امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نيازمنديهاى غذايى
#2
كلرفيل
رنگ سبز سبزيجات وجود كلرفيل رابخوبى نشان مى دهد. اين ماده سبز رنگ به سبب خواصى كه در آن نهفته است مواد قندى و نشاسته اى را به وسيله گاز كربنيك و با كمك نيروى حاصله از نور خورشيد مى سازد. بنابراين كلروپلاسم موجود در سبزيجات داراى اين خاصيت اساسى است كه كربن جو را گرفته و در مواد زنده وارد مى سازد. به سبب وجود همين كلرفيل است كه كه كلم خام به همراهى آهن موجب تركيب و تشكيل هموگلوبين شده و درمان بيمارى كم خونى را آسان مى سازد. وجود كلروفيل براى زندگى بقدرى لازم و ضرورى است كه گياهان بدون كلرفيل (مانند قارچها)فقط موقعى مى توانند به زندگى و رشد خود ادامه دهند كه در روى ريشه گياهان سرسبز ديگر يا خاك كهنه كاشته شده باشند.
آيا مى خواهيد بدانيد دانشمندان درباره كلرفيل چه مى گويند؟ بشنويد:
((كلرفيل در درمان كم خونى ، نوع هيپوكروم (12) چنان نقشى را ايفا مى كند كه قرابت شيميائى آن را با هموگلوبين (از لحاظ تاثير و همكارى ) بخوبى توجيه مى نمايد)).
((كلروفيل و هموگلبين در نتيجه احياء(13) توليد هموپيرول (14) مى كنند. ليكن كلرفيل داراى يك هسته اى از فلز منيزيم كه ضد كم خونى است مى باشد و هموگلبين نيز داراى يك هسته اى از آهن است . از طرف ديگر كلرفيل خالص موجود در سبزيجات و بقولات سبز حاوى مس نيز مى باشد كه وجودش به عنوان ((واسطه )) براى جذب آهن ضرورى است . بدين صورت خاصيت كلرفيل به عنوان داروى كمخونى بخوبى توجيه مى شود.))
از طرف ديگر كلرفيل داراى خواص محرك ماهيچه ها و اعصاب بوده مقوى قلب مى باشد. همچنين بر روى الياف ماهيچه صاف روده ها اثر مفيد گذارده و بر عليه يبوست كار مى كند و بعلاوه اعمال كليه ها راتنظيم نموده و سطح كلسترول خون را پايين مى آورد.
خواص اصولى ضد عفونى برگهاى سبز بسيار قابل ملاحظه است و مطمئنااين خاصيت مرهون وجود كلرفيل مى باشد. در موقع ايجاد يك زخم يا خراش يا گزيدگى يك حشره ، مالش چند برگ بر روى موضع بطوريكه عصاره برگ از آن خارج شود و با موضع تماس حاصل كند بسيار مفيد واقع مى گردد.
ارگانيسم دو منبع اصلى و اساسى نيرو را مى شناسد. نخست نيرويى كه در نتيجه تغيير شكل شيميايى مواد مركب كننده مواد غذايى مختلف حاصل مى شود، اين نيرو به دخالت ارگانيسم دراين تغيير شكل نيازمند است . بنابراين يك نوع اتلاف نيرويى را در بردارد كه همانا در اختيار گرفتن و تغيير شكل دادن آن است . دومين نيرو انرژى خورشيدى است كه به وسيله كلرفيل جمع مى شود. اين نيرو كه بلافاصله قابل آزاد شدن است به محض آنكه اولين تماس خود را با برجستگى هاى روى زبان حاصل نمود آزاد مى گردد. اين يك نيروى بسيار خالصى است كه بدين طريق سبزيجات قبل از آنكه عمل هضم آغاز شود آنرا به ما منتقل مى سازد.
تمامى گياهان سبز داراى يك چنين سرمايه غير قابل ارزيابى مى باشند. ميوه جات نيز كه مرحله كلروفيلى خود را طى كرده اند(دوران سبز بودنشان ) نيروى خورشيدى را در خود ذخيره نموده و تاهنگام مصرف آنرا با خود نگاه مى دارند.
فقط بايستى به خاطر داشت كه كلروفيل مانند مخمرها در برابر حرارت حساس بوده و گرماى زياد آنرا خراب مى كند. بنابراين بايستى اين را از سبزيجات تازه و خام بدست آورد.
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi
  


پیام های داخل این موضوع
نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/09/26, 02:45 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/09/29, 01:36 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/01, 09:50 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/02, 01:53 PM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/03, 07:57 AM
RE: نيازمنديهاى غذايى - توسط mohabat - 2012/10/08, 10:38 PM



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست