امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عوامل کم خونی ، علایم و پیامدهای آن
#9
مصرف مداوم نان سفید، کم خونی می آورد

استفاده از نان های سفید مضرات بسیار قابل توجهی به همراه دارد به طوری که ابتلا به کم خونی در صورت استفاده مداوم از عوارض این نوع نان ها است.



در سبوس گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی مثل آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می شود که به سفیدی بیشتر نان می انجامد که این نان موجب چاقی بیشتر شده و کلسترول، تری گلیسیرید و قند خون بالا می رود.

مصرف نان های سفید و سبوس گیری شده منجر به افزایش بیماری های قلبی می شود که عامل اصلی مرگ و میر در جامعه است.

در حال حاضر نانوائی ها در تهیه نان بجای آرد خبازی ۱۲ یا ۱۵ درصد سبوس گیری شده، از آرد سفید قنادی که ۱۸ درصد سبوس گیری شده استفاده می کنند.

تغییر ذائقه مردم و استقبال آنان از نان های حاوی سبوس قطعا راهگشا خواهد بود زیرا کارخانجات آرد توانائی تولید آرد با درصدهای مختلف سبوس را دارند و نانوایان در صورت استقبال مردم می توانند از آرد دارای سبوس بیشتر در تهیه نان استفاده کنند.

 تشکر شده توسط : maedeh , Hasty
  


پیام های داخل این موضوع
کم خونی و علائم کم خونی - توسط maedeh - 2011/08/21, 08:29 PM
RE: کم خونی و علائم کم خونی - توسط paeazan - 2012/12/01, 08:35 PM
RE: کم خونی و علائم کم خونی - توسط نازلی - 2012/12/08, 01:52 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اهدای خون و بهبود علایم آسم شيدا رها 0 2,269 2013/06/06, 04:24 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  چه بیماریی در چه گروه‌خونی بیشتر است؟ naazanin 2 5,503 2012/12/31, 12:11 PM
آخرین ارسال: sargol
  آنفلوآنزا، علایم ، درمان paravar2008 6 5,300 2012/12/17, 06:17 PM
آخرین ارسال: sargol
  آنچه درباره گروه خونی تان نمی دانستید نازلی 11 12,598 2012/09/08, 07:49 AM
آخرین ارسال: yummy
  عوامل زود پیر شدن yaro 8 4,725 2012/02/15, 09:02 PM
آخرین ارسال: najva
  فردی با گروه خونی نادر در تهران نازلی 7 5,066 2012/01/04, 07:57 PM
آخرین ارسال: havaars
  با عوامل ايجاد قوز قرنيه آشنا شويم نازلی 0 3,232 2011/09/26, 06:29 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان