امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص زنجفیل یا زنجبیل
#1
هرروز صبح قبل از صبحانه یه کم زنجبیل با یه قاشق عسل رو تو یه استکان اب حل کنین بخورین این ازمایش رو چند نفر امتحان شده جواب داده
 تشکر شده توسط : pariya , nazaninn , anaram , محمود , zaynab , sattar , voodoo , behzad100 , vernal , ستایش , mina_a , najva , DavidBili , هانیه , احمدرضا , nead , نازلی , seyyed reza , naz.gigili , parisa2011 , SSA , دایی جون , علیرضا 2
#2
(2010/02/28, 09:30 AM)maryam_maleky2000 نوشته است: هرروز صبح قبل از صبحانه یه کم زنجبیل با یه قاشق عسل رو تو یه استکان اب حل کنین بخورین این ازمایش رو چند نفر امتحان شده جواب داده

ايني كه شما گفتين رو من قبول دارم چون الان 17 ساله كه خودمو بستم به خوردن گرمي حتي چند وقت پيش به يكي كه در اثر ام اس به سختي حركت مي كرد پيشنهاد خوردن مواد با طبيعت گرم رو دادم الان الحمدلله مي تونه بدووه.
 تشکر شده توسط : behzad100 , naz.gigili , SSA , دایی جون
#3
من بیشتر از دو سال است که رژیم آقای خدادادی را رعایت میکنم. بطرز اعجاب انگیزی تاثیرگذار بود. البته بعضی از گرمیها مانند گردو و بادمجان برای بیماری ما مضر است. رژیم ایشان راهنمای بسیار خوبی است. دو معجون معرفی شده و شیربادام خیلی مفید هستند. قدومه شیرازی هم فراموش نشود.
http://www.tebbeghorani.com/Papers/5sheetsregime.htm
اگر سوالی داشتید تجربه من در این زمینه زیاده، خوشحال میشم راهنماییتون کنم.
 تشکر شده توسط : Aram , mina_a , montazer , Ali 324 , somaye_602000 , دایی جون
#4
[تصویر:  73b6bb3a9b8243ed902c.jpg]

آیا می دانید این گیاه به صورت خام یا پخته برای دردهای ماهیچه ای بسیار مفید است و ...

پژوهشگران آمریکایی تاکید دارند زنجبیل که به طور سنتی به عنوان داروی ضد تهوع مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند دردهای ماهیچه‌ای پس از انجام فعالیت شدید ورزشی را کاهش دهد.
محققین دانشگاه جورجیا با آزمایش بر روی این گیاه دریافتند که زنجبیل به صورت خام یا پخته می‌تواند دردهای ماهیچه‌ای پس از ورزش را بین 23 تا 25 درصد کاهش دهد.

آن‌ها با تجویز مکمل‌های زنجبیل طی 11 روز برای داوطلبان ورزشکار، به این نتیجه رسیدند که ورزشکاران با استفاده از این گیاه می‌توانند دردهای ماهیچه‌ای خود پس از ورزش را به طرز چشمگیری کاهش دهند.
نتایج این تحقیق در مجله Pain Results منتشر شد.

گفتی گل گیلاس عمرش از همه کوتاه تر است و با بادی می ریزد.
اما من لحظه ای را به یاد دارم که گل زندگی ام پژمرد با یک حرف،
باد هم نمی وزید...
 تشکر شده توسط : omidvar , Matilat , yaro , ostad2000 , nazaninn , شفا یافته , najva , شهرزاد , AVID2000 , دایی جون
#5
دکتر محمد حسین صالحی سورمقی، دکترای تخصصی فارماکوگنوزی در خصوص گیاهانی که برای تسکین، کاهش و یا درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید هستند، می گوید:


زنجفیل یا زنجبیل قسمت زیرزمینی(ریزوم) گیاهی با نام علمی Zingiber officinalis و با نام عمومی Ginger است که از زمان باستان به عنوان دارو و غذا مورد استفاده بوده است.

زنجفیل دارای طبیعت بسیار گرم بوده و به عنوان فرآورده ای گیاهی، محرک و معرق می باشد.

این خواص به همراه اثرات خوب ضد میکروب و ضد درد آن، باعث شده که در تسکین و درمان سرماخوردگی بسیار مفید باشد.

زنجفیل دارای خواص دیگری از جمله ضد تهوع و استفراغ در موارد حاملگی، ماشینی شدن و شیمی درمانی است و دارای اثر کاهش تورم مفاصل در آرتروز و دردهای دست، پا، کمر و گردن می باشد.

زنجفیل هم چنین دارای خاصیت ضد آلزایمر و کاهش غلظت خون است. این خواص باعث شده اند تا صنایع داروسازی زیادی فرآورده های متنوعی از آن را به بازار عرضه کنند.

جدیدا قطره ای از زنجفیل به نام آرومین(Arheumin) در ایران تولید شده که در آینده نزدیک در داروخانه ها توزیع می گردد و بدون نسخه در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.


نعناع نیز گیاهی خوراکی و دارویی با نام علمی Menttha piperita است که در ایران به نام نعناع فلفلی مشهور است. این گونه نعناع در جهان به نام(mint) و یا(Pepper mint) نامیده می شود.

اسانس نعناع دارای خاصیت ضد میکروب قوی، ضد درد، ضد احتقان(گرفتگی بینی)، هضم کننده ی غذا، آرام بخش، ضد تهوع، ضد نفخ و اسپاسم می باشد.
منتول

از نعناع دو نوع فرآورده در بازار دنیا وجود دارد؛ نوعی که به صورت خوراکی مصرف می شود و دارای خاصیت ضد نفخ، درد و اسپاسم است و دوم، فرآورده های موضعی که به صورت لوسیون های پوستی و تنفسی می باشند.

از فرآورده های موضعی موجود در بازار قطره منتول(Menthol) می باشد که در داروخانه ها، بدون نسخه عرضه می شود و برای عوارض سرماخوردگی بسیار اثربخش است.

موارد استفاده ی منتول که از اسانس نعناع تهیه شده است در سردرد، دردهای اسکلتی، سرفه، گرفتگی بینی، کوفتگی و دردهای حاصل از سرماخوردگی و تنگی نفس حاصل از آسم و یا حساسیت ها می باشد.

این محصول می تواند به شکل بخور برای فضاهای بسته با دستگاه بخور و یا بدون وجود دستگاه مورد استفاده قرار گیرد که در این حالت گذشته از ضدعفونی کردن محیط، برای برطرف نمودن عوارض سرماخوردگی در محیط های جمعی بسیار مفید است.

وی ادامه داد:

آویشن گیاهی با نام علمی Thymus vulgaris می باشد که در جهان به نام Thyme مشهور است. این گونه گیاه در ایران به نام آویشن باغی مشهور است.

آویشن به علت وجود اسانس، حاوی ترکیبات فنلی با خاصیت بسیار قوی ضد میکروب به خصوص میکروب های تنفسی می باشد.

آویشن از قدیم به عنوان دارویی برای تسکین و درمان علایم و عوارض سرماخوردگی مصرف می شده و در سال های اخیر به شکل شربت آویش مصرف می شود.

از طرفی، عسل دارای خاصیت ضد سرفه و خلط آور خوبی بوده و برای رفع گرفتگی صدا بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده اند که مخلوط آویشن و عسل، اثرات یکدیگر را تقویت می کنند و به همین دلیل جدیداً شربتی از مخلوط این دو در ایران تولید شده و به نام هانی تیم (honeythyme) نامگذاری شده است. این شربت دارای خاصیت خلط آور، ضد سرفه و رفع گرفتگی صدا می باشد. توزیع این شربت از آینده نزدیک در داروخانه ها شروع خواهد شد.

دکتر صالحی افزود:
شلغم

شلغم گیاهی است با نام علمی Brassica napus و نام عمومی turnip از خانواده شب بو. قسمت مورد استفاده ی شلغم، ریشه ی متورم آن است که در ایران به نام شلغم مشهور می باشد.

این گیاه دارای واریته های مختلف است که واریته Esculentha از آن، خوراکی می باشد.

شلغم دارای خواص فراوانی از جمله مُدر بودن، حل کننده ی بعضی سنگ های ادراری، ضد التهاب مثانه و ضد نقرس می باشد.

بعضی از گیاهان خانواده ی شب بو و از جمله شلغم دارای ترکیبات گوگردی هستند و به همین دلیل دارای خاصیت ضد میکروب و ویروس می باشند، لذا پختن شلغم در مناطق سربسته باعث تبخیر مواد گوگردی آن و در نتیجه کاهش میکروارگانیزم های سرماخوردگی و آنفلوانزا می شود.

ضمن این که مصرف خوراکی آن در زمستان می تواند در جلوگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا موثر باشد.

همچنین می توان از شلغم محصولی تهیه نمود که به عنوان ضد سرفه و خلط آور مفید باشد برای این کار شلغم را رنده می کنند و با هم وزنش عسل، در ظرفی ریخته و می پزند. از این مخلوط می توان روزی چندین نوبت و هر نوبت یک قاشق غذاخوری مصرف نمود. این مخلوط برای کودکان نیز مفید می باشد.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : nazaninn , zahra62 , مبین , najva , شهرزاد , roya-n , دایی جون
#6
(2010/04/04, 01:48 PM)شفا یافته نوشته است: من بیشتر از دو سال است که رژیم آقای خدادادی را رعایت میکنم. بطرز اعجاب انگیزی تاثیرگذار بود. البته بعضی از گرمیها مانند گردو و بادمجان برای بیماری ما مضر است. رژیم ایشان راهنمای بسیار خوبی است. دو معجون معرفی شده و شیربادام خیلی مفید هستند. قدومه شیرازی هم فراموش نشود.
http://www.tebbeghorani.com/Papers/5sheetsregime.htm
اگر سوالی داشتید تجربه من در این زمینه زیاده، خوشحال میشم راهنماییتون کنم.
سلام:دو ساله باهاش درگیرم.گرمی زیاد میخورم تو سرم جوش میزنه.اگه میشه دقیق وضعیتی که داشتی و دقیقا چیها مصرف کردی و چقدر مصرف کردی و الان چطوری را برام بگی خیلی ممنون میشم.اینم آدرس ایمیلم
zaker.yar@gmail.com

(2010/02/28, 09:30 AM)maryam_maleky2000 نوشته است: هرروز صبح قبل از صبحانه یه کم زنجبیل با یه قاشق عسل رو تو یه استکان اب حل کنین بخورین این ازمایش رو چند نفر امتحان شده جواب داده

با تشکر:آیا این تحقیق پایه علمی داره و اثبات شده هست یا صرفا تجربیه؟هر بار چقدر زنجبیل باید خورد و تا چند وقت باید اینکارو کرد؟آیا کسی در این مورد با پزشکش مشورت کرده؟
#7
(2011/07/02, 06:42 PM)ZAKER نوشته است: با تشکر:آیا این تحقیق پایه علمی داره و اثبات شده هست یا صرفا تجربیه؟هر بار چقدر زنجبیل باید خورد و تا چند وقت باید اینکارو کرد؟آیا کسی در این مورد با پزشکش مشورت کرده؟
من از دو ماه بعد از تشخیص این معجون رو استفاده میکردم.البته الان یه مدته بخاطر مشغله کاری فرصت آماده کردنشو ندارم.ولی فکر میکنم موثره.من توی یه لیوان عسل باندازه سه چهار قاشق غذاخوری زنجبیل میریختم.فکر نمیکنم نسبتشون خیلی مهم باشه.البته اگر مصرف خیلی طول بکشه مثلا یه شیشه معجون رو تا یکماه مصرف نکنید یه تغییر حالتی میده که به این حالت نرسه بهتره.
این تجربه من بود.
یک تحقیقی هم دانشمندان آلمانی انجام دادن متوجه شدند که عسل تا وقتی شرایط طبیعیش رو داره خاصیت خودش رو حفظ میکنه یعنی داخل موم و در دمای محیط قرار داشته باشه .به نظر میرسه بهتر باشه عسل رو با مومش تهیه کنید و خودتون بدون حرارت از موم خارج کنید و بعد مورد استفاده قرار بدید.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...
 تشکر شده توسط : دایی جون
#8
زنجبیل و نعناع و مرزه ودارچین و عسل و آویشن و..... خیلی چیزهای دیگه که گرم هستند خاصیت انرژی زایی دارند و ما چون زود خسته میشویم واین خستگی ضعف بیش از حد برای ما به دنبال دارد خوردن عرقیات گرم یا انواع مغز ها مثل پسته و بادام درختی وزمینی و گردو ......... باعث میشه تا مقداری از انرژی تحلیل رفته بدن جبران شود
دستورات غذایی دکتر خدادای هم بر اساس استفاده از این گرمی هاست .
پرهیز از غذاهایی که به حالت کنسروی و آماده هستند چون از مواد نگهدارنده استفاده میکنند و ممکنه این ها برای ما خوب نباشه
#9
لازم به ذکر است که آقای خدادادی دکتر نیستند
gone out

follow the white rabbit
[/b]

 تشکر شده توسط : سـاناز , warrior , آرزو , Ermia , Hasty , naz.gigili , نازلی , دایی جون
#10
من زنجبین وعسل ودارچین و10 روز صبح خوردم.بقدری جوش زدم شاید40تاangry2angry2الان 2ماه هنوز دارم درمان میکنم چون خیلی گرمه.باید ببینید بخوردن گرمی عادت داریدconfused2
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
 تشکر شده توسط : دایی جون
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,572 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,332 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,841 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,282 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,459 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,773 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,777 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,427 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,440 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 61,011 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست