2011/03/09, 11:17 AM
زماني که حرارت اين شيرين کننده از 86 درجه فارنهايت بالاتر برود، الکل چوب موجود در آسپارتيم تبديل به فرمالدئيد مي شود و سپس مبدل به اسيد فرميک مي گردد، که در نتيجه در بدن انسان سبب اسيدي شدن مواد خورده شده مي شود...
دوستان این نکته مهمی است که اسیدی شدن باعث بروز چنین مشکلاتی و باعث بروز بیماری ام اس میشود و بیشتر غذاهای سردی بخش که خاصیت اسیدی دارند نیز این خاصیت را دارند. پس راه حل خیلی ساده است.
دوستان این نکته مهمی است که اسیدی شدن باعث بروز چنین مشکلاتی و باعث بروز بیماری ام اس میشود و بیشتر غذاهای سردی بخش که خاصیت اسیدی دارند نیز این خاصیت را دارند. پس راه حل خیلی ساده است.
من هم ام اس داشتم.