(2011/05/28, 08:07 PM)fireboud نوشته است: ببین چند ساعت تو سایت نبودم تمام مشکلات هستی رو انداختن گردن من عجب با معرفت هایی هستین (دمه حامد و میرعلی گرم ، شما ها فرق دارین )
باشه حمید خان من امروز کلی کار داشتم ولی گفتم حمید شنبه ها دانشگاه هست یکی بالا سر سایت باشه بعد دیدم امدی رفتم دنبال کارام بعد الان اومدم میبینم ...
این طوریاست دیگه سری بعد که پاستیل بهت ندادم و یک خطا از عمد هم روت انجام دادم حساب کار دستت میاد
جناب آقای فربد دامت برکاتکَ!
من اغفال شدم آقا، من گول خوردم. من اصلاً جوگیر شدم! من اصلاً دلم برای این علیرضا سوخت آقا چه سوختنی! دیدم بهار نیست انساندوستی و ضعیفپروریمان غلیان کرد چه غلیانی! این شد که گول خوردم و برای اینکه منحرف کنم کلاً اذهان را، از دهانم اسم شما پرید چه پریدنی آقا و اینها، این آقایانِ فـ....ـهجو [همان تیشرتجو] گرفتندش چه گرفتنی آقا! بعد یخهی علیرضا را ول کردند برود طناف بیاورد چه آوردنی که هنوز نیامده است نیامدنی آقا!
ما ولی متوجه شدیم ها! فهمیدیم چه کردهایم آقا! سعی کردیم شما را از مظان اتهام دور کنیم دور کردنی که نشد! یکهو این آقایان فـ...ـهجو جیم شدند جیم شدنی! ما هم پریشان و پشیمان ... هی هی هی
جناب آقای فربد قب [گلآقا خوانهاش میفهمند خوب]
عذر میخواهیم عذرخواستنی آقا

مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.