ارسالها: 234
موضوعها: 101
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 108
تشکر های دریافت شده :1005 بار در 271 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر سیامک یزدانی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
محل سکونت : مشهد
بعضي وقتها من اصلاً چيزي را به ياد نمي آورم آيا اين مسئله به دليل m s نيست ؟
به ندرت افراد مبتلا به m s مشكلاتي را در ارتباط با حافظه و تمركز تجربه مي كنند. اين مسئله باعث نگراني زياد براي اين افراد و افراد خانواده آنها مي شود . اين مشكلات مي توانند در هرمرحله اي از بيماري ايجاد شوند و به اينكه شخص چقدر ناتوان است بستگي ندارند. دانستن اين مطلب مفيد است كه اينها از علائم حقيقي m s هستند و از طرفي مستقيماً توسط بيماري ايجاد ميشوند و مانند علائم ديگر مي توانند بوجود آمده و برطرف شوند . و يا ممكن است با خستگي ، عفونت يا استرس بدتر شوند.
بعضي از افرادي كه اين مشكلات را دارند و به آن فكر مي كنند گيج و سرگردان مي شوند (بويژه وقتي خسته هستند) و بقيه مي فهمند كه فرد ديگر قادر به كنترل احساساتش ، آنطور كه انتظار دارد نيست . ممكن است آنها به دلايل كوچك گريه يا خنده كنند و به خاطر واكنش شديدشان در نزد ديگران هراسناك جلوه كنند . اين مسئله ممكن است باعث ناراحتي تمام افرادي كه درگير اين مسئله هستند شود و ممكن است آنها را به سمت واپس زدگي و تنهايي سوق دهد .
افراد مبتلا به m s ممكن است تحريك پذير بوده و در برابر ديگران حساسيت زياد نشان دهند و به ويژه خويشاوندان مي توانند احساس اطرافيان يا نقطه نظراتشان را ببينند. ممكن است براي خويشاوندان سازش با افسردگي شديد سخت باشد كه در اينصورت مي تواند منجر به ناراحتي افراد مبتلا به m s شده و در اين زمان آنها و خويشاوندانشان نياز به مشورت و حمايت دارند اين دسته از علائم رواني مستقيماً ناشي از خود m s هستند اما ممكن است با نگراني احساسي همراه شده وزماني كه خانواده سعي دارد با بيمار زندگي كرده و سازش كند هر كسي را تحت تأثير قرار دهد.
زماني كه علايم با m s در ارتباط هستند در ابتدا موجوديت آنها مشخص مي شود سپس گامهاي مثبت جهت رفع آنها برداشته مي شود . به عنوان مثال شخصي كه در به يادآوري چيزها مشكل دارد مي فهمد كه نگهداشتن يا داشتن آن در كنار دستش چقدر مفيد است.
تشکر شده توسط : | tanha , soha , sara , mojtaba2iran , سحــــــــر , mahsa , زهرا59 , # پریسا # , sadaf , ساحل , شهرزاد , sarmast , ساغر , ارزو , raheleh68 , arezooo82 , payan , elham 66 |
|
ارسالها: 530
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر های اهدا شده: 2409
تشکر های دریافت شده :2925 بار در 1018 پست
سال تشخيص بيماري : مهر1388بیمار شد
دكتر معالج : دکتر بانکی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
آیا فعالیتهای ذهنی می توانند مانع بروز مشکلات مربوط به حافظه در بیماران ام اس گردند؟
به گزارش ساینس دیلی ( مورخه چهاردهم ژوئن 2010 ) اخیراً مطالعه ای انجام شده که اظهار دارد آن دسته از سبکهای زندگی که با فعالیتهای روحی همراه هستند، میتوانند مانع بروز مشکلات مربوط به یادگیری و حافظه در بیماران ام اس گردند. این مطالعه در تاریخ پانزدهم ژوئن 2010 در مجله مغز و اعصاب که متعلق به آکادمی مغز و اعصاب آمریکاست منتشر شده است.
جیمز سوماوسکی نویسنده این مطالعه(دارای مدرک دکترا)شاغل در مرکز تحقیقات بنیاد کسلر واقع در وست اورنج، نیوجرسی اینطور گزارش میدهد که بسیاری از بیماران مبتلا به ام اس با مشکلات حافظه و یادگیری روبه رو هستند. این مطالعه نشان میدهد که داشتن فعالیتهای ذهنی در زندگی روزمره، میتواند تا حد زیادی، باعث کاهش میزان اثرات مضر حاصل از آسیبهای مغزی گردد.
این گفته به این معنی ست که توانایی حافظه و یادگیری در کسانی که فعالیتهای ذهنی بالا دارند، حتی با وجود آسیبهای زیاد مغزی( آتروفی مغز در اسکن مغز) میتواند در سطح عالی باقی بماند. در مقابل، بیماران با فعالیت ذهنی کمتر، بیشتر در معرض مشکلات حافظه و یادگیری قرار می گیرند حتی اگر میزان صدمات مغزی حاصل از بیماری در آنها در سطح بسیار کم باشد.
این مطالعه با حضور 44 نفر شرکت کننده، حول و حوش 45 سال سن و میانگین یازده سال ابتلا به بیماری ام اس انجام شد. نویسنده در این مطالعه به بررسی میزان غنا و فقر دایره واژگانی شرکت کنندگان پرداخت. لازم به توضیح نیست که غنای دایره لغات هر کسی معمولا از طریق فعالیتهای اکتسابی نظیر مطالعه و تحصیل حاصل میشود.
مطالعه نشان داد آنهایی که در زندگی روزمره شان دارای فعالیتهای ذهنی هستند در امتحانهای یادگیری و حافظه نمرات بهتری را کسب میکنند، حتی با وجود داشتن صدمات مغزی زیاد. برای مثال در آزمون شفاهی یادگیری و حافظه، تعداد پانزده آزمون از شرکت کنندگان به عمل آمد؛ بدین ترتیب که از آنها خواسته شد یک لیست حاوی ده لغت را بخاطر بسپارند و بعد از سی دقیقه آنها را از حفظ بگویند.
در میان کسانی که از زندگی ذهنی فعالی برخوردار بودند، میزان یادگیری و یادآوری کلمات در هر دو گروه (دارای صدمات مغزی کم و زیاد) یکسان بوده است. ( ضریب فراموشی حدود 1% و میانگین به یادآوری لغات، حدود 9.5 الی 9.6 لغت از مجموع ده لغت بوده است.)
در مقابل، افرادی که در زندگی روزمره شان از فعالیتهای ذهنی کمتری برخوردار بودند، نه تنها یادگیری شان به کندی انجام میشد بلکه تعداد لغاتی را که میتوانستند بعد از سی دقیقه به یاد بیاورند هم کم بود و البته میزان یادگیری و بخاطر آوری لغات در میان کسانی که صدمات ذهنی بیشتری داشتند نسبت به آنها که صدمات ذهنی کمتری داشتند، ضعیفتر بوده است. ( ضریب فراموشی 16% و میانگین به یادآوری، حدود 8 الی 9.6 لغت از مجموع ده لغت بوده است.)
جیمز سوماوسکی میگوید: یافته ها نشان میدهد که فعالیتهای ذهنی می توانند باعث شکل گیری "ذخیره شناختی" فرد گردند که می توان از آن به عنوان بافر برای مقابله با اختلالات حافظه ای مرتبط با بیماری نام برد. تفاوت "ذخیره شناختی" در میان مبتلایان به ام اس پاسخ مناسبی ست برای این سوال که چرا بعضی از افراد در همان اوایل بیماری دچار مشکلات حافظه می شوند، در حالی که بعضی دیگر، تا سالها بعد و حتی هرگز حافظه و قدرت یادگیری خود را از دست نمیدهند.
پیتر آرنت، دارای مدرک دکترا؛ از دانشگاه ایالتی پن، دانشگاه پارک، ایالت پنسیلوانیا و همچنین نویسنده سرمقاله این مطالعه علمی ست که اینطور می گوید:این نتایج، سیل سوالات جدیدی در رابطه با ام اس را مطرح میکند که میتواند تاثیر قابل توجهی در پیشرفت روند تحقیقات آتی این بیماری داشته باشد. این احتمال میرود که بیماران بتوانند با تقویت "ذخیره شناختی" خود تا حد زیادی مانع بروز مشکلات شناختی بعدی شوند.
آرنت ادامه داد:طرح چنین احتمالی، بسیار جذاب به نظر میرسد زیرا بروز مشکلات شناختی در بیماران ام اس امری بسیار معمول است. البته قبل از هر گونه توصیه موکد، بایستی تحقیقات گسترده و کاملتری در این خصوص انجام گیرد. البته اینکه بیماران ام اس را تشویق نمائیم تا در آن دسته از فعالیت هایی که می تواند باعث بهبود "ذخیره شناختی" شان شود، مشارکت داشته باشند، امری بسیار منطقی به نظر میرسد. پاره ای از این فعالیتها عبارتند از: جدول کلمات متقاطع، پازل ها، بازی کلمات، ورزشهای منظم و برقراری روابط اجتماعی.
سوماوسکی می گوید: این یافته ها، بسیار نزدیک به تحقیقاتی ست که به بررسی "ذخیره شناختی" در پیری و بیماری آلزایمر میپردازد. مطالعات در این خصوص نشان داده است که مشارکت در فعالیتهای شناختی اوقات فراغت، مثل مطالعه کتاب و بازی های فکری، همچنین می توانند از اثرات مخرب بیماری آلزایمر جلوگیری نمایند. البته برای اثبات ارتباط فعالیتهای ذهنی اوقات فراغت با "ذخیره شناختی" در بیماران ام اس، نیازمند انجام تحقیقات بیشتری میباشیم.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
تشکر شده توسط : | earth , baran , tanha , nazaninn , soha , sara , maryamm , سحــــــــر , محمود , زهرا59 , sadaf , sarmast , ساغر , arezooo82 , آزاده صفایی |
|
ارسالها: 749
موضوعها: 120
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
محل سکونت : تهران
2012/10/28, 02:05 PM
حافظه خود را برگردانید ...
چهارشنبه 3 آبان 1391
مشکلات حافظه در برخی ( و نه همه ) از دوستان مبتلا به ام اس ممکن است روی دهد.
خبر خوب اینست که شما میتوانید برای این مشکل، از راه حلهای جبرانی استفاده نمائید.
برای استفاده از این راه حلها باید منظم و با سازماندهی عمل کنید و از " کمک حافظه ها " استفاده نمائید.
در منزل :
- درمنزل مکانی را برای وسائلی که می توانند به شما یادآوری کنند اختصاص دهید و نام آن را مثلاً " مرکز اطلاعات" بگذارید .
- یک تقویم بزرگ در مرکز اطلاعات خود نصب کنید بطوریکه بتوانید تمام قرار ملاقات ها، فعالیت ها و کارهای اجتماعی روزانه تان را روی آن ثبت کنید .
- قلم یا مارکر مخصوص این کار را در کنار تقویم قرار دهید و به هیچ وجه آن را جابجا نکنید .
- برای نوشتن شماره تلفن ها ، صورت حساب ها، پیغام های تلفنی و ... جای مخصوصی را در نظر بگیرید و هرروز در زمان مشخصی به این قسمت مراجعه کنید و مطالب را مرور کنید .
به یاد داشته باشید اگر وسائل یادآوری کننده شما پراکنده باشد، ممکن است مراجعه به آنها نیز فراموش شود.
در بیرون از منزل :
یک دفترچه یادداشت کوچک باخود همراه ببرید در این دفترچه اطلاعات لازم برای انجام فعالیت های همان روز را یادداشت کنید مانند قرار ملاقات های همان روز ، تلفن های ضروری ، فعالیت هائی که باید انجام دهید .
فراموش نکنید :
- سیستم های یادآوری را خلاصه و ساده کنید به آن معنی که در منزل فقط یک سیستم ودر بیرون هم فقط یک سیستم داشته باشید ( دفترچه و یا کامپیوتر)
- از سیستم های یادآوری خود بطور مرتب استفاده کنید. وقتی این کار برایتان روزمره شود، یادآوری آسانتر می شود .
منبع انجمن ام اس ایران
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
ارسالها: 49
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 344
تشکر های دریافت شده :265 بار در 89 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اشجع زاده
داروي مورد استفاده : دیفوزل
محل سکونت : شیراز
ممنون نازنین جان از مطلبت.
ولی این روشها واسه کسایی هس که خیلی حافظه ضعیفی دارن . ما که هنوز جوون هستیم بهتره با یه تمرینای ساده به قوی شدن حاطه مون کمک کنیم
یه مدت پیش یه مطلب خوندم که چند تا راه ساده پیشنخاد میداد:
کار کردن با دست غیر غالب . مثل مسواک زدن . برس کشیدن مو
حل جدول از هر مدلی که باشه
تماشا کردن البوم
حفظ متن های ادبی
وارونه کردن عکس روی میز کار !
این اخری رو خودمم نمیدونم چرا !! ولی بهتون توصیه میکنم وقتی این کارو کنید که تنها باشید. من بار اولی که اینکارو کردم از چشای مادرم خوندم که میگه ام اس کم بود بچم خل هم شده
هرگز کوتاه نخواهم آمد حتی اگر سقف آسمان از قامتم کوتاهتر شود !
ارسالها: 15
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Oct 2010
تشکر های اهدا شده: 16
تشکر های دریافت شده :26 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
اما مشکلی که من با حافظه ام دارم این شکلیه که شما اگه یه سوال از من بپرسی یا یه آدرس یا ..... همون لحظه نمیتونم جوابتون رو بدم . فقط میدونم که جواب رو میدونم , ولی نمیتونم بگم , خلاصه بعد ازکلی کلنجار رفتن با جناب حافظه یه موقعی جواب میدم که دیگه دیر شده .
تشکر شده توسط : | |
|
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1413 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
راه های موثر برای حل مشکل حافظه در بیماران مبتلا به ام اس
ورزش های هوازی تنها روش برای رفع مشکلات حافظه در بیماران مبتلا به ام اس است
مطالعات اخیر محققان بنیاد کسلر واقع در ایالت نیوجرسی آمریکا نشان می دهد که مهمترین عامل نجات حافظه در بیماران مبتلا به ام اس، اروبیک (ورزش های هوازی) است.
محققان بنیاد کسلر با انجام مطالعه ای دریافتند که راه حل این مشکل انجام حرکات هوازی است. ورزش سبب افزایش حجم هیپوکامپ مغز که مهمترین بخش مغز است، می شود و مشکلات مربوط به حافظه را در بیماران مبتلا به ام اس رفع می کند.
ورزش های هوازی رایگان است و به راحتی در دسترس عموم قرار دارد، به علاوه هیچ عارضه جانبی در برندارد.
ورزش های هوازی موجب بهبود عملکردهای شناختی مغز و سرعت انتقال بیماران می شود.
روش های دیگری نیز برای حفظ حافظه در بیمارن مبتلا به ام اس وجود دارد. برخی از این روش ها عبارتند از :
- آگاهی از بیماری، احساسات بیماران مبتلا به ام اس مدام در حال تحریک است. با شروع حمله ام اس، بیمار بسیار نا امید شده و علایم افسردگی به سرعت افزایش پیدا می کند.
یکی از مهمترین روش های مقابله با این علایم، آگاهی و اشراف بر آن است. بیماران باید بدانند که تنها کسی که می تواند به آنان کمک کند خودشان هستند و باید بر اعصاب خود تسلط داشته باشند. دانستن این نکته که ام اس منجر به مرگ نمی شود و اکثر افراد مبتلا عمر طبیعی داند، بسیار کمک می کند.
- تحرک بیمار ، همانطور که گفته شد، تمرین مناسب و تحرک بیمار بسیاری از علایم بیماری از جمله خستگی مفرط و مشکلات مثانه را کاهش می دهد و باعث بهبود خلق و خو می شود. شنا، پیاده روی و دوچرخه سواری در بهبود علایم بیماری بسیار موثر است.
- استراحت و خواب کافی، در بهبود علایم بیماری نقش مهمی را ایفا می کنند. یوگا و مدیتیشن نیز به کرات در این بیماران توصیه شده است.
- کمک گرفتن از دیگران، خانواده و اطرافیان بیمار می توانند با قبول مسئولیت های گوناگون، تنش بیمار را کاهش دهند.
قبول مسئولیت توسط سایر افراد خانواده باعث می شود که بیمار زمان بیشتری را به استراحت اختصاص دهد و استرس کمتری داشته باشد.
- تمرکز روی یک موضع خاص، تمرکز روی فقط یک موضوع در روز و به پایان رساندن آن بسیار موثر است. اگر تمام کارهای روزانه در یک کار خلاصه شود و همان کار با موفقیت به پایان برسد، اعتماد به نفس فرد افزایش می یابد و این موضع در روند کنترلی بیمار موثر است.
- ملاقات با مددکار، روانشناس و فیزیوتراپ، ملاقات با این افراد و کمک گرفتن از آنان راه حل مناسبی را در امور مختلف دراختیار می گذارد و تحمل مشکلات را آسان می کند
- شرکت در مراسم اجتماعی و معاشرت با افراد شاد
-رژیم غذایی مناسب برای بیمارن ام اس
رژیم غذایی مناسب و اجتناب از استرس، احتمال بروز بیماری را کاهش می دهد. در این رژیم غذایی، غذای کم چرب و با فیبر بالا توصیه شده است. چربی های اشباع و روغن های حیوانی علایم بیماری را تشدید می کنند.
کافئین و الکل باعث تحریک مثانه و تشدید علایم ام اس می شود؛ بنابراین به بیماران توصیه شده است که از مصرف این نوشیدنی ها اجتناب کنند.
سیستم گوارش افراد مبتلا به ام اس در مقابل گلوتن بسیار حساس است؛ بنابراین به این افراد توصیه می شود که از مواد غذایی فاقد گلوتن استفاده کنند.
استفاده از میوه و سبزیجات تازه باعث می شود که مشکلات مربوط به یبوست در بیماران مبتلا به ام اس برطرف شود؛ از طرفی اضافه وزن باعث مشکلات حرکتی و عدم تعادل در این بیماران می شود.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
بعضي وقتها من اصلاً چيزي را به ياد نمي آورم آيا اين مسئله به دليل m s نيست ؟
به ندرت افراد مبتلا به m s مشكلاتي را در ارتباط با حافظه و تمركز تجربه مي كنند. اين مسئله باعث نگراني زياد براي اين افراد و افراد خانواده آنها مي شود . اين مشكلات مي توانند در هرمرحله اي از بيماري ايجاد شوند و به اينكه شخص چقدر ناتوان است بستگي ندارند. دانستن اين مطلب مفيد است كه اينها از علائم حقيقي m s هستند و از طرفي مستقيماً توسط بيماري ايجاد ميشوند و مانند علائم ديگر مي توانند بوجود آمده و برطرف شوند . و يا ممكن است با خستگي ، عفونت يا استرس بدتر شوند.
بعضي از افرادي كه اين مشكلات را دارند و به آن فكر مي كنند گيج و سرگردان مي شوند (بويژه وقتي خسته هستند) و بقيه مي فهمند كه فرد ديگر قادر به كنترل احساساتش ، آنطور كه انتظار دارد نيست . ممكن است آنها به دلايل كوچك گريه يا خنده كنند و به خاطر واكنش شديدشان در نزد ديگران هراسناك جلوه كنند . اين مسئله ممكن است باعث ناراحتي تمام افرادي كه درگير اين مسئله هستند شود و ممكن است آنها را به سمت واپس زدگي و تنهايي سوق دهد .
افراد مبتلا به m s ممكن است تحريك پذير بوده و در برابر ديگران حساسيت زياد نشان دهند و به ويژه خويشاوندان مي توانند احساس اطرافيان يا نقطه نظراتشان را ببينند. ممكن است براي خويشاوندان سازش با افسردگي شديد سخت باشد كه در اينصورت مي تواند منجر به ناراحتي افراد مبتلا به m s شده و در اين زمان آنها و خويشاوندانشان نياز به مشورت و حمايت دارند اين دسته از علائم رواني مستقيماً ناشي از خود m s هستند اما ممكن است با نگراني احساسي همراه شده وزماني كه خانواده سعي دارد با بيمار زندگي كرده و سازش كند هر كسي را تحت تأثير قرار دهد.
زماني كه علايم با m s در ارتباط هستند در ابتدا موجوديت آنها مشخص مي شود سپس گامهاي مثبت جهت رفع آنها برداشته مي شود . به عنوان مثال شخصي كه در به يادآوري چيزها مشكل دارد مي فهمد كه نگهداشتن يا داشتن آن در كنار دستش چقدر مفيد است
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1413 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
با بو کردن این گیاه حافظه تان را دوپینگ کنید
رزماری گیاهی شامل اسیدهای طبیعی می باشد که سلول های مغزی مسئول حافظه را تحریک می کند.
رزماری گیاهی شگفت انگیز و چندمنظوره ای می باشد که برگ های آن طی قرن ها در طب سنتی کاربرد داشته و در حال حاضر به عنوان بهبود دهنده حافظه شناخته شده است.
گفتنی است که در یونان باستان، دانش آموزان به هنگام مطالعه درس هایشان جوانه های این گیاه را داخل موهای خود قرار می دادند. مطالعات نشان می دهد رزماری حاوی کارنوسیک اسید بوده که قادر است با رادیکالهای آزاد مخرب مغز مقابله کند.
همچنین این گیاه شامل اسیدهای طبیعی می باشد که از سلولهای بدن و DNA در مقابل این رادیکالها حفاظت می کند. نکته بسیار مهم این است که این ترکیبات موجود در گیاه رزماری از فروپاشی استیل کولین جلوگیری می کند، استیل کولین ماده شیمیایی است که سلول های مغزی مسئول حافظه و البته سلول های برقراری ارتباط با دیگران را تحریک می کند. در یک سری از آزمایشات اسانس رزماری مشخص شد که افراد مصرف کننده روغن رزماری ۶۰ تا ۷۵درصد نسب به سایر افراد از حافظه بسیار قوی برخوردار هستند.
تحقیقات انتشار یافته حاکی از آن است که ترکیب شیمیایی ۱,۸-cineole مسئول تقویت عملکرد حافظه است. بر اساس این تحقیقات افراد پیش از انجام فعالیت های خود میزان استرس، خلق و خو، سرعت و دقت آنها اندازه گیری شده و عصاره رزماری را استنشاق کردند که در پی آن این ترکیب شیمیایی به مقدار قابل توجهی جذب جریان خون شده و نتایج مثبتی حاصل گشت.
رزماری در دنیای طب گیاهی امروز به عنوان یک داروی مسکن عمل کرده که قادر است مشکلات گوارشی و میگرن را درمان کند.
http://www.ghatreh.com/news/nn26415154/%...B%8C%D8%AF
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
ارسالها: 263
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Apr 2017
تشکر های اهدا شده: 2506
تشکر های دریافت شده :2587 بار در 711 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حمزه لو,دکتر الهام جعفری
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : تهران
[color=#FF0000]چگونه ام اس و تفکر اثر می گذارد؟
ام اس باعث تغییراتی در قسمت هایی از مغز می شود و این امر گاهی بر حافظه و تفکر فرد اثر میگذارد .
فرایند تفکر بر پایه انتقال پیامها در طول نرون های عصبی به مناطق دیگر مغز استوار است و ضایعات ایجاد شده در مغز می توانند این پیام ها را متوقف کنند یا باعث کندی انتقال انها شوند.
[color=#FF1493]چیزهایی که بر حافظه و تفکر اثر میگذارد
خستگی ، حمله مجدد، محدودیت های فیزیکی ، افسردگی ، اضطراب و استرس می باشد.
مواد غذایی موثر ( بر گرفته از سایت پرستاری که مورد تایید پرستاران میباشد)
1- مواد غذایی موثر بر تقویت حافظه : فلفل دلمه ای، زیتون ، خرما ، گردو ، تخمه هندوانه ، ساقه کرفس ، توت فرنگی ،مویز و خیار ( خیار حاوی نوعی فلانول ضد التهاب به نام فیستین است که در بهبود حافظه و حفاظت از سلول های عصبی موثر است )
2- مواد غذایی موثر بر کاهش اضطراب و استرس: دمنوش گل سرخ ( 1ق غ گلسرخ را در یک لیوان روی شعله غیر مستقیم قرار دهید و با عسل میل کنید ) ، شب دمکرده گل بهار نارنج با عسل و اویشن میل کنید ؛ اب نارگیل و عسل ؛ انار ( به دلیل داشتن انتی اکسیدان از بدن در برابر استرس محافظت میکند ) ؛ نعناع ؛ برگه زرد الو ؛ دمنوش گل محمدی ، پسته ، مویز
3 - موز درمان افسردگی و برای اعصاب مفید است .
4 - مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی : گشنیز ، اب زرشک ، عناب
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
تشکر شده توسط : | |
|
ارسالها: 263
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Apr 2017
تشکر های اهدا شده: 2506
تشکر های دریافت شده :2587 بار در 711 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حمزه لو,دکتر الهام جعفری
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : تهران
فعالیت هایی که مغز شمارا شارژ میکند :
1- یادگیری یک ساز موسیقی
2- مطالعه
3- ورزش منظم
4- یادگیری زبان جدید
5- یادگیری اطلاعات عمومی
6- حل جدول و پازل
7- ورزش یوگا
مطالب فوق برگرفته از سایت پرستاری و تایید شده از طرف پرستاران جباری و بروجردی است .
موسیقی و زبان و ورزش را خانم دکتر جعفری به من توصیه کرده اند .
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
|