2011/05/03, 09:46 AM
(2011/05/02, 09:44 PM)soha نوشته است: اینجوری که من واسه هر خوارکی ای باید توی آشپزخونه باشم، تازه آخرشم یه چیزی گیرم می آد که دوس ندارم!
علت اينكه غذاهاي قديمي زياد با مزاج آدم هاي امروزي سازگار نيست اينه كه هر چي ميگذره بيشتر توي نوع تغذيه طبيعي دست كاري ميشه و ذائقه افراد رو به سمت استفاده از مواد مصنوعي گرايش ميدن و با استفاده از اون سودهاي كلاني رو به جيب ميزن، هرچه كه مردم بيشتر به سمت استفاده از تنقلات مصنوعي و محصولات كارخونه اي رو ميارن از سلامتي دورتر ميشن و بيمار شدن مردم مساوي هست با نياز به درمان و دارو و سود هاي ميلياردي تو جيب كارخونه هاي دارو سازي ميره ،نمونش همين بيماري ام اس هر بيمار ام اسي در ماه ميانگين 400 تا 500 هزار تومن هزينه داروش ميشه كه در سال هزينه ي خيلي بالايي رو به كشورها تحميل ميكنه
تلوزيون هم كه شده مُبلغ اين حركت و تبليغات وسيعي رو انجام ميده و محصولاتي رو كه نه تنها هيچ ارزش غذايي نداره بلكه به مرور بيماري هاي سختي رو هم بوجود مياره رو تبليغ ميكنه،مردم هم از همه جا بي خبر گول تبليغات رو ميخورن و مثلا روغني رو ميخرن كه هيچ ارزش غذايي نداره و به درد اين ميخوره كه مثلا ازش شمع بسازن يا چرخ گاري رو باهاش روغن كاري كنن
به قول يه طبيب طب سنتي اولين راه بيمار نشدن و سالم موندن استفاده نكردن از كليه محصولات كارخونه اي هست
فان مع العسر يسرا