موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
روش ترکیب آمپول اینه که آب مقطر رو به آرومی و بدون تکون با قرص قاطی میکنن مثلا کسی که برا من تزریق میکنه سر سوزن آول را بعد از اینکه در بطری قرص فرو میکنه کاملا به صورت نود درجه خم میکنه به این ترتیب قطره های آب مقطر به آرومی با قرص ترکیب میشه . بعد سر سوزن خم شده رو جدا میکنه و سر سوزن اصلی رو میزنه . به هیچ وجه نباید محلول رو تکون داد بلکه باید طی یه زمان کوتاه فرصت داد این دو با هم ترکیب بشن .
به نظرم حتما مطمئن بشید این فرایند درست انجام میشه و یعنی خودتون نظارت کنید و اگه اینطور نبود به تزریق کننده آموزش بدین . حیفه که زحمت مدام آمپول زدن رو با درست ترکیب نشدنش به هدر بدیم .
Peace begins with a smile
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 171
تشکر های دریافت شده :52 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : امید به زندگی
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 411
تشکر های دریافت شده :184 بار در 24 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : سینووکس
به نظرمن دفترچه راهنمای سینووکسو باید داد به بعضی از این پرستارا که بی تفاوت تزریق میکنن
دفترچه رو مطالعه کنن که تازه بفهمن نحوه تزریق چطوریه.
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد باور محال بودنش را عوض کن ...............
تشکر های اهدا شده: 50
تشکر های دریافت شده :48 بار در 14 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : خانم دکتر اشجع زاده
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
محل سکونت : شیراز . ولی فعلا بخاطر شغلم یکی از شهرهای استان فارس هستم
2013/07/08, 08:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/07/08, 08:56 AM، توسط eleana.)
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
در مورد اینکه ایا سینووکس جلوی پلاک جیدید رو مییگره یا نه خب بابا صدها بار دکترا گفتن که با این داروها جلوی پیشرفت و عود بیماری رو میگیریم دیگه اگه باز پلاک تشکیل بشه یا رنگیری در ام ار ای صورت بگیره یعنی اینکه هنوز بیماری فعال هستش و باید مواظب بود
در مورد تزریق و پرستارت هم که
باید گفت اون خانم دستش بد بوده قبول دارید یکی خوب میزنه یکی بد یعنی بهرحال مثل بقیه تزریق میکنه ولی انگار دستش سنگینه حتی اگه یه امپول محلول هم تزریق کنه نه پودری و خاص مثل امپولهای ما بازم درد داره
والله من خودم اینهمه سال تزریق کردم بدون اموزش کسی ولی خیلی خوب میزنم وقتی به خودت تزریطق میکنی که اولا میبینی داری چیکار میکنی بعدشم بهتر و دقیق تر میزنی و بعدشم اگه دردت بگیره سرعت تزریق رو ارومتر و اگه مشکلی نبود یکنواخت تزریق میکنی
و در مورد کف کردنشم برای این میگن چون من خودم قبلا که کسی بهم چیزی نگفته بود و خودم از روی دفترچه اینکارو میکردم اونم به پشتم
میدیدم که وقتی کف میکنه برای کشیدنش توی سرنگ یکم سختر میشه و باید تمام کف و حباب رو خالی کنیم برای این هستش
نه اینکه بندازیمش برای همین میگن بذارید قطره قطره بیاد و درست کنیم ویال رو یا اینکه بذارید گرم بشه ویالها از توی یخچالها یه ربع ساعتی در بیاردی تا راحتر قرص اب بشه و تزریق راحتر باشه
بعد از تزریقم یه اشتامینوفتن ساده یا اب پرتقال چیزی بخوری حله به همین راحتی زیاد بهش فکر نکن
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :20 بار در 8 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : dr.torabi
داروي مورد استفاده :
Injection of CinnoVex should be done slowly if you have problem with Cinnovex Nurses
you have to report CinnaGen company
it is a normal job for you
God Speed
Aref 44.......
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
داروي مورد استفاده : سینووکس
به نظر من درد موقع تزریق یا بعدش هیچ ربطی به کف کردن دارو و یا آروم تزریق کردن نداره من خودم تزریق می کنم و همه این موارد رو تست کردم. مواقعی پیش میاد موقعی که دارو کف می کرد و یا سریع تزریق می کردم درد نداشت ولی در عوض یه موقع هست همه موارد رو رعایت می کنم ولی همه مدل درد میکنه. مثل این دو هفته اخیر که انگار موقع تزریق زنبور نیشم می زنه چند دقیقه بعدش از درد میمیرم و تا موقع تزریق بعدی عضله پام میگیره و مثل همیشه هم بدنم درد میکنه وتب دارم(اینا که همیشگیه)
ولی کف کردن باعث میشه همه دارو رو خوب نتونید تو سرنگ بکشید فکر کنم واسه همین اصرار دارن کف نکنه
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
تشکر های اهدا شده: 1404
تشکر های دریافت شده :886 بار در 408 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : babak jalalian
داروي مورد استفاده :
ولی بدور از بحث من چون از اکتو وکس استفاده می کردم الانم از سر مجبوری دارم از سینو استفاده میکنم مشکل از ظرفای گرد آمپولهاست تو اکتو وقتی سرنگ رو از مایع پر میکنی و داخل شیشه گرد فرو میبری به آرومی میشه پیستونو به سمت داخل هدایت کنی اما تو سینو وکس اینطوری نیست همین که سرنگ پرشده از مایع رو داخل شیشه گرد فرو میکنی چنان سرنگ به داخل کشیده میشه که اگه حواست نباشه و سرنگ رو نگه نداری خواه ناخواه مایعی که بدست میاد کف میکنه خب درست , درست کنن مگه ما چه گناهی کردیم آخه پس چرا تو اونیکی داروها اونجوری نیست برای اینکه حتما خوب بسته بندی نکردنشون
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 410
تشکر های دریافت شده :728 بار در 157 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2013/07/10, 09:50 AM)ghaside نوشته است: چنان سرنگ به داخل کشیده میشه که اگه حواست نباشه و سرنگ رو نگه نداری خواه ناخواه مایعی که بدست میاد کف میکنه خب درست , درست کنن مگه ما چه گناهی کردیم آخه پس چرا تو اونیکی داروها اونجوری نیست برای اینکه حتما خوب بسته بندی نکردنشون
به نظر من اصلا به نوع بسته بندی ارتباط نداره
این مسئله به دلیل خلا هستش و باید با انگشت از کشیده شدن جلوگیری کرد
همین خلا باعث میشه که دارو اثرش کم نشه پس مفید هم هست و نباید بهش ایرادی گرفت
تشکر های اهدا شده: 1404
تشکر های دریافت شده :886 بار در 408 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : babak jalalian
داروي مورد استفاده :
2013/07/10, 02:18 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/07/10, 05:04 PM، توسط ghaside.)
البته میدونم برای خلاء هست ولي نوع خارجيش اين مدلی نیست ولی دوستانی ک مشکلی دارن من یک راه حل کشف کردم تقریبا ج داده اول بعداز ضد عفونی کردن چندبار با سر سوزن کلاهک رو سوراخ میکنم بعد سعی میکنم آهسته مایع رو داخ گرد بریزم بلکه کمتر یا اصلا کف ننماید
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.