2011/08/02, 12:27 PM
سلام . این جور تاپیکا و این سؤالها حساسیت خاصی دارن ،از طرفی چون همه اعضا هم جواب نمیدن ، نتیجه مطمئنی نمیشه گرفت ،اونایی که مشکل پیدا کردن میان میگن ولی بقیه نمیگن ،اون وقت اون کسی که تازه ام اس گرفته میاد میخونه و بیشتر میترسه فکر میکنه چند سال دیگه فلج میشه ! در صورتی که کسانی که بیشتر تو این سایت بودن و بچه ها رو میشناسن از روی صحبتاشون، میدونن که تعداد زیادی از اعضا مشکل حرکتی ندارن و تو ایران بیشتر ام اس ها از نوع خفیفشه، بعضی از بچه ها هم گفتن که ما تو یه دوره ای مشکل حرکتی پیدا کردیم و بعد از مدتی این مشکل در اونا از بین رفته . میدونید الان دارم فکر میکنم اگه کسانی که مشکل حرکتی ندارن بیان بنویسن بازم دردی رو دوا نمیکنه . فقط این دیگه ثابت شده که فکر و خیال منفی و ناراحتی بزرگترین عامل عود بیماریه و اگر ما فکرمون رو به چیزای ناراحت کننده مشغول کنیم ، احتمال زیادی داره که بیماریمون پیشرفت کنه و یا بیماریهای دیگری هم بگیریم.
یه چیزی که یکی از دوستان - فکر کنم سمیه (غزل) عزیز - اینجا پرسید منم تو تاپیکای دیگه چند بار پرسیدم و بی جواب موند اینه که کسانی که میگن مشکل در راه رفتن دارن آیا تغذیه خودشون رو هم تغییر دادن مثلا پرهیز از خوراک سرد و اسیدی و نتیجه گرفتن یا نه ؟ این سؤال که مهمتره برای نتیجه گیری .لطفا اینو جواب بدین .
یه چیزی که یکی از دوستان - فکر کنم سمیه (غزل) عزیز - اینجا پرسید منم تو تاپیکای دیگه چند بار پرسیدم و بی جواب موند اینه که کسانی که میگن مشکل در راه رفتن دارن آیا تغذیه خودشون رو هم تغییر دادن مثلا پرهیز از خوراک سرد و اسیدی و نتیجه گرفتن یا نه ؟ این سؤال که مهمتره برای نتیجه گیری .لطفا اینو جواب بدین .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد