امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قلب درد!
#11
علت‌ها و دلایل درد در قفسه سینه مربوط به قلب
هر چند علت‌های دیگری نیز ممکن است داشته باشد، با این حال، مشکلات و درد قلب، علتی شایع برای دردهای قفسه سینه، محسوب می‌شوند، از جمله:

بیماری عروق کرونر قلب
این بیماری، باعث می‌شود در قفسه سینه، دردی بروز کند که با نام آنژین قلبی معروف می‌باشد. درد می‌تواند به سمت بازوها، شانه، پشت و همچنین فک نیز گسترش یابد. در ناحیه سینه، درد به‌صورت فشار (شبیه نواری تنگ دور سینه) و سنگینی سینه احساس می‌شود.

سکته یا حمله قلبی، انفارکتوس میوکارد
سکته یا حمله قلبی، در قفسه سینه دردی ایجاد می‌کند که شبیه درد آنژین قلبی است، اما درد معمولا در سمت چپ یا میانه سینه احساس می‌شود. درد به‌صورت احساس فشار بر سینه ظاهر شده، از شدت بالایی برخوردار بوده و با استراحت برطرف نمی‌گردد. درد ممکن است با عرق سرد، احساس تهوع، تنگی نفس و همچنین ضعف شدید همراه باشد.

میوکاردیت، التهاب عضلات قلب
عضلات قلب (میوکاردیوم)، دچار التهاب شده، علاوه بر درد قفسه سینه، ممکن است علائمی دیگر نظیر تب، خستگی، تپش شدید قلب، مشکلات تنفسی و همچنین بی حالی در بیماران قلبی را در پی داشته باشد.

پریکاردیت، التهاب پرده پریکارد قلب
التهاب یا عفونت در پرده پریکارد، پریکاردیت نامیده می‌شود. پریکارد، نوعی بافت همبند کیسه مانند می‌باشدکه اطراف قلب را فرا گرفته است. درد پریکاردیت و درد آنژین قلبی تا حدودی مشابه هستند. با این‌حال، درد پریکاردیت، غالبا به‌صورت تیز و ادامه‌دار بوده، و در امتداد عضلات شانه و قسمت بالای گردن نیز گسترش می‌یابد. بلعیدن غذا، نفس کشیدن و همچنین خوابیدن به پشت، می‌تواند این درد را تشدید نماید.

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک
در این بیماری، عضله قلب (میوکاردیوم) رشد غیر طبیعی داشته و ضخیم‌تر می‌شود. عموما هنگام ورزش و تمرینات بدنی، درد قفسه سینه و تنگی نفس ظاهر می‌گردد. این نوع کاردیومیوپاتی (دسته‌ای خاص از بیماری‌های مربوط به عضلات قلب) علاوه بر درد در قفسه سینه، می‌تواند احساس گیجی و عدم تعادل، سبکی سر، از حال رفتن (غش) و سایر نشانه‌ها را نیز به‌دنبال داشته باشد.

افتادگی دریچه میترال
افتادگی یا پرولاپس دریچه میترال، نوعی اختلال در عملکرد دریچه میترال قلب می‌باشد که گاهی نشانه خاصی ندارد، خصوصا زمانی که پرولاپس خفیف باشد. در صورت وجود، نشانه‌ها طیف متنوعی را شامل می‌شوند، از جمله: درد در قفسه سینه، احساس تپش و لرزش قلب، احساس گیجی و عدم تعادل

شکاف در لایه داخلی عروق کرونر
لایه داخلی رگ‌ها که در تماس با خون قرار دارد، می‌تواند دچار شکاف شده که در اصطلاح پزشکی، دیسکسیون نامیده می‌شود. دیسکسیون ممکن است در آئورت و یا سایر رگ‌ها نیز اتفاق بیفتد. اگر پارگی و شکاف در لایه داخلی عروق کرونر قلب باشند، اصطلاحا Spontaneous Coronary Artery Dissection) SCAD) نامیده می‌شود. این عارضه، در اثر فاکتورهای مختلفی به‌وجود می‌آید و هر چند شیوع بسیار کمی دارد، اما می‌تواند مرگ‌آفرین باشد. بیماران، دردی مانند پاره شدن بافت احساس می‌کنند که شدید و طاقت‌فرسا بوده و به سمت گردن، شکم و همچنین پشت نیز انتشار می‌یابد.

علائم و نشانه‌های درد قفسه سینه مربوط به قلب
درد قفسه سینه، شایع‌ترین علامت مشکلات قلبی می‌باشد. با این حال، در برخی افراد نشانه‌های دیگری اتفاق می‌افتند که ممکن است شامل درد در قفسه سینه نباشند، یا اینکه به‌همراه آن، ظاهر شوند. خصوصا زنان، نشانه‌هایی غیر معمول را گزارش می‌کنند که در ادامه روند درمان، به‌عنوان عارضه قلبی، مورد تشخیص قرار می‌گیرند.

احساس سنگینی و فشار در ناحیه سینه
درد در ناحیه بازوها، فک و نیز پشت
خستگی
احساس سبکی سر، گیجی و عدم تعادل، همچنین تنگی نفس
درد در ناحیه شکم و یا احساس تهوع
بروز درد پس از فعالیت بدنی شدید
اگر به‌همراه درد قفسه سینه، حداقل یکی از این نشانه‌ها ظاهر شده است، ضروری است با اورژانس (۱۱۵) تماس بگیرید:
در زیر استخوان جناغ سینه، دردی شبیه به این موارد بروز کرده است: سنگینی و وارد آمدن فشار بر سینه و یا احساسی شبیه به اینکه نواری تنگ و محکم سینه را فشار می‌دهد.
درد قفسه سینه به سمت بازوی چپ، فک و همچنین پشت نیز گسترش می‌یابد.
درد ناگهانی، شدید و تیز بوده، با تنگی نفس همراه است، به‌ویژه اگر بروز درد زمانی باشد که مدت طولانی بی‌حرکت بوده‌اید (مثلا به دلیل مسافرت طولانی یا بارداری و زایمان).
احساس تهوع، گیجی و عدم تعادل، تپش شدید قلب و یا تنفس شدید (نفس نفس زدن)، احساس سردرگمی، رنگ‌پریده بودن، و همچنین تعرق شدید
در این موارد، تماس با پزشک، کافی خواهد بود:
تب و یا لرز ظاهر شده، و یا هنگام سرفه ‌کردن، خلط زرد مایل سبز دیده می‌شود.
بلعیدن غذا یا مایعات با مشکل و دشواری همراه است.
درد شدید در ناحیه سینه که برطرف نشده و تسکین نمی‌یابد.
درد قفسه سینه ناشی از مشکلات ریوی
پلوریت یا پلورزی، التهاب و تحریک پرده جنب، که ریه را از بیرون می‌پوشاند.
پنوموتوراکس، وجود هوا در حفره جنب که مانع باز شدن کامل ریه می‌شود.
سینه‌پهلو یا ذات‌الریه و همچنین آبسه ریه
آمبولی ریه، وجود لخته خون یا گاهی چربی در سرخرگ‌های بافت ریه
هایپرتنسیون ریوی، افزایش فشار خون در عروق ریوی
آسم
درد قفسه سینه ناشی از مشکلات گوارشی
بیماری ریفلاکس معده به مری، بازگشت اسید معده به مری
بروز اختلال در انقباضات عضله مری
سوراخ شدن یا پرفوراسیون در دیواره مری
زخم‌های پپتیک، زخم در لایه مخاط و زیر مخاط در ناحیه مری، معده و بخش بالایی روده کوچک
فتق هیاتال، وارد شدن قسمتی از معده به قفسه سینه
پانکراتیت، التهاب پانکراس (لوزالمعده)
مشکلات کیسه صفرا
افزایش حساسیت مری، پایین آمدن آستانه تحریک گیرنده‌های حسی دستگاه عصبی در ادراک یا گزارش درد، به ‌علت اختلال در عضله مری و اعصاب مربوط به آن، که افزایش سوزش سردل و درد در قفسه سینه را به‌دنبال خواهد داشت، در حالیکه افراد مشابه، چنین حالاتی ندارند. این اختلال از نوع عملکردی، به‌شمار می‌آید.
درد قفسه سینه ناشی از مشکلات عضلانی اسکلتی و یا سیستم عصبی
آسیب یا جراحت در دنده‌های قفسه سینه
کشیدگی عضله
زونا، فعال شدن مجدد ویروس آبله مرغان
درد قفسه سینه ناشی از سایر علت‌های بالقوه
اضطراب و همچنین حمله هراس یا به‌عبارتی شوک ناشی از ترس، نیز ممکن است درد در قفسه سینه را در پی داشته باشند. برخی نشانه‌های مرتبط با آن‌ها، عبارتند از: احساس گیجی و عدم تعادل، احساس تنگی نفس، احساس تپش و لرزش قلب، احساس گزگز کردن یا مورمور شدن، همچنین رعشه و لرزیدن

درمان درد قفسه سینه
درمان درد در قفسه سینه، به شناسایی علت درد بستگی خواهد داشت. دارودرمانی، انجام عمل‌های غیرتهاجمی، جراحی و یا ترکیبی از موارد فوق، می‌توانند به‌عنوان راهکارهای درمانی، مورد توجه قرار گیرند.

درمان‌های مرتبط با قلب

مصرف داروهایی شامل نیتروگلیسیرین و سایر داروهای بازکننده رگ‌های شریانی، داروهای حل‌کننده لخته‌‌های خونی، و همچنین داروهای رقیق‌کننده خون
کاتتریزاسیون قلبی، استفاده از بالون یا استنت، به منظور باز کردن شریان‌های مسدود شده
ترمیم شریان‌ها (سرخرگ‌ها) از طریق جراحی
سایر درمان‌ها

مصرف آنتی اسید و یا سایر روش‌ها به منظور بهبودی سوزش سردل و بازگشت اسید معده به مری
داروهای ضد اضطراب جهت تسکین درد قفسه سینه ناشی از اضطراب و حمله‌های هراس
در مواردی مانند پنوموتوراکس، ورود هوا بین دو لایه پرده جنب، ممکن است باعث شود در قسمتی از ریه، روی هم افتادگی یا کولاپس اتفاق بیفتد (collapsed lung). با انجام روش‌هایی، فشار از روی ریه برداشته می‌شود. در نتیجه ریه می‌تواند دوباره باز شود که نهایتا، بهبودی درد قفس سینه را به‌دنبال خواهد داشت.

منبع :
http://drgalb.ir/%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%...%B1%DB%8C/
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : yas8866 , آنا
#12
سلام ممنون شهرزاد جان از اطلاعات جامع و کاملی که در اختیار ما گذاشتی .
من خودم درد قلب دارم و تپش قلب هم داشتم که دارو مصرف کردم و خوب شد ، البته من سابقه خانوادگی بیماری قلبی هم دارم .
به دکتر خودم و دکتر مادرم گفتم ،گفتن مربوط به استرس است ، و چیز خاصی نیست .
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
 تشکر شده توسط : شهرزاد
#13
(2017/07/15, 04:58 PM)yas8866 نوشته است: سلام ممنون شهرزاد جان از اطلاعات جامع و کاملی که در اختیار ما گذاشتی .
من خودم درد قلب دارم و تپش قلب هم داشتم که دارو مصرف کردم و خوب شد ، البته من سابقه خانوادگی بیماری قلبی هم دارم .
به دکتر خودم و دکتر مادرم گفتم ،گفتن مربوط به استرس است ، و چیز خاصی نیست .


در حالت عادی، درد قفسه سینه، نشانه‌ای از مشکلات مربوط به قلب، و یا بیماری‌های مرتبط با دستگاه تنفسی مانند ذات الریه و برونشیت است. بنابراین، هنگامی که افراد درد قفسه سینه را تجربه می‌کنند، معمولاً عجولانه پیشدستی کرده و نتیجه گیری می‌کنند که این درد باید به علت حمله‌ی قلبی باشد. شاید تعداد افرادی که از این مسئله آگاهی داشته باشند، زیاد نباشد، اما باید گفت که درد سینه ناشی از استرس و اضطراب نسبتاً معمول می‌باشد. اما، نبایستی آن را نادیده گرفت. توصیه می‌شود با دکتر مشورت کرده و در اسرع وقت این علائم تشخیص داده شوند.
درد قفسه سینه و استرس
شیوه‌ی زندگی مدرن امروزی که به سرعت پیش می‌رود، یکی از دلایل به وجود آمدن استرس می‌باشد. استرس می‌تواند به دلایل متعددی به وجود آید که از آن جمله: استرس شغلی، استرس مربوط به خانواده، امور مالی، روابط، و مانند آن که فرد را از لحاظ جسمانی و روانی تحت تأثیر قرار داده و منجر به ایجاد مشکلات زیادی در سلامتی می‌شود. درد قفسه سینه یکی از علائم اصلی استرس است، و معمولاً با سرگیجه و یا عرق کردن همراه می‌باشد. بنابراین، چگونه درد قفسه سینه و استرس با یکدیگر ارتباط پیدا می‌کنند؟
☚هنگامی که در یک موقعیت استرس‌زا قرار می‌گیرید، غده‌ی فوق کلیوی، آدرنالین آزاد می‌کند. این امر باعث افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون، هوشیاری، و انقباض عضلات می‌شود. این تغییرات فیزیکی ناگهانی می‌تواند به درد قفسه سینه بیانجامد.
☚ثانیاً، استرس یکی از عوامل ایجاد فشار خون بالا یا افزایش فشار خون است. درد و ناراحتی در قفسه سینه نشانه‌ای از فشار خون بالا می‌باشد. بنابراین، افزایش فشار خون ناشی از استرس، می‌تواند به درد قفسه سینه بیانجامد.
☚ثالثاً، استرس نیز یکی از دلایل بیماری بازگشت اسید به مری و یا بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) است. افرادی که مبتلا به بیماری رفلاکس اسید معده هستند، سوزش قلب و درد قفسه‌ی سینه را تحمل می‌کنند. از این رو، بیماری رفلاکس اسید معده، و به طور غیر مستقیم استرس، یکی از عللی هستند که کمتر شناخته شده و جزئی از درد قفسه سینه می باشند.
☚اضطراب حالت دائمیِ نگرانی یا ترس است که می‌تواند نشانه‌ای از یک اختلال روانی باشد. اضطراب باعث به وجود آمدن علائم بسیاری همچون: تنگی نفس، لرزش، احساس ناراحتی در حین تنفس، و غیره شود. بعلت اختلال در تنفس، اکسیژن به مقدار کافی به قلب نمی‌رسد. که این امر می‌تواند به انقباض وگرفتگی عضلات منجرگردد. تمام این عوامل باعث درد در قفسه سینه می‌شوند.

در این لحظه، فردی که پیش از این دچار استرس و اضطراب شده، هنگامی که درد قفسه‌ی سینه را تجربه می‌کند، آن را با حمله‌ی قلبی اشتباه گرفته و احساس اضطراب بیشتری می‌کند. و مجدداً این حالت منجر به ناراحتی در قفسه سینه می‌شود. بنابراین، درد قفسه سینه و اضطراب، یک دور باطل را تشکیل می‌دهند.
به یاد داشته باشید
• درد در قفسه سینه ناشی از استرس، هم می‌تواند در مردان و هم زنان مشاهده شود.
• ماهیت درد قفسه سینه ناشی از استرس و حمله قلبی بسیار به هم شبیهند.
• درد قفسه سینه، بدون هیچ گونه علت پزشکی شناخته شده، معمولاً به عنوان نشانه‌ای از اضطراب یا استرس در نظر گرفته می‌شود.
دیگر اثرات مضر استرس عبارتند از: سردرد شدید، کمردرد، اختلالات قلبی، درد در شانه‌ها، و مانند آن است. اگر چه استرس علت فرعی درد قفسه سینه است، که معمولاً به هیچ گونه عوارض طولانی مدت منجر نمی‌شود، اما نبایستی نادیده گرفته شود. توصیه می‌شود فوراً با پزشک خود مشورت کرده و تحت معاینه قرار گیرید.
درمان
تست استرس به تعیین عملکرد قلب تحت شرایط پُر تنش کمک می‌کند. در این آزمون، از فرد خواسته می‌شود تا بر روی تردمیل راه برود، در حالی که عملکرد ضربان قلب و تنفس با دستگاه کنترل می‌شود. این آزمایش همچنین به پزشک در تشخیص علت درد قفسه سینه کمک می‌کند که آیا این درد مرتبط با قلب می‌باشد و یا ناشی از استرس و اضطراب است. چنانچه علت درد قفسه سینه چیزی غیر از استرس باشد، دکتر روش درمان مربوطه را تجویز می‌کند. اختلالات اضطراب را می‌توان با درمان و رسیدگی تخصصی مداوا کرد. از سوی دیگر، چنانچه علت آن ناشی از استرس باشد، می‌توانید با پیروی از روشهایی که در ذیل ارائه شده، بر آن غلبه کنید.
چگونه استرس را کاهش دهید
☜تکنیک‌های تمدد اعصاب همچون ماساژ، یوگا، مدیتیشن، و مانند آن، به کاهش استرس کمک می‌کنند. داشتن زمانی آرام و مفرح با دوستان نیز به تمدد اعصاب کمک می‌کند.
☜گمان می‌رود که ورزش کردن، یکی از بهترین روشهایی است که می‌تواند استرس را از بین ببرد. شما می‌توانید هر نوع ورزشی را که دوست دارید، دنبال کنید و آن را هر روز به مدت 20 تا 30 دقیقه انجام دهید.
☜داشتن خوابی خوب در هر روز بسیار ضروری است. هر روز بایستی به مدت 6 تا هفت ساعت بخوابید تا مغزتان آرامش یافته و استرس کاهش یابد.
☜برنامه‌ریزی و سازماندهی درست کارهایتان، اختصاص زمانی برای خوردن وعده‌های غذایی سالم و مدیریت مؤثر زمان، مواردی هستند که می‌توان آنها را سریعاً امتحان کرد.
☜در نهایت، توجه داشته باشید که استراحت موقت در حین کار، رفتن به تعطیلات هر از چند وقتی، صرف وقت با عزیزان، و مانند آن، از روش‌هایی هستند که می‌توانند برای مقابله با استرس بکار روند.

چنانچه دردی متناوب در قفسه سینه احساس می‌کنید، بایستی به دکتر رفته و بلافاصله خود را تحت معاینه قرار دهید. مراقب خود باشید!
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست