(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: - اگر نياز بود گريه كن و خودت را خالي كن، ولي بعدش كنترل خودت را بدستگير، بلند شو و مشغول كاري شو.
من كلن هر وقت ميخوام بطور ارادي به خودم اجازه گريه كردن بدم خنده ام ميگيره

در نتيجه كلن اين قسمت برايه من كارساز نيست . ديگه تا چي بشه كه ناخودآگاه اشكام سرازير شن . در غيره اين صورت خبري از گريه نيست

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: - از گرما، حمام داغ و زير نور خورشيد قرار گرفتن اجتناب كن، چون شديدا خسته مي شوي در چنين شرايطي قابليت انتقال رشتههاي اعصاب كاهش مييابد.
.
گرما؟ حمام داغ ؟ عمرا . دوره حموم داغ رو كه 100% خط بكش . به ياد ندارم تويه عمرم برم زيره آب گرم ( حتي تويه چله ي زمستون ) يا جوري باشه كه حمام بخار بگيره .
گرما رم نگو كه گرمايي تر از من پيدا نميكني . كلن ما خوزستانيا برعكس اقليممون هممون نسبت به گرما گريزونيم . شايد خنده اتون بگيره ولي من تابستونا شهرايه بالا كه ميام تازه گرمم ميشه . كلن ما هميشه تويه شرايط يخچاليم . تابستونا كولره گازي ( تويه اتاقه من كه رسما بايد پوششت زمستوني باشه ) زمستونا هم خيلي كم پيش مياد تويه خونمون بخاري بزنيم . مثن همين الان داخل اين اتاق دمايه اتاق 17 درجه اس ولي اصن تمايلي به زدن بخاري ندارم من .
(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: پزشك متخصص اعصابي را انتخاب كن كه به راحتي بتواني او را ببيني و با او راحت باشي و صحبتهاي تو را گوش كند و پاسخ مناسب را بدهد.

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است:واقعا هيچي شنا نميشه . حيف الان بايد بشينم دور از جونم كمي درس بخونم وگرنه بدجوري منو هوايي كردي فرشته
- شنا و ورزشهاي آبي روزانه بسيار عالي است.
(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: - با دوستانت ارتباط داشته باش بخصوص دوستاني كه MS دارند و موفق هستند.منظورش منه ها ! باهام در ارتباط باشين

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: - شغل مناسبي براي خودت انتخاب كن، رضايت شغلي را كسب كن، در رشته تحصيلي مورد علاقهات درس بخوان.هرچند كامپيوتر عشقم نيست ولي خدا رو شكر مورده علاقه امه . خوشحالم كه عاقلانه انتخاب رشته كردم

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است:به ياد ندارم در جواب اين سوال چيزي جز واژه ي "شكر" گفته باشم .
- هر كس احوالت را پرسيد فهرست و مجموعه مشكلات و دردها را رديف نكن بلكه با تمام انرژي بگو: عاليم، سالمم، سلامتم.

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است:برمنكرش لعنت
- MS واگير و مسري نيست.

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: - روغن آفتابگران و روغن گل پامچال و ماهيها بسيار براي بهبودي موثرند.خدايا ! چرا هرچي دوست ندارم مفيده و بدرد بخور و هرچي دوست دارم مضر؟ آخه اين انصافه؟
- اجتناب كنيد از« غذاهاي بسيار شيرين، كيك، بيسكويت، شيريني، آبنبات، سس مايونز پرچرب، انواع كولاها، سوسيس، همبرگر، كالباس، پيتزا، چيپس، پفك، الكل، چاي.

(2010/01/29, 02:42 AM)fereshteh نوشته است: - خطر وقوع حملات MS در 9 ماه حاملگي كمتر است ولي ميزان ابتلا در سه ماه نخست پس از زايمان شايعتر است. شيردهي در صورتي كه از اينترفرون استفاده نكنيد، بلامانع است.به من ربطي نداره

آنارام باشید