2011/07/12, 07:51 PM
با عرض پوزش از اینکه دیر به این تاپیک سر زدم . اینترنتم قطع بود از تمامی دوستانی که برنامه 16 تیر رو ترتیب دادن ممنون ... از سینا و حمید و حامد و مهساجون بخاطر زحمت ترتیب دادن ملاقات ، از فرشید بخاطر ستاره جونش ،از ساینا جون بخاطر بازیگری در نقش "شنای پشت مقدماتی" ، از بهار بخاطر بازی در نقش "کاتالیزور ..." ، از علیرضا بخاطر ایفای نقش اول در تشخیص "غربیلک بونکر سیمان" از سمیرا جون بخاطر اینکه وقتی فهمید می تونه ماشینش رو بیشتر توی پارکینگ بذاره به جمعمون برگشت ، از سما جون که با همه ی خستگیش جمع رو زود ترک نکرد ، از پرستو جون که سعی کرد جمع رو درست به همه معرفی کنه ، از الی جون که خرید رو دوست داره ، از سعید و پریا که خیلی مودب بودن و ناراحتی شون رو ابراز نکردن ، از باران که انگار یه جایی ، یه روزی ، یه وقتی ، منو دیده ! و از حافظه های دقیقی که پس از بازگشت از ملاقات ، اسم و چهره ی همدیگه رو از ذهن بردن و به زحمت یادشون اومد ، و دوستانی که ما رو با خوراکی های خوشمزه شرمنده کردن و خیلی چیزهای دیگه .............
در این که توی ترتیب دادن این ملاقات کمی بی نظمی اتفاق افتاد شکی نیست ! و اینکه دقایقی به سردرگمی و بلاتکلیفی گذشت !!! اما هرچه بود گذشت و ما امیدواریم که هیأت مدیره بتونه در دیدارهای بعدی نظر همه ی نسل ها و سلیقه ها رو در جمع اعمال کنه .
من که برای بار اول جمع رو دیده بودم احساس کردم حداقل برای آشنایی با اعضا خوب بود .
به هر حال ممنون که این ملاقات رو ترتیب دادین
در این که توی ترتیب دادن این ملاقات کمی بی نظمی اتفاق افتاد شکی نیست ! و اینکه دقایقی به سردرگمی و بلاتکلیفی گذشت !!! اما هرچه بود گذشت و ما امیدواریم که هیأت مدیره بتونه در دیدارهای بعدی نظر همه ی نسل ها و سلیقه ها رو در جمع اعمال کنه .
من که برای بار اول جمع رو دیده بودم احساس کردم حداقل برای آشنایی با اعضا خوب بود .
به هر حال ممنون که این ملاقات رو ترتیب دادین