2011/07/01, 01:44 PM
(2011/07/01, 06:14 AM)majid.shiraz نوشته است: آیا اگر در نوار چشم چیزی نشون داده نشه و همه چیز نرمال باشه هنوز هم احتمال وجود ام اس وجود داره و دوستانی هستند که با گرفتن نوار چشم ام اس تشخیص داده شده باشه؟
ضمن اینکه من دوبینی دارم اما همیشه دارم یعنی شعاع دید من یکی نیست که خوب با عینک خیلی بهتر میشه
در مورد بی حسی من احساس میکنم که فقط در نیمه چپ بدنم این مسئله پیش میاد و خوب من تا قبل از اینکه اولین بار برم دکتر اگر هم همچین اتفاقی میافتاد میگفتم عادیه ولی بعد از اینکه پیش دکتر رفتم با وجود اینکه دکتر گفت ام اس نداری تا یه ذره یه جایی از دست و پام کمی بی حس میشه به خودم میگم ام اس دارم
حالا میخواستم برای اطمینان بیشتر پیش یه دکتر دیگه برم تا با گرفتن ام آر آی تکلیفم رو مشخص کنم که دارم یا ندارم
تلقین منفی چیز خوبی نیست دوست جان. یکمی به خودتون مسلط باشید.
من بار اول که چشمم تار شد رفتم بیمارستان تخصصی چشم اونجا برام پریمتری نوشتن 2 مدل بعد چون پریمتری مشکوک بود برای ام آر آی فرستادنم ، جواب ام آر آی رو که بردم پیش دکتر باز مشکوک بود که برام نوار عصب نوشت و خوب اونجا مطمعن شد ام اس هست.
چند روز پیش پای راستم یهو داغ می کرد باز به دمای معمولیش میرسید ، با پرستار که صحبت کردم گفت گاباپنتین بخور خوب میشی .
با خودم فکر کردم خداییش اگر ام اس نبود به این داغ شدن و سرد شدن ها اهمیت می دادم ؟
شما هم اینهمه دنبالش نباشید بیخیال باشید البته حق میدم که نگران هستید برای اینکه بعدا دردسر ایجاد نشه ولی خوب تنها راه اینه که تشریف ببرید پیش یک پزشک دیگه و ایشون دقیق معاینه تون کنه . ام آر آی هم خوبه بدید ولی به این فکر کنید که مشکلی ندارید بهتره تا اینکه با ترس داشتن بیماری خودتون رو اذیت کنید .
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth