2010/07/06, 09:00 AM
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت:« پنير به علت دارا بودن 2 فاكتور اصلي در بروز سكته قلبي بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه حذف شود.»
دكتر سيد حسن عارفي در گفتگو با خبرنگار سامانه خبري «سلامتنيوز»، اظهار داشت:«سكته قلب ناشي از انسداد رگهاي قلب ميباشد كه علت آن هنوز ناشناخته مانده است و فاكتورهاي تحقيقاتي متعددي در بروز آن نقش دارد.»
وي افزود:«در حال حاضر 300 فاكتور خطر در بروز سكته قلبي شناخته شده كه مصرف دخانيات، چربي و افزايش فشار خون شرياني سر لوحه اين عوامل قرار دارند و مورد تأييد سازمان جهاني هم ميباشند.»
اين متخصص قلب و عروق تصريح كرد:«البته فاكتور چاقي، ديابت و عدم تحرك كافي در شبانه روز از ديگر عوامل بروز سكته قلبي در افراد است كه در رتبه هاي بعدي قرار دارند.»
عارفي گفت:«طي سه قرن گذشته تنها 10 درصد مردم بر اثر بيماريهاي قلبي و عروقي ميمردندولي در حاضر حاضر با ماشيني شدن زندگي،افزايش قدرت اقتصادي مردم و تنوع غجان خود را از دست ميدهند.»
وي با اشاره به راهكارهايي پيشگيري از بروز سكته قلبي ادامه داد:«بيش از 140 عارضه از سرطان مري تا روده بزرگ و انواع سكته قلبي و مغزي بر اثر استعمال سيگار بروز ميكند كه حتي مصرف يك تا سه نخ سيگار هم ميتواند به سكته قلبي منجر شود.»
اين استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت:«به منظور پيشگيري از سكته قلبي هر 6 ماه يكبار بايد فشار خون و ميزان چربي خون افراد بررسي و از رژيم غذايي سالم و متنوعي برخوردار باشند.»
عارفي تصريح كرد:«سبزيجات،ميوههاي تازه، حبوبات و فيبر موجود در پوست آنها از جمله موادي هستند كه خاصيت ضد سرطاني و سكته قلبي و مغزي دارند و به همين منظور بايد در برنامه غذايي افراد گنجانده شود.»
وي افزود:«چربيهاي جامد از جمله روغن نباتي، كره و پنير خطرات ناشي از بيماريهاي قلبي و عروقي را افزايش داده و مصرف آن در دراز مدت فرد را در معرض سكته قرار ميدهد.»
اين متخصص قلب و عروق بيان داشت:«درصد چربي پنير حتي نوع كم چرب آن از ساير محصولات لبني بالاتر است و به دليل دارا بودن يك نوع ماده سمي و نمك بالا فشار خون را افزاش ميدهد.»
عارفي گفت:«به دليل اينكه پنير 2 فاكتور اصلي سكته قلبي را دارد، بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه افراد حذف و حبوبات،سبزيجات تازه، گردو و بادام جايگزين آن شود.»
وي ادامه داد:«همچنين گوشت و محصولات حيوانات خاكزي نظير گوسفند، گاو، شتر و بز خطر ابتلا به سكته قلبي و مغزي را افزايش ميدهد و گوشت مفيد حيوانات آبزي مثل ميگو و ماهي بايد در سبد غذايي خانوادهها قرار گيرد.»
اين استاد دانشگاه خاطر نشان كرد: « با تغيير شيوه زندگي، اصلاح رژيم غذايي، داشتن فعاليت بدني و انجام ورزش و پياده روي ميتوان از بروز سكته قلبي و مغزي پيشگيري كرد.»
دكتر سيد حسن عارفي در گفتگو با خبرنگار سامانه خبري «سلامتنيوز»، اظهار داشت:«سكته قلب ناشي از انسداد رگهاي قلب ميباشد كه علت آن هنوز ناشناخته مانده است و فاكتورهاي تحقيقاتي متعددي در بروز آن نقش دارد.»
وي افزود:«در حال حاضر 300 فاكتور خطر در بروز سكته قلبي شناخته شده كه مصرف دخانيات، چربي و افزايش فشار خون شرياني سر لوحه اين عوامل قرار دارند و مورد تأييد سازمان جهاني هم ميباشند.»
اين متخصص قلب و عروق تصريح كرد:«البته فاكتور چاقي، ديابت و عدم تحرك كافي در شبانه روز از ديگر عوامل بروز سكته قلبي در افراد است كه در رتبه هاي بعدي قرار دارند.»
عارفي گفت:«طي سه قرن گذشته تنها 10 درصد مردم بر اثر بيماريهاي قلبي و عروقي ميمردندولي در حاضر حاضر با ماشيني شدن زندگي،افزايش قدرت اقتصادي مردم و تنوع غجان خود را از دست ميدهند.»
وي با اشاره به راهكارهايي پيشگيري از بروز سكته قلبي ادامه داد:«بيش از 140 عارضه از سرطان مري تا روده بزرگ و انواع سكته قلبي و مغزي بر اثر استعمال سيگار بروز ميكند كه حتي مصرف يك تا سه نخ سيگار هم ميتواند به سكته قلبي منجر شود.»
اين استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت:«به منظور پيشگيري از سكته قلبي هر 6 ماه يكبار بايد فشار خون و ميزان چربي خون افراد بررسي و از رژيم غذايي سالم و متنوعي برخوردار باشند.»
عارفي تصريح كرد:«سبزيجات،ميوههاي تازه، حبوبات و فيبر موجود در پوست آنها از جمله موادي هستند كه خاصيت ضد سرطاني و سكته قلبي و مغزي دارند و به همين منظور بايد در برنامه غذايي افراد گنجانده شود.»
وي افزود:«چربيهاي جامد از جمله روغن نباتي، كره و پنير خطرات ناشي از بيماريهاي قلبي و عروقي را افزايش داده و مصرف آن در دراز مدت فرد را در معرض سكته قرار ميدهد.»
اين متخصص قلب و عروق بيان داشت:«درصد چربي پنير حتي نوع كم چرب آن از ساير محصولات لبني بالاتر است و به دليل دارا بودن يك نوع ماده سمي و نمك بالا فشار خون را افزاش ميدهد.»
عارفي گفت:«به دليل اينكه پنير 2 فاكتور اصلي سكته قلبي را دارد، بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه افراد حذف و حبوبات،سبزيجات تازه، گردو و بادام جايگزين آن شود.»
وي ادامه داد:«همچنين گوشت و محصولات حيوانات خاكزي نظير گوسفند، گاو، شتر و بز خطر ابتلا به سكته قلبي و مغزي را افزايش ميدهد و گوشت مفيد حيوانات آبزي مثل ميگو و ماهي بايد در سبد غذايي خانوادهها قرار گيرد.»
اين استاد دانشگاه خاطر نشان كرد: « با تغيير شيوه زندگي، اصلاح رژيم غذايي، داشتن فعاليت بدني و انجام ورزش و پياده روي ميتوان از بروز سكته قلبي و مغزي پيشگيري كرد.»