نظرسنجی: آیا شما ؟
قبول دارید؟
13.33%
2 13.33%
قبول ندارید و کمتر است؟
86.67%
13 86.67%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن امید به زندگی در ایران 75 سال است
#1
فتانه انفرادی:
درحالی‌که عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، سال ها مورد توجه سازمان جهانی بهداشت بوده ولی در کشور ما هنوز این مسئله مورد توجه کافی قرار نگرفته است.


این مطلب را رئیس سازمان نظام‌پزشکی کشور در همایش عوامل اجتماعی مؤثر برسلامت که روز گذشته در سالن همایش‌های کتابخانه ملی برگزارشد، عنوان کرد.دکتر شهاب الدین صدر، با بیان اینکه مسایل اجتماعی، مهم‌ترین عامل مؤثر بر سلامت در جوامع است افزود:50درصد عوامل مؤثر سلامت، اجتماعی است و این درحالی است که ژن و عوامل بیولوژیک 15درصد، عوامل پزشکی 25درصد و رفتارهای فردی و اجتماعی 10درصد بر سلامت تاثیر‌گذار هستند.وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: سلامت مقوله‌ای است که بدون عزم ملی، همکاری بین بخشی و مشارکت مردم تامین نمی‌شود به همین دلیل همه باید در جهت رسیدن به اهداف عالی در این زمینه همت گمارند و نگاهی سلامت محور از سوی مردم و مسئولان ایجاد شود.رئیس سازمان نظام پزشکی به بحث عدالت در سلامت اشاره کرد و گفت: توجه به عدالت در سلامت باعث می‌شود تا همه آحاد مردم بتوانند از امکانات و خدمات بهداشتی و درمانی مناسب برخوردار باشند.

موانع اجرای عدالت در بخش سلامت

دکترصدر به برخی از عوامل اجتماعی مؤثر برسلامت اشاره کرد و افزود: بدون ریشه کن شدن و کاهش جدی فقر، داشتن امنیت غذایی، مسکن، محیط‌زیست سالم، تفریح، درآمد پایدار و اصلاح شرایط زندگی در حاشیه شهرها نمی‌توان به اهداف عدالت در سلامت دست‌یافت.وی افزود: توسعه یک جامعه، می‌تواند براساس کیفیت سلامت جمعیت، میزان عادلانه بودن توزیع خدمات سلامت بین طیف‌های اجتماعی و درجه حمایت موجود برای محرومیت ناشی از بیماری قضاوت شود.دکترصدر گفت: داشتن جامعه‌ای سالم و بهداشتی نه تنها باید به یک خواست و مطالبه عمومی تبدیل شود بلکه باید به یک اراده و همت ملی منتهی شده و مردم بیش از اینکه دیگران را مسئول سلامت جامعه بدانند باید خود را مکلف به حفظ و ارتقای سلامت جامعه بدانند.وی در باره ارتباط درآمد و سلامت گفت: طول عمر افراد برخوردار از لحاظ مالی بیش از دهک‌های دیگر در کشور است.وی سن امید به زندگی را در کشور 75سال اعلام کرد و گفت: این عدد در نقاط مختلف کشور متغیر است و هرچه میزان آن افزایش یابد، نشان‌دهنده عدالت در سلامت است.

لزوم توجه جدی به بخش سلامت

در همایش عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، دکتر علیرضا مرندی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز از آموزش، پژوهش، ارائه خدمات سلامت و پاسخگویی به‌عنوان 4وظیفه دانشکده‌های پزشکی یاد کرد و افزود: مرتبط بودن آموزش و پژوهش و خدمات سلامت با نیاز جامعه، کیفیت مطلوب آموزش و خدمات، اثر بخشی و عدالت در سلامت از معیارهای پاسخگویی است.وی در بحث عدالت در سلامت گفت: آحاد مردم باید از حداکثر سلامت جسم و روان برخوردار باشند و همه متولیان سلامت باید در این زمینه توجه جدی داشته باشند.

دکتر مرندی با بیان اینکه در کشورهای غربی، نگاه و رویکرد‌های جدید به مقوله سلامت طی سال‌های اخیر شده است افزود: نگاه جدی به زیربناها در سلامت، چرخش از فوق تخصص و مراقبت‌های ویژه به مراقبت‌های اولیه سلامت، داروهای ژنریک، توجه خاص به عوامل اجتماعی سلامت و علاوه برآن عدالت در سلامت، ازجمله رویکرد‌ها و چرخش‌های جدید کشورهای غربی به مقوله سلامت است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هدف اصلی آموزش پزشکی باید کاهش بار بیماری‌ها و ارتقای سلامت باشد به بیان دیگر، ما نباید بگذاریم مردم بیمار شوند. به همین دلیل باید برای مراقبت‌های اولیه و پیشگیری، آموزش شیوه زندگی سالم و سلامت معنوی راهکارهای جدی اندیشیده شود و در این جهت مشارکت مردم و همکاری‌های بین بخشی ضروری است.

دکتر بهنام پرهیزگاردبیر اجرایی این همایش نیز گفت: آگاهی از اهمیت سلامت سبب خواهد شد که به این مقوله جدی‌تر نگریسته شود، به همین منظور در این همایش عواملی که در به دست آمدن سطح فعلی و ارتقای سلامت نقش دارند، شناسایی شده و نقش و اندازه آنها در سلامت مشخص می‌شود.

با زیر میزی و تخلفات پزشکی به شدت بر خورد می شود

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در پاسخ به سؤال خبرنگار همشهری درباره بحث تخلفات پزشکی و بحث زیرمیزی گفت: سازمان نظام پزشکی به‌شدت با موضوع زیرمیزی و سایر تخلفات پزشکی برخورد و به همه شکایت‌ها رسیدگی می‌کند.دکتر صدر افزود: پزشکان باید براساس تعرفه‌های مصوب و قانونی از بیماران وجه دریافت کنند چرا که در غیر‌این صورت به‌شدت برخورد خواهد شد.رئیس سازمان نظام پزشکی، همچنین گفت: توجه به عوامل اجتماعی بر سلامت موضوعی جدی است و باید به مجموعه عوامل آن با نگاه ویژه نگریست.



فایل‌(های) پیوست شده
.jpg   khoda.jpg (اندازه: 19.45 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : فرناز , ساغر , # پریسا # , رنگین کمان
#2
من به این حرفها اصلا کار ندارمangry2منعاشقزندگیم وبایـــــــــــــــــد200سال عمر کنمagreement2agreement2agreement2
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
 تشکر شده توسط : ساغر , شهرزاد , # پریسا # , blue sky , A.Kh
#3
منکه دوس دارم تا وقتی سرِ پام زنده باشم.دوس ندارم زمین گیر بشم و بقیه جورمو بکشن
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
 تشکر شده توسط : شهرزاد , # پریسا # , kaveh_plus , earth , fatima24 , A.Kh
#4
به نظر من چند سال عمر کردن اصلاً مهم نیست , مهم اینه که:
زندگی را به زنده بودن بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت
با تمام بی کسی هایم کســـی دارم هنـــــوز

گاهی گمان نمی کنی و می شود/گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای, گدائی و بخت نیست /گاهی تمام شهر گدای تو می شود

 تشکر شده توسط : # پریسا # , شهرزاد , A.Kh
#5
منم مثل ساغر جون فکر میکنم
همیشه آرزو داشتم یهو بمیرم نه با مریضیinnocent0001.gif
 تشکر شده توسط : شهرزاد
#6
من همیشه آرزوم بوده تا 60 سالگی زنده بمونم تا محتاج کسی نباشم
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
 تشکر شده توسط : شهرزاد , kaveh_plus
#7
به نظر من کیفیت زندگی مهم است نه کمیت .......
مهم این است که نام خوب ازخودمون بزاریم و یک کار مثبت انجام داده باشیم و مثل این بیت نشیم
عمر گرانمایه دراین صرف شد تا چه خوریم صیف وچه پوشیم شتا
هیچ کس نمی تواند به عقب برگردد واز نوشروع کند اما.........
همه می توانند از حالا شروع کنند
 تشکر شده توسط : احمدرضا , شهرزاد , رنگین کمان , Ali 324
#8
بچه ها من فکر نمی کنم این مطلب منظورش این باشه که ما چقدر دوست داریم چقدر زندگی کنیم یا کیفیت زندگیمون چه جوری باشه ؟ این مطلب داره درباره سنه امید به زندگی تو جامعه ما صحبت میکنه . یعنی عوامل محیطی و اجتماعی که شرایط امید به زندگی رو تو یه جامعه تعریف می کنه . یعنی به کلیت جامعه برمی گرده نه نگاه فردی
 تشکر شده توسط : شهرزاد
#9
اینا همش دروغه فکر نکنم توی ایران سن امید به زندگی به 40 سال هم برسه.confused2confused2confused2confused2confused2confused2confused2confused2
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
 تشکر شده توسط : شهرزاد
#10
من ولی میخوام200سال عمر کنمsadsadsadsadsadsadsadsadsad
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
 تشکر شده توسط : شهرزاد
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ۷ گام برای بازسازی زندگی نازلی 1 2,733 2013/08/18, 03:43 PM
آخرین ارسال: nazaninamiri70



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست