امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسپارتيم ، سم شیرین
#3
زماني که حرارت اين شيرين کننده از 86 درجه فارنهايت بالاتر برود، الکل چوب موجود در آسپارتيم تبديل به فرمالدئيد مي شود و سپس مبدل به اسيد فرميک مي گردد، که در نتيجه در بدن انسان سبب اسيدي شدن مواد خورده شده مي شود...

دوستان این نکته مهمی است که اسیدی شدن باعث بروز چنین مشکلاتی و باعث بروز بیماری ام اس میشود و بیشتر غذاهای سردی بخش که خاصیت اسیدی دارند نیز این خاصیت را دارند. پس راه حل خیلی ساده است.
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : نازلی , ostad2000 , aztab , kia
  


پیام های داخل این موضوع
آسپارتيم ، سم شیرین - توسط aztab - 2011/03/08, 11:34 PM
RE: سم شيرين! بايد بخوانيد! - توسط شفا یافته - 2011/03/09, 11:17 AM
RE: سم شيرين! بايد بخوانيد! - توسط nazli - 2011/03/14, 08:50 PM
RE: سم شيرين! بايد بخوانيد! - توسط Majid - 2011/03/17, 02:51 PM
RE: سم شيرين! بايد بخوانيد! - توسط Matilat - 2011/03/17, 04:06 PM
RE: سم شيرين! بايد بخوانيد! - توسط hedieh - 2011/05/29, 02:22 PM
RE: سم شيرين! بايد بخوانيد! - توسط havaars - 2011/05/29, 02:29 PM



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان