امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت عوارض کورتون ونکات لازم در زمان مصرف
#8
کد خبر:۴۴۲۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۵:۱۳
مصرف بي رويه كورتن، خطر ابتلا به ديابت را به همراه دارد
رئيس انجمن ديابت ايران گفت:مصرف بي رويه كورتن موجب مقاومت بدن نسبت به ترشح انسولين مي شود و با افزايش قند خون، خطر ابتلا به ديابت نوع 4 را به همراه مي آورد.
اسداله رجب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با تاكيد بر اينكه مصرف بي رويه داروي كورتن مي تواند خطر ابتلا به ديابت نوع 4 را به همراه داشته باشد گفت: مصرف بي رويه كورتن موجب مقاومت بدن نسبت به توليد انسولين مي شود و در اين صورت قند خون افراد افزايش يافته و ديابت ثانويه را به وجود مي آورد.

وي در ادامه با بيان اينكه مبتلايان به ديابت نيز تنها بايد در موارد ضروري از كورتن استفاده كنند، افزود: بيماران مبتلا به ديابت كه براي بيماري هاي مفصلي و ... نيار به يك دوره كورتن درماني داشته باشند بايد براي جلوگيري از افزايش قند خون به منظور تغيير دوز داروهايشان با متخصص غدد نيز مشورت كنند.

رجب تصريح كرد: بيماران مبتلا به ديابت نبايد براي درمان بيماري هايي همچون سرماخوردگي و يا يا تجويز دندان پزشكان براي تسكين درد يا كاهش التهاب از داروي كورتن استفاده كنند.
همچنين مصرف داروي كورتن براي ساير افراد نيز در موارد غير ضروري همچون بيماري هاي فوق الذكر خطر ابتلا به ديابت را به همراه دارد.



هشدار نسبت به مصرف بی رویه داروها:
مصرف کورتون ها و داروهای اعصاب دو عامل اصلی بروز گلوکوم است
مصرف طولانی مدت و بی رویه کورتون ها به ویژه کورتون های چشمی و برخی از داروهای اعصاب دو عامل اصلی و زمینه ساز بروز گلوکوم است.

به گزارش بنیان، امیرعلی شایسته متخصص بیماری های چشم اظهار داشت: بیماری گلوکوم یا آب سیاه، از جمله بیماری های مهم و شایع چشم است که در آن عصب بینایی بر اثر افزایش فشار درونی چشم تحلیل می رود و حتی این اتفاق ممکن است بدون افزایش فشار داخل چشم هم بروز کند.
وی با اشاره به اینکه افزایش فشار مایع داخل چشم خطر ابتلا به گلوکوم را افزایش می دهد تصریح کرد: با توجه به نوع گلوکوم عامل ایجاد کننده بیماری می تواند متفاوت باشد ولی برخی از عوامل می توانند خطر ابتلا به هر نوع گلوکومی را افزایش دهند.

شایسته با اشاره به نقش برخی داروها در افزایش خطر ابتلا به گلوکوم افزود: مصرف طولانی مدت و بی رویه کورتون ها به ویژه کورتون های چشمی و برخی از داروهای اعصاب دو عامل اصلی و زمینه ساز بروز گلوکوم است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران وی گفت: بتامتازون، دگزامتازون ،پردنیزولون و هیدروکورتیزون از جمله کورتون های چشمی هستند که استفاده آنها می تواند خطر ابتلا به گلوکوم را در طولانی مدت افزایش دهد.

وی یادآور شد: علاوه بر کورتون های چشمی کورتون های خوراکی یا تزریقی استنشاقی و جلدی نیز می توانند خطر ابتلا به گلوکوم را افزایش دهند.

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : maryamgoli , kiana
  


پیام های داخل این موضوع
RE: کورتون چیست و عوارض آن کدام است ؟ - توسط sargol - 2013/06/17, 11:46 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پالس تراپی وعوارض کورتون TootFarangi 269 296,330 2022/08/27, 12:39 PM
آخرین ارسال: zahra.mash
  چگونه از پزشکتان در زمان نیاز به پالس و حمله ms وقت ملاقات گرفتین hessam 6 4,618 2018/06/17, 12:50 PM
آخرین ارسال: nahid
  دلیل تزریق کورتون هنگام تغییر دارو haniehh 8 4,559 2018/05/15, 07:09 PM
آخرین ارسال: الی کوچولو



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان