2013/10/14, 01:26 PM
اگه دوستش داشته باشم تا اخر عمرم مثل کوه پشتشم
اسم زیبای اباالفضل
نمک زندگیمونه
نمک زندگیمونه
نظرسنجی: اگر بیمار نبودی با ام اسی ازدواج می کردی؟ |
|||
بله | 77 | 62.10% | |
خیر | 47 | 37.90% | |
در کل | 124 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/10/14, 01:26 PM
اگه دوستش داشته باشم تا اخر عمرم مثل کوه پشتشم
اسم زیبای اباالفضل
نمک زندگیمونه
2013/10/14, 01:35 PM
تو كشور ما از 20 ازدواج
9تا به جدايي ميكشه تا مشكلات جامعه وجوانان ازنظر اقتصادي آموزشي آگايي روحي رواني درست نشه همين روند ادامه دارد چه برسه به ايكه بيماري هم داشته باشيد
2013/10/14, 01:57 PM
سوواله جالبی که خودمون از خودمون بپرسیم هیچ کس جوابشو نمی دونه چون تو اون شرایط نیس من از 18 سالگی مبتلا شدم به خاطر همین دیدم نسبت به زندگی خیلی تغیر کرد ولی خیلی به محیطی که فرد توش بزرگ می شه داره که بعضی از این مسایل غیر ارادیو که برا فرد اتفاق میوفته رو ببینه فک کنه در موردش.
2013/10/14, 03:04 PM
مطمئنن نه!!!!!! چون واقعا نمی دونستم چیه و مثل یه غول می دیدمش ..
وقتی خودمم مبتلا شدم فکر می کردم که به همین زودیا کارم تمومه ... خیلی سرچ کردم و مقاله ایرانی و خارجی خوندم تا بالاخره یه کمی آروم شدم
خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی را دارم وتو چون خود نداری...
2013/10/14, 04:31 PM
(2013/10/14, 01:57 PM)ساسان نوشته است: سوواله جالبی که خودمون از خودمون بپرسیم هیچ کس جوابشو نمی دونه چون تو اون شرایط نیس من از 18 سالگی مبتلا شدم به خاطر همین دیدم نسبت به زندگی خیلی تغیر کرد ولی خیلی به محیطی که فرد توش بزرگ می شه داره که بعضی از این مسایل غیر ارادیو که برا فرد اتفاق میوفته رو ببینه فک کنه در موردش. آقا ساسان توی چند پاسخ قبلی من هم دقیقا همین رو گفتم و باهاتون موافقم.... چون حقیقت اینه که ما ام اس داریم نمی تونیم واقعی به این سوال جواب بدیم ....
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد
2013/10/14, 08:49 PM
(2013/10/14, 04:31 PM)hania نوشته است:(2013/10/14, 01:57 PM)ساسان نوشته است: سوواله جالبی که خودمون از خودمون بپرسیم هیچ کس جوابشو نمی دونه چون تو اون شرایط نیس من از 18 سالگی مبتلا شدم به خاطر همین دیدم نسبت به زندگی خیلی تغیر کرد ولی خیلی به محیطی که فرد توش بزرگ می شه داره که بعضی از این مسایل غیر ارادیو که برا فرد اتفاق میوفته رو ببینه فک کنه در موردش. مرسی هانیا خانوم اخه شاید بگیم اره یا نه ولی وقتی تو شرایطش نیسیم جوابمون حقیقی نیس ام اس از حالت بد بینیه شدید بیرون اومده چون اینقدر زیاد شده که دور بر هر کی یکی هس من یادمه بارای اول که پیش دکتر لطفی می رفتم حال بعضی ام اسی ها جالب نبود ولی 3 4 سال که من مریض بد حال ندیدم تو مطب دکترها من می شناسم کسی که 15 ساله ام اس داره بچه داره از منم سالم تر
2013/10/14, 09:23 PM
(2013/10/14, 08:49 PM)ساسان نوشته است:(2013/10/14, 04:31 PM)hania نوشته است:(2013/10/14, 01:57 PM)ساسان نوشته است: سوواله جالبی که خودمون از خودمون بپرسیم هیچ کس جوابشو نمی دونه چون تو اون شرایط نیس من از 18 سالگی مبتلا شدم به خاطر همین دیدم نسبت به زندگی خیلی تغیر کرد ولی خیلی به محیطی که فرد توش بزرگ می شه داره که بعضی از این مسایل غیر ارادیو که برا فرد اتفاق میوفته رو ببینه فک کنه در موردش. امید وارم شما هم تنتون سالم باشه و به همه ی آرزوهاتون برسید...
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد
2013/10/18, 12:30 PM
منم بانظر بچه ها موافقم.
درسته چون ام اس دارم هیچکی منو نمیخواد ولی من همیشه از بچگی ذهنیتم این بود که باکسی ازدواج کنم که عاشقم باشه وعاشقش باشم.دیگه مریضی یا معلولیت یا هرمشکل دیگه ای برام اهمیت نداشت.فقط دوست داشتن
پروردگارا: به من كمك كن قبل ازينكه درمورد راه رفتن كسي قضاوت كنم كمي با كفش هاي او راه بروم. دكترشريعتي
من تا قبل از این که خودم متوجه بشم ام اس دارم هیچی در موردش نمیدونستم ولی قبل از اون همیشه میگفتم که اگه طرفم بیماری داشته باشه ولی انقد شخصیتش واسم ارزش داشته باشه مهم نیست
هر چه فکر میکنم سئوال سختیه
متاسفانه تو دانشگاه که اتفاقاً جزوه اون استاد رو پاره کردم اینقدر بد معرفی کرد که قبل از ابتلا فکر نمیکردم که راحت میشه شکستش داد اگه بخوام صادق باشم باید بگم که با اون دیدگاه همچین ریسکی نمیکردم چون زمان ازدواجم این دید بر من حاکم بود حتی یکی از آشناهامون مبتلا شد که برای رسیدن به پیش بینیهای استادمون منتظر هر خبری بودم ولی بعد از بیست سال خوشبختانه خیلی سالم و سرحاله.... ولی الان بخوام بگیرم ترسی ندارم و این رو ملاک قرار نمیدم.
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
رابطه ام اس با ازدواج فامیلی و ژنتیک | مهندس | 3 | 4,470 |
2017/10/09, 06:43 PM آخرین ارسال: hourieh |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |