امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نيازمنديهاى غذايى
#3

اسيدها و قليائى ها

براى حصول اطمينان از عمل طبيعى بدن ، بايستى اخلاط(خون ، لنف و غيره ) از لحاظ حالت اسيدى قليايى داراى يك وضع متعادل خاصى بوده باشند. ازدياد حالت اسيدى خون (اختلال ph خون ) موجب از بين رفتن يا كاهش مقاومت ارگانيسم و بروز عفونتهاى مختلف مى گردد بنابراين خون بايستى حالت قليايى داشته باشد تا اسيدى .
اغلب بيمارى ها از آن ناشى مى شود كه در بعضى روشهاى تغذيه اى مواد اسيدى بيشتر و مواد قليايى كمترى وارد ارگانيسم مى شود.مثلا غذايى كه شامل گوشت ، مواد خميرى يا بقولاتى ، پنير، گردو، نان سفيد بوده باشد تماما ايجاد حالت اسيدى نموده و به هيچ وجه مواد قليايى زا در بر نخواهدداشت . بنابراين متوجه مى شويم كه مردم اين عصر و زمانه در چه حالت غير متعادلى به زندگى خود ادامه مى دهند. بويژه هنگامى كه مى دانيم كه يك غذاى مناسب آن است كه بايستى سرشار از مواد قليايى كننده بوده باشد تا اسيدى . از طرف ديگر بدين جهت مواد غذايى قليايى را بر مواد اسيدى ترجيح مى دهيم . كه براى آنكه ما فضولات مواد غذايى را آزاد كنيم آنها را به اسيدهايى تبديل مى كنيم كه اضافات آن موجب انحطاط و فرسايش مواد زائد مى گردد.
سبزيجات قليايى (سرشار از مواد قليايى ) عبارتند از كليه ميوه ها(حتى ميوه هاى اسيدى و ترش ) بجز گردو، تمامى بقولات و سبزيجات (بجز نخود سبز و لوبيا سبز)، سيب زمينى ، غلات كامل (نان كامل ، آرد كامل ، برنج كامل و غيره ).
سبزيجات ايجاد كننده حالت اسيدى عبارتند از بقولات ، گردو، بادام زمينى ، غلات غير كامل (نان سفيد، آرد سفيد، برنج سفيد و غيره )، قهوه ، چاى ، كاكائو و روغنهاى مايع . گرچه در اين كتاب فقط به شرح مواد گياهى مى پردازيم ، بايد در اينجا اضافه كنيم كه گوشت و چربى ها و پيه آب كرده ، پنير، سفيده تخم مرغ و قند نيز جزو مواد توليدكننده حالت اسيدى مى باشند.
اسيدهاى آمينه
مواد پروتئينى غذائى تحت تاثير مخمرها و شيره معدى ، لوزالمعدى ، صفراوى و روده اى تجزيه شده به اسيدهاى امينه كه تعدادشان كاملا مشخص گرديده تبديل مى شود. هر نوع پروتئين حاوى كليه اسيدهاى امينه اى كه تاكنون شناخته شده اند نمى باشد.
بعضى از مواد پروتئينى داراى ليزين (15) مى باشد كه براى رشد و نمو بدن انسان وجودش بى نهايت ضرورى است . بعضى مواد پروتئينى ديگر حاوى تريپتوفان (16) مى باشد كه كمبود آن ممكن است موجب بروز بيمارى آب مرواريد چشم و يا لااقل ريزش موى سر گردد.
از اسيدهاى امينه ديگر بايد از آرژينين (17) نام برد كه كمبود آن موجب نازائى و ناتوانى جنسى مردانه مى شود. همچنين گليكوكول ، پتروزين ، سيستين ، هيستيدين ، گليسين ، اسيد گلوتاميك ، پرولين ، اسيد آسپارتيك ، لوسين (18)، ايزولوسين ، فنيل آلانين اسيدهاى آمينه اى هستند كه به مقادير مختلف در مواد پروتئينى گوناگون يافت مى شود. نوع ديگرى از پروتئين يافت مى شود به نام گاماگلبولين كه تشكيل مواد دفاعى به نام پادتن را تسهيل مى كند. بنابراين يكى از مواد محافظ ارگانيسم در برابر بيماريها محسوب مى شود. امينواسيدها در اغلب سبزيجات ديده مى شود ليكن در غلات و بقولات (بخصوص سويا) به مقدار زيادتر و فراوانترى وجود دارد.
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
 تشکر شده توسط : reihane , arezoo_azizi
  


پیام های داخل این موضوع
نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/09/26, 02:45 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/09/29, 01:36 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/01, 09:50 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/02, 01:53 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/03, 07:57 AM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/08, 10:38 PM



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست