امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبرخوش برای بیماران « ام اس »
#1
Rainbow 
. . .

مدیر خدمات اجتماعی انجمن «ام اس» گفت: در حال حاضر داروهای بیماران ام اس در کشور موجود است و بتافرون نیز تا حدود 10 روز دیگر وارد کشور می‌شود.

فاطمه هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا افزود:

داروی اکستاویا در حال حاضر در دسترس مبتلایان به ام اس است و بیمارانی که توانایی مالی کافی برای پرداخت قیمت دارو را ندارند، می‌توانند به منظور تسهیل دسترسی به دارو به انجمن ام اس مراجعه کنند .

البته بیمارانی که تحت درمان با داروی سینووکس هستند هم برای دریافت مساعدت برای تامین داروهایشان به انجمن مراجعه کنند.

وی درباره داروی تای سابری گفت:

پیش از این بیماران به صورت انفرادی برای تهیه یک آمپول تای سابری از خارج کشور 11 میلیون تومان می‌پرداختند، اما دولت این دارو را با بهره‌گیری از ارز مرجع با قیمت چهار میلیون تومان وارد می‌کرد.

با تلاش‌های انجمن ام اس، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تای سابری مورد تایید واقع شد و تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

در این شرایط قیمت دارو برای بیماران به حدود 370 هزار تومان کاهش یافت.

هاشمی با اشاره به ورود داروی تای سابری در پایان گفت:‌

تای سابری را بیمارانی مصرف می‌کنند که هیچ کدام از داروهای بیماری ام اس برای درمان آنها موثر نیست.

در این شرایط امیدواریم زمینه‌ای فراهم شود تا آنان بتوانند با همان قیمت قبلی به این دارو دسترسی داشته باشند . . .

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۱
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
 تشکر شده توسط : paeazan , ayda.m , امین , shaytoon , arezooo82 , محبوب64 , Hasty , aarnika , shahrzad.s , Ghost , edarzi , mahshid.h , محمود , رامنا , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , ehsan 10054 , hilda , hadisss , sooorooosh , nazaninamiri70 , farzaneh20 , omid , mari , پروانه , عمومهربان , zenith , DavidBili , مریمی , آنا , nazanin200312 , nahal , برگ 7 , hamid_147 , هانیه , zohrevand , omid_nejad , mehdis , kohedard , محسن ایزدان , آسو
#2
ايشاله كه وارد شه
ميدونيد من بدبخت چند روزه كه آمپول ندارم sad2
خوب باشيد و خوب بمانيد
 تشکر شده توسط : نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , mari , برگ 7
#3
دوستان احتمالا باید منتظر ورد دارو بتافرون با قیمت بالا باشیم اما انجمن 2/1 دارو رو پرداخت میکنه و بیماران خاص 30 درصد امدادگران عاشورا هم 1 مبلغی رو می پردازه
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
 تشکر شده توسط : نارنجی مدرسه موشها , nazaninamiri70 , DavidBili , nazanin200312 , kohedard
#4
یعنی الان تای سابری میشه 370 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
 تشکر شده توسط : kohedard
#5
رئيس سازمان غذا و دارو: بانک مرکزي وزارت بهداشت را دور مي‌زند

خطر فساد 70ميليون دلار دارو در گمرک

بين 60 تا 70 ميليون دلار انواع دارو و محصولات دارويي در گمرک‌هاي داخلي انباشت شده و به آنها اجازه ترخيص داده نمي‌شود. شرکت‌هاي واردکننده دارو با کمبود نقدينگي شديد به منظور تامين ارز موردنياز براي واردات دارو مواجه شده‌اند. رئيس سازمان غذا و دارو همچنان بر مشکل کمبود دارو در كشور اذعان دارد و مي‌گويد كه 63 قلم کمبود دارو در کشور وجود دارد. وزارت بهداشتي‌ها عدم همکاري بانک مرکزي و وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرگ را عامل اصلي اين كمبودها مي‌دانند و همچنان وعده‌هاي دو هفته اي براي رفع كمبودها مي‌دهند.
بانک مرکزي از اوايل ارديبهشت امسال ارز مرجع واردات دارو را حذف و اعلام کرد که از اين پس دارو صرفا با ارز مبادله‌اي وارد خواهد شد. سازمان غذا و دارو نيز چندي بعد از آغاز روند اختصاص ارز مبادله‌اي به واردات دارو خبر داد. پس از موج بحران ارز دارويي كه از اواسط سال گذشته آغاز شد،‌اين تصميم بانك مركزي به مبدا موج دوم بحران واردات دارو به كشورتبديل شد. به گفته رئيس اتحاديه واردکنندگان دارو از زماني که نرخ ارز واردات دارو از مرجع به مبادله‌اي تغيير يافت نياز به نقدينگي شرکت‌هاي واردکننده دارو نيز دست کم دو برابر شد. اين در شرايطي است که شرکت‌هاي واردکننده دارو طلب زيادي از داروخانه‌ها و شرکت‌هاي بيمه دارند که به دليل پرداخت نشدن به موقع اين طلب واردکنندگان دارو با کمبود شديد نقدينگي مواجه شده‌اند.
دولت نبايد با دارو مانند آهن و فولاد رفتاركند
رئيس اتحاديه واردکنندگان دارو با اشاره به مشكلات سيستم پرتال ارزي در زمينه افزايش مدت اعتبار استفاده از ارز تخصيص يافته براي واردکنندگان دارو هشدار داد كه در صورت ادامه روند موجود ممکن است داروهاي انبار شده در گمرک به مرور فاسد شده و از بين بروند. به گفته رياحي سال‌هاي قبل اختصاص ارز به واردات دارو به سرعت انجام و حتي دارو با تعهد از گمرک ترخيص هم مي‌شد اما امسال سختگيري در اين زمينه بسيار زياد شده است و بانک مرکزي هم همکاري لازم را ندارد.رياحي عنوان کرد: دولت نبايد همان رفتاري را که با اقلامي مانند آهن و فولاد دارد با محصول مهم و استراتژيکي مانند دارو نيز داشته باشد. در حال حاضر فاکتور8 در بازار دچار کمبود شده، چون 20 هزار واحد از اين دارو در گمرکها انباشت شده است.او با اشاره به پيچيده بودن فرايند واردات دارو اظهار کرد: بخشي از دارو با يارانه وارد شده است و بخشي ديگر نيز با ارز مرجع و بخشي ديگر با ارز مبادله‌اي وارد کشور شده است. به همين دليل نمي‌توان به درستي محاسبه کرد که مابه‌التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله‌اي واردات دارو چقدر مي‌شود.رئيس اتحاديه واردکنندگان دارو با بيان اينکه بانک مرکزي حتي به نامه‌هاي وزارت بهداشت در زمينه تسهيل در واردات دارو توجهي نمي‌کند، گفت: در حال حاضر به واردات دارو با ارز آزاد مجوز داده نمي‌شود مگر در موارد اضطراري و خاص. اما اگر ارز واردات دارو آزاد شود به عنوان مثال قيمت فاکتور8 از 5000 تومان فعلي به 500 هزار تومان خواهد رسيد.

بانک مرکزي نبايد وزارت بهداشت را دور بزند

در همين حال رئيس سازمان غذا و دارو و معاون وزير بهداشت، رفع مشکل کمبود دارو را نيازمند همکاري دستگاههايي همچون بانک مرکزي و وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: در ابتداي سال جاري حدود 300 قلم دارو در کشور کمبود داشت که در حال حاضر فقط کمبود 63 قلم دارو در کشور وجود دارد که در صورت همکاري دستگا‌ههاي مذکور ظرف مدت دو هفته آن را رفع خواهيم کرد.رئيس سازمان غذا و دارو گفت: بانک مرکزي نبايد در تامين ارز، وزارت بهداشت را دور بزند چراکه اين اقدام باعث مشکلات دارويي و واردات دارو در کشور مي‌شود.گفتني است بانک مرکزي در سال 1391 بيش از سه ميليارد دلار ارز مرجع به واردات دارو اختصاص داده بود. طي دو ماه نخست امسال هم حدود 500 ميليون دلار به واردات دارو، مواد اوليه دارويي و تجهيزات پزشکي اختصاص يافت.با وجود اختصاص اين ميزان ارز به واردات اما مشکل واردات دارو برطرف نشده و طبق اظهارات مسئولان حوزه بهداشت کمبود اقلام دارويي در کشور امسال سه رقمي هم شده است.

خبرخوش سها براي بيماران سرطاني، پيوندي و ام. اسي

در همين حال مديرعامل شركت پخش سها هلال وابسته به سازمان تداركات پزشكي جمعيت هلال احمر از مرتفع كردن نياز دارويي 62 هزار و 669 نفر از بيماران سرطاني، پيوندي، ام اس و ديابتي در چهار ماه نخست سال جاري خبر داد.دكتر محمد علي دلپريش در گفت و گو با ايرنا، افزود: بيماران ياد شده ضمن همراه داشتن نسخه‌هاي داروهاي سفارشي تك نسخه اي، داروهاي شيمي درماني و داروهاي بيماران پيوندي اعم از كليوي و كبدي و مغز استخوان و داروهاي بيماران ام.اس و ديابتي اين داروها را از داروخانه مركزي هلال احمر دريافت كردند.وي گفت: اين داروها شامل برخي داروهاي يارانه اي و تخصصي شامل تاكروليموس، سروليموس،مايكوفنولات، براي بيماران پيوندي، آمپول‌هاي اوستين 400 و100،آمپول‌هاي هرسپتين 440 و 150 براي بيماران شيمي درماني، ويال‌هاي تزريقي آلوستال 301 و 303 و 307، امفوتريسين ليپوزومال و فام پيرا بوده است.مديرعامل شركت پخش سها هلال وابسته به سازمان تداركات پزشكي جمعيت هلال احمر ادامه داد: همچنين اين بيماران مراجعه كننده با ارائه نسخه‌هاي پزشكي خود جديدترين داروهاي وارد شده به اين داروخانه شامل ويال‌هاي انسولين ليسپروهومولوگ، قرص بوپرنورفين، قرص داساتينيب، قرص زولمي تريپتان را نيز دريافت كردند.وي افزود: اين شركت براي نيل به اهدافي چون تهيه و توزيع داروهاي اورژانسي و تجهيزات پزشكي راهبردي براي بيماران خاص مانند بيماران پيوندي، سرطاني و متابوليك اقدام به واردات اقلام مورد نياز اين بيماران از شركت‌هاي معتبر داروسازي دنيا مي‌كند.

بتافرون 10 روزديگر وارد مي‌شود

از سوي ديگرمدير خدمات اجتماعي انجمن «ام اس» هم در گفت وگويي با ايسنا گفت كه در حال حاضر داروهاي بيماران ام اس در کشور موجود است و بتافرون نيز تا حدود 10 روز ديگر وارد کشور مي‌شود.فاطمه هاشمي افزود: داروي اکستاويا در حال حاضر در دسترس مبتلايان به ام اس است و بيماراني که توانايي مالي کافي براي پرداخت قيمت دارو را ندارند، مي‌توانند به منظور تسهيل دسترسي به دارو به انجمن ام اس مراجعه کنند البته بيماراني که تحت درمان با داروي سينووکس هستند هم براي دريافت مساعدت براي تامين داروهايشان به انجمن مراجعه کنند.وي درباره داروي تاي سابري گفت: پيش از اين بيماران به صورت انفرادي براي تهيه يک آمپول تاي سابري از خارج کشور 11 ميليون تومان مي‌پرداختند، اما دولت اين دارو را با بهره‌گيري از ارز مرجع با قيمت چهار ميليون تومان وارد مي‌کرد. با تلاش‌هاي انجمن ام اس، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تاي سابري مورد تاييد واقع شد و تحت پوشش بيمه قرار گرفت. در اين شرايط قيمت دارو براي بيماران به حدود 370 هزار تومان کاهش يافت.هاشمي با اشاره به ورود داروي تاي سابري در پايان گفت:‌ تاي سابري را بيماراني مصرف مي‌کنند که هيچ کدام از داروهاي بيماري ام اس براي درمان آنها موثر نيست. در اين شرايط اميدواريم زمينه‌اي فراهم شود تا آنان بتوانند با همان قيمت قبلي به اين دارو دسترسي داشته باشند.

(2013/07/24, 11:21 AM)hilda نوشته است: یعنی الان تای سابری میشه 370 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من با انجمن ام اس خوزستان تماس گرفت اما انجمن گفت اینا در حد خبره و چیزی به ما گفته نشده برای کمک و تایسبری هم الان در کشور موجود نیست
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : nazaninamiri70 , omid , zenith , DavidBili , g.someira , zohrevand , kohedard , محسن ایزدان
#6
۳۱ تير ۱۳۹۲ (۱۳:۱۸ب.ظ)
رئيس سازمان تدارکات پزشکي هلال‌احمر:
ورود 12 قلم داروي فوريتي تا پايان رمضان
خبرگزاري موج - رئيس سازمان تدارکات پزشکي هلال‌احمر بااعلام ورود ۱۲ قلم داروي کمياب تا پايان ماه رمضان گفت: علي‌رغم تمام موانع توانايي واردات تمام داروهاي کمياب و ناياب را در صورت صدور مجوز از سوي وزارت بهداشت داريم.

به گزارش خبرگزاري موج، ظاهر رستمي مدير عامل سازمان تدارکات پزشکي خاطرنشان کرد: در يک ماه گذشته با وزارت بهداشت و درمان جلساتي داشته‌ايم و وزارت بهداشت دريافت که براي جبران کمبودها در حوزه سلامت مي‌تواند از توانمندي سازمان تدارکات پزشکي در کنار خود استفاده کند.
وي با تأکيد بر اينکه داروهاي تک نسخه‌اي داروهايي هستند که مردم نياز جدي به آن دارند افزود: يکي از اين داروها داروي بيماران ام‌اس است که از ابتداي سال با خلاءهايي روبه‌رو بود و انجمن ام اس فشار مضاعفي براي واردات آن به کشور داشت.
رستمي با اشاره به افزايش نرخ ارز و فرايندي که در روند واردات دارو به وجود آمده گفت: با هماهنگي وزارت بهداشت مقرر شد که داروهاي کمياب و ناياب مثل تايسبري، هيوميرا و سامپيرا را براي بيماران ام اس به کشور وارد کنيم.
به گفته رئيس سازمان تدارکات پزشکي در حال حاضر داروي تايسبري براي نياز 2 تا 3 ماه بيماران تأمين شده و اميدواريم براي پوشش 8 ماه باقيمانده از سال با مساعدت سازمان غذا و دارو بتوانيم مابقي نياز را تأمين کنيم.
وي در مورد داروي سامپيرا نيز گفت: اين دارو براي کنترل حرکات، کاهش آسيب فيزيکي، بيماران ام اس کاربرد دارد که مدتي کمياب شده بود و به راحتي در دسترس مردم قرار نمي‌گرفت ولي از ديروز در داروخانه‌هاي تک نسخه‌اي با نظارت دقيق در اختيار داروخانه‌ها قرار مي‌گيرد و تا دو ماه آينده پاسخگوي جامعه هدف و بيماران ام‌اس خواهد بود.
رستمي به داروي سوم مورد نياز بيماران ام‌اس اشاره کرد و گفت: داروي هيوميرا براي درمان رماتيسم مفصلي کاربرد دارد که وارد کشور شد و تقريباً نياز 3 ماه بيماران تأمين شده است.
وي در مورد قيمت اين داروها گفت: قيمت داروي تايسبري به دليل افزايش نرخ ارز به 7 ميليون و 450 هزار تومان رسيده که 40 درصد آن را بيمه پوشش مي‌دهد همچنين داروي سامپيرا به قيمت 630 هزار تومان در اختيار بيمار قرار مي‌گيرد که تحت پوشش بيمه نيست.
وي در پاسخ به خبرنگار فارس، مبني بر اينکه بيماران مختلفي از جمله بيماران سرطاني، تالاسمي و نقص ايمني هم با کمبود داروهاي خاص مواجهند و سازمان تدارکات چه تدابيري در اين راستا انديشيده گفت: آمادگي واردات همه داروهاي کمياب و ناياب را داريم به شرط آنکه وزارت بهداشت ارز مناسب به ما بدهد و در عين حال فرايند صدور مجوز را تسهيل کند.
وي در مورد مشکلات ترخيص دارو از گمرک نيز گفت: اين مشکلات با پيگيري مجدانه قابل حل است و نبايد آن را رسانه‌اي کنيم تا مردم از ناهماهنگي ما مسئولان آزرده خاطر شوند.
رئيس سازمان تدارکات پزشکي هلال‌احمر همچنين از ورود داروي مختص بيماران پيوند کليوي خبر داد و افزود: مسئوليت واردات اين دارو به داروخانه 29 فروردين واگذار شده بود که از ابتداي مرداد سازمان تدارکات پزشکي مجوز واردات پيوند کليه را داد البته اين فقط 5 درصد ظرفيت سازمان تدارکات پزشکي است و مي‌توانيم از ظرفيت خود براي واردات همه داروهاي خاص استفاده کنيم.
رستمي به حجاج اطمينان خاطر داد که براي تأمين واکسن مننژيت مشکلي نخواهند داشت.
وي گفت: در ارديبهشت يک هفته با کمبود واکسن مننژيت مواجه بوديم ولي الان واکسن به اندازه کافي در انبارها موجود است.
http://www.ghatreh.com/news/nn14940993/%...8%A7%D9%86
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : nazaninamiri70 , برگ 7 , نازلی , omid , zenith , DavidBili , nazanin200312 , zohrevand , kohedard , محسن ایزدان
#7
پرداخت یارانه دارو از هفته آينده

تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۶

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تفاهم نامه پرداخت یارانه داروهای بیماران خاص ،صعب العلاج و سرطانی و همچنین مابه التفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز سایر داروها را امضا کرد.

اسداله عباسی در مصاحبه با مرکزی خبر با بیان اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خریدار خدمات است ،گفت :

این تفاهم نامه به این دلیل امضا شد که اعتبار مربوط به پرداخت یارانه ها در ردیف بودجه وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی است.

وی افزود : بر اساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت موظف شده است اعتبار ۲۴۰۰ میلیارد تومانی یارانه داروهای مربوط به بیماران خاص صعب العلاج و سرطانی و مابه التفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز سایر داروها را در اختیار سازمانهای بیمه گر بر مبنای افراد تحت پوشش انها قرار دهد.

وی با بیان اینکه این تفاهم نامه پس از امضای وزیر بهداشت درمان و اموزش پزشکی از هفته اینده اجرایی خواهد شد ، افزود :

اعبتار پیش بینی شده پرداخت یارانه داروهای خاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج و برای سرطانی ها ۴۰۰ میلیارد تومان و برای مابه التفاوت نرخ ارز سایر داروها ۱۸۰۰ میلیارد تومان است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به مشکلات بیمه شدگان تامین اجتماعی هم اشاره کرد و گفت :

این سازمان نیز موظف است با توجه به تامین اعتبار لازم ما به التفاوت قیمت داروها را نیز مانند دیگر سازمان های بیمه گر پرداخت کند. وی تاکید کرد : این تفاهم نامه مانع برخی اعمال سلیقه ها در برخی استان ها یا داروخانه ها می شود.
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
 تشکر شده توسط : دل آرام , zenith , DavidBili , g.someira , zohrevand , kohedard
#8
سلام عزیزم مرسی از خبرت ولی من انجمن رفتم حتی یک نامه تخفیف هم برا اکستاویا به من نداد .
. . .

مدیر خدمات اجتماعی انجمن «ام اس» گفت: در حال حاضر داروهای بیماران ام اس در کشور موجود است و بتافرون نیز تا حدود 10 روز دیگر وارد کشور می‌شود.

فاطمه هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا افزود:

داروی اکستاویا در حال حاضر در دسترس مبتلایان به ام اس است و بیمارانی که توانایی مالی کافی برای پرداخت قیمت دارو را ندارند، می‌توانند به منظور تسهیل دسترسی به دارو به انجمن ام اس مراجعه کنند .

البته بیمارانی که تحت درمان با داروی سینووکس هستند هم برای دریافت مساعدت برای تامین داروهایشان به انجمن مراجعه کنند.

وی درباره داروی تای سابری گفت:

پیش از این بیماران به صورت انفرادی برای تهیه یک آمپول تای سابری از خارج کشور 11 میلیون تومان می‌پرداختند، اما دولت این دارو را با بهره‌گیری از ارز مرجع با قیمت چهار میلیون تومان وارد می‌کرد.

با تلاش‌های انجمن ام اس، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تای سابری مورد تایید واقع شد و تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

در این شرایط قیمت دارو برای بیماران به حدود 370 هزار تومان کاهش یافت.

هاشمی با اشاره به ورود داروی تای سابری در پایان گفت:‌

تای سابری را بیمارانی مصرف می‌کنند که هیچ کدام از داروهای بیماری ام اس برای درمان آنها موثر نیست.

در این شرایط امیدواریم زمینه‌ای فراهم شود تا آنان بتوانند با همان قیمت قبلی به این دارو دسترسی داشته باشند . . .

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۱
[/quote]

[size=small]سلام عزیزم مرسی از خبرت ولی من انجمن رفتم حتی یک نامه تخفیف هم برا اکستاویا به من نداد .
(2013/07/23, 10:29 AM)Saina نوشته است: . . .

مدیر خدمات اجتماعی انجمن «ام اس» گفت: در حال حاضر داروهای بیماران ام اس در کشور موجود است و بتافرون نیز تا حدود 10 روز دیگر وارد کشور می‌شود.

فاطمه هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا افزود:

داروی اکستاویا در حال حاضر در دسترس مبتلایان به ام اس است و بیمارانی که توانایی مالی کافی برای پرداخت قیمت دارو را ندارند، می‌توانند به منظور تسهیل دسترسی به دارو به انجمن ام اس مراجعه کنند .

البته بیمارانی که تحت درمان با داروی سینووکس هستند هم برای دریافت مساعدت برای تامین داروهایشان به انجمن مراجعه کنند.

وی درباره داروی تای سابری گفت:

پیش از این بیماران به صورت انفرادی برای تهیه یک آمپول تای سابری از خارج کشور 11 میلیون تومان می‌پرداختند، اما دولت این دارو را با بهره‌گیری از ارز مرجع با قیمت چهار میلیون تومان وارد می‌کرد.

با تلاش‌های انجمن ام اس، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تای سابری مورد تایید واقع شد و تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

در این شرایط قیمت دارو برای بیماران به حدود 370 هزار تومان کاهش یافت.

هاشمی با اشاره به ورود داروی تای سابری در پایان گفت:‌

تای سابری را بیمارانی مصرف می‌کنند که هیچ کدام از داروهای بیماری ام اس برای درمان آنها موثر نیست.

در این شرایط امیدواریم زمینه‌ای فراهم شود تا آنان بتوانند با همان قیمت قبلی به این دارو دسترسی داشته باشند . . .

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۱
 تشکر شده توسط : zenith , g.someira , zohrevand , kohedard
#9
کاهش قیمت داروها طی دو هفته آینده
ارسال شده در مرداد ۲۰, ۱۳۹۲

کاهش قیمت داروها طی دو هفته آینده از آخرین اخبار داروهای گمرکی می باشد.



سرپرست معاونت دارویی سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت داروهای موجود در گمرکات کشور توضیح و از احتمال کاهش قیمت برخی داروها طی دوهفته آینده خبر داد.

دکتر مهدی سلیمانجاهی با بیان اینکه اکنون کمبود دارو وجود دارد ولی وضعیت رو به بهبود است، اظهار کرد: اکنون عدد کمبودهای دارویی به حدود ۵۰ تا ۶۰ قلم رسیده است که بیشتر در حوزه داروهای وارداتی و یارانه‌ای است.

وی در ادامه از ترخیص حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن دارو از گمرک طی روزهای اخیر خبر داد و گفت: داروهایی که در گمرک هستند با توجه به تعهد سازمان غذا و دارو در حال ترخیص هستند و این فرصت در اختیار شرکت‌های دارویی قرار گرفته است تا طی سه ماه مدارک خود را کامل و مراحل مربوط به ترخیص را انجام دهند.

سرپرست معاونت دارویی سازمان غذا و دارو درباره میزان داروهای در گمرک مانده گفت: دارو مدام و هر روز وارد کشور می‌شود و نمی‌توان به طور دقیق اعلام کرد چه میزان دارو در گمرک است.
ترخیص دارو از گمرک با تعهد وزارت بهداشت در حال انجام است

وی با اشاره به اظهارات معاون امور گمرکات کشور مبنی بر تعهد شخصی‌اش در قبال ترخیص دارو گفت: این گونه نیست. ترخیص دارو با تعهد ریاست سازمان غذا و دارو در حال انجام است و وی تعهد کرده است شرکت‌ها پس از سه ماه مدارک و اسناد خود را تحویل دهند.

سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شرکت‌های دارویی مشکل نقدینگی داشتند که امیدواریم با این مهلت سه ماهه آن هم برطرف شود، اظهار کرد: پیش از این شرکت‌ها می‌بایست ابتدا مدارک خود را تکمیل و سپس برای ترخیص اقدام می‌کردند.
احتمال کاهش قیمت چندین قلم دارو طی دو هفته آینده

سلیمانجاهی همچنین از احتمال کاهش قیمت برخی داروها طی دو تا سه هفته آینده خبر داد و گفت: در حال ارزیابی و بازنگری قیمت برخی اقلام دارویی هستیم که اطلاعات تکمیلی آن برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی درآینده اعلام می‌شود.

http://www.tirage24.com/sal/pe/%DA%A9%D8...%AF%D9%87/
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : zenith , DavidBili , zohrevand , kohedard
#10
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
حركت مشكلات دارويي روي ريل برطرف شدن
مرهم رفع كمبودهاي دارويي بر درد بيماران نشست
روز گذشته هم به روال چند روز اخير، 150 تا 200 تن دارو از گمرك ترخيص شد تا رفته رفته مشكلات كمبود داروي بيماران خاص و صعب‌العلاج رفع شود
روز گذشته هم به روال چند روز اخير، 150 تا 200 تن دارو از گمرك ترخيص شد تا رفته رفته مشكلات كمبود داروي بيماران خاص و صعب‌العلاج رفع شود اما به رغم وعده‌هاي وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو در رفع كمبودهاي دارويي هم اكنون وضعيت اين بيماران چگونه است؟
هر چند اين روزها اخباري مبني بر ترخيص داروهاي مانده در گمركات كشور منتشر مي‌شود اما همچنان برخي اقلام دارويي كمبود دارند به گونه‌اي كه به گفته سرپرست معاونت دارويي سازمان غذا و دارو، ‌اقلام كمبودهاي دارويي به 50، 60 قلم دارو رسيده و بيشتر اين اقلام در عرصه داروهاي وارداتي و يارانه‌اي هستند. اين در حالي است كه چندي پيش معاون داروي معزول سازمان غذا و دارو از برطرف شدن مشكلات دارويي كشور و حل مشكلات توزيع داروها ظرف يك ماه آينده خبر داده بود. امروز حدود دو هفته از وعده يك ماهه آقاي معاون سابق مي‌گذرد و حالا ديگر وي در اين سمت نيست تا پاسخگو باشد. اوضاع دارويي بيماران خاص و صعب‌العلاج هم اكنون در شرايط ترخيص داروها از گمرك و با توجه به وعده‌هاي مسئولان وزارت بهداشت چگونه است؟ براي يافتن پاسخ اين سؤال به سراغ انجمن‌هاي گوناگون مي‌رويم تا وضعيت دارويي آنها را جويا شويم.

وضعيت داروهاي پيوندي و ام اس قرمز نيست
هاشم قاسمي، رئيس انجمن حمايت از بيماران كليوي در باره وضعيت داروهاي بيماران پيوند كليه به «جوان» مي‌گويد: خوشبختانه كمبود داروها تا حدي رفع شده است و بيماران در حال حاضر مشكلات كمتري دارند. در تماس ما با انجمن حمايت از بيماران ام اس نيز هر چند برخي چالش‌ها همچنان وجود دارد اما ظاهراً وضعيت رو به بهبود است و با رايزني‌هاي صورت گرفته اميد مي‌رود روزهاي بهتري هم در انتظار بيماران ام‌اسي باشد.

از دست دادن فرصت طلايي سفارش دارو
عضو مجمع عمومي كانون هموفيلي ايران اما در گفت‌وگو با «جوان » درباره وضعيت داروهاي اين بيماران اطلاعات جالبي مي‌دهد.
احمد قويدل با انتقاد از سياست‌هاي غلط مديريتي در وزارت بهداشت و تحريم‌هاي غير انساني دارو براي تحت فشار قرار دادن بيماران كشورمان مي‌افزايد:‌دارو كالايي نيست كه به محض سفارش در اختيار قرار بگيرد. كارخانه‌هاي داروسازي ظرفيت محدود و مشخصي دارند كه از چندين ماه قبل محصولات خود را پيش‌فروش مي‌كنند. از همين روي هم براي تضمين موجود دارو در كشور، وزارت بهداشت بايد تقويم واردات تهيه كند. به باور وي تغييرات مديريتي مداوم در پست‌هاي كليدي سازمان غذا و دارو پس از روي كار آمدن وزير بهداشت جديد، به چالش‌هاي دارويي دامن زد و دكتر محمد حسن طريقت منفرد به جاي آنكه از فرصت طلايي جبران كمبودها و سفارش دارو استفاده كند با تغييرات مديريتي پي در پي و اتخاذ سياست‌هاي نادرستي همانند حذف يارانه دارو يا واريز يارانه نقدي آن به حساب بيمار زمان را از دست داد و در نهايت هم بدون پيش‌بيني بودجه اقدام به افزايش قيمت دارو كرد كه اين افزايش قيمت دارو بيماران خاص را متحمل پرداخت هزينه‌هاي مابه‌التفاوت اين افزايش قيمت‌ها كرد.

يك عزل شتاب‌زده
به گفته اين عضو مجمع عمومي كانون هموفيلي ايران همچنين عزل دكتر شمس علي رضا‌زاده در آخرين روز كاري دولت دهم سبب شد تا تمامي سفارشات دارويي كه در زمان حضور و با امضاي وي به عنوان معاون داروي سازمان غذا و دارو صورت گرفته بود با عزل وي از ارزش ساقط شود و معلوم نيست چه تكليفي در انتظار اين ثبت سفارش هاست.
تأمين داروي بيماران هموفيلي براي 15 تا 20 روز
اين عضو مجمع عمومي كانون هموفيلي درباره وضعيت كنوني داروهاي بيماران هموفيلي نيز مي‌گويد:‌با استقرار گروهي متشكل از نمايندگان بانك مركزي و نمايندگان شركت‌هاي وارد كننده در گمرك روند ترخيص داروهاي وارد شده از گمركات تسريع شده است. به گفته وي از شنبه گذشته با شروع استقرار اين گروه در گمرك تا چهارشنبه 10 هزار شيشه داروي بيماران هموفيلي ترخيص شد اما هنوز توزيع نشده است. بنا به پيش‌بيني وي توزيع اين داروها نيز احتمالاً از امروز آغاز مي‌شود اما نكته مهم اينجاست كه اين مقدار دارو براي مصرف 15 تا 20 روزه بيماران هموفيلي كفايت مي‌كند و اگر وزارت بهداشت برنامه‌اي جدي براي مديريت نيازهاي دارويي كشور ندانسته باشد در آينده‌اي نزديك مشكلات بزرگي گريبانگير بيماران هموفيلي كشور مي‌شود.
بنا به تأكيد قويدل، نرسيدن دارو به بيماران هموفيلي به مرگ منتهي نمي‌شود بلكه عارضه‌هاي جبران ناپذير معلوليت را برايشان در پي دارد كه مي‌تواند سرنوشت آنها را تغيير دهد.

نياز به دارو پايان پذير نيست
تمام اين حرف‌ها نشان مي‌دهد براي رفع كمبودها و تأمين نياز بيماران اقداماتي جدي در جريان است اما اين جريان بايد ادامه داشته باشد زيرا نياز بيماران صعب‌العلاج به دارو پايان‌پذير نيست.
نویسنده : زهرا چيذري
منبع : روزنامه جوان
http://www.javanonline.ir/fa/news/606456...8%B3%D8%AA
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : zenith , DavidBili , g.someira , zohrevand
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تحقیق برای درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی درایران saffari_mo 167 156,399 2020/01/20, 09:38 PM
آخرین ارسال: زهراخانم
  جزییات بسته حمایتی وزارت بهداشت برای ۱۳۱ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج SMA 2 2,223 2019/08/11, 01:50 PM
آخرین ارسال: SMA
  ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس محمود 41 32,892 2019/06/02, 08:29 AM
آخرین ارسال: parisaa
  بودجه بیماران خاص کاهش یافت nahid 3 2,100 2019/01/03, 01:38 PM
آخرین ارسال: minas
  راه‌اندازی شبکه مراکز جامع خدمات بیماران خاص nahid 0 1,361 2018/11/12, 06:15 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 19,281 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 1,784 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  حمایت بیمه ای بیماران ام اس nahid 0 1,910 2018/01/17, 06:34 PM
آخرین ارسال: nahid
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 1,954 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  ورود جلیقه های خنک کننده ویژه بیماران MS به بازار yummy 66 39,941 2017/02/14, 07:58 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست