امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
” ژنتیک افراد ” ، علت بی اثر بودن داروی تی.ان.اف در درمان بیماری ام
#1
سلول های عصبی و فرایند ام اس

دانشمندان کشف کردند که چرا داروهایی که زمانی امید آن می رفت که خیلی در درمان ام اس موثر باشند، به بیماران مبتلا به این بیماری کمکی نمی کنند.

یک تیم از دانشگاه آکسفورد می گوید تغییر ژنتیکی در بیماری ام اس بدین معناست که داروهایی که در درمان مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی، موثر هستند، روی بیماران مبتلا به ام اس تاثیری ندارند.

بر اساس گزارشی که این تیم تحقیقاتی در مجله نیچر منتشر کرده این گونه داروها حتی می توانند عوارض بیماری ام اس را تشدید کنند.

متخصصان می گویند تحقیقاتشان نشان می دهد که ژنتیک چگونه می تواند بر نوع پاسخ به داروها و درمان های مختلف اثر بگذارد.



این داروها که آنتی تی ان اف نامیده می شوند در مبتلایان به بیماری التهابی روده و آرتریت روماتوئید موثر هستند، اما بر بیماران مبتلا به ام اس تاثیری ندارند. محققان هنوز دلیل قطعی این موضوع را نمی دانند.

اعضای تیم تحقیقاتی آکسفورد یک تغییر ژنتیک خاص را که قبلا تصور می شد با بیماری ام اس ارتباط دارد، مورد مطالعه قرار دادند.

پزوهشگران متوجه شدند که ژن جهش یافته باعث تولید پروتئینی متفاوتی می شود که کوچکتر است و مانع از فعالیت تی ان اف می شود، یعنی دقیقا همان کاری را می کند که داروهای مهار کننده تی ان اف انجام می دهند. تی ان اف ماده ای است که سیستم ایمنی بدن برای دفاع در مقال عفونتها و تومورها ترشح می کند اما خود آن می تواند علائمی را ایجاد کند که برای کاهش آنها ممکن است نیاز به درمان باشد.

به این ترتیب روشن می شود که چرا ده سال پیش، یک تحقیق پزشکی نشان داد که این داروها بیماری ام اس را تشدید می کنند.

نیک رایک، مدیر بخش تحقیقات جمعیت ام اس در این باره گفت ژن های زیادی به بیماری ام اس مربوط هستند ولی در مورد اینکه هر کدام دقیقا چه نقشی دارند، اطلاعات اندکی داریم .

به گفته او، تحقیقات مهم اخیر نشان داده است که برخی ژن های جوان در این باره که بیمار به دارویی پاسخ مثبت بدهد یا خیر، نقش تعیین کننده دارند.

آقای رایک می گوید نتایج این تحقیقات به پزشکان کمک می کند که در آینده به هر بیمار مبتلا به ام اس، دارویی را تجویز کنند که برایش موثر باشد.

http://www.bbc.co.uk/persian/science/201...tist.shtml
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : sara-m , شهرزاد , mysis , ساغر , ثریا , رزمینا , شیرین , melody , نگار1353 , arezooo82 , najva , warrior , nazanin
#2
دانشمندا با اینهمه تحقیقات هنوز داروی قطعی برای بیماریهای خیلی ساده تر از ام اس(فشار خون و دیابت و..) هم پیدا نکردن خودشونم میگن اینها فقط کنترل کننده هستنangry2
 تشکر شده توسط : ثریا , hamdam , ostad2000
#3
پژوهشگران علوم پزشکی موفق به کشف این نکته گشته اند که چرا داروی ‘تی.ان.اف ‘ که زمانی امید آن می رفت خیلی در درمان ام.اس موثر باشد، به بیماران مبتلا به این بیماری کمکی نمی کند. آنان اعلام کردند که علت بی اثر بودن داروی تی.ان.اف بر درمان بیماری ام.اس را کشف کردند .

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان دانشگاه آکسفورد گزارشی را با موضوع درمان بیماری ام اس و داروی ‘تی.ان.اف’ در مجله ‘نیچر’ منتشر کرده اند و براین اساس این گونه داروها حتی می توانند عوارض بیماری ام.اس را تشدید کنند.

متخصصان می گویند: تحقیقاتشان نشان می دهد که ژنتیک چگونه می تواند بر نوع پاسخ به داروها و درمان های مختلف اثر بگذارد.

داروی ‘ تی.ان.اف’ در درمان مبتلایان به بیماری التهابی روده و آرتریت روماتوئید موثراست ، اما بر بیماران مبتلا به ام.اس تاثیری ندارد. محققان هنوز دلیل قطعی این موضوع را نمی دانند.

اعضای تیم تحقیقاتی آکسفورد یک تغییر ژنتیک خاص را که قبلا تصور می شد با بیماری ام.اس ارتباط دارد، مورد مطالعه قرار دادند.

پزوهشگران متوجه شدند که ژن جهش یافته باعث تولید پروتئینی متفاوتی می شود که کوچکتر است و مانع از فعالیت تی.ان.اف می شود، یعنی دقیقا همان کاری را می کند که داروهای مهار کننده ‘تی.ان.اف’ انجام می دهند.

تی.ان.اف ماده ای است که سیستم ایمنی بدن برای دفاع در مقابل عفونت ها و تومورها ترشح می کند اما خود آن می تواند علایمی را ایجاد کند که برای کاهش آنها نیاز به درمان است .

به این ترتیب روشن می شود که چرا ۱۰ سال پیش، نتایج یک تحقیق پزشکی نشان داد که این داروها بیماری ‘ام.اس’ را تشدید می کند.

‘نیک رایک’ مدیر بخش تحقیقات جمعیت ام.اس در این مورد گفت: ژن های زیادی به بیماری ام. اس مربوط هستند ولی در مورد این که هر کدام دقیقا چه نقشی دارند، اطلاعات کمی داریم .

وی افزود: نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد که برخی ژن های جوان در این زمینه که بیمار به دارویی پاسخ مثبت بدهد یا خیر، نقش تعیین کننده دارند.

نتایج این تحقیقات به پزشکان کمک می کند که در آینده برای هر بیمار مبتلا به ام.اس، دارویی را تجویز کنند که برایش موثر باشد.

خدایا یاریم کن تا آن چه را که دانسته یا نا دانسته می شکنم دل نباشد innocent0001.gif
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  داروی خوراکی جدید ام اس Aubagio تائید شد همسر یک مشکوک به ام اس 15 13,420 2021/03/14, 05:27 PM
آخرین ارسال: Ervin
  نتایج مقدماتی اما امید بخش در درمان «ام.اس» محمود 1 2,815 2019/11/20, 08:53 AM
آخرین ارسال: ارزو ش
  پیوند سلول‌های بنیادی خونساز 'ممکن است بزودی درمان اصلی ام اس شود' hamid 2 3,966 2018/03/20, 11:59 AM
آخرین ارسال: N@RGES
  شناسایی پروتئینی به عنوان کلید درمان ام اس nahid 1 3,090 2017/04/30, 03:55 PM
آخرین ارسال: سمیرا67
  کشف ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﺮﯾﺴﺘﻮﻝ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ‏ برای درمان MS warrior 121 108,751 2016/11/16, 01:25 AM
آخرین ارسال: nanaz
  آزمایش موفق داروی ایزتیونیک اسید برای MS nahid 0 3,034 2016/09/30, 07:04 PM
آخرین ارسال: nahid
  نتایج تحقیقات خارجی درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی mohammad.ali 59 46,982 2016/07/18, 12:13 AM
آخرین ارسال: sia
  تحولی بزرگ در درمان نابینایی nahid 1 3,607 2016/05/09, 08:11 PM
آخرین ارسال: nahid
  تلاش مایکروسافت و شرکت Novartis برای مقابله با بیماری MS niloofary 0 2,460 2016/02/10, 11:43 AM
آخرین ارسال: niloofary
  كشف داروی جدید ام اس sami 1 4,156 2015/11/10, 09:51 AM
آخرین ارسال: niloofary



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست