امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به اسم شیر، چه داریم میخوریم؟
#1
(دوستان این مطلب در یک ایمیل به دستم رسید. مریم)

حتما این مطلب را به دقت مطالعه و درک کنید – بسیار با اهمیت است.

در ابتدا فکر کردم که ای میل زیر از این چرندیاتیست که یکی از این بندگان بیکار خدا سر هم کرده. ولی چون مدتی بود که خود شک جدی نسبت به این آب زیپوهایی که به اسم شیر یارانه ای به دست مردم میرسه، داشتم و از طرف دیگر میدیدم که دیگه قباحت ذکر شیرخشک به عنوان یکی از محتویات دیگر محصولات لبنی صنعتی کاملا از بین رفته و روی بسته این محصولات به وضوح ذکر میشه (اما به میزان و درصد و نوعش هیچ اشاره ای نمیشه)، تصمیم گرفتم کمی روی ماجرا بررسی کنم.

خاصیت خبر در این بود که به مطلب مهمی اشاره و متعاقبا ایجاد کنجکاوی برای بررسی کنه، اما محتوای آن قدری پرته. در دو لینکی که گذاشته شده، هیچ چیزی در مورد این گفته نشده که "نوعی پودر است که از چین می آید و اصلا معلوم نیست که واقعا شیر خشک شده باشد یا...". اشتباه دیگر این است که متاسفانه در بسیاری از منابع خارجی هم تکرار شده: یک بنده خدایی ملامین را اشتباها ملانین گفته (Melanin یک پیگمنت رنگی است که در اغلب موجودات زنده وجود داره و پلیمر هایی مشتق از آمینو اسید ها هستند که در رنگ پوست و موی آدمها نقش دارند) و این ماجرا خیلی جاها تکرار شده.

اصل ماجرا به اختصار از این قراره:

1- دولت برای کاهش قیمت شیر شیر سوبسید دار رو با شیرخشک درست میکنه.
2- ما در ایران وارد کننده شیر خشک هستیم. ارزان ترین شیرخشک دنیا توسط کشور دوست و برادر چین تولید میشه.
3- شیرخشکی که به غیر از غذای نوزاد باشه، 90 درصد تعرفه گمرکی داره. لذا علاوه بر واردات گسترده قاچاق، مقداری از این مواد مسموم را به اسم شیرخشک غذای نوزاد با تعرفه 10 درصدی وارد می کنند.
4- به هدف توسعه بازار مصرف این آشغالهای وارداتی چینی، اجازه نمیدن احدی در کنترل کیفیت محصولات لبنی فضولی کنه، و تولید کننده ها هم به جای استفاده از شیر کیلویی 400 و خورده ای تومان به قیمت خیلی کمتر از این آشغالا استفاده می کنند تا ماست و پنیر و کشک درست کنند.
5- در نتیجه، کارخانه های لبنی شیری که باید کیلویی 410 تومن از دامدار بخرند، به قیمت میانگین کشوری کمتر از 380 و در برخی مناطق به زور و منت به 280 میخرند. پس دامداری = فرت، و کرور کرور دام شیرده به کشتارگاه اعزام میشه زیرا سیر کردن شکم گاو شیر ده دیگه توجیه اقتصادی نداره، و این یعنی تیشه به ریشه دامپروری همانند بلاهایی که سر شاخه های دیگه کشاورزی نازل شده.
6- حالا برای اطلاع از کیفیت شیر و شیرخشک چینی و سوابق درخشان در گوگل سرچ کنید Chinese milk powder و ببینید که هرچی پیدا میشه توش مرگ و مریضی نوزادان و سنگ کلیه و آلودگی عمدی شیمیایی و درد بی درمون و ممنوعیت ورود به یک عالمه کشور وجود داره. اگر خواستید جزئیات قضیه را مطالعه کنید از اینجا شروع کنید: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Chinese_milk_scandal ولی بطور خلاصه، ماجرا از این قراره که کشف کردن که وقتی آب قاطی شیر میکنن اگر ماده شیمیایی ملامینMelamin داخل اون آب زیپو بریزن (که به لحاظ اینکه این ماده در آب حل نمیشه، باید اول اونو در فورمال دی هاید – همون مایع شیمیایی که اجساد و اجزاء بدن را برای نگهداری درازمدت در آزمایشگاه ها و دانشگاه ها در آن غوطه ور می کنند - حل کنند بعد این معجون سمی را در شیر بریزند) ، در آزمایشات متداولی که پروتئین شیر را اندازه می گیره باعث گول زدن پروسه آزمایش میشه و ترکیبات نیتروژنی موجود در ملامین توسط تست به جای پروتئین تشخیص داده میشه. البته بنده مطلب رو خیلی خلاصه کردم و همین اندازه هم که متوجه بشین برای نتیجه گیری کافیه.
7- بعد از اینکه گند قضیه در چین دراومد، گرفتن 3 نفر از مسببین را اعدام کردن و اعلام کردن که مشکل حل شده و دیگه خیال همه راحت باشه. اما از بین کشور های بدبختی که محصولات لبنی چینی وارد میکردن، این کشورها Bangladesh, Bhutan, Brunei, Burundi, Cameroon, Chile,Colombia, Dominican Republic, Gabon, India, Ivory Coast, Maldives, Mali, Nepal, Papua New Guinea, Paraguay, South Korea, Suriname, Tanzania, Togo, and the United Arab Emirates —[111][112][113][114][115] joining Indonesia, Taiwan, Japan, Singapore and Malaysia which have imposed specific bans on mainland Chinese dairy products which have tested positive for melamine قانون ممنوعیت کامل ورود محصولات لبنی چینی را اجرا کردند، اروپا و امریکا هم که از اول اجازه ورود محصولات چینی را نمی دادن. این یعنی حل مشکل. تانزانیا و بنگلادش اجازه نمیدن این محصولات مسموم به مردمشون فروخته بشه، ولی ما در ام القرای اسلام بهتر میدونیم که مصلحت مردم در چیه.
8- حالا، این آشغالا چه مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد میکنه؟ آنچه که تا به حال شناخته شده به اختصار لیست میکنم. اما توجه داشته باشید که فردا معلوم نیست چه چیزهای دیگری قاطی این معجون کنند. فعلا می دانیم که ماده شیمیایی ملامین در بدن انسان منجر به بروز نوع خاصی سنگ کلیه و نهایتا از کار افتادگی لاعلاج کلیه می شود. گفته می شود که در مقدار دوز کم، ملامین ضرری ندارد. اما در همین مقادی کم هم وقتی با اسید سیانوریک مخلوط می شود، کریستالهای مرگباری ایجاد می کند. تحقیقات ثابت کرده که ملامین خود به تنهایی می تواند اسید سیانوریک ایجاد کند. لذا، در نتیجه افزایش ملامین به شیر، این امکان وجود دارد که اگر ملامین اسید سیانوریک ایجاد کند، که منجر به ایجاد سنگهای کریستالی با لبه های بسیار تیزی می شود که با برش و جراحت مجرای ادرار و کلیه، آسیب بسیار جدی به مصرف کنندگان وارد کند. در مورد عوارض سوء درازمدت و احتمالی این ماده شیمیایی اظهار نظری نمی کنم.
9- در خود چین، استفاده از این شیرخشک منجر به بیماری شدید 104 نوزاد، مرگ کمتر از 6 نوزاد، و بروز سنگ کلیه در 13 هزار نفر و بیماری 300 هزار نفر شده (طبق گزارشات رسمی! – که نیاز به توضیح ندارد یعنی چه). هیچ آمار درستی برای تعداد کل قربانیان بین المللی موجود نیست. در مملکت ما هم که دولت فخیمه تا به حال لام تا کام حرفی از این موضوعات نزده.

چه باید کرد؟ بهترین راه این است که از مصرف هرگونه شیر و فراورده های لبنی صنعتی خودداری کنیم – البته اگر نوع غیر صنعتی مطمئنی در دسترس داریم. در غیر این صورت، فعلا به نظر می رسد که شیر های معمولی (غیر سوبسیدی، و غیر از شیرهایی که تاریخ مصرف طولانی دارند) از شیر گاو تازه درست شده باشند. روی لیبل این شیر ها نوشته میشه "تهیه شده از شیر تازه گاو" و روی شیر های سوبسیدی مینویسند "تهیه شده از شیر گاو". ماست را از همین شیر ها خودتون در منزل تهیه کنید. البته تاکید می کنم که روی سلامت این شیر های 800 – 900 تومنی هم نمیشه صد در صد حساب کرد.

اما به یقین اگر کارخانه های تولید لبنی با یک تحریم گسترده مردمی مواجه بشند، برای نجات خودشون از ورشکستگی به ناچار دست از بازی با سلامت مردم برمی دارند و به قول معروف ماستها را کیسه می کنند.

از دوستان خواهش می کنم ضمن اینکه این مطلب را برای همه ارسال می کنید، تحقیق هم انجام بدهید، و اگر اطلاعات مفیدی از متخصصین صنایع غذایی و منابع قابل اطمینان دیگر دریافت کردید حتما منتشر کنید.

با سلام در خبر حاضر مطالبی مطرح شده که نیاز به بررسی بیشتری دارد و ادعائی هم در مورد قاچاقچیان شده که انشاءالله صحت نداشته باشد.
1. مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران: شیر یارانه ای از شیر خشک تولید می شود
2. عضو هیات مدیره مرکز همکاریهای امور دام خبر داد: واردات شیر خشک در پوسته شیر خشک نوزاد ادامه دارد

لطفا دو لینک بالا را مطالعه کنید و برای دوستانتان نیز بفرستید تا همه مطلع شوند که شیری که به دست مردم می رسد شیر نیست و فقط اسمش شیر است و در حقیقت نوعی پودر است که از چین می آید و اصلا معلوم نیست که واقعا شیر خشک شده باشد يا خير.
این پودر ظاهرا از ماده ای به نام ملانین و موادی دیگر ساخته می شود و به ایران می آید و در کارخانه های لبنیات با اضافه کردن آب و مواد افزودني به شیر و ماست و پنیر و ... تبدیل می شود.
آيا چینی ها واقعا اینهمه گاو دارند؟
چینی های این مواد را طوری ساخته اند که مشابه شیر هستند و در آزمایشها و بررسی هاي معمول مراجع بهداشتی ایران (اگر واقعا همچین آزمایشاتی در کارخانه های لبنیاتی انجام شود و با رشوه ماست مالی نشوند) قابل تشخیص نمی باشند و جواب آزمایش طوری در می آید که انگار واقعا شیر است و نياز به آزمايشات پيشرفته تري است.
حالا این ملانین یا هر ماده دیگر چیست و چه مضرات و فوایدی دارد معلوم نیست.
دقت کنید که پنیر و ماست محلی با مشابه های صنعتی چقدر طعمشان فرق دارد.
ظاهرا مسئولین هیچ تصمیم جدی برای جلوگیری از واردات این پودر صنعتی ندارند.
ظاهرا دلیلش این است که دولت می خواهد بگوید ما قیمت لبنیات را کنترل می کنیم و جلوی گرانی شیر را گرفته ایم و در این زمینه موفق شده ایم.
دولت جلوي گران شدن قيمت شير را با زور گرفته است. کارخانه ها هم وقتی می بینند نمی صرفد که شير از گاوداري ها بخرند و با محدوديت قيمت مواجهند با این حرکت پاسخ داده اند.
اقتصاد با دستور رشد نمی کند و گرانی با دستور توقف نمی شود.
کار و زحمت نیاز است تا بتوان به یک کشور موفق و رقابتی تبدیل شد.
نابرده رنج گنج میسر نمی شود.



لطفا با پخش کردن این ایمیل کمک کنید تا حداقل مردم آگاه شوند و با نخریدن این لبنیات و با اعتراض کردن و پیگیری شاید مسئولین به فکر کيفيت شیر مردم بیفتند.



لازم است بدانید در کشورهای پیشرفته قوانین بسیار سختی در مورد کیفیت شیر و شیر وارداتی وجود دارد که کافیست جستجوی کوچکی در مورد "milk quality standard" در اینترنت انجام بدهید تا ببینید کشورهای مختلف چقدر نسبت به کیفیت شیري که مردمشان مي خورند حساسند.
برای نمونه:

http://edis.ifas.ufl.edu/ds112
http://www.extension.org/pages/How_Milk_...s_Assessed



لطفا يک نفر اين استانداردهاي شير را ترجمه و منتشر کند.
بیخود نیست که متوسط عمر ژاپنی ها اخیرا رسیده به 100 سال.
مثلا آنتی بیوتیک هایی که به گاوها می دهند و مقداری از آنها وارد شیر می شوند اگر از حد مشخص چند ppm بیشتر باشد آن شیر اجازه ورود و فروش نخواهد داشت.



یکی از دوستان که در زمینه ساخت ماشین آلات پیشرفته صنایع غذایی فعالیت می کند یکبار تعریف می کرد که یک دستگاهی را برای اولین بار در ایران برای یکی از کارخانه های لبنیاتی ساخته بود که آب پنبر که زمینهای کشاورزی را نابود می کند را طوری تبدیل می کرد که دیگر مضر نبود.
این دستگاه را وقتی می سازد و تحویل می دهد آنها می گویند پول نداریم بدهیم به جایش شیر می دهیم به شما. نهایتا این دوست ما تصمیم می گیرد شیر را قبول کند و تصمیم می گیرد آن را به استرالیا صادر کند. نمونه را برای استرالیا می فرستد و آنها در پاسخ می گویند اگر یک بار دیگر سعی کنید این شیر آلوده را به استرالیا بیاورید شما را جریمه می کنیم و نتوانسته بود شیر را به استرالیا صادر کند.
البته این مربوط به چند سال پیش بود که شیر گاوی گیر می آمد البته الان که شده شیر خشک صنعتی چینی.



اگر روی ظرف لبنیات را دقت کرده باشید خودشان جزو مواد تشکیل دهنده می نویسند: شیر خشک.
خوب این شیر خشک چیست؟ از کجا آمده. چند درصد این ماست شیر خشک است و چند درصد شیر گاوی؟ چرا این مسائل شفاف نمی شود تا مردم بدانند چی دارند می خورند؟



خداوند در قرآن فرموده است: فلینظر الانسان الی طعامه: پس باید انسان به غذای خود نگاه کند.



شیر یکی از مهمترین مواد غذایی است که در سلامت و رشد بچه ها تاثیر زیادی دارد.
بچه ها چه گناهی کردن که باید تاوان مشکلات و کمبودهای اقتصادی و تحریمهای اقتصادی را با سلامت و جان خود بدهند؟

واقعا به اسم شیر ما داریم چی می خوریم؟
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : مـه ســـا , nazaninn , voodoo , pariya , omidvar , mehdi.abdn , yaro , hamed , ostad2000 , aztab , nahid , Matilat , سحــــــــر , najva , شهرزاد , AVID2000 , ساغر , رامين , # پریسا # , رزمینا
#2
مريم جون اينكه مواد غذايي كه ما استفاده ميكنيم خالي از ضرر نيست و به بدترين شكل ممكن توليد ميشه شكي توش نيست
اما در خصوص لبنيات اين و ميتونم به صراحت بگم كه كارشناس تغذيه چنتا از اينكارخانه هاي معروف لبني خودمون از بستگان ماست و تا ايشون اجازه ندن و تاييد نكنن نميتونن چيزي رو از كارخانه بيرون كنن و ايشون اين اطمينان رو نسبت مرغوبيت اين محصولا دادن هميشه البته بعضياشو وگرنه بله يه سري ماركها هم هستند كه اوضاشون افتضاحه
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
#3
وای خدای من دیگه نمیدونم باید به چه چیزایی فکر کنم........:38::38:
شیر، آب لوله کشی مسموم، هوای مملو از سرب، میوه های مصنوعی و سمی و.......:38::38:
نازنین جان ما شیر سویا استفاده میکنیم عزیزم، تحت لیسانس شرکت مکسوی تو ایران تولید میشه، از سلامت این نوع شیر اطلاعی داری؟ یا اینکه الکی دلمون رو به سلامتش خوش کردیمsad2sad2
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
#4
یادتونه چند سال پیش خبری از شبکه خبری سراسری خودمون و سایر رسانه ها پخش شد که مقدار زیادی شیرخشکهای تاریخ گذشته و در ضمن آلوده به مواد شیمیایی از زمان جنگ ایران و عراق به قیمت خیلی خیلی ارزان از عراق وارد ایران شده
گزارشش را خودم به خاطر دارم که گزارشگر توضیح میداد این شیرخشکها فقط در کارخانه های تولید شیرپاستوریزه استفاده میشه و باید شیرهای تولید شده را جمع آوری کرد و...
بعد از چند روز هم سر و صداها خوابید و معلوم نشد اون شیرها و شیرخشکها و شیرخوارها چی شدند!
حالا هم که موش آزمایشگاهی چینی ها شدیم.

امان از حرص مال دنیا
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : omidvar , ساغر , رزمینا
#5
مريم جون مگه نميدوني موشاي ازمايشگاهي ايراني از نوع چينيش هم ارزونتر در مياد
بعدش هم اين بدناي ما ديگه ضد ضربه شده عزيزم اگه غير اينا بياد توش ميميره نه با اينا
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
 تشکر شده توسط : mojtaba2iran , شفا یافته
#6
ممنون از مطلبت

اينو من مدت زيادي هستش ميدونم.به جز شير خشك از چين از هند هم وارد ميكنن.
يه فردي كه دستش تو همين كاراس ميگفت شير خشك هندي رو به چندين دلار وارد ميكنن بعد ازش كلي مشتقات مثل شير و ماست و .. ميگيرن. نكته جالب اينكه واسه اين شير بي خاصيت بايد تو صف هم وايسيsmiling
 تشکر شده توسط : omidvar , رزمینا , شفا یافته
#7
اكثر مواد غذايي كه مصرف ميكنيم به نحوي داراي تركيبات مسموم هستن ميوه، سبزي ،كنسرو جات،گوشت ،شير و لبنيات وحتي همين نون،پدر من نانوا هستن،براي ور اومدن خمير، از خمير مايه ي تازه استفاده مي كنيم ،نمي دونم تا حالا شكل قيافه ش رو ديدين يا نه،به اصطلاح از ملاس چغندر تهيه ميشه اونقدر بوي گند و نكبتي ميده كه نگو با اينكه بايد در يخچال نگهداري بشه ولي ظرف كمتر از يك هفته كپك ميزنه،قبلا در حدود شايد 9-10 سال پيش خمير مايه خشك استفاده ميكرديم كه نون مون نزديك به4 تا 5 روز با كيفيت مي موند و نه بو ميگرفت و نه كپك ميزد ولي الان به لطف اين خمير مايه ها به 2 روزم نمي كشه
خلاصه به فكر باشين من بعد تا ميتونين اكثر مايحتاج و خوراك زندگي رو خودتون در منزل تهيه كنين
فان مع العسر يسرا
 تشکر شده توسط : رزمینا , شفا یافته
#8
خانم مریم خیلی خیلی از جناب عالی ممنونم واقعا عالی بود میدونی کاملا همه اینها آشکار است که این نامردها چه کارهای که با مردم ...یادم میاد وقتی باکو بودیم طعم لبنیات اعم از شیرو پنیر ... با کشور ما فرق میکرد ای خدا چیکار کنیم خودت برس به دادمان
              

 تشکر شده توسط : رزمینا
#9
توی همسایگی ما یه مغازه لبنیات فروشی هست و من هر موقع می خوام ازش پنیر بگیرم مخصوصا پنیر پگاه یا یه چیزهائی شبیه به اون می گه مگه بهت نگفتم از این نوعش بر ندار چون به جای مایه پنیر و مخمر از گرد لوبیا استفاده می کنند . حالا من نمی دونم راست می گه یا دروغ یا فرق گرد لوبیا با مخمر چیه ولی اونو می دونم که مزه اش زمین تا آسمون با یه پنیر دیگه مثلا روزانه یا کاله فرق می کنه .
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
#10
از اضافه کردن شیرخشکهای تاریخ مصرف گذشته که بگذریم، آیا میدونید دوشیدن هفت بار در روز گاو یعنی چی؟ در دفعات آخر چرک و خون بجای شیر بیرون میاد! تازه با کلی تغذیه و تزریق مواد شیمیایی..

خوب این محصولات که از زجر دادن موجودی بیگناه و با کلی دوز و کلک به دست میاد هم باید فروش بره، پس تبلیغات این چنینی هم لازمه..

از اینها که بگذریم، آیا این ویتامینها و مواد مغذی و کلسیم فقط در لبنیات یافت میشه؟! من و اعضای خانواده ام که چهارسالی هست لب به لبنیات نزدیم مشکلی پیدا نکردیم. البته لازم به توضیحه که این مواد را از منابع غذایی مناسبتری دریافت میکنیم وگرنه به طور یقین کمبود هر ماده مورد نیاز بدن، آسیب میزنه.

اگر خواستید تغذیه آقای خدادادی را رعایت کنید باید بطور کامل رعایت بشه وگرنه بدنتون دچار کمبودهایی میشه ولی در هر صورت ماست نخورید لطفاangry2

یک موضوع را فراموش کردم بگم: آقای خدادادی برای افراد سالم به خوردن هفته ای یکبار کشک به شکل غذای کالجوش (یک غذای ترکی هست) تاکید خاصی داره. کشک مایع محل مناسبی برای تجمع باکتریهاست. کشک خشک معمولا بصورت سنتی تهیه میشه و خیلی راحت در زمان مصرف میشه به کشک مایع تبدیلش کرد. به این صورت که در آب میریزیم که خیس بخوره و بعد در مخلوط کن ریخته با کمی آب براحتی تبدیل به کشک مایع بسیار خوشمزه ای میشه.

در لبنیات کشک دارای بیشترین مواد مغذی و کلسیم هست. برای جذب بهتر بعد از اون حتما باید خرما خورده بشه.

ماست بدلیل دارابودن اسید لاکتیک مضر هست.
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : Mahdieh , AVID2000 , parisa2011 , Prime , najva , هانیه , نازلی , بهــار , ابراهیم
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست