امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترین جراح مغزجهان، پروفسور سمیعی
#1

آیا می دانید چه کسی ابراهیم تاتلیس را از مرگ و یا فلج دائمی نجات داد؟

آیا می دانید ناجی جان محبوبترین خواننده ترکیه ( ابراهیم تاتلیس) کیست؟

بله ممکن است حدس بزنید
بزرگترین جراح مغز جهان پروفسور سمیعی

پروفسور سمیعی کیست ؟
"ابراهیم تاتلیسس" خواننده و هنرمند پر آوازه ترکیه با ترانه‌هایش مشهور خاص و عام در ترکیه، آسیای میانه و کشورهای خاورمیانه مثل آذربایجان، ایران، افغانستان، عراق، سوریه و دیگر کشورهای عربی است، تاتلیسس با ترانه‌های ترکی‌اش مشهور شده ولی گهگاه به عربی و کردی نیز ترانه‌ای خوانده‌است.

ابراهیم تاتلیسس در روز 13 مارس 2011 میلادی، در محله شیشلی استانبول از ناحیه سر هدف گلوله قرار گرفت و ترور شد. تاتلیسس هنگامی که پس از ضبط برنامه تلویزیونی مشهور خود «ایبو شو» از کانال تلویزیونی «بیاض تی‌وی» خارج می‌شد هدف این حمله قرار گرفت. پلیس اعلام کرد که ضارب از یک خودروی مشکی رنگ اقدام به شلیک چند گلوله کرده و به سرعت متواری شد. بنا به اعلام پزشکان، گلوله از پشت وارد جمجمه ابراهیم تاتلیسس شده و از قسمت جلوی سر او خارج شد.

بدنبال پخش خبر ترور این هنرمند محبوب ترکیه مردم کشورشان به امید زنده ماندن او دست به دعا بلند کردند. پزشکان بواسطه صدمه مغزی شدید این هنرمند تصور می کردند که او حتی اگر جان سالم بدر ببرد باقی عمرش را فلج خواهد بود.

برای نجات جان محبوب ترین هنرمند ترکیه نیاز به برجسته ترین جراح مغز جهان نیز بود. و او کسی نبود جز پروفسور مجید سمیعی رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و رئیس انیستیتوی علوم عصبی و دانش نورولوژی (آی ان آی) در هانوفر آلمان که پیچیده ترین جراحیهای مغز جهان در آن صورت می گیرد. مرکزی که معماری آن نیز, که به پیشنهاد دکتر سمیعی بصورت مغز یک انسان طراحی شده, یک شاهکار معماری بی نظیر بشمار می رود.

رسانه های ترکیه این جراح مغز برجسته ایرانی که از آلمان به ترکیه برده شد و ریاست تیم عمل جراحی 12 ساعته بر روی جمجمه و مغز ابراهیم تاتلیست را بر عهده داشت را بعنوان نجات دهنده جان محبوب ترین هنرمند کشورشان معرفی می کنند.. جراح برجسته ای که از جمله بنیانگذار رشته جراحی قاعده جمجمه در جهان و ابداع کننده روشهای تازه در زمینه جراحی میکروسکوپی مغز در جهان بوده است.

پروفسور مجید سمیعی متولد 1937 که روز 18 ژوئن گذشته تولد 74 سالگی

خود را جشن گرفت متولد شهر رشت مرکز استان گیلان ایران است . وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. وی بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد.

پروفسور سمیعی در دهه 1990 اقدام به تاسیس مرکز بین‌المللی علوم اعصاب ( آی ان آی) نمود. بنای این مرکز برگزفته از شکل مغز می‌باشد .این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن نیز بر عهده پروفسور سمیعی است.

پروفسور سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار او در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. وی در حال حاضر و با وجود دارا بودن 74 سال سن بسیار فعال بوده و عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را با مهارتی بی نظیر انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های مهم جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند.

پروفسور سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تاکنون تلاش زیادی را برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب در ایران صورت داده است.

برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده وی و همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته‌است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال 1988 نشان خدمت درجه 1 دولت آلمان را به او اهدا کرد. در همین سال جایزهٔ علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان، به پاس فعالیتهای پر ارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد.

پروفسور مجید سمیعی یکی از مفاخر علمی ایران و خطه سرسبز زادگاهش استان گیلان است

یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
 تشکر شده توسط : ارزو , naz.gigili , نازلی , # پریسا # , شهرزاد , somaye_602000 , بنده خدا , najva , شیرین , Hasty , rana , Ali 324 , MFhealth , chipchip , ثریا , arezooo82 , شيدا رها , shahrzad.s , نازی ی , niloufar , احمدرضا , paeazan , هانیه , ahya , visko , سمیرا67 , برگ 7
#2
angry2همه اونایی که میرن خارج فقط به ایران عشق میورزن و حاضر نیستن بیان ایران
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
 تشکر شده توسط : ثریا , najva , Saina , رزمینا , mehdisalimi , Hasty , sooorooosh
#3
باعث افتخار منه که همشهریه ماستicon_biggrin
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
 تشکر شده توسط : somaye_602000 , chipchip , ثریا , Hasty
#4
love28love28love28love28
[تصویر:  250px-Samii.jpg]
love28love28love28love28

هنوزم وقتی میاد رشت به دبیرستانش سر میزنه
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : ثریا , زهرا59 , شيدا رها , Hasty , ارزو , برگ 7
#5
کاش ما انقدر قابلیت داشتیم که به جای اینکه نخبه هامون رو راهی جاهای دیگه ی دنیا کنیم و از شون فقط 1 عشق ورزیدن از راه دور بهمون برسه نگهشون داریم و عشق رو تو چشماشون بعد از نجات جون 1 هموطنشون ببینیم.
پایدار باشی پروفسور سمیعی عزیز گرچه برای ما از تو فقط افتخار کردن باقی مونده و بس!!
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
 تشکر شده توسط : ثریا , Hasty , chipchip
#6
بعضی آدمها فرا ملیتی هستن، نباید محدودشون کرد، خدمت به وطن جای خود ولی خدمت به بشرخیلی بزرگتره، پروفسور سمیعی خیلی از مراکز تخصصی رو تو ایران راه اندازی کرده کلی هم شاگرد پرورش داده ، مهم نیست که تو ایران باشه یا آلمان مهم اینه که هست
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : ارزو , ابراهیم , kaveh_plus , سمیرا67
#7
.
قدردانی آلمان از پرفسور سمیعی پزشک نامدار ایرانی

امسال جایزه "حلقه‌ی لایبنیتز" آلمان به پرفسور مجید سمیعی اهدا شد. پرفسور سمیعی می‌خواهد ۱۰۰ جراح جوان آفریقایی را به آلمان آورده، آنها را آموزش دهد تا پس از بازگشت پزشکان دیگری را برای قاره آفریقا پرورش دهند.

جایزه "حلقه لایبنیتز" (لایبنیتزرینگ) آلمان برای طرح "آفریقا صدِ" پرفسور سمیعی به این پزشک نامدار اهدا شد. این جایزه را کلوب خبرنگاران هانوفر به کسانی اهدا می‌کند که موفق شده‌اند فعالیت ویژه‌ای در زمینه علوم، حقوق بشر یا اقدامات بشردوستانه انجام دهند؛ اقداماتی که به توسعه و پیشرفت در نقاط مختلف جها‌ن یاری رسانند. پرفسور سمیعی زاده رشت است و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را آن‌جا به پایان برده است.

کلوب خبرنگاران هانوفر روز سه‌شنبه ۱۲ نوامبر جایزه "حلقه لایبنیتز" را به خاطر تلاش پرفسور سمیعی برای آموزش پزشکانی از قاره آفریقا به او داد. سمیعی می‌خواهد ۱۰۰ جراح جوان آفریقایی را به آلمان بیاورد و آموزش دهد تا آن‌ها پزشکان دیگری را برای قاره آفریقا آموزش دهند. پرفسور سمیعی در این مراسم گفت: «این جایزه نه به من، بلکه به قاره‌ای با نزدیک به یک میلیارد جمعیت اهدا شد.»

پرفسور مجید سمیعی، از مشهورترین جراحان مغز و اعصاب جهان است و تا کنون جوایز بسیاری دریافت کرده. او می‌گوید این جایزه برایش ارزش ویژه‌ای دارد، چون برای کمک به قاره‌ای است که به نسبت جمعیت‌اش به شدت از امکانات پزشکی محروم است. به گفته‌ی پرفسور سمیعی میزان مرگ و میر در آفریقا بر اثر صدمات مغزی سه برابر بیماری ایدز است.

   
"لایبنیتز رینگ" معادل ۱۵ هزار یورو (بیش از ۲۰ هزار دلار) ارزش دارد و هرسال به فراخور برنده آن طرحی جدید روی آن حک می‌شود. بر روی حلقه اهدائی به پرفسور سمیعی، قاره آفریقا و مغز انسان حک شده است. جایزه "لایپنیتز رینگ" در سال ۲۰۰۴ به شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل اهدا شد.

پرفسور مجید سمیعی از اولین جراحان مغز و اعصاب بود که دست به جراحی میکرسکوپی زد. او صدها مقاله و ۱۷ جلد کتاب نوشته است. او پس از سفر به آلمان، تحصیل در رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه یوهانس گوتنبرگ در شهر ماینتس شروع کرد و متخصص جراحی مغز و اعصاب شد.

سخنران اصلی این مراسم گرهارد شرودر، صدراعظم پیشین آلمان بود. او از اهمیت حضور پرفسور سمیعی در آلمان و شهر هانوفر سخن گفت. آقای شرودر خاطر نشان کرد که پرفسور سمیعی شاگردان زیادی در سراسر جهان تربیت کرده‌ که اکنون در کشورهای مختلف مشغول فعالیت‌‌اند.

صدراعظم پیشین آلمان ضمن قدردانی از زحمات سمیعی به این نکته اشاره کرد که سمیعی پایه‌گذار مرکز بین‌المللی علوم اعصاب INI در شهر هانوفر ‌است که در نوع خود در دنیا بی‌نظیر است و شهرتی جهانی دارد.

گرهارد شرودر، صدراعظم پیشین آلمان گفت: «اگر کسی به ایران سفر کرده باشد و ایرانی‌ها را بشناسد، آنوقت متوجه می‌شود که انگیزه قوی سمیعی برای گسترش دانش‌اش از کجا سرچشمه گرفته است.»

           
دراین مراسم بسیاری از جراحان مغز واعصاب برجسته‌ی جهان و چهره‌های سرشناس سیاسی و رسانه‌ای آلمان شرکت داشتند.

یان هوفر، رئیس گویندگان شبکه اول تلویزیون سراسری آلمان که در این مراسم شرکت داشت نیز به دست‌آوردهای پرفسور مجید سمیعی پرداخت و از او قدردانی کرد.
       
در این مراسم هیئتی علمی از ایران نیز شرکت کرده بود.
از جمله شرکت‌کنندگان هیئت علمی ایران در این مراسم افراد زیر بودند: حسن امامی رضوی، معاون وزیر بهداشت، علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مصطفی غفاری، مدیر اجرایی سمپوزیوم بین‌المللی جراحی مغز و اعصاب و عباس نوروزی، معاون مرکز تحقیقات مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران.

http://www.dw.de/%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%A...g-17226810
14.11.2013
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : chipchip , zohaa , ahya
#8
واقعا کارشون جای تحسین داره.
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
#9
قضاوت با شما !

پرفسور سمیعی خواننده ترک را درمان نکرده!


شایعه:

ابراهیم تاتلیس، خاطرت هست سال‌ها پیش در یک مصاحبه‌ی تلویزیونی اعلام کردی که از ایرانی‌ها متنفر هستی. خوشحالم که سلامتیت بهت بازگشت. اما تا وقتی که نفس می‌کشی یک چیز رو هیچ‌وقت فراموش نکن. و اون اینکه جونت رو یک ایرانی نجات داد.
رسانه‌های ترکیه پروفسور سمیعی، جراح مغز برجسته‌ی ایرانی که برای جراحی ابراهیم تاتلیس به ترکیه برده شد و ریاست تیم عمل جراحی ۱۲ ساعته بر روی جمجمه و مغز ابراهیم تاتلیس را بر عهده داشت را بعنوان نجات دهنده‌ی جان محبوب‌ترین هنرمند کشورشان معرفی کردند. جراح برجسته‌ای که از جمله بنیانگذار رشته‌ی جراحی قاعده‌ی جمجمه در جهان و ابداع کننده‌ی روش‌های تازه در زمینه‌ی جراحی میکروسکوپی مغز در جهان بوده است.


واقعیت:

اما تاتلیس بارها اعلام کرده که عاشق ایرانی‌هاست و از ایرانیان متنفر نیست. در لینک یوتیوب زیر می‌گوید که در یک مصاحبه در جواب سؤال «ایرانی ها رو دوست داری؟» به مزاح گفته است:
نه! دوست ندارم!
و بعد از دو ثانیه: این چه سؤالیه؟! معلومه که دوست دارم! این همه طرفدار دارم اونجا!
اما مصاحبه‌گر فقط بخش اول را پخش کرده!

او در این ویدئو چند بار اعلام می‌کند که عاشق ایرانی‌ها و طرفداران ایرانی‌اش است.
البته عکس دکتر سمیعی با او کار سخیف فتوشاپی است. در عکس اصلی، رجب طیب اردوغان به ملاقات او رفته است.
تاتلیس پس از سوءقصد در ترکیه مورد مداوا قرار گرفت. گلوله از جمجمه‌ی او خارج و پس از دو هفته اعلام شد که حال عمومی او آن‌قدر خوب است که بتواند به کمک عصا بایستد و سپس مصاحبه کرده و به طرفداران اعلام نمود که زنده و خوب است.
پس از مدتی برای فیزیوتراپی و حرکت درمانی به کلینیکی در جنوب مونیخ آلمان رفت. در آنجا برای بهبود کیفیت حرکتش، عمل جراحی روی او انجام شد که پزشکان آلمانی آن را موفقیت آمیز ندانستند. آنها معتقد بودند به احتمال قوی دست چپ او برای باقی عمر فلج خواهد ماند و تکلم و خواندن برایش دشوار خواهد بود.
گرچه نمی‌توان منکر نام و آوازه‌ی دکتر سمیعی در جراحی مغز شد؛ اما در خبرهای مربوط به تاتلیس (انگلیسی یا ترکی) اشاره‌ای به ایشان به عنوان جراح نشده است. تنها در وبلاگ‌های فارسی زبان، پیجی به نام ایشان در فیس‌بوک و ویکی‌پدیای فارسی از او نام برده شده که البته مستند نیست. پیج فیس‌بوکی توسط ایشان یا تیم ایشان اداره نمی‌شود. در سایت مرکز بین‌المللی مغز و اعصاب که توسط دکتر سمیعی مدیریت می‌شود نام یا لینکی از این پیج نیست. در پیج مذکور اعلام شده:
«این صفحه لزوماً بیانگر نظرات پروفسور نیست و توسط یکی از دوستداران ایشان در ایران راه اندازی شده است. هدف اصلی این صفحه انعکاس آخرین اخبار و دستاوردهای ایشان و ارائه‌ی نحوه‌ی تماس با ایشان به علاقمندان است.»

سایت مرکز بین الملی مغز و اعصاب

پی نوشت: تیم گمانه در این مورد مکاتبه ای با دفتر پروفسور سمیعی داشته است که پاسخ آن را در اینجا می آوریم.
در پاسخ به ما گقته شده است که ایشان نام ابراهیم تاتیلس را بخاطر نمی‌آورند و هیچ عملی در ترکیه نداشته‌اند.

Dear Sir,

Thank you for your email.

Answering your questions, I talked to professor Samii about your concerns.

He operates a lot of famous patients very often and he doesn’t remember the names,

But he is sure he has never been in Turkey to do a surgery.

He performs all the surgeries

In our clinic in Hannover, Germany.


With Best Regards

Dr. med Sara S. Moosavi

Assistant Doctor to Prof. Dr. med. Dr. h. c. mult. M. Samii

International Neuroscience Inistitute Hannover Rudolf-Pichlmayr-Str. 4

D-30625 Hannover

Email: samii.office-moosavi@ini-hannover.de

منبع:
http://www.gomaneh.com/?p=628
28 دسامبر, 2012
 تشکر شده توسط : احمدرضا
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برجسته‌ترين جراح چشم پزشک ایرانی در امريكا به کما رفت نازلی 1 2,588 2012/08/14, 06:36 PM
آخرین ارسال: paeazan
  شركت در رای گیری انتخاب بزرگترین دانشمند شیمی جهان در سال 2011 AVID2000 0 2,771 2011/06/26, 09:03 AM
آخرین ارسال: AVID2000



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست