ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1414 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
دانشمندان MS را تا حدودی قابل درمان میدانند
دولت بهار: رئیس انجمن مغز و اعصاب ایران با اشاره به رشد خوبی که برای درمان اماس در ایران صورت گرفته است، گفت ابتلا در ایران رو به افزایش و نگرانکننده است.
به گزارش دولت بهار به نقل از فارس از شهرستان ساری، حسین پاکدامن بعد از ظهر امروز در دوازدهمین کنگره بینالمللی اماس ایران، اظهار کرد: این بیماری برای نخستینبار در سال 1830 خود را نشان داد و 38 سال بعد بهطور کامل مشخص و مورد توجه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بیشترین اپیدمی این بیماری در کشورهای پیشرفته بوده و هزینههای زیادی برای سیر بیماری اماس صورت گرفته است، افزود: از دو میلیون بیمار اماس در جهان، 350 هزار نفر آنها در آمریکا هستند که هزینههای درمانی زیادی را باید بپردازند، در اروپا نیز حدود 100 هزار نفر و در ایران حدود 90 هزار نفر از بیماری اماس رنج میبرند.
رئیس انجمن مغز و اعصاب ایران با اشاره به اینکه اماس یک بیماری ژنتیکی یا جغرافیایی و نادر است و حتی ممکن است در هر 100 هزار نفر یک نفر به آن مبتلا باشند، تصریح کرد: این بیماری در زنان دو برابر مردان است و به انحای مختلف خود را نشان میدهد.
این مسئول اظهار کرد: اگر به کتابهای سال 92 درباره اماس بازگردیم میبینیم که آن را غیر قابل درمان دانستهاند اما اکنون اماس را تاحدودی قابل درمان میدانند، لذا کارهای زیادی برای کاهش حملات این بیماری انجام شده است و درمان آن نیز با 16 داروی مختلف صورت میگیرد.
پاکدامن تصریح کرد: هر چند که ممکن است سیر بیماری اماس کند پیش رود اما از بین نمیرود و بیمار تا پایان عمر از آن رنج میبرد.
وی با بیان اینکه احتیاج به کار تحقیقاتی بیشتری در حوزه اماس داریم، گفت: باید آمار درستی از اپیدمی این بیماری داشته باشیم و کارهای بیشتری انجام دهیم تا علتها و چرایی مشخص شود.
نایبرئیس انجمن اماس ایران نیز با قرائت متن رئیس انجمن درباره اهمیت دوازدهمین کنگره بینالمللی اماس ایران، افزود: خدماتی که برای بیماران هدف داریم، شایسته آنها نیست و باید با همدلی بیشتر، برای آنها کار شود.
محمدعلی صحرائیان اظهار کرد: این کنگره، 12 سال متوالی است که با هدف ارتقای دانش در زمینه اماس و کمک به جامعه هدف یا در معرض خطر برگزار میشود و از برگزارکنندگان نیز جای قدردانی دارد.
وی با اشاره به رشد خوبی که در سالهای گذشته نسبت به اماس در ایران و جهان صورت گرفته است، بیان داشت: با این حال، تعداد بیماران ما رو به افزایش بوده و هر 10 سال نیز این آمار بیشتر شده و نگرانکننده است.
عضو انجمن اماس ایران با بیان اینکه باید تلاش و همت خود را به کار ببندیم تا راهی را برای ارائه خدمت بیشتر به این بیماران بیابیم، گفت: کشور ما نیز در روند رو به رشد اماس قرار دارد، لذا باید تلاش خود را برای مراقبت از بیماران بهکار بگیرد تا در اسرع وقت به تیم درمانی، دسترسی لازم داشته باشند.
به گزارش فارس، دوازدهمین کنگره بینالمللی اماس ایران، 21 و 22 آبانماه با برگزاری کارگاه، نمایشگاه تخصصی، ارائه مقاله و تبادل تجربیات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دانشگاه پیامبر اعظم (ص) ساری دایر است.
http://www.ghatreh.com/news/nn28578172/%...9%86%D8%AF
پنجشنبه، 21 آبان 1394 - 15:48
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1414 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
درمان نویدبخشی که علائم فلجی در اماس را از بین برد
یک درمان پیشگامانه سلول بنیادی میتواند آثار فلجکننده بالقوه اماس را معکوس کرده و در نهایت متوقف سازد.
به گزارش ایسنا، بیماران شرکتکننده در یک کارآزمایی پیشگامانه درمان جدید توانستند مجددا راه بروند و حتی روند بیماری در برخی از آنها متوقف شد.
این درمان از سه سال پیش در بیمارستان سلطنتی هالامشایر در شفیلد و بیمارستان کینگز کالج لندن انجام شده و شامل استفاده از دوز بالایی از شیمیدرمانی برای از پای در آوردن سیستم ایمنی و بازسازی مجدد آن با سلولهای بنیادی بدست آمده از خون خود بیمار است.
نتایج مشاهده شده در بیماران بسیار چشمگیر بود. استیون استوری که پیش از ابتلا به اماس، یک دونده ماراتن بود و بیماری ام اس، باعث فلجی وی شد، پس از ۹ روز از آغاز درمان توانست انگشت شست پایش را حرکت دهد و پس از ۱۰ ماه مسافتی به اندازه ۱٫۵ کیلومتر را شنا کند. وی همچنین توانست دوچرخهسواری و پیادهروی کند.
این درمان که بطور موثری سیستم ایمنی بدن را مجددا راهاندازی میکند، نخستین درمانی است که علائم لاعلاج اماس را معکوس میکند.
سلولهای بنیادی بسیار تاثیرگذار هستند زیرا میتوانند به هر نوع سلول در بدن تبدیل شوند.
اگرچه هنوز علت بیماری اماس مشخص نیست، اما برخی پزشکان بر این باورند که سیستم ایمنی است که به مغز و نخاع حمله کرده و منجر به التهاب و درد، معلولیت و در موارد شدیدتر، مرگ میشود.
طی این درمان، سلولهای بنیادی بیماران برداشت و ذخیره شد. سپس پزشکان از داروهای تهاجمی که معمولا به بیماران سرطانی برای تخریب کامل سیستم ایمنی داده میشود، استفاده کردند.
سلولهای بنیادی سپس به بدن تزریق شده و طی دو هفته به سلولهای خون سفید و قرمز تبدیل میشوند. پس از یک ماه، سیستم ایمنی بازیابی شده و بطور کامل به کار خود ادامه میدهند و بیماران میتوانند روند شفای خود را مشاهده کنند.
این یافتهها در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است
http://www.ghatreh.com/news/nn29875023/%...8%B1%D8%AF
دوشنبه, دی ۲۸, ۱۳۹۴, ۲۳:۵۶
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1414 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
اثر مثبت نانوذرات بر درمان ام اس در موشها
یافتههای محققان نشان میدهد که مرگ نوعی سلول مغزی در شکلگیری بیماری ام اس نقش دارد. پژوهشگران نانوذراتی ساختند که بتواند مانع از بروز این بیماری شده یا آن را به تعویق بیندازد.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، تحقیقات محققان روی موشها نشان میدهد که میتوان با استفاده از نانوذرات، بیماری ام اس را با دقت بالاتری مورد مطالعه قرار داد. پژوهشگران دریافتهاند که مرگ برخی از سلولهای مغزی باعث تحریک سیستم ایمنی بدن و بروز ام اس میشود. مرگ این سلولها میتواند سرآغازی برای پاسخ سیستم ایمنی برعلیه ملین در بدن باشد. ملین مادهای است که روی سطح اعصاب در بدن کشیده شده و نقش عایق را ایفا میکند.
یافتههای پژوهشگران دانشگاه نورثوسترن نشان میدهد که نوعی نانوذرات میتواند مانع از بروز ام اس شود. در حال حاضر این نانوذرات در حال بهبود برای استفاده در آزمون بالینی هستند.
برایان پوپکو از محققان دانشگاه شیکاگو میگوید: «هر چند این پروژه روی موشها انجام شده اما برای اولین بار ساز و کاری را به نمایش گذاشته که در آن بیماری ام اس آغاز میشود. محافظت از این سلولها میتواند بروز ام اس را به تعویق انداخته یا مانع از بروز این بیماری شود.»
این گروه تحقیقاتی با استفاده از یک مدل موش آزمایشگاهی که از نظر ژنتیکی مهندسی شده بودند اقدام به انجام این پروژه کردند. این گروه، موشها را طوری مهندسی کردند که بتوان اولیگودندروسایتها را که مسؤول ساخت ملین در مغز هستند، مورد هدف قرار داد. این محققان با از بین بردن اولیگودندروسایتها، دریافتند که رفتاری شبیه به MS در موشها بروز کرد به طوری که قادر به راه رفتن نیستند.
برای حل این مشکل در بدن موش، بدن موش اقدام به تولید ملین میکند تا موش بتواند دوباره راه برود اما بعد از شش ماه حالتهای ام اس در موشها دیده شد. این اولین باری است که نشان داده شده است که اولیگودندروسایتها مسؤول بروز بیماری MS هستند. دلیل از بین رفتن این سلولها نیز، ممکن است باکتری، ویروس، سموم یا آلودگیهای محیطی باشد. در انسان بروز ام اس میتواند سالها بعد از مرگ اولیگودندروسایتها دیده شود.
نتایج این پژوهش در قالب مقالهای در نشریه Nature Neuroscience منتشر شده است.
http://www.ghatreh.com/news/nn30104248/%...9%88%D8%B4
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
ارسالها: 34
موضوعها: 5
تاریخ عضویت: Dec 2012
تشکر های اهدا شده: 117
تشکر های دریافت شده :196 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
محل سکونت : تهران
مولتیپل اسکلروزیس یک اختلال اوتوایمن التهابی است که به موجب آن سیستم تیمنی پوشش میلینی پیرامون اعصاب را مورد حمله قرار می دهد. این بیماری مخرب اغلب منجر به ناتوانی های عصبی می شود که می تواند تا فلجی فرد و مشکلات وی در بلع، تکلم و حافظه پیش برود.
به گزارش بنیان به نقل ازmedicalxpress، درمان های موجود برای MS روی مدیریت بیماری و به ویژه استفاده از درمان های بر مبنای اینترفرون ها فوکوس کرده است که بیشتر علایم بیماری را تسکین می دهند و مانع از پیشرفت بیماری نمی شوند. علاوه براین ها استفاده از اینترفرون های عوارض جانبی ناخواسته ای نیز دارد که می توانند مشکلات بیشتری را برای بیمار ایجاد کنند. اخیرا تیمی از محققین در دانشگاه استنفورد کشف کرده اند که استفاده از آگونیست سنتتیک اسیدهای صفراوی در مدل موشی مولتیپل اسکلروزیس توانسته نتایج قابل توجهی را ایجاد کند.
گیرنده فارنزوئید X یا FXR، یک گیرنده هورمونی هسته ای است که با سنتز اسیدهای صفراوی، انتقال و متابولیسم کلسترول برهمکنش مس کند. مطالعات اخیر نشان داده است که تنظیم FXR- اسیدهای صفراوی، نقش مهمی را در التهاب روده و کبد بازی می کند. به ویژه این که موش هایی که در آن ها FXR ناک اوت شده باشد، شدت بیماری بیشتری را مدل موشی نشان می دهد و این شرایط را انسفالیتی اوتوایمن تجربی(EAE) می نامند. در این مطالعه محققین موش هایی که EAE نشان دادند را با داروی خوراکی به نام اسید ابتکولیک یا 6-ECDCA تیمار کردند که یک آگونیست سنتتیک FXR است. آن ها مشاهده کردند که علایم بیماری به شدت کاهش یافت. هم چنین نتایج نشان می دهد که 6-ECDCA در مقایسه با سایر داروهای موجود می تواند به نحو موثرتری بیماری را سرکوب کند. نکته جالب تر این که، محققین دریافتند که نسخه خوراکی 6-ECDCA در مقایسه با تزریق درون صفاقی این ماده به طور موثرتری عمل می کند. همان طور که گفته شد این مطالعه روش ناشناخته ای را برای درمان مولتیپل اسکلروزیس پیشنهاد می کند که از طریق برهمکنش اسیدهای صفراوی-FXRعمل می کند.[/size]
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1414 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
هدفی بالقوه برای درمان بیماری های اتوایمن
محققین در انستیتو تحقیقات Scrippsیا TSRI مولکولی را شناسایی کرده اند که به نظر می رسد دلیلی برای بیماری های اتوایمنی مانند لوپوس باشد. سطح افزایش یافته این مولکول اجازه می دهد که سلول های ایمنی خود فعال شده به جریان خون فرار کرده و بافت های بدن خود فرد را مورد حمله قرار دهند.
به گزارش بنیان به نقل ازmedicalxpress، این مطالعه که در Nature Immunology به چاپ رسیده است روی شناسایی یک میکروRNAی خاص فوکوس کرده است که روی سیستم ایمن اثر می گذارد. این اولین miRNAیی است که نقش آن در تنظیم تحمل سلول های B شناسایی شده است.
سلول های B سیستم ایمنی در مغز استخوان تکوین می یابند و طی فرایندی تصادفی، گیرنده های خاصی را به دست می آورند که بدن را برای مبارزه با عوامل مختلف از جمله ویروس ها و باکتری ها کمک می کنند. به طور طبیعی بدن، داری یک سیستم چک پوینت تحمل برای سلول هایB است که موجب می شود خود فعالی این سلول ها از بین برود و در نتیجه این سلول ها نه تنها عوامل بیماری زا بلکه بافت های خود بدن را نیز مورد حمله قرار می دهند. به نظر می رسد این فرایند که روی آپوپتوز تکیه دارد، در بیماران مبتلا به بیماری های اوتوایمن به نوعی دچار انحراف شده است.
در این مطالعه جدید محققین مدل موشی مهندسی شده ای را برای تحمل ایمنی ایجاد کرده اند که همه سلول های B آن خود فعال شده اند. در نتیجه این سلول ها به طور دائم به وسیله فرایندهای خود تحملی(self-tolerance) طبیعی خودشان را حذف می کنند و منجر به فقدان سلول های B در بدن می شوند. با این حال محققین به نکته جالبی پی برده اند: هر چه که موش پیرتر می شود، برخی سلول های Bخود فعال به جریان خون فرار می کنند. این واقعه یادآور بیماری های اوتوایمن برای محققین بود و راهی را برای جست و جوی ژن هایی که تنظیم نامناسب آن ها منجر به توقف تلورانس شده و چنین بیماری هایی را افزایش می دهد نشان داد. آن ها حدس زدند که باید تعدادی از miRNAها روی بیان ژن ها تاثیر بگذارند و بقا یا تخریب این سلول های Bخود فعال را تنظیم کنند.
آن ها سلول های Bخود فعال را از طریق ویروس هایی که miRNAی خاصی را در سلول های بنیادی خون ساز بیان می کنند تولید کردند. آن ها دریافتند که افزایش بیان miRNA-148a مسئول فرار سلول هایB است. این miRNA سه ژن که آپوپتوز را کنترل می کنند سرکوب کرد. بدون آپوپتوز جهش های خود فعالی پاکسازی نمی شوند. محققین می گویند که گام بعدی بررسی سایر عملکردهای miRNA-148a در بدن است تا ببینند آیا عملکرد آن ها عوارض جانبی نیز دارد یا خیر.
http://vimb.ir/News/View/1931
تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹
ارسالها: 76
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Nov 2014
تشکر های اهدا شده: 1018
تشکر های دریافت شده :917 بار در 152 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : دکتر مقدسی
داروي مورد استفاده : کوپامر
محل سکونت : گیلان سرسبز
ک تیم بین المللی به نوعی داروی گیاهی جدید دست یافته که میتواند پیشرفت بیماری ام اس را متوقف کند. دکتر کریستین گروبر محقق دانشگاه کوینزلند گفته است که این کشف میتواند گامی به سوی پیشگیری و درمان ام اس و سایر بیماریهای خود ایمنی باشد.دکتر گروبر در این باره میگوید: "این یک کشف بسیار هیجان انگیز است، زیرا کیفیت بسیار بالاتری در زندگی مبتلایان به این بیماری ناتوان کننده ایجاد میکند." برخلاف برخی از درمانهای کنونی ام اس که نیازمند انجام تزریقهای مکرر هستند، این داروی جدید به صورت خوراکی مصرف میشود. ام اس یک بیماری مزمن غیر قابل درمان است و ویژگی آن حملاتی است که موجب زوال تدریجی سلامت بیمار میشوند. حدود 23 هزار نفر در استرالیا و دو و نیم میلیون نفر در جهان به این بیماری مبتلا هستند.
دکتر گروبر میگوید داروی جدید که T20K نام دارد از یک گیاه دارویی سنتی به نام Oldenlandia affinis استخراج شده است. آزمایش این دارو در مدل حیوانی موفقیت آمیز بوده و حق امتیاز آن در چندین کشور به ثبت رسیده است. به گفته دکتر گروبر مرحله اول مطالعات بالینی این دارو احتمالا سال 2018 آغاز میشود. امتیاز این دارو به شرکت Cyxone واگذار شده است. این شرکت سال گذشته با هدف کشف درمان بیماریهای خود ایمنی تاسیس شد.
اولین کاری که شرکت Cyxone قصد انجام آن را دارد تولید دارو به شکلی است که مصرف خوراکی آن بی خطر و مؤثر باشد تا برای انجام مطالعات پیش بالینی مورد استفاده قرار گیرد.
خاصیت درمانی این دارو به دلیل وجود انواعی از پپتیدهای دارویی در گیاه است که سایکلوتاید نامیده میشوند. سایکلوتایدها در تعداد زیادی از گیاهان معمولی وجود دارند و به صورت بالقوه توانایی بالایی در درمان بیماریهای خود ایمنی از خود نشان میدهند. سایکلوتایدهای موجود در داروی T20K دارای پایداری و خواص شیمیایی فوق العادهای هستند و بنابراین تمامی ویژگیهای مورد نیاز برای یک داروی خوراکی را دارا میباشند.
تیم بین المللی تحقیقات ثابت کرده است که داروی T20K پیشرفت علایم بالینی بیماری ام اس را در مدل حیوانی متوقف میکند.
دکتر گروبر از محققین دانشکده علوم پزشکی دانشگاه کوینزلند و همکار بین المللی مرکز فیزیولوژی و داروشناسی دانشگاه پزشکی وین است.
نتایج این مطالعه در نشریه PNAS منتشر شده است.
منبع:
http://www.bultannews.com/fa/news/345276...8%A7%D8%B3
به زخمهایت افتخار کن
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1414 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
پیدا شدن امیدهای تازه برای درمان اماس
رویکرد پیشگامانه دانشگاه اُتاوا در درمان اماس که سیستم ایمنی بدن را کاملا تخریب کرده و مجددا بازسازی میکند، توانسته مبتلایانی را که قادر به راه رفتن نبودند، مجددا به حرکت وا دارد.
ام اس
به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از تلگراف، کارآزمایی این روش که برای نخستین بار در جهان به نمایش بهبود درازمدت در این بیماری ناتوانکننده پرداخته، از سوی کارشناسان به عنوان درمانی پیشگامانه و هیجانانگیز اعلام شده است.
اگرچه هنوز علت اماس مشخص نیست، اما محققان میدانند که سیستم ایمنی بدن در این بیماری به پوشش محافظ اطراف سلولهای عصبی مغز و نخاع موسوم به میلین حمل کرده و منجر به التهاب، درد، ناتوانی و در موارد شدید، مرگ زودهنگام میشود.
تکنیک جدید که درمان مورد استفاده برای سرطان خون است، شامل استفاده از شیمیدرمانی برای تخریب کامل سیستم ایمنی آسیبدیده و راه اندازی مجدد آن با تزریق سلولهای مغز استخوان است.
از میان 24 بیمار حاضر در این تحقیق که حداقل هفت سال پیش درمان را دریافت کرده بودند، بسیاری توانستند پیشرفت های چشمگیر را شاهد باشند. 70 درصد از این بیماران شاهد توقف کامل پیشرفت بیماری بودند و در 40 درصد موارد دچار علائمی مانند نابینایی، ضعف عضلات و عدم تعادل معکوس شدند. برخی از بیماران توانستند بر سر کار برگشته و توانایی خود برای رانندگی ازدواج و بچهدار شدن را بدست بیاورند.
صدها هزاران نفر در سراسر جهان به اماس مبتلا هستند، اما تاکنون کارآزماییهای مشابه در انگلیس و آمریکا به نمایش بهبودی طولانی مدت نپرداخته بودند.
این کارآزمایی شامل 24 شرکتکننده بود که به اماس تهاجمی عودکننده مبتلا بودند و برای 13 سال پیگیری شدند.
این رویکرد شامل ارائه دارویی برای فریب سلولهای بنیادی به منظور مهاجرت از مغز استخوان بیماران به خون آنها بود. این سلولهای بنیادی سپس از خون جمعآوری شده و پس از خالصسازی، منجمد میشدند.
در مرحله بعدی، دوزهای بالا از داروهای شیمیدرمانی برای تخریب سیستمایمنی آسیبدیده بیمار استفاده میشد. در نهایت سلولهای بنیادی منجمد شده بیمار مجددا در بدن فرد کاشته میشد تا سیستم ایمنی جدیدی را بسازد که هیچ حافظهای از الگوی قبلی حمله به سیستم عصبی مرکزی بیمار نداشت.
این یافتهها در مجله Lancet منتشر شده است.
http://isna.ir/news/95031712305/%D9%BE%D...8%A7%D8%B3
جمعه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۵