امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علت تمایل ما به بستنی، شکلات، چیپس و به طور کلی خوراکی های چرب و شی
#4
مضرات پفك و چیپس
angry3angry3angry3angry3angry3

[تصویر:  عخع8خ.jpg]

نظرات دكترسید ضیاءالدین مظهری - رئیس انجمن تغذیه ایران- در این رابطه خواندنی است.

رئیس انجمن تغذیه گفت: نمك زیاد، رنگ و افزودنی های خوراكی موجود در چیپس و پفك، ذائقه كودكان را به شوری یا بیش خواری هدایت می كند.

دكتر سیدضیاءالدین مظهری با اشاره به مصرف چیپس و پفك در كودكان گفت: این مواد، كودكان را بی اشتها کرده و آنها را برای تامین غذاهای روزمره دچار مشكل می کنند و نیازهای رشدی آنها را تحت الشعاع قرار می دهند. وی با تاكید بر عدم كنترل این نوع تولیدات تصریح كرد: اغلب روغن هایی كه برای تهیه چیپس به كار می رود، احتمال دارد بارها و بارها بجوشد و در آن تركیبات سمی ایجاد شود كه می تواند تاثیر بسیار بدی بر سلامت جسمی و رشد كودكان داشته باشد.

[تصویر:  غخعخ.jpg]

[تصویر:  نهرهنرذ.bmp]


رئیس انجمن تغذیه كشور، روند رشد دوران كودكی را سنگ بنای دوران نوجوانی، جوانی و میانسالی دانست و تاكید كرد : هرگونه تغییر در روند تغذیه می تواند تغییراتی در پارامترهای بیوشیمیایی خون فرد به وجود بیاورد. این متخصص، تغذیه ی صحیح كودكان را نوعی سرمایه گذاری در جهت سالم سازی آنها در سنین بالا دانست و تاكید كرد: توجه به تغذیه صحیح و جلوگیری از تاثیر تبلیغات سوء در جهت تغییر ذائقه كودكان در بلندمدت، تاثیر بسزایی در جامعه دارد.

دكتر مظهری گفت: نتایج تحقیقات نشان می دهد كه اگر در دوران میانسالی، افراد دچار بیماری های قلبی ـ عروقی می شوند، ریشه در تغذیه ی دوران كودكی آنها دارد و حتی كودكانی كه با وزن خیلی كم به دنیا می آیند، مادران آنها در دوران بارداری از سیگار و مشروب استفاده كرده یا دچار سوتغذیه بوده اند .

وی با تاكید بر اینكه به نوزادان تا 6 ماه اول غیر از شیر مادر هیچ ماده دیگری غیر از قطره ویتامین D و A نباید خورانده شود، تصریح كرد: اما متاسفانه در بررسی های انجام شده، به كودكان ایرانی از 2 ماهگی پفك می دهند.

دكتر مظهری با بیان اینكه سلامت كودكان از بعد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بسیار مهم است، افزود: كودكان سالم بهتر از امكانات موجود در كشور بهره می گیرند و هزینه های كمتری به دولت تحمیل می کنند و بازدهی بیشتری دارند. رئیس انجمن تغذیه كشور ادامه داد:تلاش بر این است كه در بوفه های مدارس به جای غذاهای بی ارزشی مثل چیپس، پفك و نوشابه، از تنقلاتی همانند نخودچی، شاهدانه، كنجد بو داده، برنجك، دوغ و غذاهایی گرم استفاده شود.وی فرهنگ سازی قوی و اصیل تغذیه و رجعت به غذاهای سنتی را كمك بزرگی به ذائقه كودكان دانست و توضیح داد: با یك فرهنگ سازی قوی می توانیم از باورهای غلط و گرایش های نابجا بكاهیم، زیرا این مواد غذایی فاقد ارزش، نسل را فرسوده، كم توان و كم طاقت می كند.

[تصویر:  فقهنغل.bmp]

وی اعتقاد دارد كه در سیاست گذاری های آینده باید تعادل و ارتباط فرابخشی ایجاد گردد و سیاست های بخش كشاورزی و صنایع غذایی با نیازهای تغذیه ای هماهنگ شود
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : alireza1111 , yas8866
  


پیام های داخل این موضوع
RE: علت تمایل ما به بستنی، شکلات، چیپس و به طور کلی خوراکی های چرب و - توسط شهرزاد - 2012/03/07, 03:09 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش خوراکی ها و نوشیدنی ها دراثربخشي داروها yaro 2 9,229 2013/05/15, 06:33 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  دلیلی برای تمایل به غذاهای چرب شیرین 0 1,789 2013/01/07, 12:09 AM
آخرین ارسال: شیرین
  خوراکی های موثر در افزایش طول عمر mojtaba2iran 7 5,518 2012/06/30, 01:23 PM
آخرین ارسال: # پریسا #
  مصرف غذاهای رستورانی، پفک و چیپس برای چشم مضر است شفا یافته 0 2,545 2012/05/17, 04:46 PM
آخرین ارسال: شفا یافته
  مواد خوراکی موثر در لاغری نازلی 15 10,203 2012/04/22, 09:37 AM
آخرین ارسال: ثریا
  آیا ولع شکلات خوردن دارید؟ shokolat 5 3,901 2011/12/26, 07:00 PM
آخرین ارسال: Farzane
  9 خوراکی برای تقویت بینایی نازلی 0 3,234 2011/08/16, 05:48 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان