(2011/07/07, 09:18 PM)sara.161 نوشته است: مرسی افسانه جان....
فرم که پر شد چیکارش کنیم؟
فرم 5 و آخری یه جوری هستن.حس میکنم گیج شدم
سلام
بله شما درست مي فرمائيد، فرم 5 براي پاسخ اينترنتي كمي دشواره.بايد گزينه مورد نظر از بين اعداد انتخاب بشه مثلا اگر پاسخ مورد نظرتون متوسط هست، از بين 4 و 5 و 6 يك عدد را انتخاب كنيد كه بيشتر با نظر شما منطبق هست. ميتونيد عدد مورد نظر را كنار گزينه ها تايپ كنيد يا كاري كه يكي از دوستان كردند رنگ اعداد رو عوض كردند!كه به نظرم جالب اومد.هر طور كه راحتتر هستيد و من متوجه ميشوم پاسخ بديد.ممنونم.
در مورد فرم آخر(8) هم نظرم اين هست كه اگر عدد اي دي اس اس رو توي مداركتون پيدا كردين يا از پزشكتون پرسيديد اون عدد رو بنويسيد.اينطوري خيلي دقيق تره.
در موردش زياد ازم سؤال ميشه: اين عدد روند بيماري رو نشون ميده و بين صفر و ده هست و معمولا رفت و برگشت داره. اگر توي مدارك پزشكي پيداش نكردين يك گزينه از موارد ارائه شده در فرم 8 رو كه بيشتر نشان دهنده وضعيت كنوني بيماري شما هست انتخاب كنيد و مقابل آن علامت بزنيد.
در نهايت ممنون ميشم كه پاسخها را از طريق ايميل، به آدس ايميلم(afsane_akhani@yahoo.com) بفرستيد، همانطور كه عرض كردم اگر لطف كنيد و نام كاربري خود رو هم بنويسيد بسيار ممنون ميشم، براي اينكه راحتتر بتونم با دوستاني كه فرم پر كردند در ارتباط باشم. در ضمن، پاسخ اين فرمها كاملا محرمانه خواهد ماند.
اميدوارم پاسخ سؤالاتتون رو داده باشم .
خوشحال ميشم اگر هر سؤال ديگري در رابطه با گزينه هاي پرسشنامه ها داشتيد در خدمتتون باشم.
ممنونم از لطف شما.
دوستان عزيزم لطف كنيد و همه صفحات را بعد از پركردن براي من ارسال كنيد براي وارد كردن نمره پرسشنامه ها، 8 پرسشنامه و صفحه اول لازم ميباشند.
ممنونم از لطف شما.