2011/08/12, 06:07 PM
البته دوستان می دانید که مصرف لیمو ترش همراه با چای به مینای دندان آسیب میزند.
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن میشود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: چای دارای تركیباتی آنتیاكسیدانی است كه اگر بدون قند مصرف شود و گرما و حرارت آن كم باشد آنتیاكسیدانهای آن بهتر جذب بدن میشوند.
وی گفت: چای جزو نوشیدنهایی است كه باعث رفع خستگی بدن و استحكام دندانها میشود و مواد آنتیاكسیدانیموجود در آن رادیكالهای آزاد را از بین میبرد.
این متخصص تغذیه افزود: چای به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود به دلیل اینكه جذب آهن غذا را مختل میكند همچنین مصرف مواد فیبردار و نانهایی كه خوب تخمیر نشده است به دلیل تشكیل مادهای به نام فیتات از جذب آهن خون جلوگیری میكند.
وی ادامه داد: مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولاً به عنوان یك چاشنی استفاده میشود. لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن میشود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد و خشكی دهان را افزاش میدهد. البته مصرف لیمو ترش بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان میشود.
اما به این مطلب توجه کنید
نحوه سفید کردن دندان با لیموترش
لیمو ترش یا نام بین المللی آن:citron ، بجز انواع ویتامینها دارای کلسیم و اسیدهای مختلف مانند:اسید اسکوربیک و اسید سیتریک میباشد.
بر همین اساس اگر از جرم گیری دندان (صرفا جهت زیبایی دندان بواسطه سفیدتر شدن آن)نزد دندانپزشک هراس دارید و یا میخواهید بدون استفاده از خمیر دندانهای جرم گیر که در دراز مدت به مینای دندان آسیب میزند دندانهای سفیدتری داشته باشید بدانید که یکبار در هفته شستن دندانها با آب لیموترش و نمک و یا مسواک زدن با آب لیموترش، دندانها را سفید میکند و باعث تقویت لثه ها و قطع خونریزی از لثه میشود.
شاهد این موضوع اینکه: اگر نصف لیموترش را با نمک درشت به ظروف مسی بمالید آن را سفیدتر میکند و جواهرات نقره را برق میندازد.