امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام یک از این 7 عشق را تجربه کرده اید؟
#1
همه انسان ها احساسات مثبت و عشق‌ورزی را دوست دارند. اینکه آدم هنگام عاشقی لطیف و مهربان می شود بسیار دوست‌داشتنی است. عشق واقعی موجب خوشحالی آدم ها می شود. هر فردی عشق را به گونه ای در وجود خود تجربه می کند. اما به صورت کلی عشق، رابطه ای است که در انتها به ازدواج و بچه دار شدن و بودن دایمی عاشق و معشوق در کنار هم منجر می شود.

اما انواع دیگری هم از عشق وجود دارد که شاید شما هم آنها را تجربه کرده باشید.

عشق یک‌طرفه
این بدترین نوع عشق است. عشقی دردناک که فقط موجب ناراحتی عاشق می شود. وقتی فردی را عاشقانه دوست دارید و او حس مشابه ندارد، حس بدی است. حس دل‌شکستگی به آدم می دهد. اما این عشق موجب پرورش روح شما می شود و انسان قوی تری از شما می سازد. شما در این نوع عشق‌ورزی می آموزید چگونه احساسات و هیجانات خود را کنترل کنید تا بتوانید همچنان خالصانه فردی که شما را دوست ندارد، دوست بدارید. به جای اینکه روی احساسات منفی این عشق تمرکز کنید، بر نقش سازنده آن تاکید داشته باشید. هنگامی که به احساسات خود ایمان دارید، می توانید حتی سرنوشت را نیز تغییر دهید.

عشق افلاطونی
عشق افلاطونی، عشق پاک، عشق بی دریغ ... این عشق به رابطه احساسی یا جنسی میان دو نفر نیازی ندارد. این عشق می تواند میان دو دوست برقرار باشد. این عشق پاک و ساده را شما می توانید در طول روز با دوستان و اطرافیان خود تجربه کنید. فردی که ذهن زیبایی دارد، فردی که صورت زیبایی دارد، فردی که خوب حرف می زند، فردی که اطلاعات و آگاهی بالایی دارد و هزار مورد مشابه دیگر می تواند این عشق را بین شما و اطرافیان به وجود بیاورد. شما وقتی از آگاهی فردی لذت می برید، در دل خود به او عشق می ورزید و این مهربانی در نگاه و لبخند شما جاری می شود. این مهربانی مصداق عشق افلاطونی است.


عشق به خود
احتمالا شما هم به شوخی به دوستان خود «خودشیفته» یا «نارسیس» گفته اید! اما آیا تاکنون فکر کرده اید چه انسان فوق‌العاده ای هستید؟ اگر هرگز چنین تصوری در مورد خود نداشته اید، مشکل اعتمادبه نفس دارید و باید آن را تقویت کنید. انسان، نخست باید بتواند عاشق خودش بشود تا بتواند به فرد دیگری مهرورزی کند. وقتی با خودتان مهربان نباشید، نمی توانید با دیگران هم خوب باشید. به مهارت ها و توانایی های خود فکر کنید و آنها را در خود تقویت کنید. وقتی بتوانید خوبی های خود را تقویت کنید، نگاه زیباتری به دنیا خواهید داشت و با محبت بیشتری هم می توانید با اطرافیان رفتار کنید.

عشق شهوانی
این عشق کاملا از نامش پیداست که چه هویتی دارد. شاید شما فقط از ظاهر یک نفرخوشتان بیاید و احساساتی که میان شما برقرار می شود حس های گذرا و موقت هستند. به این حس در واقع نمی توان نام عشق داد. بیشتر نوعی جاذبه جسمانی است که تصویری در ذهن دو طرف ایجاد می کند و سریع هم برطرف می شود.

عشق ناب
اگر در دیده مجنون نشینی، به غیر از خوبی لیلی نبینی. شاید این عشق را فقط در فیلم ها دیده باشید یا در رمان ها خوانده باشید. این عشق موجب می شود تا خالصانه، بی دریغ و دایمی یک انسان دیگر را همه جانبه دوست داشته باشید. وقتی عاشق و معشوق هر دو در این حالت باشند، شادترین و بهترین نوع عشق را تجربه می کنند.

عشق نوجوانی
تقریبا همه انسان ها این عشق را تجربه کرده اند. وقتی در سن رشد هستید و احساسات شما در حال شکل گیری است، ممکن است دچار عشق های بچه‌گانه بشوید. عشق هایی که بسیار پاک اما در عین حال بسیار هم سطحی هستند.

عشق تخیلی
آیا تاکنون عاشق هنرپیشه ها، فوتبالیست ها یا هنرمندان مشهور شده اید؟ برخی از انسان ها فانتزی های جالبی دارند و به طور مثال، عاشق هنرپیشه فلان فیلم محبوب خود می شوند. همه عکس ها و پوسترهای او را جمع آوری می کنند. در مورد او هر مطلب و خبری منتشر شود، دنبال می کنند و حتی در خیالات خود با او بیرون هم می روند. البته این فانتزی ها برای سن های پایین است و این عاشق ها پس از اینکه سنشان بالا می رود، واقعیت دنیای اطراف را بهتر درک می کنند و متوجه می شوند اینها فقط فانتزی های کودکانه هستند.
منبع:برترین ها
 تشکر شده توسط : مینا غلام نژاد , حنانه74 , sange sabor
  


پیام های داخل این موضوع
کدام یک از این 7 عشق را تجربه کرده اید؟ - توسط شیوا29 - 2014/05/14, 04:42 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کدام بهترین است، فرزند اول، وسط یا آخر؟ paeazan 10 6,721 2013/12/02, 04:57 PM
آخرین ارسال: spring
  کدام باهوشترند، زنان يا مردان ؟ ثریا 37 18,825 2012/12/01, 01:20 PM
آخرین ارسال: sargol
  جملات عاشقانه را در کدام گوش بگوئیم؟ maya 0 2,330 2009/09/09, 09:14 PM
آخرین ارسال: maya



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست