ارسالها: 34
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Sep 2010
تشکر های اهدا شده: 191
تشکر های دریافت شده :674 بار در 262 پست
سال تشخيص بيماري : 74
دكتر معالج : دکتر غفارپور
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
» مصرف کافئین از ریزش موها جلوگیری میکند
یک متخصص پوست و مو عنوان کرد: مصرف موضعی کافئین میتواند با مهار عوامل اصلی ریزش مو یعنی هورمون «دی هیدروتسترون» و «آنزیم فسفودی استراز» از ریزش موها جلوگیری کند.
دکتر علیرضا عابدی متخصص پوست و مو در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا واحد علوم پزشکی ایران، گفت: تماس موضعی کافئین با ریشههای مو میتواند با مهار اثرات مضر هورمون «دی هیدروتسترون» از ریزش موها جلوگیری کند.
وی درباره علل ریزش مو گفت: در جوامع امروزی شایعترین دلیل ریزش مو عامل هورمونی است که با نوعی گرایش ارثی از نسلی به نسل دیگر قابل انتقال است و این نوع ریزش مو در مردها با شروع سن بلوغ و در زنان با نزدیک شدن به سنین یائسگی پدید میآید و نقش اصلی را در این میان فرم فعال هورمون تسترون به عهده دارد.
دکتر عابدی عنوان کرد: با مصرف موضعی کافئین میتوان با به کارگیری درست ترکیبات کافئین در انواع داروهای موضعی و انواع شویندههای طبی همراه با ناقلین مناسب که بتوانند باعث انتقال این ترکیبات به ریشههای مو شوند از ریزش ارثی موها جلوگیری کرد.
وی تاکید کرد: در بسیاری از موارد ریزش مو که به صورت ارثی بروز پیدا میکند، به علت وجود ژن ریزش مو، نمیتوان کار خاصی برای افراد انجام داد اما در مواردی که ریزش مو اکتسابی است و به علت اختلالات هورمونی بروز پیدا میکند، میتوان با تنظیم هورمونهای مسبب بیماری و یا به صورت موضعی مشکل را برطرف کرد.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
2011/11/17, 03:21 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/13, 02:38 PM، توسط مـه ســـا.)
شامپو تاثيري در رشد يا ريزش مو ندارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يک متخصص پوست عوامل ارثي و ژنتيک را شايعترين علت ريزش موي سر افراد دانست و گفت: با تجويز برخي داروهاي خاص مي توان از ريزش موي ناشي از عوامل ارثي جلوگيري کرد اما هيچ درمان قطعي براي ريزش موي ارثي وجود ندارد.
دکتر اميرهوشنگ احساني در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا- منطقه دانشگاه علوم پزشکي تهران- رويش و ريزش تعدادي از موهاي سر را در مدت زمان خاص طبيعي دانست و افزود: به طور طبيعي 90 درصد موي سر افراد در تمام طول عمر در فاز رويش و 10 درصد آن در حال ريزش است.
وي ريزش بيشتر از صد تار مو در روز را زنگ خطري براي ريزش مو ذكر کرد و گفت: افرادي که دچار ريزشهاي ناگهاني مو به ميزان بيشتر از صد تار مو در روز مي شوند بايد به پزشک متخصص مراجعه کنند.
دكتر احساني عوامل ژنتيک و هورموني را شايعترين علت ريزش موي سر دانست و اظهار كرد: اين نوع ريزش مو از سنين 20 سالگي به بالا شروع مي شود و بهطور دقيق مشخص نيست که چرا ريزش موي ناشي از عوامل ژنتيک در برخي از افراد در سنين پايين و در برخي در سنين بالا اتفاق ميافتد.
وي ادامه داد: مي توان با تجويز برخي داروهاي خاص از ريزش موي ناشي از عوامل ارثي پيشگيري کرد، اما هيچ درمان قطعي براي کنترل اين عارضه وجود ندارد.
اين متخصص پوست بيماريها و مصرف داروهاي خاص را از ديگر علل ريزش مو ذكر کرد و گفت: بيماريهاي فقر آهن، فقر اسيدفوليک، حاملگي و زايمان، جراحيها، بيهوشي، کمکاري و پرکاري تيروئيد و در نهايت مصرف برخي داروهاي خاص منجر به ريزش مو ميشود که در اين موارد با درمان بيماري،رشد مو به حالت طبيعي خود برمي گردد.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران عوامل رواني را از علل ديگر ريزش موي سر برشمرد و اظهار کرد: در اين نوع ريزش، تکههايي از موي سر و ريش افراد به طور ناگهاني ميريزد و استرس مي تواند اين نوع ريزش را تشديد کند اما علت اصلي اين نوع ريزش مشخص نيست.
دكتر احساني با بيان اينکه 2 درصد از افراد جامعه دچار ريزش موي ناشي از علل فکري هستند، تصريح کرد: به جز در 5 درصد موارد، با تجويز يک سري داروهاي خاص مي توان ريزش موي ناشي از عوامل فکري را درمان و برطرف کرد.
اين متخصص پوست ادامه داد: برخي ريزشهاي مو ناشي از عوامل پوستي مانند قارچ، سوختگي و ساير بيماريهاي پوستي است که مي توان با درمان اين بيماريها ريزش مو را برطرف کرد.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اينکه تعويض شامپو تاثيري در رشد مو يا توقف ريزش مو ندارد، گفت: بسياري از افراد تصور ميکنند ميتوانند با تعويض مداوم شامپو رشد مو را زياد و از ريزش آن جلوگيري کنند در صورتي که اين اقدامات به هيچ عنوان موثر نيست.
دكتر احساني در پايان بر نقش موثر تغذيه در رشد و ريزش موي سر اشاره و اظهاركرد: متاسفانه بسياري از افراد جامعه در رژيمهاي غيراصولي خود نياز مو به مواد غذايي پروتئيني، ميوهجات و سبزيجات جهت رشد طبيعي آن را در نظر نمي گيرند و اين امر باعث ريزش شديد موي سر در اين افراد مي شود.
ارسالها: 728
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 7591
تشکر های دریافت شده :7578 بار در 2006 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
محل سکونت : تهران
2011/11/17, 03:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/11/17, 03:34 PM، توسط SSA.)
اما من با استفاده از بعضی شامپوها دچار ریزش و خارش میشم.
حالا خودم یک ترکیب جدید استفاده میکنم!
شما هم اگه خارش سر دارید امتحان کنید!
یک شامپوی تخم مرغی معمولی بخرین!
برای نصف شامپو یک قاشق بزرگ روغن زیتون رو با 10 قطره آبلیمو هم بزنین.
بعد بریزین توی شامپو و اون رو هم بزنین.
ترکیب جدید آمادست!!
نتیجشو به منم بگین!
من که راضیم.
من وقتی از شامپوهای حاوی نرم کننده یا چرب استفاده میکنم ریزش موی شدید دارم.
وقتی از شامپوی خشک استفاده میکنم سرم میخاره.
اما این ترکیب خیلی بهم سازگاره.
سرم نمیخاره، چرب نمیشه، و موهام نمیریزه.
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
میدانی سمیرا جان این متخصصین نگفتند که شامپو باعث می شود که موها رشد خوبی داشته باشند جدیداً در تبلیغات شامپو عقیده دارند که شامپوی مورد نظر دارای ویتامین برای رشد مو است و از ریزش مو جلوگیری می کند در حالی که متخصصین بر این عقیده هستند که (عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اينکه تعويض شامپو تاثيري در رشد مو يا توقف ريزش مو ندارد، گفت: بسياري از افراد تصور ميکنند ميتوانند با تعويض مداوم شامپو رشد مو را زياد و از ريزش آن جلوگيري کنند در صورتي که اين اقدامات به هيچ عنوان موثر نيست.
دكتر احساني در پايان بر نقش موثر تغذيه در رشد و ريزش موي سر اشاره و اظهاركرد: متاسفانه بسياري از افراد جامعه در رژيمهاي غيراصولي خود نياز مو به مواد غذايي پروتئيني، ميوهجات و سبزيجات جهت رشد طبيعي آن را در نظر نمي گيرند و اين امر باعث ريزش شديد موي سر در اين افراد مي شود.)
کلاً به نظر من شامپوها فقط آلودگی ها را از مو بر می دارند ودیگر نقش دیگری ندارند
در زمان قدیم در زمان مادر بزرگهای ما اگر توجه کرده باشید زنان موهائی پر پشت و بلند تا کمر داشتند مردان و جوانان موهائی فرفری وبلند داشتند در حالی که خبری از این شامپوهای رنگارنگ و ویتامینه نبود بعضی مواد شیمیائی داخل شامپوها باعث تمامی مشکلات پوست و موی ما شده است
ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای خود میکنند ممکن است به انواع داروهای شیمیایی رجوع کرده و درمان خود در آنها جستو کنند .بهتر است قبل از مصرف این نوع داروها خوردن تخم کدو را هم امتحان کنید.
تخم کدو حاوی روغن چرب با اسید لینولئیک و اسید اولئیک است که هر دوی آنها برای جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار مفید میباشد.
به گزارش سلامت نیوز علاوه بر این تخم کدو منبع بسیار غنی از ویتامین ب 6 ، ویتامین آ و سی است.این دانه، غنی از مواد مفید دیگری همانند کلسیم ،آهن ،روی و منیزیم است.
برای افرادیکه دارای ریزش مو هستند اسیدهای آمینه منحصر به فردی دارد که جلوی ریزش مو را میگیرد.
اثر بر روی رشد مواز علل ریزش مو ، میتوان بهداشت ضعیف و یا بیماری طولانی مدت ، ژنتیک ، استرس و عدم تعادل هورمونی را نام برد .همچنین کمبود مواد غذایی مهم در رژیم غذایی نیز میتواند ریزش مو را تسریع بخشد.
روغنی که در دانه های تخم کدو تنبل وجود دارد میتواند کمبود این مواد در برنامه غذاییتان را جبران کرده و در مبارزه برای جلوگیری از ریزش مو کمک شایانی داشته باشد.
از کجا آن را باید خرید؟
تخم کدو به آسانی در بسیاری از سوپرهای مواد غذایی ، مواد غذایی بهداشتی و فروشگاه در دسترس است .
شما می توانید تخم کدو خام ، خشک ، شور و یا بو داده را از این مکانها تهیه کنید .
میتوانید از روغن آن هم به آسانی استفاده کنید اما از آنجایی که طعم بسیار قوی دارد باید آن را با یک روغن دیگر هم مخلوط کنید تا طعم آن بهبود یابد.
راه برای افزودن به رژیم غذایی خود خوردن یک تعداد انگشت شماری از تخم کدو در طول روز کافی است ، اما اگر شما به دنبال تنوع بیشتری هستید میتوانید روغن آن را سالاد خود اضافه کنید یا کمی از آن را به سوپ مورد علاقه خو بیفزایید .
چه زمانی به نتیجه میرسم ؟
اگر انتظار دارید بلافاصله موهایتان رشد کند باید بگویم که در اشتباه هستید .صبر کلید حل این مشکل است. در فاصلا زمانی بین سه ماه تا یک سال به نتیجه مورد نظر خود میتوانید برسید .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
یزش صد تار مو در روز عادی است. این موها به طور طبیعی میریزند و بلافاصله موهای جدید جایگزین آن میشوند...
در این موارد نیازی به نگرانی نیست و ریزش موهای شما طبیعی و عادی است؛ اما اگر ریزش مو از حالت طبیعی خود خارج شود، باید به پزشک مراجعه کرد.
۹۰درصد ریزشهای موی در مردان زمینه ارثی دارد. اما استرس محیطی این وضعیت را تسریع میبخشد.
بر اساس آمار جهانی، ۲۵ درصد مردان در سن ۲۰ سالگی، ۳۵ درصد در چهل سالگی و ۶۵ درصد در هفتاد سالگی دچار ریزش مو میشوند. بنابراین مسئله سن در افزایش ریزش موی سر افراد مؤثر است.
در زنان مشکلات هورمونی، کمکاری یا پرکاری غده تیروئید، کمبود ویتامین روی، آهن و پروتیئنها باعث ریزش موی سر میشود.
استرس یکی از مهمترین عواملی است که فضایهای خالی روی سر را زیاد میکند. فشارهای عصبی و شوکهای روحی وارد شده به افراد به راحتی میتواند باعث از دست رفتن یا کم شدن موهای سر شود.
استرسهای کاری، خانوادگی، مشکلات روحی و روانی و تغذیه نامناسب، رویش مو را کم میکند و از طرف دیگر ریزش مو هم زیاد میشود.
در بعضی موارد ریزش مو بر اثر استرس موقت است و بعد از رفع استرس، موها رشد خود را دوباره آغاز میکنند.
محققان میگویند موهای خشک و مرده نیز نشاندهنده وجود استرس در زندگی افراد است. این نوع از ریزش، به دلیل توقف مرحلهای رشد مو و معمولاً بعد از یک دوره سخت استرسزا مثل بیماری، عمل جراحی یا فشارهای روحی و عصبی ایجاد میشود. در این حالت، تعداد بیشتری از موها ریزش میکنند و رشد مو در قسمتی از سر متوقف میشود. به این نوع، اصطلاحا طاسی منطقهای میگویند. در واقع گلبولهای سفید خون او به فولیکولهای مو حمله و رشد آنها را متوقف میکند. تا پایان این دوران استرسزا و گذشت چند هفته، همچنان رشد مو در قسمتهای طاس متوقف میماند.
اگر فرد بعد از گذشت دوران استرس روحی، همچنان موهایش به شکل غیر طبیعی میریخت، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کند.
رژیمهای غذایی و تغذیه نامناسب نیز در ریزش مو اثرگذار است. علاوه بر استرس، گیاهخواری نیز میتواند در کنار سایر عوامل محیطی و ژنتیکی موجب ریزش مو شود. بنابراین افرادی که رژیمهای گیاهخواری دارند و عمده غذایشان میوه و سبزیجات است، باید مراقب باشند مواد غذایی لازم به بدنشان برسد.
مصرف برخی داروها نیز میتواند رشد موها را به تأخیر بیندازد.
تغذیه مناسب و زندگی سالم از ریزش مو پیشگیری میکند. پروتئین مهمترین ماده غذایی است که بر روی موها تأثیر میگذارد و مهمترین منشا پروتئین نیز گوشت و تخممرغ است. کسانی که از غذاهایی با منشا حیوانی و پروتئینی به میزان نیاز مصرف نمیکنند، بیشتر دچار کمبودهای غذایی میشوند.
خواب هم یکی از راههای درمان ریزش مو است. استراحت برای کاهش استرس مفید است. این مسئله میتواند از ریزش موها جلوگیری کند و موجب رشد سریعتر آنها شود. ۷ تا ۹ ساعت خوابیدن در شبانهروز کافی است.
جریان خون مناسب نیز از دیگر عواملی است که به رشد مو کمک میکند. استفاده از یک برس یا ماساژور در محل ریزش مو جریان خون را سریعتر میکند.
در طول روز دو بار به مدت ۵ دقیقه به محل ریزش مو ضربههای ملایم بزنید. این کار موجب تحریک موضعی پوست و افزایش جریان خون میشود.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
ارسالها: 795
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
ریزش مو هم در زنان هم در مردان میتواند ارثی باشد. در موارد بسیار نادر، بیماریهای مادرزادی یا نقص در شکلگیری مو از دوران کودکی عامل بروز آن است. شایعترین دلیل ریزش مو، ریزش موی آندروژنیک یا AAG است که در آن ارث و هورمون همراه با هم هستند.
حرف و حدیثهای زیادی درمورد ریزش مو وجود دارد که حتما شنیدهاید:
ریزش مو ارثی است، به دلیل اختلالهای هورمونی است، در مردان بیش از زنان شیوع دارد و...
به سؤالات زیر پاسخ دهید تا اطلاعات خود را در این زمینه تکمیل و اصلاح کنید.
پرسشها
1. ریزش مو ارثی است؟
الف. درست ب. غلط
2. مصرف برخی داروها باعث ریزش مو میشود؟
الف. درست ب. غلط
3. ریزش مو به معنی افزایش فشارخون است؟
الف. درست ب. غلط
4. سوءتغذیه، عامل ریزش مو است؟
الف. درست ب. غلط
5. کاشت مو، مخصوص مردان است؟
الف. درست ب. غلط
6. کوتاه کردن مو، رشد آن را سریعتر میکند؟
الف. درست ب. غلط
7. استعمال دخانیات باعث ریزش مو میشود؟
الف. درست ب. غلط
8. ریزش مو نشانه اختلالهای هورمونی است؟
الف. درست ب. غلط
9. موی پیوندی ریزش ندارد؟
الف. درست ب. غلط
10. استرس، ریزش مو را تشدید میکند؟
الف. درست ب. غلط
11. احتمال ریزش مو در هر سنی وجود دارد؟
الف. درست ب. غلط
12. ریزش مو در مردان و زنان یکسان است؟
الف. درست ب. غلط
13. ریزش مو غیرقابل برگشت است؟
الف. درست ب. غلط
14. برخی از داروهای ضدبارداری باعث ریزش مو میشوند؟
الف. درست ب. غلط
پاسخها
سؤال (1): درست است. ریزش مو هم در زنان هم در مردان میتواند ارثی باشد. در موارد بسیار نادر، بیماریهای مادرزادی یا نقص در شکلگیری مو از دوران کودکی عامل بروز آن است. شایعترین دلیل ریزش مو، ریزش موی آندروژنیک یا AAG است که در آن ارث و هورمون همراه با هم هستند. AAG عامل دوسوم ریزشهای مو در مردان است و میتواند از 18 سالگی فرد را درگیر و به مرور پیشرفت کند. در زنان، ریزش مو معمولا در زمانهایی بیشتر دیده میشود که دچار اختلالهای شدید هورمونی میشوند مانند بارداری یا یائسگی. البته خانمها هرگز دچار طاسی نخواهند شد؛ زیرا هورمونهای زنانه در مقابل هورمونهای مردانه قرار میگیرند. نباید ریزش مو را فقط به ارث نسبت داد و به آن بیتوجهی کرد. گاهی عفونتهای پوستی، شوکهای روانی یا درمانهای دارویی عامل ریزش مو هستند. دلایل و اشکال ریزش مو بسیار متفاوت است. ریزش 100-50 عدد تار مو در روز طبیعی است؛ اما اگر دچار یزش بیش از این مقدار شدید، لازم است حتما با پزشک مشورت کنید.
سؤال (2): درست است. داروهای ضدانعقاد خون، ضدالتهابها، داروهایی که برای درمانهای هورمونی تجویز میشود و... گاهی عامل ریزش مو هستند. البته عوارض دارو در هر شخص متفاوت است و به میزان حساسیت بدنی فرد بستگی دارد. در شرایطی که ریزش مو به دلیل مصرف دارو باشد، پزشک مکمل تجویز میکند تا جلوی ریزش را بگیرد.
سؤال (3): هم درست است هم اشتباه! سلامت مو نشانه سلامت جسم و ارگانیسم است. وقتی جسم دچار بیماری میشود، آثار آن بر مو نمایان خواهد شد. با این حال تاکنون مشخص نشده که رابطهای میان بالابردن فشارخون و ریزش مو وجود دارد. براساس نتایج تحقیقی که در سال 2007 انجام شد، ریزش مو و افزایش فشار خون معمولا با هم همراهند؛ اما دلیل ارتباط آنها مشخص نیست.
سؤال (4): درست است. کمبود برخی ویتامینها و مواد معدنی، سلامت مو را به خطر میاندازد. تغذیه نامناسب میتواند باعث نازک و سست شدن موها شود و ریزش آنها را به دنبال داشته باشد. البته این نوع ریزش معمولا موقتی و فقط هشداری است که نشان میدهد بدن دچار کمبود شده است. آهن، منیزیم، ویتامینهای گروه B، ویتامین E و کلسیم نقش مهمی در این میان دارند. البته در صورتی که دچار ریزش مو شدید، قبل از مصرف هر نوع مکملی، ابتدا با پزشکان مشورت کنید. بعد از آزمایش خون، پزشک به شما خواهد گفت چه نوع موادغذاییای را بیشتر مصرف کنید و در صورت لزوم مکمل دارویی برایتان تجویز خواهد کرد.
سؤال (5): اشتباه است. ریزش مو در مردان شایعتر است. به همین دلیل در سرانهها بیشتر کاشت مو برای مردان تبلیغ میشود؛ ولی خانمها هم میتوانند این کار را انجام دهند.
سؤال (6): اشتباه است. در گذشته چنین اعتقادی وجود داشت؛ اما این موضوع صحت ندارد. زیرا از نظر علمی به اثبات نرسیده است. کوتاه کردن مو خوب است و باعث میشود بخشهای آسیبدیده مو جدا شود؛ ولی کوتاه کردن اثری در رشد نمیگذارد؛ زیرا ساقه، کاملا مرده است.
سؤال (7): درست است. پوست سر از عروق ریز خونی تشکیل شده است و استعمال دخانیات میتواند این عروق را تخریب کند. در افراد سیگاری، خون به اندازه کافی در عروق جریان ندارد. درنتیجه فولیکولهای مو به خوبی تغذیه نمیشوند و میریزند. این موضوع به خصوص اگر فرد سیگاری ذاتا موهای نازکی داشته باشد یا دچار مشکلهای عروقی باشد، بیشتر خواهد بود. در سال 2007 تحقیقی که در آسیا انجام شد، رابطه بین ریزش مو و سیگار را نشان داد. بهترین راه برای پیشگیری از ریزش مو در این حالت، ترک سیگار است.
سؤال (8): تا حدی درست است. اختلالهای هورمونی همیشه باعث ریزش مو نمیشوند، ولی شایعترین دلیل آن هستند. برخی مبتلایان به بیماریهای تیروئیدی نیز دچار اختلال هورمونی نو به دنبال آن ریزش شدید مو میشوند. مصرف قرصهای ضدبارداری کنترلنشده و درمانهای هورمونی نیز میتواند باعث ریزش مو شود. اختلالهای هورمونی در دوران بارداری و یائسگی نیز از دلایل ریزش موی شدید است.
سؤال (9): درست است. قبل از آنکه فردی تصمیم بگیرد عمل کاشت مو انجام دهد، بهتر است به کمک انواع لوسیون یا درمانهای پیشنهادی از ریزش مو جلوگیری کند. اما درصورتی که دلیل ریزش آندروژنتیک باشد، گاهی جراحی تنها راه موجود است. بعد از جراحی کاشت مو، موها نمیریزند.
سؤال (10): درست است. وقتی استرس داریم، میزان تولید آندروژن افزایش مییابد. در نتیجه عمر موها کوتاه و ریزش شدید میشود. گاهی دو تا چهار ماه بعد از مسائل استرسزا مانند مرگ نزدیکان، تصادفهای شدید، شوک روحی، دوری از عزیزان، سقط جنین و بیماریهایی با تب بالای 5/39 درجه سانتیگراد، ریزش مو بیشتر میشود. در این شرایط درمان اصلی برطرف کردن استرس و عامل آن است.
سؤال (11): درست است. احتمال ریزش مو از کودکی تا 120 سالگی وجود دارد. ریزش مو به دلیل شرایط فیزیکی، ژنتیکی یا مسائلی است که در طول زندگی پیش میآید. در زنان ریزش مو معمولا بعد از زایمان یا در دوران یائسگی بیشتر اتفاق میافتد و دو تا سه سال بعد از آن از شدت آن کم میشود. در مردان، سرعت ریزش مو بالاست و ممکن است طی سه سال، فرد کاملا طاس شود. گاهی نیز دهها سال طول میکشد تا موها بریزند. اما در بیشتر مردان ریزش مو از 40-35 سالگی شروع میشود و به ندرت از بیست سالگی نیز دیده میشود.
سؤال (12): اشتباه است. گرچه هم زنان و هم مردان ممکن است دچار ریزش شوند، اما شکل ریزش در آنها یکسان نیست. ریزش مو در مردان مختص جلوی سر و کنارههاست؛ درحالی که در زنان پراکنده است. البته برخی از انواع ریزش مو نیز به جنسیت ربطی ندارد. مثلا ریزش مو در اثر التهاب، عفونت یا ضعیف شدن سیستم ایمنی یا شوکهای روانی، ربطی به جنسیت ندارد.
سؤال (13): اشتباه است. تمام ریزشها غیرقابل برگشت نیست. ریزش موها میتوانند برگشتپذیر و برگشتناپذیر باشند. در موارد برگشتناپذیر، ریشه مو تخریب میشود. در این موارد شاید به کمک داروهای درمانی بتوان میزان و شدت ریزش را کند کرد، ولی امکان قطع ریزش و رشد مجدد آن وجود ندارد. در موارد برگشتپذیر، فولیکول مو آسیب دیده ولی تخریب نشده است. پس امکان رشد مجدد موها وجود دارد. ریزش موی آندروژنتیک از این قاعده پیروی نمیکند و یک استثناست.
سؤال (14): درست است. اگر خانمی قرص ضدبارداری را به درستی مصرف نکند، در سیکل هورمونی او اختلال به وجود میآید و باعث ریزش مو میشود. ریشه موها در برابر اختلالهای هورمونی بسیار حساس هستند. البته این موضوع گذراست و با تنظیم مجدد ترشح هورمونها، ریزش مو قطع خواهد شد.
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
ارسالها: 1,618
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : تهران
فقط یه سوال اشتباه جواب دادم اونم سوال 6بود
بقیه رو درست جواب دادم چند میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باحال و آموزنده بود مرسی
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
ارسالها: 235
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 3093
تشکر های دریافت شده :3921 بار در 1486 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٨٩
دكتر معالج : رويا ابوالفضلى
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
الان من بيست شدم جايزه چى ميگيرم؟
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
اثرات مفید کافئین
1- طبق بررسی های پژوهشگران دانشگاه بارسلون مصرف همزمان کافئین و قند می تواند برای حافظه و حواس شما مفید باشد. در واقع مغز این افراد به انرژی کمتری برای به یادآوری امور نیاز دارد.
2- بنا بر گفته محققان آمریکایی به نظر می رسد که کافئین شانس ایجاد سرطان تخمدان در زنان را کاهش می دهد. اثر کافئین در زنانی که از قرص های جلوگیری از بارداری و یا داروهای هورمونی پس از یائسگی استفاده نمی کنند، بیشتر است. مصرف قهوه فاقد کافئین تاثیر واضحی نداشت.
3- مصرف کافئین می تواند قدرت و تحمل عضلات را در فعالیت های ورزشی افزایش دهد. مصرف کافئین روی گیرنده های عضلات اسکلتی اثر گذاشته و به طور موقت انرژی را افزایش می دهد.
4- بین مصرف کافئین و بروز بیماری پارکینسون رابطه عکس وجود دارد، به عبارتی دیگر، کافئین از احتمال بروز بیماری پارکینسون پیشگیری می کند.
5- مصرف مقدار متعادل کافئین، اختلالات شناختی در رابطه با افزایش سن و نیز بروز بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.
6- کافئین با ایجاد تعادل در عملکرد مغز، از نقایص حرکتی و نیز زوال عقل پیشگیری می کند.
7- کافئین احساس خوب بودن، شادی، انرژی، هشیاری و اجتماعی بودن را در فرد تقویت می کند.
کافئین خطر ابتلا به سرطان هایی مثل سرطان های روده، دهان و حلق را
کاهش می دهد و سبب کاهش احتمال بروز بیماری های قلبی و
پوسیدگی های دندانی می شود
8- کافئین تحمل انجام حرکات ایروبیک را افزایش می دهد.
9- مصرف کافئین منجر به کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.
10- قهوه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. آمریکایی ها 1,299 میلی گرم آنتی اکسیدان از 1.64 فنجان قهوه خود در روز دریافت می کنند. (چای دارای 294 میلی گرم آنتی اکسیدان و بعد از آن موز با 76 میلی گرم، لوبیای خشک با 72 میلی گرم و ذرت با 48 میلی گرم در ردیف های بعدی جای دارند).
11- کافئین برای انقباض سریع عروق خونی کاربرد دارد و برای به حداقل رساندن سرخی و التهاب پوست صورت استفاده می شود.
12- کافئین را می توان به عنوان یک موهبت برای کسانی دانست که از اختلال پوستی که منجر به بروز لکه های قرمز بر بینی و پیشانی می شود، رنج می برند.
13- کافئین، قرمزی و تورم چشم را کاهش می دهد.
14- کافئین خطر ابتلا به سرطان هایی مثل سرطان های روده، دهان و حلق را کاهش می دهد و سبب کاهش احتمال بروز بیماری های قلبی و پوسیدگی های دندانی می شود.
15- کافئین می تواند از نقرس جلوگیری کند.
اثرات مضر کافئین
* کارشناسان از کافئین به عنوان یک تیغ دو لبه نام می برند زیرا از یک سو می تواند بر خلق وخوی افراد اثر مثبتی بر جای گذارد و خستگی را از او دور سازد، اما از سوی دیگر ممکن است تعادل فرد را مختل کند.
* مصرف عادی کافئین(20 تا 200 میلی گرم) اعتیاد نمی آورد، اما برخی کارشناسان بر این باورند که مصرف زیاد آن، تحمل فرد را نسبت به اثرات این ماده، بالا می برد.
* مصرف کافئین تحریک پذیری فرد را افزایش می دهد و گاهی باعث می شود که فرد رفتار نامطلوبی از خود نشان دهد.
* از جمله اثرات مضر دیگر این ماده بی نظمی در دفع ادرار و همچنین اختلال و بی نظمی در فعالیت قلب است.
* مصرف پیوسته و زیاد کافئین موجب کندی واکنش فرد می شود.
در دوران سرماخوردگی از مصرف چای پررنگ، قهوه و یا ترکیبات حاوی
کافئین مانند نوشابه های گازدار و غذاهای سرخ کردنی و همچنین
ترشی جات پرهیز کنند، زیرا علائم سرماخوردگی را تشدید می کند
* افرادی که نوشیدنی حاوی کافئین زیاد مصرف کرده بودند، یکباره احساس هوشیاری بیشتری داشتند اما پس از نیم ساعت، به مراتب کندتر واکنش نشان می دادند.
* علاقه مندان به نوشیدن قهوه بهتر است به جای زیاده روی در خوردن قهوه در هنگام صبح چند دقیقه در بیرون از خانه قدم بزنند. چرا که مصرف این نوشیدنی ممکن است خطر ابتلا به افسردگی و ناامیدی را افزایش دهد.
* محققان در مطالعات پیشین دریافته اند که آنتی اکسیدان ها سبب کاهش التهاب و آسیب های سلولی می شوند. با این حال دکتر لوین تاکید کرد؛ افراد خاص مثل بیماران دیابتی، زنان باردار و افرادی که مشکل خواب دارند باید مصرف قهوه را به یک یا دو فنجان در روز محدود کنند.
* در دوران سرماخوردگی از مصرف چای پررنگ، قهوه و یا ترکیبات حاوی کافئین مانند نوشابه های گازدار و غذاهای سرخ کردنی و همچنین ترشی جات پرهیز کنند، زیرا علائم سرماخوردگی را تشدید می کند.