2011/05/10, 12:05 PM
من فک میکنم این دژاوو با اینی که همه ادما یه چیزی و یه جایی و یه کسی و میبینن که احساس میکنن قبلا دیدن خیلی فرق میکنه "این آن نـــــــــــــــــــــــــــــــی است."
این حالتی که من ازش حرف میزنم درمورد خودم خیلی شدیدتر و متفاوت تر از اونیه که همه ادما گاهی حسش میکنن یه جورایی من احساس میکنم با همه عالمیان و ادمیان تو دنیا آشنام این مال یه لحظه و چندبار و اینا نیست یه اتفاقیه که گاهی درگیرم هم میکنه چون واقعا تحت تاثیر قرارم میده و ارتباط عمیقی با ادما برقرار میکنم چون مطمئنم که من و اون ادم یا مکان یا اتفاق کاملا اشناییم در کل من یه جورایی خیلی چیزا رو میدونم و میشناسم که گاهی غیر طبیعیه انگار ولی گاهی بهشون ایمان دارم
عاشق کلمه دژاوو شدم از دیروز اخه اسمش رو نمیدونستم چیه تازه دیروز یاد گرفتم
آه دژاوو عزیز و دوست داشتنیه من ای آشنای همیشگیه من آه ای دژاوو
این حالتی که من ازش حرف میزنم درمورد خودم خیلی شدیدتر و متفاوت تر از اونیه که همه ادما گاهی حسش میکنن یه جورایی من احساس میکنم با همه عالمیان و ادمیان تو دنیا آشنام این مال یه لحظه و چندبار و اینا نیست یه اتفاقیه که گاهی درگیرم هم میکنه چون واقعا تحت تاثیر قرارم میده و ارتباط عمیقی با ادما برقرار میکنم چون مطمئنم که من و اون ادم یا مکان یا اتفاق کاملا اشناییم در کل من یه جورایی خیلی چیزا رو میدونم و میشناسم که گاهی غیر طبیعیه انگار ولی گاهی بهشون ایمان دارم

عاشق کلمه دژاوو شدم از دیروز اخه اسمش رو نمیدونستم چیه تازه دیروز یاد گرفتم
آه دژاوو عزیز و دوست داشتنیه من ای آشنای همیشگیه من آه ای دژاوو
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...