(2011/07/20, 06:19 PM)نازلی نوشته است: من با همین نکته ،که خیلی هم مهمه مشکل دارم با هیچ روشی هم درست نمیشه شما میگی روزی 2 مرتبه اجابت مزاج ولی اجابت مزاج من هفته ای 1 یا 2 مرتبه است دکتر میگه از عوارض دارو میتونه باشه از چند نفر ازدوستان که ام اس دارند پرسیدم اونها هم مثل من هستند
خيلي نكته ي مهمي هست و بايد زود رفع بشه اون نسخه اي كه جنابreach
گفت خوبه و بعدش ميتونيد از بذرهاي ملين مثل خاكشير،قدومه ي شيرازي به صورت ناشتا و يا انجير خيسانده شبانگاهي استفاده كرد كه مشكل دوباره برنگرده
خاكشير رو ميتونيد تا سه قاشق غذاخوري مصرف كنيد به اين صورت كه ابتدا بايد از خاك و شن تميز بشه بعد به همراه آب جوش ولرم شده بدون شيرين كردن صبح ناشتا مصرف بشه و تا دو ساعت بعدش چيزي خورده نشه
قدومه ي شيرازي هم يك قاشق مرباخوري صبح ناشتا توي اب جوش ميريزيم و يه كم بايد هم زده شه تا لعاب بده
(2011/07/20, 06:53 PM)sara.161 نوشته است: خب هر کدوم از دوستان که میدونن ام اس گرم و سرد یا تر و خشک چیه یه توضیحی بدن.
ممنون
زياد اطلاعي ندارم در موردش ولي بايد بگم غلبه سردي در بدن در ظاهر هم نمايان ميشه،مثل: سفيدي زود رس موها ،سفيدي و رنگ پريدگي پوست،رنگ سفيد زبان،
در حركت هم كسل بودن و گرفتگي عضلات
ميتونيد دقيقترش رو يه سرچ بزنيد در مورد غلبه اخلاط مطالب مفيدي دستگيرتون ميشه،البته اين علائم نسبي هست و ممكنه فقط چند موردش در شخص ديده بشه براي اينكه فهميده بشه چه خلطي غالب هست بايد اون موارد غالب رو مد نظر داشت و نتيجه گرفت ،بهترين راهش مراجعه به يك پزشك متخصص طب سنتي هست
فان مع العسر يسرا