الان زمانی است که دیدار یا تموم شده یا داره به لحظات پایانی خودش میرسه وبسلامتی پرونده یک دیدار دیگه بدون حضور مادی پویش بسته می شود.گفتم حضور مادی!!!!!!!!چون پویش در دل دوستانش حضور معنوی داشت ودعاهاش برای سلامتی همتون وخوش گذشتن بهتون به محفلتون گرمی می بخشید.تقدیم به همه حاضرین وغائبین
البته اونی که دیدین وسط سالن می دوید اسمش رو نمیگم ریا نشه.اون یکی هم دم در وایستاده بود با بقیه احوالپرسی میکرد.اون وسط هم میز....چکار دارین شماره چند؛داشت از دست پختش می گفت.یکی هم عکسهای جدید پشمالوش رو نشون میداد.عده ای هم به دلیل برف سنگین جاده ها از اومدن منصرف شدند(قرار شدپذیرایی هاشون رو آقای مدیر براشون پست کنندبه من چه شنیدم !!!اگر نرسید بدستشون احتمالا به سرنوشت کیک وآبمیوه های ما دچارشدندکمتر حرف بزن دختر؛الان مدیران شاکی میشنببخشید)در هرصورت سر هرمیز خبرهای خوبیه؛جای همگی خالییییییییییییی ضرر کردید نیومدیدو.................
راستی میز 8 متفرق نشوند شام در خدمتشون هستند.نوش جون
فعلا تا دیداربعد
البته اونی که دیدین وسط سالن می دوید اسمش رو نمیگم ریا نشه.اون یکی هم دم در وایستاده بود با بقیه احوالپرسی میکرد.اون وسط هم میز....چکار دارین شماره چند؛داشت از دست پختش می گفت.یکی هم عکسهای جدید پشمالوش رو نشون میداد.عده ای هم به دلیل برف سنگین جاده ها از اومدن منصرف شدند(قرار شدپذیرایی هاشون رو آقای مدیر براشون پست کنندبه من چه شنیدم !!!اگر نرسید بدستشون احتمالا به سرنوشت کیک وآبمیوه های ما دچارشدندکمتر حرف بزن دختر؛الان مدیران شاکی میشنببخشید)در هرصورت سر هرمیز خبرهای خوبیه؛جای همگی خالییییییییییییی ضرر کردید نیومدیدو.................
راستی میز 8 متفرق نشوند شام در خدمتشون هستند.نوش جون
فعلا تا دیداربعد
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده