid t , shokolat , seyyed reza , Majid , Prime , fireboud , naz.gigili , neda.n , maede , شهرزاد , سـاناز , Hasty , leili , hamid , zenith , فرناز , N00shin , nafass , ساحل , parisa2011 , sadaf , شفا یافته , parastoo joon , nead , Saina |
|
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
من الان دچار دوگانگیه احساسات شدم
از یه طرف خوشحالم که بهتون خیلی خوش گذشته و کاملا حسش میکنم .چون قبلا تو جمع بچه ها بودم و مطمئنم که حسابی خوش میگذره .همه ماهن
از طرف دیگه ناراحتم که نتونستم بیام با بچه های قدیمی دیدارها رو تازه کنیم و با بچه های جدید آشنا بشم.
بی معرفتا دیروز شما رفتین خوش گذرونی اونوقت من بدبخت تو صحنه ی پرشور انتخابات داشتم از شدت خستگی غش میکردم
همکاران محترم ساعت 11 شب قبل از شمردن آرا جنازه م رو تا درب خونه حمل کردن .خلاصه از شانس بدم حوزه ای که من بودم بسیااااار شلوغ بود من همش فکر میکردم مگه تو این منطقه چقدر آدم(...) هست؟
بگذریم...
خداییش خیلی خوشحالم که بهتون خوش گذشته مطمئنم جای ساغر خالی بوده
ایشالله دیدار بعدی منم میام
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
تشکر شده توسط : | بنده خدا , hamid t , شهرزاد , ثریا , shokolat , seyyed reza , Majid , Prime , fireboud , naz.gigili , neda.n , O#!!! , maede , سـاناز , Hasty , leili , zenith , فرناز , ارزو , N00shin , nafass , ساحل , بهــار , sadaf , شفا یافته , parastoo joon , Saina , blue sky |
|
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
الان پی بردم که از همون بچگی من شانس نداشتم
همه دیدارها صددرصد عالی بوده اما یه حسی میگه این دیداره جنسش بابقیه انگاری فرق داشته
نمیشه زمانو برگردونید مثلا امروز بجای شنبه بشه جمعه وساعاتی دیگه دیدار باشکوهتون قرار باشه برگزار بشه حاضرید؟
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
تشکر شده توسط : | ثریا , بنده خدا , seyyed reza , Majid , hamid t , Prime , fireboud , naz.gigili , neda.n , شهرزاد , maede , سـاناز , Hasty , leili , earth , فرناز , ارزو , N00shin , ساحل , sadaf , شفا یافته , parastoo joon , nead , Saina |
|
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
تشکر شده توسط : | بنده خدا , shokolat , seyyed reza , ثریا , sama , Majid , O#!!! , hamid t , marmar , fireboud , naz.gigili , neda.n , fafa , Prime , maede , سـاناز , Hasty , hamid , zenith , فرناز , مولتی ام اس , ارزو , N00shin , ساحل , aalieh , SSA , sadaf , شفا یافته , parastoo joon , nead , Saina |
|
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17698 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
دوستان به دیدار هم نمره بدید در نظر سنجی
gone out
follow the white rabbit
[/b]
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
سلام
من تشکر اولم
از همه ی دوستانه که از دور و نزدیک اومدن خیلی برای من با ارزشه این جمع
و همون طور که انتظار داشتم همه خیلی خونگرم و صمیمی بودن انگار سالهاست همو میشناسیم.
خصوصا اون دوستایی که از مشهد کرمان کرج تبریز و شمال اومدن شما فوق العاده اید.
تشکر مخصوص میکنم از اون دسته از بچه هایی که شرمنده کردن برای پذیرایی آب جوش؛ آش؛ شیرینی تر؛
پای سیب؛ شیرینی صدفی با خامه؛ کیک یزدی؛ شکلات باراکا؛ شکلات نانی؛ شیرینی (ازینایی
که روش خاک قند میریزن) شیرینی کرمانی (کلمپه)؛ شیرین عسل ؛ شیرینی خرمایی و...
که باهاش میشد یه شوی غذا برگزار کرد. دست همه درد نکنه! (شیما خانم نسیم خانم داش سید رضا
شهرزاد خانم؛ محدثه خانم؛ سارا خانم؛ ساینا خانم و خلاصه همه دوستان که زحمت کشیدن)
تشکر ویژه ای دارم از فربود و سینا و بهار که در امر تدارکات بودن و ویژه تر از ساناز و مهسا و نفس خانم
مهدی مرجانی عزیز؛ شیما خانم ماسک دار(ساحل) شیما و خانواده و خلاصه همه ی کسایی که در پذیرایی از
خرید؛ تعارف، استقبال؛ آبجوش آوردن؛ شلوغ بازی و مهم تر از همه خوردن اون همه خوراکی؛ تدارکات سهم داشتن
تشکر ویژه ای میکنیم.
و نهایتا از همه ی دوستان که برای من بهترین خواهر ها و بهترین برادر های دنیا هستن! تشکر میکنم!
واقعا دوستون دارم.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
تشکر شده توسط : | fireboud , شهرزاد , maede , neda.n , بنده خدا , shokolat , naz.gigili , ثریا , سـاناز , havaars , بی تـــا , leili , Hasty , hamid , فرناز , مولتی ام اس , ارزو , رنگین کمان , nafass , N00shin , hamid t , ساحل , O#!!! , aalieh , بهــار , sadaf , شفا یافته , parastoo joon , nead , Saina , blue sky |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2252
تشکر های دریافت شده :949 بار در 314 پست
سال تشخيص بيماري : 82 شايدم 79 :)
دكتر معالج : دكتر نجل الرحيم (عاشقششششششم)
داروي مورد استفاده : بتافرون
منم همه اونايي كه همه بچه ها گفتن تازه نمره هم ميدم 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ديگه صفرم نميزنه
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
تشکر شده توسط : | شهرزاد , Prime , naz.gigili , fireboud , Hasty , hamid , فرناز , N00shin , ساحل , sadaf , parastoo joon |
|
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :1209 بار در 341 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : پرفسور زارعي
داروي مورد استفاده :
(2012/03/03, 11:09 AM)fireboud نوشته است: دوستان به دیدار هم نمره بدید در نظر سنجی
آقا فربود سلام
نمره که 20 بود درسته که 10 نمره بیشتر نداره ولی اگه پله های محل ملاقات رو کمتر کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
|