(2013/09/18, 11:29 PM)باران66 نوشته است:توام اگه بخوای میتونی(2013/09/14, 09:06 PM)zohaa نوشته است: ms به من یاد داد دیگران رو به خاطر آرامش خودم ببخشموای خوش به
یاد داد که خودم خیلی مهمم غصه دیگران ،رنج آدما و... نباید ذهن و قلب منو درگیر کنه نه اینکه دلم سنگ شده باشه ها نه اما یاد گرفتم خودم از همه مهمترم
حالت من هر چی سعی میکنم غم کسی را نخورم نمیشه واقعا با این قضیه مشکل دارم
شاید باورت نشه من واسه کوچیکترین چیزا ناراحت میشدم از پرنده ای که غذا نداره از بچه گربه بی مادرتا آدمی که گوشه خانه سالمندان داره ثانیه هارو برای رسیدن به مرگ می شمره تارنج عزیزام.و اینا ساعت ها و روزها قلب منو فشار میداد اما العان میگم خدا مراقب همه هست نگرانه رنج دیگرانی؟؟؟ خدا از تو بیشتر دوسشون داره و فقط خدا می تونه کمکشون کنه پس فقط دعا کن العان وقتی خبر ناگواری میشنوم یا صحنه دلخراشی می بینم ناراحت میشما اما اجازه نمیدم زیاد تو ذهنم وقتی کاری ازم برنیاد بمونه دعا میکنم همین
شما هم تمرین کن
حقیقت تلخ اینه که مثلا اگه اتفاق بدی در اثر حمله برام رخ بده اونا که به خاطرشون غصه خوردم حتی عزیزترین ها کاری نمیکنن یعنی نمی تونن کاری کنن پس خودمون در درجه اول اهمیت قرار داریم
به خدا این تلنگرو msبه من زد
نمیدونم تاپیک تلنگرای msوجود داره یا نه این فقط 1کی از تلنگراست تاپیک بزنیم اونجا بنویسیم
تو نمی دانی مردن وقتی انسان مرگ را شکست داده چه زندگیست