ارسالها: 37
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 519
تشکر های دریافت شده :117 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : ایران
سلام به همه دوستان عزیزم. راستش با خودم قرار گذاشته بودم سراغ سایت نرم ولی باور کنید دلم می گیره از این همه حساسیت و مرتب سراغ یه مشت به اصطلاح دکتر مشهور رفتن. آماری که عالمان از نوع و روند ام اس بیان کردن این طور میگه که در 85% موارد به طور متوسط بعد از 10 سال نوع RRMS به نوع SPMS یا پیشرونده ثانویه شیفت پیدا میکنه. با تفکر به علائمی که شدید میشه و گاهی اوقات غیبش میزنه و یه جایی بازهم پیداش میشه از لحظات تکرار نشدنی زندگی لذت نمی بریم. مثلا خوردن لواشک! من در حال حاظر احساس خفگی می کنم اکثر اوقات در طول شبانه روز این حالت رو دارم نه تا به حال با کسی در موردش حرف زدم و نه به پزشک مراجعه کردم. امروز صبح سردی بود جهت کار بستری پدرم به بیمارستان مراجعه کردم نزدیک به نیم ساعت طول کشید تا یه مسافت صد متری رو راه رفتم و بازهم مثل همیشه وانمود کردم که با احتیاط قدم بر میدارم مطمئن هستم در روزهای آتی کم رنگتر میشه و حتی شاید برای یه شب هم شده دست از سرم برداره. پنج شنبه شب جشن عروسی خواهر عزیزم برگزار میشه به عنوان خواهر بزرگترش باید خوب باشم حتی اگر مزه غذاها رو تشخیص نمی دم باید لذت ببرم. در حال حاظر موضوعات مهمتر و تاسف بارتری در زندگی خانوادگی دارم.هر وقت بشر بیکار میشه به بیماری فکر میکنه همیشه موارد مهمتری برای تفکر پیدا کنید تا دچار تفکرات موهومی مثل علائم بیماری نشید. برای پدرم دعا کنید.
برای اولین بار تولد را درک کنید فرصتهای ناب تکرار نمی شوند. من امشب هفت شهر آرزوهایم را گم کرده ام. اینجا ستاره ها پنهان شده اند. تا به خویش آمدم تمامم تباه شد........
ارسالها: 3,460
موضوعها: 262
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
محل سکونت : تهران
2012/02/20, 06:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/20, 06:07 PM، توسط nahid.)
این طور که معلومه اون کسی که خبر رو تنظیم کرده گیج بوده ،نه تیتر رو درست نوشته نه نشانه های دستوری در جاهای لازم گذاشته .
دکتر آیرملو نگفته 50 درصد پیشرونده اند ، گفته :
نقل قول: نوع پیش رونده ثانویه در 50 درصد موارد بعد از 15 سال اتفاق می افتد.
این عبارت بی معنی رو هم من نمی تونستم بخونم :
نقل قول: آیرملو یادآور شد: از فاکتورهای دیگر خطر پیشرفت بیماری سیر پیشرونده زمان پائین اولین و دومین حمله شروع با درگیری های متعدد زمان کوتاه شروع بیماری و EDSS افزاینده و همچنین کنترل حملات در فاز پیشرونده بیماری در پیشرفت بیماری است.
بعد فهمیدم که به خاطر اینه که اون فاکتورها رو پشت سرهم بدون ویرگول نوشته ، منم با کسره میخوندم !
امیدوارم ما خیلی خیلی بهتر از آمار اونا باشیم.
غزل عزیزم از صمیم قلب دعا می کنم و امیدوارم هر روز بهتر از قبل بشی و پدر محترمتون هم بهبود پیدا کنن.انشاءالله که تا پنجشنبه از همه نظر بهتر شده باشی.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
ارسالها: 96
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 1005
تشکر های دریافت شده :1016 بار در 193 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء-صحراییان
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : تهران
می دونید اطلاع رسانی خیلی خوبه ها!!! اصلا تو این موضوع شکی نیست اما والا به خدا این خبرا فقط استرس می ده! هرکی می یاد تو این سایت یا خودش درگیره ام اسه یا یکی از افراد خانوادش با دیدن این خبر طرف می پکه!!! خداییش این خبر چه نفعی داره غیر از اینکه آدما شروع کنن به شمارش معکوس برای درجه ناتوانی 6!! حالا بر فرض من بدونم 7 سال دیگه قراره ناتوانیم بیشتر شه چی کار می تونم بکنم؟؟
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
ارسالها: 616
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7936
تشکر های دریافت شده :9655 بار در 3933 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : torabi
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
من یک حقیقت وبگم؟من فقط عنوان تاپیک وخوندم و
اصلاتوضیحات ونوشته های دوستان و رو اگر رو حساب بی ادبی نمیزارید نخوندم
چون همون عنوانش تنم و ولرزوند
من نمیخوام موج منفی بگیرم
خواهشم این هست که خبرهای خوب بدیم
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
دوستان عزیز
هر بیماری خق داره که همه چیزو در مورد بیماریش بدونه و هیچ دکتری هم حق نداره در مورد بیماری اغراق کنه .
وقتی یه بیماری بخاطر مثلا بیماری سرظان پیشرفته چند ماه بیشتر زنده نیست ، دکتر نباید این موضوع رو پنهان کنه و بیمار حق داره همه چیزو در مورد بیماریش بدونه ، نمیدونم شما چرا اینقدر حساسیت نشون میدین!
این اطلاعات به ما این هشدارو میده که بیشتر به سلامتی خودمون فکر کنیم و راههای پیشگیری رو در پیش بگیریم .
اینجا سایت اطلاع رسانیه و اگر ما با خوندن خبر ها نگران و ناراحت میشیم ، اصلا چرا عضو این سایت شدیم ،ما که بچه نیستیم خودمونو گول بزنیم ، ما باید همه جوانب بیماریمونو بدونیم .
در تمام دنیا افراد در مورد بیماری خود یا دوستان و آشنایان خودشون میرن یه سایتهای مختلف و تحقیق میکنند، اونوقت شما میخواید خبرها رو سانسور کنید !!!
من در مورد این خبر حساسیتی ندارم ولی این دکتر با آمار و ارقام صحبت کرده و فکر نمیکنم که اغراق کرده باشه . ما میتونیم شرایط حودمونوتغییر بدیم ، اگر خودمون بخوایم .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
ارسالها: 53
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر های اهدا شده: 40
تشکر های دریافت شده :111 بار در 38 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
ممنون از najva
با ارزوی سلامتی برای او.
دوستان ممکن است در ترجمه متن که ان هم مربوط به منبع خبر است ایراداتی باشد اما بهتر است بعد از مطالعه یک مطلب در مورد پیغام خبر فکر کنیم که چی میخواست بگه و معمولا نوع نتیجه گیری ما با خصوصیات شخصیتی ما ارتباط دارد و به اینکه چقدر به دنبال حل مساله هستیم و چقدر به دنبال افسردگی و نا امیدی.
این مطلب برای من پیغام داشت که بیشتر مواظب خودت باش . مسلما خود ما میتونیم تغییراتی در سیر بیماری بدیم.
ارسالها: 1,229
موضوعها: 142
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
کد خبر : 62652 تاريخ ارسال : 24آذر1391 - 16:55
85 درصد موارد ام اس از نوع عود کننده و بهبود یابنده است
سلامت نیوز: بر طبق آمارهای موجود ، حدود 85 درصد موارد بیماری ام اس از نوع عود کننده و بهبود یابنده است و در این نوع ام اس، پیشرفت خاصی در بین حملات رخ نمی دهد.
سعید ترابیان زاده متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: ام اس انواع مختلفی دارد که در یک تقسیم بندی کلی می توان این بیماری را به انواع خوش خیم، عود کننده و بهبود یابنده، پیشرونده ثانویه و پیشرونده اولیه تقسیم بندی کرد.
وی با بیان این که اغلب موارد ام اس مربوط به نوع عود کننده و بهبود یابنده است، اظهار داشت: بقیه موارد ام اس شیوع کمتری دارند و در مجموع این چهار نوع در چگونگی شروع و ادامه بیماری با هم متفاوت هستند.
ترابیان زاده تاکید کرد: بر طبق آمارهای موجود، حدود 85 درصد موارد بیماری ام اس از نوع عود کننده و بهبود یابنده است و 15 درصد بقیه مربوط به نوع پیشرونده اولیه و ثانویه و خوش خیم است.
وی گفت: در نوع عود کننده یا فروکش یابنده ام اس، پیشرفت خاصی در بین حملات بیماری رخ نمی دهد.
ترابیان زاده با اشاره به این که حملات در نوع عود کننده و فروکش یابنده ام اس معمولاً غیر قابل پیش بینی است، یادآور شد: در این نوع بیماری، پس از هر حمله ای ، یک دوره آرام وجود دارد که در این مدت بیماران مشکل خاصی ندارند.
وی افزود: اگر چه درمان کامل بیماری ام اس به دلیل نبود علت اصلی بیماری امکان پذیر نیست، اما در صورت تشخیص به موقع و درمان مناسب و زودرس بیماری ام اس، احتمال تشدید بیماری و عوارض و علایم آن کاهش می یابد.
ترابیان زاده خاطر نشان کرد: اختلالات حسی و حرکتی، ضعف یا ناهماهنگی اندام های فوقانی و تحتانی و اختلالات بینایی مانند افت بینایی و دوبینی از جمله مهم ترین علائم بیماری ام اس است.
[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره