•  قبلی
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7(current)
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات قابل توجه درباره بارداری و ام اس
#61
دوستان بجز کوپاکسون داروی دیگه ای هست که مطمئن تداخل نداشته باشه با حاملگی؟
سر بالایی فقط تا قله ادامه دارد...
#62
(2014/08/18, 03:26 PM)liliyum نوشته است: دکترم به من گفتن اگه قصد بارداری داری دوهفته تا یکماه قبل داروتو قطع کن.
به نظرتون زمانش کم نیست!!!!!!

حرف دکترتو گوش کن عزیزم! بعد از قطع دارو احتمالا یه مدتی طول میکشه تا بادار بشین واسه همینم دکتر زمان 2 هفته رو انتخاب کردهconfused2
 تشکر شده توسط : liliyum , gor911
#63
در زمان شیر دهی کسی میدونه باید چه داروی یا امپولی استفاده بشه تا بیماری کنترول بشه(برای یکی از دوستان میخوام که به سایت دست رسی نداره)
 تشکر شده توسط : gor911
#64
باراداری و ازدواج در بیماری «ام اس» منعی ندارد
آقایی با اعلام اینکه ازدواج با مبتلایان «ام اس» یا کسانی ‌که سابقه «ام اس» در خانواده دارند، منعی ندارد، عنوان کرد: ازدواج و باردار شدن تاثیرمعناداری در درازمدت بر بیماری«ام اس» نداشته، اما به دلیل اینکه داروها باید در دوران بارداری قطع شود، احتمال افزایش حملات بعد از زایمان وجود دارد. البته به‌ طور معمول بیماران«ام اس» می‌توانند ازدواج کرده و باردار شوند.
وی افزود: تحقیقات نشان می‌دهد که ریسک حملات طی دوران بارداری کاهش یافته و برعکس خطر حملات بعد از زایمان افزایش می‌یابد که به نوعی یکدیگر را خنثی می‌کنند؛ اما نمی‌توان به ‌طور قطعی اعلام کرد که افزایش بارداری موجب کاهش «ام اس» می‌شود.
مدیرگروه مغز و اعصاب بیمارستان رضوی با بیان اینکه طی چند سال گذشته کمپانی‌های داخلی سعی بر تولید داروهای مشابه برندهای خارجی داشته‌اند، اضافه کرد: تحقیقات زیادی بر روی این داروها صورت گرفته که نشان می‌دهد آن‌ها می‌توانند تقریبا مشابه داروهای اصلی موثر باشند

http://tnews.ir/news/5E8648552079.html
يک شنبه 29 شهريور 1394

 تشکر شده توسط : gor911
#65
شما دوست عزیز مبتلا به ام اس که باردار هستید ، برای شیردهی کامل آماده باشید !
می دانیم که حدود 25% خانم های مبتلا به ام اس در 3-4 ماه پس از زایمان دچار حمله بیماری میشوند و در حال حاضر با مشورت پزشکی قبل از بارداری می توان تا حدودی این احتمال را کاهش داد.
موضوع بارداری و شیردهی در خانم های مبتلا به ام اس موضوع بسیاری از تحقیقات در سراسر دنیاست چراکه بارداری و شیردهی تنها مقوله ای است که منافع مادر و کودک هردو باید در نظر گرفته شود و معمولاً هم این دو در دو نقطه مقابل یکدیگر قرار دارند ولذا اخذ تصمیمی که به قول معروف "سیاست نه سیخ بسوزد و نه کباب" را به هدف برساند گاهاً بسیار دشوار میشود و شاید رسیدن به تصمیم درست مشروط به هم فکری پزشک معالج ، مادر و پدر در کنار هم باشد.
در این رابطه اخیراً یک گروه تحقیقاتی آلمانی ، اثر شیردهی کامل را روی حملات پس از زایمان مورد بررسی قرار دادند (منظور از شیردهی کامل این است که نوزاد فقط و فقط از شیر مادر تغذیه کند) . آنها همچنین به دنبال پاسخ این سؤال بودند که آیا شروع غذای کمکی و یا شروع داروهای کنترل کننده ام اس ، بلافاصله پس از زایمان تأثیری بر عود حملات این بیماری در دوره پس از زایمان دارد یا خیر؟
یافته های این مطالعه نشان داد که خانم های مبتلا به ام اس لازم است پس از زایمان برای شیردهی کامل تشویق و حمایت شوند زیرا نه تنها این عمل ، ریسک عود حملات را بالا نمی برد بلکه اگر شیردهی کامل باشد (یعنی تا 6 ماه پس از زایمان) احتمالاً ریسک را کاهش هم می دهد و با شروع تغذیه معمولی ، فعالیت بیماری مجدداً افزایش می یابد . برعکس خانم هایی که بلافاصله پس از زایمان به فرزند خود شیر ندادند و داروی ام اس را شروع کردند ، بیشتر به حملات بیماری دچار شدند تا خانم هایی که شیر دادند .
لذا بر اساس یافته های موجود ، مادران عزیز ، لذت در آغوش کشیدن و شیر دادن به نوزادتان برشما گوارا باد .

http://www.iranms.ir/index.php/node/view?id=802
1394-09-07 08:01
#66
آیا با تحت درمان بودن ام‌اس می‌توان اقدام به بارداری کرد؟
سلامانه : یک متخصص زنان و زایمان در پاسخ به این سوال که آیا با تحت درمان بودن ام‌اس می‌توان اقدام به بارداری کرد، گفت: «این پاسخ نیاز به تعامل نظر بین متخصص مغز و اعصاب و متخصص زنان دارد.»
دکتر مریم خادم، متخصص زنان و زایمان و نازایی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری گفت: «معمولا بیمارانی که تحت درمان‌های تهاجمی بوده و دارای بیماری پیشرونده هستند، اصولا نباید اقدام به بارداری کنند اما در خانم مبتلا به ام‌اس که حملات حاد یا اولیه بیماری را گذرانده و در حال حاضر تحت‌درمان موفق با داروهای تعدیل ایمنی است و علائم بیماری تسکین یافته و در ام‌آرآی اخیر تعداد پلاک‌ها کم و غیرفعال است، با نظر متخصص مغز و اعصاب می‌توان اقدام به بارداری کرد.»
وی در ادامه با تاکید بر این مساله که مادران مبتلا به ام‌اس باید قبل از اقدام به بارداری با متخصص مغز و اعصاب خود در این باره مشورت بگیرند، گفت: «درصورتی که پزشک تشخیص دهد مادر توانایی باردار شدن را دارد، در این حالت با تغییر در دوز یا نوع دارو و یا قطع تدریجی آن سعی می‌کند که حداقل خطر متوجه جنین و مادر شود، به همین دلیل مشورت در این زمینه باید جدی گرفته شود.»
دکتر خادم با اشاره به اینکه یکی دیگر از سوالات خانم‌های مبتلا به این بیماری این است که بارداری می‌تواند بر سیر بیماری ام‌اس تاثیر بگذارد یا نه، در پاسخ به آنها باید گفت: «تنها در 10 درصد موارد ممکن است حاملگی باعث تشدید بیماری شود و به عبارتی 90 درصد بیماران در طی 9 ماه حاملگی بهبود قابل توجهی پیدا می‌کنند. ولی با این حال باید توجه داشته باشند که یک سال اول پس از زایمان اکثر بیماران دچار افزایش موارد عود می‌شوند به همین دلیل باید حتما تحت‌نظر متخصص مغز و اعصاب باشند.»

http://www.salamaneh.com/post/42577/%D8%...8%A8%D9%87
دوشنبه، ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ساعت: ۰۲:۲۴:۴۶
 تشکر شده توسط : bahareh.beh
  
  •  قبلی
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7(current)


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آیا بارداری و زایمان باعث تشدید ام اس می شود ؟ ( تجربه شما چیست؟) pic 52 46,535 2023/07/22, 11:57 PM
آخرین ارسال: بهار۱۳۷۰
  دوران بارداری و زایمان برای افراد مبتلا به ام اس sooorooosh 43 38,062 2021/06/17, 10:34 PM
آخرین ارسال: mahbub
  قطع داروهای ام اس قبل از بارداری Soroush 86 65,319 2018/03/03, 10:15 AM
آخرین ارسال: glassheart
  احساس خستگی و بارداری RoOo$aAa 3 3,890 2014/10/08, 02:55 PM
آخرین ارسال: farane



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان