امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبرهای پزشکی مربوط به سلول های بنیادی
#11
Smile 
اولین پیوند سلول‌های بنیادی نای در جهان برای یک نوجوان سیزده‌ ساله‌ با موفقیت انجام شد
شنبه ۲۸ مرداد 1391


اولین پیوند سلول‌های بنیادی نای در جهان در بیمارستان Great Ormond Street Hospital’گریت اورمند استریت’ لندن با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، ،نوجوان سیزده‌ ساله‌ای که از بدو تولد از تنگی مجرای نای رنج می‌برد، مورد پیوند سلول‌های بنیادی قرار گرفت.

این پسر سیزده‌ساله اولین کودکی است که مورد پیوند سلول های بنیادی نای قرار گرفته و حال او هم‌اکنون کاملاً خوب گزارش شده است.

او در این روزها برای اولین بار در عمر خود بدون دارو و درمان به زندگی روزمره خود ادامه می‌دهد و در انجام امور روزانه هیچ مشکلی ندارد.

او پنج ماه پیش از انجام پیوند براثر احساس ناراحتی شدید به بیمارستان مراجعه کرد و پزشکان پس از بررسی و انجام آزمایش های مختلف درمان پیوند را برای او درنظر گرفتند.

این پسر سیزده ساله قبل از پیوند در بخش مراقبت های ویژه بستری شد تا بدن او برای پیوند کاملاً آماده شود.

سلول‌های بنیادی این پیوند از یک اهدا کننده دریافت و پس از ترکیب با پروتئین‌های رشد به سلول‌های بنیادی پسر نوجوان تزریق شدو به این ترتیب مجاری تنفسی در بدن بیمار ترمیم شد.
این پیوند در نوع خود بی‌نظیر است.
 تشکر شده توسط : amirfarhag , roya-n , lilit , niloofary
#12
Rainbow 

گلبول‌های قرمز خون به سلول بنیادی تبدیل می‌شوند

همشهری آنلاین: دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز، موفق به ابداع یک شیوه مطمئن برای به عقب برگرداندن زمان برای سلول‌های خونی و بازیابی آنها به حالت ابتدایی سلول بنیادی شدند که به آنها قابلیت تبدیل به تمام انواع سلول‌های بدن را می‌دهد

به گزارش ایسنا، این پژوهش، بخش دومی از یک تلاش دنباله‌دار برای تبدیل موثر و مداوم سلول‌های خونی بالغ (گلبول قرمز خون) به سلول‌های بنیادی است که برای کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی به جای سلول‌های بنیادی جنینی انسان بسیار واجد شرایط هستند.

این محققان اکنون در آخرین تجریبات خود از شیوه‌هایی برای تبدیل سلول‌های خون بالغ به سلول‌های بنیادی القایی شبه جنینی استفاده کرده‌اند.

این سلول‌های بالغ به صورت یک حالت شبه جنینی برنامه‌ریزی شده‌اند که بر مشکل دائمی دانشمندان برای کار بر روی این سلول‌ها در آزمایشگاه غلبه کرده است.

در کل از میان هر چند صد سلول خونی تنها یک یا دو سلول ممکن است به سلول‌های بنیادی القایی شبه جنینی تبدیل شوند. این محققان با شیوه جدید خود توانستند تا 60 درصد سلول‌ها را به این حالت تبدیل کنند. آنها همچنین موفق به کشف یک میانبر برای استفاده از ویروس‌ها برای انتقال سلول‌های خون به حالت بنیادی شدند.

در حالت سنتی، دانشمندان از ویروس‌ها برای انتقال بسته‌های ژنتیکی به سلول‌ها برای آغاز فرآیندهایی استفاده می‌کنند که سلول را از یک شکل(برای مثال پوست یا خون) به حالت‌های سلول بنیادی تبدیل می‌کنند. با این حال ویروس‌های مورد استفاده در این شیوه قادر به انجام جهش در ژن‌ها و آغاز سرطان در سلول‌های انتقال یافته جدید هستند.

برای انتقال یک ژن بدون استفاده از ویروس، این محققان از پلاسمیدها یا حلقه‌های دی‌ان‌ای استفاده کرده‌اند که به طور خلاصه درون سلول‌ها تکثیر شده و سپس تنزل پیدا می‌کنند.

همچنین یک گام جدید دیگر در این سلول‌های خونی انجام شد که در آن این سلول‌ها با محیط طبیعی مغز استخوان تحریک شدند. برای این پژوهش، محققان جان هاپکینز از سلول‌های خون بند ناف استفاده کرده، آنها را با عوامل رشد پرورش داده و از پلاسمیدها برای انتقال چهار ژن به آنها استفاده کردند.

این دانشمندان سپس یک پالس الکتریکی را به سلول‌ها وارد کردند که با ایجاد سوراخ‌های ریزی در سطح، راه پلاسمیدها را برای ورود به سلول باز کردند.

این حلقه‌های ریز دی‌ان‌ای به محض ورود، سلول را برای تبدیل یه یک حالت ابتدایی‌تر تحت تاثیر قرار می‌دادند.

تیم محققان در گام بعدی چند سلول تحت درمان قرار گرفته را به طور جداگانه و برخی دیگر را با سلول‌های مغز استخوان تحت تابش در یک ظرف آزمایشگاهی پرورش دادند.

دانشمندان در تحقیقات خود برای مقایسه سلول‌های پرورش یافته توسط شیوه گلبول قرمز خون با سلول‌های بنیادی القایی شبه جنینی از سلول‌های مو و پوست دریافتند که سلول‌های بنیادی القایی که از گلبول‌های خون درمان شده با چهار ژن و پرورش یافته با سلول‌های مغز استخوان به وجود آمده‌اند، بسیار بهتر هستند.

این پژوهشگران در تحقیقات جدید خود در حال آزمایش کیفیت سلول‌های بنیادی القایی جدید و قابلیت آنها برای تبدیل به سلول‌های دیگر در مقایسه با سلول‌های بنیادی القایی ایجاد شده توسط شیوه‌های دیگر هستند.

شیوه‌های کارآمد در تولید سلول‌های بنیادی القایی بدون ویروس ممکن است تحقیقات را برای ایجاد درمان‌های سلول بنیادی با استفاده از تقریبا تمام سلول‌ها سرعت بخشیده و یک تصویر دقیق‌تر را از رشد سلولی و زیست‌شناسی ارائه دهد.
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
#13
ممنون از اطلاع رسانی شما ولی مشکل ما با گلبولهای سفید برای اون فکری نکردن
ما عاشق و رندو مست و عالم سوزیم
با ما منشین وگرن بد نام شوی
#14

امید تازه ای برای جلوگیری از نابینایی با استفاده از سلول های بنیادی
دو زن نابینا با بیماری انحطاط ماکولای چشم اولین کسانی هستند که سلولهای شبکیه چشم رشد یافته از سلول های بنیادی جنینی انسان را دریافت کردند.
امید تازه ای برای جلوگیری از نابینایی با استفاده از سلول های بنیادی
به گزارش بنیان به نقل از medicinenet؛ یکی از بیماران مبتلا به انحطاط ماکولای خشک بود که یکی ازعلل کوری در کشورهای توسعه یافته می باشد. دیگری مبتلا به بیماری Stargardt بود که منجر به انحطاط ماکولا درافراد جوان می شود. هر دو بیماری غیرقابل درمان و پیشرونده می باشند.
سلولهای جدید پیوند شده در حال رشد در چشم هستند و در حالی که هر دو بیماربطور دائمی دید مرکزی خود را از دست داده بودند، به نظر می رسد کمی بهتر شده اند.
دکتر Steven D. Schwartz رئیس بخش شبکیه در موسسه چشم ژول استین لس آنجلس می گوید: "آنها میزانی ازبهبود را در بینایی محیطی دراطراف نقطه کور مرکزی نشان دادند.
شوارتز هشدار می دهد که درمان با سلول های بنیادی به عنوان راهی برای جلوگیری از نابینایی در افراد مبتلا به انحطاط ماکولا، در مراحل اولیه توسعه است، و این درمانی برای کوری نمی باشد.
"قبل از درمان ، یکی از بیماران تنها می توانست حرکت دست را ببیند و نمی توانست هیچ یک از حروف را در جدول چشم را بخواند.پس از یک ماه او توانست پنج حرف را بخواند و رنگ را تشخیص دهد. او کنتراست بهتری در چشم عمل شده داشت ولی هیچ بهبودی در چشم درمان نشده مشاهده نشد. "
شوارتزمی گوید: آنها فقط دو مورد اول از 24 نفر مورد مطالعه هستند. و این فقط مرحله اول مطالعه است که برای سنجش ایمنی ونه اثربخشی این روش طراحی شده است."

گروه خبر: اخبار بین المللی
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi , شفا یافته
#15

ترمیم بینایی چشم با سلولهای بنیادی


گروهی از دانشمندان آمریکایی برای اولین بار موفق شدند با استفاده از سلولهای پوست بخشهای آسیب دیده شبکیه چشم موش را ترمیم کنند و قدرت بینایی را تاحد قابل توجهی بهبود بخشند.





نتایج تحقیقات دانشمندان "موسسه تحقیقات چشم شپنس" در این تحقیقات، از سلولهای پوست سلولهای بنیادی پرتوان القایی (iPSC ) را به دست آوردند



سپس این سلولها را به شبکیه تخریب شده چشم موش پیوند زدند و موفق شدند عملکرد بینایی را در این مدل آزمایشگاهی بهبود بخشند.



این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "تاکنون بسیاری از دانشمندان موفق شده اند سلولهای پوست را به سلولهای بنیادی پرتوان القایی تبدیل کنند اما این اولین بار است که ما توانستیم با استفاده از این سلولهای بنیادی بخشی از شبکیه را بازسازی کنیم و بینایی را بهبود بخشیم."



نتایج این تحقیقات می تواند راهی به سوی یک درمان ممکن برای بیماری تخریب ماکولای وابسته به سن (AMD) و رنگدانه ای شدن شبکیه چشم (RP) ارائه کند.



این دو بیماری مهمترین دلایل کوری در دنیای صنعتی امروز هستند که تاکنون هیچ درمان موثری در مورد آنها ارائه نشده است.

در این دو بیماری، گیرنده های نوری شبکیه به تدریج می میرند به این ترتیب شبکیه توانایی خود را در گرفتن نور و تبدیل آن به پالسهای عصبی قابل ارسال به مغز از دست می دهد.



این محققان به منظور دستیابی به این نتایج، یک موش اصلاح ژنتیکی شده که سلولهای پوست آن فلورسانت بودند را ایجاد کردند با این روش ردیابی مسیر پیوند سلولها امکانپذیر شد.



دانشمندان سپس بیان چهار فاکتور رونویسی "یاماناکا" (برگرفته از نام کاشف این فاکتورها) را در سلولهای پوست این موش فعال کردند و توانستند سلولهای بینادی پرتوان القایی فلورسانت به دست آورند.



در مرحله بعد، با افزودن فاکتورهای اضافی به این سلولهای بنیادی، موفق شدند آنها را به سلولهای پیشروی تولیدکننده شبکیه تبدیل کنند.



سلولهای پیشرو زمانی که در محیط طبیعی خود قرار گرفتند به سلولهای شبکیه تمایز داده شدند.



پس از گذشت 33 روز، این سلولها به چشم موشهای متاثر از بیماری تخریب ماکولا پیوند زده شدند. در مدت 4 تا 6 هفته این محققان مشاهده کردند که سلولهای پیوند زده شده فضاهای تخریب شده را پوشاندند و با بافت سالم شبکیه ادغام شدند.



در مرحله کنترل ساختاری، این دانشمندان دریافتند که این بافت جدید قادر است یک فعالیت الکتریکی برابر با حداقل نیمی از فعالیت الکتریکی یک شبکیه نرمال را تولید کند و قدرت بینایی را بهبود بخشد.

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : shahrzad.s , mehdernet2
#16

درمان بيماري‌هاي صعب‌العلاج با سلول‌هاي بنيادي جنين‌هاي 12هفته‌اي

خبرگزاري فارس: محققان علوم پزشكي ايران براي نخستين بار در كشور و پيشروتر از محققان كشورهاي ديگر به روشي براي درمان بيماري‌هاي صعب العلاج مانند ديابت، ام‌اس و برخي بيماري‌هاي نقص سيستم ايمني بدن با استحصال سلول‌هاي بنيادي دست يافتند.
خبرگزاری فارس: درمان بيماري‌هاي صعب‌العلاج با سلول‌هاي بنيادي جنين‌هاي 12هفته‌اي



رامين حشمت، معاون مركز تحقيقات غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اعلام اين خبر افزود: اين روش درماني يك نوع درمان منحصر به فرد با استفاده از سلولهاي بنيادي جنيني و استحصال اين سلول‌هاست كه از آن براي درمان بيماريهاي صعب العلاج مي‌توان استفاده كرد. وي گفت: اين روش درماني كه قرار است ساعت 18 امروز با حضور رئيس جمهوري و وزير بهداشت در نهاد رياست جمهوري رونمايي شود، تاكنون در درمان ديابت نوع يك موفقيت آميز بوده است و استفاده از اين روش درماني براي درمان بيماران مبتلا به ام‌اس، افراد دچار مشكلات عضلاني و عصبي مثل مبتلايان به بيماري ديستروفي‌روشن يا مبتلايان به سيروز كبدي، همچنين افرادي كه به علت تروماهاي متعدد دچار كاهش سطح هوشياري شده‌اند و در ICU بستري هستند يا نقص سيستم ايمني بدن دارند، نيز در مرحله تحقيق است. حشمت افزود: مهمترين خصوصيت اين روش منحصر به فرد اين است كه با استفاده از سلول‌هاي جنيني سقط‌شده كه سن كمي دارند و بين 12 تا 16هفته از عمر آنها مي‌گذرد و به علت زيست پذيري آنها امكان رد پيوند آن بسيار كمتر است، صورت مي‌گيرد. معاون مركز تحقيقات غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد:‌ تاكنون اين روش در درمان بيماران مبتلا به ديابت نوع يك موثر بوده است و اين افراد كه مجبورند تا آخر عمر انسولين تزريق كنند بين 6 ماه تا 28 ماه از تزريق انسولين نجات پيدا كردند و ممكن است با پيشرفت اين روش طول مدتي كه نياز به تزريق انسولين ندارند در اين بيماران افزايش يابد. وي گفت: در مورد پيوند اين سلول‌ها به ساير بيماران و درمان ساير بيماري‌ها هنوز در مراحل تحقيق هستيم اما اميدواري براي موفقيت اين روش در درمان بسياري از بيماري‌هايي كه با التهاب و نقص سيستم ايمني بدن همراه هستند بالاست. حشمت در پاسخ به اين پرسش كه آيا ممكن است از اين روش بتوان در درمان ايدز هم استفاده كرد، گفت: هنوز شواهدي براي اين كار نداريم زيرا در اين افراد به هر حال ويروس ايدز وجود دارد و اين ويروس در بدن آنها گردش دارد گرچه شايد بتوان از اين طريق سيستم ايمني بدن اين بيماران را تقويت كرد و بر طول عمر آنها اضافه كرد. اين محقق ايراني گفت: در اين روش درماني از سلول‌هاي جنيني، جنين‌هاي 12 تا 16هفته‌اي سقط‌شده كه به علت بيماري مادر سقط قانوني براي آنها انجام شده است استفاده مي‌شود و گرچه ورودي‌هاي ما براي در اختيار داشتن اين جنين‌ها كم است اما به هر حال محدوديتي براي تأمين اين جنين‌ها نداريم و اين منبع در دنيا به ميزان كافي وجود دارد. وي ادامه داد: فعلاً مركز غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي تهران واقع در بيمارستان شريعتي امكان ارائه اين خدمت را براي عموم مردم ندارد اما بعد از رونمايي از اين دستاورد جديد علمي از متقاضيان درمان با اين روش كه به ديابت نوع يك مبتلا هستند و حداقل 7 سال سن دارند، ثبت‌نام مي‌كنيم تا بعد از آماده شدن شرايط براي درمان آنها با آنها تماس گرفته شود. حشمت گفت: اين روش مشابه خارجي دارد اما روش‌هاي مشابه خارجي دقيقاً مثل اين روش نيست و تفاوتهايي دارد و روش ايراني درمان اين بيماري‌ها با استفاده از سلول‌هاي جنيني با موفقيت‌هاي بيشتري مواجه بوده است. وي ادامه كرد: برنامه‌اي براي ثبت PATENT اين روش ايراني نداريم و بيشتر از طريق ارائه مقالات علمي اين روش جديد درمان محققان ايراني را به دنيا معرفي مي‌كنيم.



90/04/22
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : mehdernet2 , nahid , parisa2011
#17
مثل اینکه سلولهای بنیادی رو با کمک موسسه رویان برای بیماران ام اس تحقیق کردن و جواب مثبت هم داده
امیدوارم هر چه زودتر همه از دست آمپولها خلاص بشیمinnocent0001.gif
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........




 تشکر شده توسط : mehdernet2 , nahid , ghaside
#18
این خبر مال حددود یک سال و سه ماه پیشه؟
پس تا حالا باید این روش در مورد ام اس هم به کار گرفته باشه .
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#19

كدخبر: 75889
تاريخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۱

خبرنگار: حفا نیوز

تولید بافت استخوان از سلول های بنیادی انسان امکانپذیر می شود
شما در حال حاضر در > صفحه اصلی / اخبار سلولی و مولکولی, سلولهای بنیادی, مشروح اخبار, مقالات و تحقیقات پزشکی / تولید بافت استخوان از سلول های بنیادی انسان امکانپذیر می شود

خرداد ۲, ۱۳۹۱ توسط : admin موضوع : اخبار سلولی و مولکولی, سلولهای بنیادی, مشروح اخبار, مقالات و تحقیقات پزشکی

نتایج تحقیقات جدید پژوهشگران نشان داده است که سلول های بنیادی جنینی انسان را می توان برای تولید بافت استخوانی پیوندی (گرافت)‌ رشد داد و از این بافت های پیوندی در فعالیت های درمانی و تحقیقی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از دیلی میل ، این تحقیق نخستین نمونه استفاده از سلول تکامل یافته استخوان به دست آمده از سلول های جنینی انسانی است که بافت استخوانی فشرده را در مقدار زیاد که قابل استفاده در ترمیم آسیب هایی با مقیاس سانتی متری رشد می دهد.

زمانی که این بافت استخوانی به بدن موش پیوند زده و در طول زمان مطالعه شد، محققان دریافتند این بافت پیوندی امکان رشد رگ ای خونی را فراهم کرده و رشد طبیعی ساختار استخوان ادامه یافته است؛بدون آن که نشانه ای از بروز تومور را در پی داشته باشد.

دکتر داریا مارلوت محقق بنیاد آزمایشگاهی سلول های بنیادی نیویورک مجری این طرح با همکاری دانشگاه کالیفرنیا این پروژه تحقیقاتی را اجرا کرده است.

محققان این مطالعه را گام مهمی به سوی استفاده از سلول های بنیادی شبه جنینی برای ترمیم و جایگزینی بافت استخوان در بیماران می دانند.

قابلیت درمان های جایگزین استخوان در بیماری های مختلف از جمله نیروهای نظامی زخمی و بیماران دچار نقص های مادرزادی نسبی است.

سلول های پرتوان القایی مشابه سلول های بنیادی جنینی هستند که می توانند به هر نوع سلول در بدن تبدیل شوند، اما سلول های پرتوان القایی از سلول های بالغ به دست می آیند و برای هر بیمار شخصی شده هستند.

مارلوت امیدوار است با استفاده از سلول های پرتوان القایی، بافت گرافت های استخوانی شخصی شده ای ایجاد شود که تا از واکنش ایمنی بدن ممانعت کند.





اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#20


بااستفاده از سلول های بنیادی مشتق از خون انسان ، ساختار اولیه شبکیه چشم تولید شد

فروردین ۱۴, ۱۳۹۱ توسط : admin موضوع : سلولهای بنیادی

پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه «ویسکانسین مدیسون» برای نخستین بار در جهان موفق شدند با استفاده از سلول های بنیادی مشتق از خون انسان، ساختار اولیه شبکیه چشم را تولید کنند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دکتر «دیوید گام» متخصص چشم پزشکی کودکان و سرپرست تیم تحقیقاتی، تولید ساختار اولیه شبکیه چشم از سلول های بنیادی مشتق از خون بیمار را یک موفقیت مهم توصیف کرد.

به گفته وی، در این تحقیق پس از ۷۲ روز، سلول های مشتق از خون انسان (iPS)، ساختار اولیه شبکیه شامل سلولهای پروژنیتور را در لایه های داخلی و خارجی شکل دادند.

حدود ۱۶ درصد از ساختارهای اولیه شبکیه موفق به تولید لایه های مجزا شدند که خارجی ترین لایه شامل سلولهای فوتورسپتور (گیرنده نوری) و لایه های میانی شامل سلولهای عصبی شبکیه و سلولهای گانگلیونی بودند.

همچنین سلولهای شبکیه تولیدی قادر به تولید سیناپس به عنوان شرط لازم برای برقراری ارتباط میان سلولهای مختلف بودند.

بافت های شبکیه تولید شده می توانند برای آزمایش داروهای جدید و انجام تحقیقات در خصوص بیماریهای دژنراسیون ارثی شبکیه مانند «رتینیت پیگمنتورا» که باعث نابینایی کودکان و نوجوانان می شود، مورد استفاده قرار گیرند. در آینده نیز امکان جایگزین کردن لایه های مختلف معیوب شبکیه برای درمان آسیب های شبکیه امکانپذیر خواهد بود.

این طرح با همکاری مرکز CDI انجام شد. محققان در این مرکز با استخراج سلولهای خونی موسوم به «لمفوسیت تی» از نمونه های اهدایی، آنها را به سلولهای بنیادی پرتوان القایی (iPS) تبدیل کردند.

در سال ۲۰۱۱ میلادی آزمایشگاه «گام» در مرکز وایسمن، ساختارهایی از ابتدایی ترین مرحله شکل گیری شبکیه را با استفاده از سلولهای بنیادی جنینی و سلولهای بنیادی مشتق از پوست بیمار تولید کرد.

نتیجه این دستاورد پزشکی در مجله Investigative Ophthalmology & Visual Science منتشر شده است.





اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ۱۰تحول مهم پزشکی سال ۲۰۱۳ nahid 3 3,436 2013/12/16, 10:41 AM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  فهرست خبرهای پزشکی روز nahid 0 2,106 2013/05/27, 10:59 AM
آخرین ارسال: nahid
  یافته های تازه دردنیای پزشکی earth 37 29,594 2013/04/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: sargol
  خبرهای داروسازی و تولید دارو در کشور naazanin 4 3,733 2012/12/07, 07:23 PM
آخرین ارسال: paeazan
  ۱۰ تحول مهم دنیای پزشکی در سال 2011 به انتخاب تایم MAHDI 0 2,336 2011/12/17, 11:27 AM
آخرین ارسال: MAHDI
  عجیب ترین های دنیای پزشکی yaro 14 9,660 2011/06/07, 06:51 PM
آخرین ارسال: انیس



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان