امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنج دودی اری یا خیر؟
#2
confused2confused2confused2confused2

واااا من که 19 ساله اینجا زندگی میکنم برنج دودی ندیدم تا حالا چه برسه بخورم.مگه الانم هست؟

اون قدیما مامان بزرگم اینا میخوردن.ماشا.. سرحال و سالم بودن ام اس هم نگرفتنconfusedlaughing3laughing3

ولی روشش اینطوری که نوشتی تا جایی که من میدونم نیست.برنج رو که هنوز شلتوکه(یعنی رو خوشه )تویه اتاقکی که کوچیکه معمولا از اون بالا اویزوون میکنن بعد پایینش اتیش روشن میکنن طوری که شعله ور نشه و فقط گرماش بره بالا بعد برنجا دودی میشن.

مرحله بعد اینه که خرمن میکنن(اصطلاحش همینه دیگه!)برنج از رو خوشه جدا میشه

مرحل آخر میره کارخونه تا سفید شه.

اینطوری که من میدونم فقط این برنج خشکتره و رنگش یکم فرق داره و از دود خبری نیست چون تو کارخونه سبوسش جدا شده و صاف و صیقلیه.
حالا شاید یه عده کیسه رو میذارن کنار آتیش angry2


به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...













  


پیام های داخل این موضوع
برنج دودی اری یا خیر؟ - توسط فرناز - 2011/12/17, 01:31 PM
RE: برنج دودی اری یا خیر؟ - توسط paeeze - 2011/12/18, 07:56 PM
RE: برنج دودی اری یا خیر؟ - توسط najva - 2011/12/18, 09:25 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پخت برنج - آبکش یا کته ؟ سحــــــــر 3 6,186 2012/12/06, 04:32 PM
آخرین ارسال: sargol



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان