امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تأمین‌اجتماعی:پرداخت تعرفه های دولتی در بخش های سرپائی و بستری
#1
تاريخ ارسال : 27فروردين1392
درمان رایگان بیماران خاص در تأمین‌اجتماعی


سلامت نیوز : تأمین‌اجتماعی به‌طور کامل تعرفه‌های دولتی در بخش‌های سرپایی و بستری بیماران خاص را پرداخت می‌‌كند.
مدیرکل درمان مستقیم تأمین‌اجتماعی با بیان این مطلب اظهار کرد: سازمان تأمین‌اجتماعی تسهیلاتی را برای هزینه‌های بیماران خاص در نظر دارد.عبدالکریم چوبساز افزود: درحال حاضر با توجه به قانون باید در بخش سرپایی 70 درصد هزینه‌ها پوشش داده شود اما در مورد بیماران خاص به‌صورت ویژه، تمام هزینه‌ها پرداخت می‌‌شود.

در همین زمینه رئیس روابط عمومی درمان تأمین‌اجتماعی خراسان‌جنوبی درباره درصد پوشش هزینه‌‌های دارویی بیماران خاص به «خورشید» گفت: در قسمت بیماری ام‌‌اس 90 درصد هزینه‌های دارویی، شیمی درمانی 85 درصد، رادیوتراپی 100 درصد و در قسمت پیوند كلیه 100 درصد هزینه‌های داروهای خاص را سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌‌كند. حتی در بخش داروهای خارجی نیز بیمه تعرفه‌‌ای را در نظر گرفته است برای مثال 85 درصد هزینه‌های داروهای بتافرون بیماری ام‌‌اس را تقبل می‌‌كند.

مجید رسولی در پاسخ به این سوال كه این شرایط با توجه به افزایش قیمت داروها چگونه خواهد بود، خاطرنشان كرد: بالا رفتن قیمت داروها فرقی در نوع عملكرد ما ندارد و ما مجبوریم تعرفه را هر چقدر هم كه افزایش یابد پرداخت كنیم. ضمن اینکه شعب اداری تأمین‌اجتماعی سراسر کشور با صدور دفترچه‌های خاص برای بیماران مبتلا به بیماری‌های هموفیلی، تالاسمی ماژور و دیالیزی خدمات ارائه می‌دهد.وی افزود: این خدمت شامل پرداخت کامل هزینه داروی بیماری‌های خاص و ثانویه مانند ایدز و هپاتیت، پرداخت صددرصد هزینه‌های درمان در بخش‌های سرپایی و بستری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی طبق تعرفه‌های مصوب است.

پرداخت 85 درصد هزینه داروهای شیمی درمانی بیماران مبتلابه سرطان، پرداخت 90 درصد از هزینه مهم‌ترین داروهای تخصصی بیماران مبتلابه ام‌اس را از دیگر خدمات تأمین‌اجتماعی به بیماران خاص عنوان کرد.به گزارش خورشید، تعداد برگه‌های دفترچه درمانی مخصوص بیماران خاص بیشتر از دفترچه‌های عادی و شامل نسخه‌های سه برگی است. محل برگ درخواست تعویض دفترچه هم پس از نسخه سی‌وپنجم است. رنگ برگ‌های دفترچه با رنگ دفترچه‌های بیمه‌شدگان عادی متفاوت بوده و برگ مخصوص پزشك به رنگ زرد و برگ مخصوص بیمار به رنگ مشكی و تعداد كل اوراق دفترچه 45 برگ است.

بیماران خاص طبق قانون چه کسانی هستند؟
براساس مصوبات شورای‌عالی بیمه خدمات درمانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به‌‌منظور رفاه حال بیمه‌شدگان، بیماری‌های خاص شامل بیماران تالاسمی، دیالیزی، هموفیلی، ‌ام‌‌اس و پیوند کلیه می‌شوند. در این تعریف بیماران دیالیزی شامل بیمارانی هستند که دچار نارسایی مزمن کلیه اند و نیاز به انجام دیالیز (اعم از دیالیز خونی و ...) دارند. اصولا بیماران خاص به ‌دلیل لاعلاج و یا صعب‌‌العلاج بودن بیماری‌‌شان یا دیر سلامتی‌شان را به دست می‌آورند یا در بهترین حالت در تمام عمر باید با دارو کنترل شوند. به همین دلیل دسترسی این قشر به دارو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از سوی دیگردر سالی که گذشت مشکلات ارز دارویی این بیماران را با دغدغه‌های متفاوتی مواجه کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در همین رابطه سال گذشته با بیان اینکه واردات داروهای خاص موجب می‌شود سالانه بیش از 2 میلیارد دلار ارز از کشور خارج شود که به آن یارانه دولتی نیز اختصاص می‌یابد، گفت: تلاش‌ها در تأمین‌اجتماعی برای ادامه تولید داروی بیماران خاص و تحقق صرفه‌جویی 2هزار میلیارد دلاری ادامه می‌‌یابد.دکتر سعید مرتضوی در مراسم رونمایی از داروی‌های جدید بیماران خاص ساخته شده در شرکت‌های وابسته به تأمین‌اجتماعی خاطرنشان کرد: دستیابی به این داروهای جدید و تولید و عرضه آن برای درمان بیماری‌های صعب‌‌العلاج افتخار دیگری است که نصیب سازمان تأمین‌اجتماعی شده است.

به گفته مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، محققان ما توانسته‌اند ماده مؤثر دارویی چهارمین داروی ضدسرطان دنیا را که در بیش از 11 نوع سرطان از جمله سرطان گوارشی و خون مصرف دارد به مرحله تولید صنعتی برساند و ماده مؤثر ضددیابت که در انحصار شرکت‌های آمریکایی بوده است همچنین ماده اولیه دارویی اعصاب و روان که در درمان روان‌‌پریشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در انحصار ژاپن و آمریکا بوده و ماده مؤثر در درمان سرطان‌های پروستات و ماده مؤثر ضدفشار خون را که در درمان نارسایی‌های قلبی به کار می‌رود در شرکت توفیق‌ دارو تولید کنند.به‌طور کلی ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیمه شدگان از مهم‌ترین تعهدات سازمان تأمین‌اجتماعی به افراد زیر پوشش این سازمان است. به موجب قانون الزام مصوب سال 69 مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی در راس امور درمان بیمه‌شدگان زیرپوشش سازمان را برعهده گرفته است.

و باز هم دروغ.حتی حوصله ندارم دروغاشونو بخونم.خودشون هم حرف خودشونو نقض میکنن.من که با تامین اجتماعی صحبت کردم گفت بیماران خاص از دید این سازمان "تالاسمی، دیالیزی، هموفیلی" حالا یعنی ام اس هم آوردن جزء بیماران خاص؟ هزینه دارویی برای بیماران ام اس اونی نیست که اینجا نوشته.آره سینوکس شاید در حدود سی هزار تومن باشه و بعضی شهرها رایگانه چون تولید داخله اما بتافرون ایرانی ( زیفرون ) شصت هزار تومنه.رسیژن ( ربیف ایرانی ) بعضی استانها رایگانه. حالا دیگه داروهای خارجی رو که قیمتش خیلی بالاس.بدتر از همه آونکس که 4 دونش در ماه میشه یک میلیون و 40 هزار
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : movahedi , nahid
#2
یعنی بالاخره ما دقیقا بیمار خاصیم؟!
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
 تشکر شده توسط : movahedi
#3
تاريخ ارسال : 29فروردين1392

پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران خاص ۵ سال طول کشید


سلامت نیوز : چندی پیش سازمان تأمین ‌اجتماعی اعلام کرد که به ‌طور کامل تعرفه‌های دولتی در بخش‌های سرپایی و بستری بیماران خاص را پرداخت می‌‌کند اما با گذشت زمان چنین نشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سینا ؛ خبر اعلام شده درخصوص درمان رایگان بیماران خاص در تأمین‌ اجتماعی برای بیماران شبهه و تردید زیادی ایجاد کرد که در این راستا با معاون ارتباطات و امور بین الملل انجمن بیماران خاص گفت‌و‌گویی داشتیم.

هادی صالح، معاون ارتباطات و امور بین الملل انجمن بیماران خاص گفت: «طبق بخشنامه‌ای که در سال ۱۳۸۷ به تصویب رسید و قرار بود در‌‌ همان سال اجرایی شود و هزینه‌های درمان بیماران سرطانی،‌ام اس، هموفیلی، تالاسمی و ایدز به طور کامل پرداخت شود ولی این دستور کار تاکنون به اجرا در نیامده است.»

هادی صالح، معاون ارتباطات و امور بین الملل انجمن بیماران خاص گفت: «پرداخت این تسهیلات باید ۵ سال پیش صورت می‌گرفت ولی تاکنون انجام نشده است و احتمال انجام این طرح در امسال نیز شدنی و امکان پذیر نیست.»

وی تصریح کرد: «حرف تا عمل فاصله زیادی دارد و تا سازمان تامین اجتماعی بخواهد این طرح را به مرحله عمل برساند بیشتر از یک سال طول می‌کشد.»

وی درخصوص کمک هزینه‌ای که به بیماران ‌ام اس داده می‌شود، بیان کرد: «طبق بررسی‌هایی که بر روی هزینه‌های درمانی این بیماران شده است، کمک هزینه این بیماران تنها ۳۰ درصد کل مبلغ درمان است و سازمان تامین اجتماعی به این بیماران کمک ناچیزی می‌کند.»

این درحالی است که رئیس روابط عمومی درمان تأمین‌اجتماعی خراسان ‌جنوبی درباره درصد
سازمان تامین اجتماعی قدرت پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران خاص را ندارد
پوشش هزینه‌های دارویی بیماران خاص گفته بود: «در بخش بیماری ام ‌اس ۹۰ درصد هزینه‌های دارویی، شیمی درمانی ۸۵ درصد، رادیوتراپی ۱۰۰ درصد و در قسمت پیوند کلیه ۱۰۰ درصد هزینه‌های داروهای خاص را سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌‌کند و حتی در بخش داروهای خارجی نیز بیمه تعرفه‌ای را در نظر گرفته است برای مثال ۸۵ درصد هزینه‌های داروهای بتافرون بیماری ام‌اس را تقبل می‌‌کند.»

صالح در تکذیب این ادعا می گوید: «بیماران خاص که هزینه‌های درمان بالایی دارند تاکنون کمک هزینه درمانی دریافت نکرده‌اند و این بیماران حتی درخصوص دریافت دارو‌ها با مشکل مواجه‌اند. اگر داروهای این بیماران تامین بشود، کمک بزرگی به این بیماران شده است.»

مدیرکل درمان مستقیم تأمین‌اجتماعی در پاسخ به این سوال که این شرایط با توجه به افزایش قیمت دارو‌ها به چه صورت خواهد بود، خاطرنشان کرد: «بالا رفتن قیمت دارو‌ها فرقی در نوع عملکرد ما ندارد و مجبوریم تعرفه را هر چقدر هم که افزایش یابد پرداخت کنیم. ضمن اینکه شعب اداری تأمین‌اجتماعی سراسر کشور با صدور دفترچه‌های خاص برای بیماران مبتلا به بیماری‌های هموفیلی، تالاسمی ماژور و دیالیزی خدمات ارائه می‌دهد. این خدمت شامل پرداخت کامل هزینه داروی بیماری‌های خاص و ثانویه مانند ایدز و هپاتیت، پرداخت صددرصد هزینه‌های درمان در بخش‌های سرپایی و بستری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی طبق تعرفه‌های مصوب است.»

گفته‌های مدیرکل درمان مستقیم تأمین‌اجتماعی به طور کامل از سوی انجمن بیماران خاص تکذیب می‌شود و روابط عمومی انجمن بیماران خاص می گوید: «سازمان تامین اجتماعی قدرت پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران خاص را ندارد. در سال گذشته با توجه به بودجه‌ای که به این سازمان تعلق ‌گرفت، اقدام خاصی صورت نپذیرفت. مطمئنا این سازمان در سال جاری نیز نمی‌تواند به این بیماران خدماتی ارائه کند چون سازمان تامین اجتماعی در سال ۹۲ با کسری بودجه مواجه است که با توجه به این شرایط این وعده‌ها بی‌سرانجام خواهد ماند.»
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تعرفه داروها تغییر می‌کند hamid_147 0 2,370 2014/04/28, 04:16 PM
آخرین ارسال: hamid_147
  بستری بیماران ام اس در بیمارستان ها از این پس رایگان نیست warrior 10 9,708 2014/02/21, 01:59 PM
آخرین ارسال: nahal
  داروهای بیماران "سرطانی" و "ام اس" تامین اجتماعی رایگان می‌شود hamdam 11 8,725 2013/10/01, 01:55 AM
آخرین ارسال: paeazan
  آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز asall 42 30,713 2013/08/28, 01:49 PM
آخرین ارسال: sargol
  تأمین اجتماعی: کمک هزینه دارویی برای بیمه‌شدگان سرطانی و MS paeazan 15 14,047 2013/08/14, 09:44 PM
آخرین ارسال: طاهره کسمایی
  سازمان تامین اجتماعی، بیماران MS را با مشکل روبرو کرده است paeazan 0 2,280 2012/12/23, 06:10 PM
آخرین ارسال: paeazan
  تأمین ارز دارو/رونمایی از ده داروی بیوتکنولوژی paeazan 8 5,876 2012/11/17, 07:15 PM
آخرین ارسال: ساغر
  پرداخت 95 درصد هزینه های بیماران ام اس و شیمی درمانی Narges 20 14,990 2012/10/30, 06:33 PM
آخرین ارسال: edarzi
  داروی ام اس با پرداخت 10 درصد قیمت در اختیار بیماران قرار می گیرد hamdam 1 2,309 2012/07/01, 03:29 PM
آخرین ارسال: نسترنى
  تقدیر انجمن بیماران MS ایران از سازمان تأمین‌اجتماعی liliyam 8 6,419 2012/04/27, 04:13 PM
آخرین ارسال: TootFarangi



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان