2011/07/10, 01:19 PM
افراد داراي فعاليت فکري زياد، فندق مصرف کنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
يک فوق تخصص تغذيه با اشاره به ارزش تغذيهاي بسيار بالا و خواص متعدد فندق، گفت: افرادي که فعاليت فکري زياد دارند، فندق مصرف کنند.
دکتر کيومرث دانشور در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: فندق حاوي چربي، کربوهيدرات، پروتئين و آب است. از سوي ديگر اين آجيل خوشمزه مقاديري قابل توجهي ويتامين و املاح را در خود جاي داده است.
دکتر دانشور در ادامه تصريح کرد: اسيد اولئيک موجود در روغن فندق از افزايش کلسترول خون پيشگيري ميکند و اسيد لينولئيک موجود در آن نقش خيلي مهمي در رشد و سلامت اندامها دارد.
وي گفت: روغن فندق حاوي مقادير متنابهي از ويتامين E است که براي سلامت ماهيچههاي قلب و ديگر ماهيچههاي بدن ضروري است و در پيشگيري و ممانعت از ابتلا به سرطان نقش دارد.
دکتر دانشور خاطرنشان کرد: فندق يک منبع خوب از ويتامينهاي B1، B2 و B6 است که براي حفظ سلامت مغز و خونسازي ضروري هستند.
وي در پايان با تاکيد بر اين که فندق داراي مواد معدني کلسيم، آهن، روي و پتاسيم است، افزود: مغز فندق داراي مقادير زيادي فسفر است و بر اين اساس براي افرادي که فعاليت فکري زياد دارند توصيه ميشود زيرا فسفر در فعاليتهاي مغزي نقش مهمي را ايفا ميکند