2017/05/13, 11:56 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/05/13, 02:14 PM، توسط hamid.)
سلام خدمت همه دوستای عزیزم
این تاپیک قرار بود دیروز ثبت بشه ولی به خاطر برنامه گروه کوهنوردی ، ناچارا یه روز به تاخیر افتاد
هر سال این روزها واسم یادآور لحظات خیلی خاصه
هدفم تو اون روزا رو یادم نیست ولی بعید میدونم چیزی جز یه سیستم گفتگو معمولی باشه که باهم راحت تر ارتباط داشته باشیم ولی بعدها چندین و چند هدف از جمله هدفی که به نظر خودمون بزگترین بود و هست یعنی شناسایی ام اس به جامعه ، پیدا کردیم و براشون تلاش کردیم
همیشه وقتی در صفحه اصلی میرم بیشترین زمان آنلاین رو میبینم، کلی تو فکر فرو میرم که فلان قدر ساعت تو این ۸ سال ، فقط در ام اس سنتر بودم. اگه این زمان رو جای دیگه میزاشتم احتمالا زندگیم از نظر مالی خیلی تفاوت داشت بعدش یه نگاه به دور و برم میکنم !!! به جرات میگم حداقل 90٪ بهترین دوستای زندگیم رو از ام اس سنتر یا به واسطه ام اس سنتر دارم.
بعد یکم میگذره و یه دیدار برگزار میشه و اونجا میبینمتون
یه سفر میریم اونجا میبینمتون
یه فراخوان ارسال وویس برای رادیو میدیم و صداهاتون رو ارسال میکنید و صحبت های فوق العادتون
و .....
میبینم واقعا رو اینا نمیشه قیمت گذاشت
خوشحالم از وجود ام اس سنتر
خوشحالم از اینکه شما ها تو زندگیم هستید
دوستون دارم شدیدا خیلی زیاد
از ناظرین سایت شدیدا شدیدا شدیدا (هر چقدر این شدید رو تکرار کنم واقعا کمه) ممنونم. حدیث ، میهن، ناهید، دنیا واقعا عالی هستید شماها
از بچه هایی که دارن برای کانال و اینستاگرام ، بچه های مدیریت گروه کوهنوردی، بچه های رادیو ام اس سنتر، بچه هایی که در دیدارها کمک میکنن مخصوصا علی، بچه هایی که در سفر ها کمک میکنن، مریم عزیز که صندلی داغ رو میچرخونه، بچه های ترجمه و همه و همه کسانی که دارن زحمت میکشن ، شدیدا شدیدا (بازم تکرار شدیدا) ممنونم.
قسمت جدید رادیو که میکسش افتاده گردن خودم (دنیا خیلی نامردی) قرار بود همزمان با این تاپیک منتشر بشه ولی احتمالا یک روز تاخیر داشته باشه و فردا بتونید گوش بدید.
و آخرین جملمم با شماها تموم بشه که ازتون ممنونم، قطعا بدون حضور شما و پیشنهاداتتون ، الان ام اس سنتر مثل خیلی از سایت های خاک خورده، یه گوشه افتاده بود و احتمالا همین روزها یا شاید چند سال قبل ، رفته بود تو آرشیو
سلام
منم از ام اس سنتر ممنونم
بهم دوستان خوب و خاطرات خوب داد
ام اس سنتر بخش بزرگی از زندگیم شده و دوسش دارم
و حضور گرم دوستانم هست که اینجا بهم انرژی میده
مرسی از وجودتون و حضورتون
یک وقتهایی کلا یادم میره من بیمارم؛
هشتمین سالگرد تولدت مبارک باشه ام اس سنتر
امیدوارم یک روز بیاییم اینجا و همه باهم جشن درمان قطعی بیماریمون رو بگیریم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2017/05/13, 05:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/05/13, 05:17 PM، توسط atkh.)
۲۵ تیرماه ۱۳۹۵ یعنی دیدار ۳۷ اولین آشنایی من با ام اس سنتر بود. همون روز اول جمع صمیمیای دیدم که به گرمی من را پذیرفت. اولین آشناییم با حسام و حمید فارسی علیآقا دنیانورد و حامد و صبا و متین و حدیث و حمید رحیمی بود که خیلی دوسشون دارم. خیلی خیلی.
از اون روز تصمیم گرفتم که به حمید کمک کنم که بیشتر بتونیم هم دیگه را ببینیم و خوشبختانه حمید هم استقبال کرد ( و این خیلی ارزشمنده).
دیدار ۳۷ دقیقا ۵ ماه ۲۲ روز بود که من خاص شده بودم و دقیقا همین روز نگاه من را به ام اس تغییر داد. یادمه به حمید گفتم من با ام اس سنتر عاشق ام اس شدم و طبق معمول دیوانه نامیده شدم. اما واقعا ام اس داره زندگی من را به سمت زیبایی تغییر میده. دوستای خوبی پیدا کردم که خیلی دوسشون دارم. با کوه آشنا شدم، گروه کوهنوردی پرنشاطمون ( اذیت کردن حمید ومسعود و ناتمام ماندن برنامه غار برفی به خاطر من) و خیلی چیزای دیگه.
واقعا از حمید رحیمی که از اماس سنتر محافظت میکنه و زنده نگهش داشته باید سپاسگزاری کرد. حمید مرد بزرگیه، خیلی بزرگتر از اون چیزی که فکرش را بشه کرد. حمید یه کوه، یه کوه که میشه بهش تکیه کرد، نقش بزرگی در شناسوندن اماس به جامعه داره. یه ابر مرد... (دیگه خیلی ازت تعریف کردم، حساب میکنیم باهم)...
در آخر، اماسسنتر بخش مهمی از زندگی من است.
جمله بیقراریت از طلب قرار تست ------- طالب بیقرار شو تا که قرار آیدت
2017/05/13, 07:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/05/13, 07:19 PM، توسط yas8866.)
(2017/05/13, 11:56 AM)hamid نوشته است: سلام خدمت همه دوستای عزیزم
این تاپیک قرار بود دیروز ثبت بشه ولی به خاطر برنامه گروه کوهنوردی ، ناچارا یه روز به تاخیر افتاد
هر سال این روزها واسم یادآور لحظات خیلی خاصه
هدفم تو اون روزا رو یادم نیست ولی بعید میدونم چیزی جز یه سیستم گفتگو معمولی باشه که باهم راحت تر ارتباط داشته باشیم ولی بعدها چندین و چند هدف از جمله هدفی که به نظر خودمون بزگترین بود و هست یعنی شناسایی ام اس به جامعه ، پیدا کردیم و براشون تلاش کردیم
همیشه وقتی در صفحه اصلی میرم بیشترین زمان آنلاین رو میبینم، کلی تو فکر فرو میرم که فلان قدر ساعت تو این ۸ سال ، فقط در ام اس سنتر بودم. اگه این زمان رو جای دیگه میزاشتم احتمالا زندگیم از نظر مالی خیلی تفاوت داشت بعدش یه نگاه به دور و برم میکنم !!! به جرات میگم حداقل 90٪ بهترین دوستای زندگیم رو از ام اس سنتر یا به واسطه ام اس سنتر دارم.
بعد یکم میگذره و یه دیدار برگزار میشه و اونجا میبینمتون
یه سفر میریم اونجا میبینمتون
یه فراخوان ارسال وویس برای رادیو میدیم و صداهاتون رو ارسال میکنید و صحبت های فوق العادتون
و .....
میبینم واقعا رو اینا نمیشه قیمت گذاشت
خوشحالم از وجود ام اس سنتر
خوشحالم از اینکه شما ها تو زندگیم هستید
دوستون دارم شدیدا خیلی زیاد
از ناظرین سایت شدیدا شدیدا شدیدا (هر چقدر این شدید رو تکرار کنم واقعا کمه) ممنونم. حدیث ، میهن، ناهید، دنیا واقعا عالی هستید شماها
از بچه هایی که دارن برای کانال و اینستاگرام ، بچه های مدیریت گروه کوهنوردی، بچه های رادیو ام اس سنتر، بچه هایی که در دیدارها کمک میکنن مخصوصا علی، بچه هایی که در سفر ها کمک میکنن، مریم عزیز که صندلی داغ رو میچرخونه، بچه های ترجمه و همه و همه کسانی که دارن زحمت میکشن ، شدیدا شدیدا (بازم تکرار شدیدا) ممنونم.
قسمت جدید رادیو که میکسش افتاده گردن خودم (دنیا خیلی نامردی) قرار بود همزمان با این تاپیک منتشر بشه ولی احتمالا یک روز تاخیر داشته باشه و فردا بتونید گوش بدید.
و آخرین جملمم با شماها تموم بشه که ازتون ممنونم، قطعا بدون حضور شما و پیشنهاداتتون ، الان ام اس سنتر مثل خیلی از سایت های خاک خورده، یه گوشه افتاده بود و احتمالا همین روزها یا شاید چند سال قبل ، رفته بود تو آرشیو
ممنونم ازتون
سلام ممنون از شما برای این 8 سال زحمت
(2017/05/13, 02:39 PM)hadisss نوشته است: سلام
منم از ام اس سنتر ممنونم
بهم دوستان خوب و خاطرات خوب داد
ام اس سنتر بخش بزرگی از زندگیم شده و دوسش دارم
و حضور گرم دوستانم هست که اینجا بهم انرژی میده
مرسی از وجودتون و حضورتون
یک وقتهایی کلا یادم میره من بیمارم؛
هشتمین سالگرد تولدت مبارک باشه ام اس سنتر
امیدوارم یک روز بیاییم اینجا و همه باهم جشن درمان قطعی بیماریمون رو بگیریم
عزیزم من از تو برای انرژی های بینهایتت ممنونم .
سلام هشتمین سالگرد تاسیس سایتمون مبارک . از تمام شما عزیزان که برای این سایت زحمت میکشید ممنونم .
من ازاینکه یکی از شما هستم خوشحالم ، در این چند روز با خودم میگم کاش زودتر ام اس میگرفتم و زود تر به شما عزیزان میپوستم ، چون همتون خیلی خوبید و من یک قطره کوچک در اقیانوس بیکران شما .
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
2017/05/14, 10:23 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/05/14, 10:24 AM، توسط hamid_147.)
ديشب عكس هاشو ديدم تو اينستا و الا هم تاپيكشو
فك كنم منم 4 ساله اينجا هستم(تاريخ عضويت ميگه 5 سال شد) )
دوستاي خوبي مثل احيا-ارمين-حميدهاااااا-مهسا و غيره كه چه لحظه هاي شيريني رو در كنار هم داشتيم
ايشالله پرقدرت تر از هميشه ادامه بدي حميد عزيز و زندگيت پر از افتخارات و شيريني ها باشه
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم